Találatok a következő kifejezésre: Kombi kazánnál, a radiátorokból le kell (1 db)

Kombi kazánnál, ha a radiátorokból le kell engedni a vizet, akkor vizet sem melegít?

Tegnap leengedtük a rendszert, pár napig nem is lehet feltölteni, de most nincs melegvizem sem..., nem akarom elhinni, hogy ez nem m?ködik függetlenül a f?tést?l. A magyar nyelv? nem ír semmit, tud valaki segíteni? Lehet, hogy csak át kellene kapcsolni valamit?

Legjobb válasz: Megpróbálhatod átállítani télirõl nyárira a kazánt. Az enyémen hópihe-napocska ikon van. Ha nem megy, akkor sajnos nem lesz melegvized.

Megpróbálhatod átállítani télirõl nyárira a kazánt. Az enyémen hópihe-napocska ikon van. Ha nem megy, akkor sajnos nem lesz melegvized.
A kérdező hozzászólása: Köszi, de mióta nem fûtünk át van állítva nyárira. Ezek szerint így jártam..., ha ezt tudom nem veszek ilyen kombi sz*rt..., de hát az én hibám, miért nem gondolkozom elõre...
Az én kombimon van egy kapcsoló, amin tudom változtatni, hogy csak hmvíz, vagy hmvíz+fûtés! Ilyen kis csaptelep ikon, a másik meg csaptelep+"keringõ víz" ikon!
Az a baj, hogy nem teljesen független a két rendszer egymástól! A megoldás, hogy el kell zárni a fûtési rész két szelepét, és feltölteni a kazánt vízzel, legalább 1 Bar nyomásra. Így már lesz fürdõvíz is! Ha csak a radiátorokat kell levenni (pl. festés miatt), akkor el lehet helyben is zárni az elõremenõ szelepet, és a visszatérõt is, ilyenkor a kazán nyomás alatt marad, és ad melegvizet is!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Egy 2000W-os bojler mennyit fogyaszt óránként?

4

Egy házi kenyér sütő megéri az árát?

Nem eszik túl sok áramot? Jobban megéri használlni anyagilag mint kenyeret venni a boltból?

5

LG side by side (amerikai típusú, kétajtós, egyik hűtő, másik fagyasztó) szinte mindig megy. A konyhában 25 fok van, 15-20 percenként bekapcsolt. Gáz kell bele esetleg?

Ha valakinek volt már hasonló problémája,írja meg legyen szíves.Szerelőt nem ismerünk,aki meg tudná nézni,nem rég költöztünk.Mondta az előző gazdája(kb 2 éve) hogy majd gáz is kell bele valamikor.Lehet,hogy most?

0

Melyik klímát válasszam?

Azonos márkájú 3,5 és 2,5 wattos klíma ára közt alig van különbség. Ugyan azt tudja mindkettő, csak teljesítmény és fogyasztás tér el. LG E12EK és LG E09EK. Kettőt vennék, de a kisebb helyiségre, a hálószobába a kisebb elég lenne, de ha nagyobb lenne ott is, nem a 6000 forint miatt aggódnék. Szerintetek vegyek 2 nagyot?

5

Mi a baj a mosogépünkel (többi lent)?

Egy 13 hároméves Wirpull mosogép ami egyszer csak elkezdett folyatni majd később ugrálni. Egy idő után ezek az ugrálások rendszeresek lettek. Használunk vízlágyítót és eddig semmi baj nem volt vele.
Azt szeretném tudni ,hogy ki kel cserélni (milyen modellt ajánlatok?) vagy ez még javítható(hogyan és mit)

2

Szerintetek egy ilyen gépbe milyen windows megy?

Processor: Intel(R) Celeron(R) CPU E3400 @ 2.60GHz 2.59GHz
RAM: 4GB
Videókártya: GeForece 9500 GT 1024MB

5

Hogyan működik a klíma?

3

Lehet Ózón szagu a klima? S ha igen az mit jelent baj? Tenni kell valamit?

Fura szaga van, de nem égett. Kérdezte valaki ozon szagu e de nem tudom milyen az ozon szag. De nagyon fura amit érzek az biztos.
Káros ez?

1

Orion Ospl 9000in klímáról infót? Ez az egyik legolcsóbb inverteres klíma, de nagyon ajánlják.

1

Milyen klímát ajánlotok?

Kb 100ezrem van rá! Szeretnék egy megbízható, jó márkájú és kinézetű légkondit!

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!