Találatok a következő kifejezésre: Kombi kazánnál, a radiátorokból le kell (1 db)

Kombi kazánnál, ha a radiátorokból le kell engedni a vizet, akkor vizet sem melegít?

Tegnap leengedtük a rendszert, pár napig nem is lehet feltölteni, de most nincs melegvizem sem..., nem akarom elhinni, hogy ez nem m?ködik függetlenül a f?tést?l. A magyar nyelv? nem ír semmit, tud valaki segíteni? Lehet, hogy csak át kellene kapcsolni valamit?

Legjobb válasz: Megpróbálhatod átállítani télirõl nyárira a kazánt. Az enyémen hópihe-napocska ikon van. Ha nem megy, akkor sajnos nem lesz melegvized.

Megpróbálhatod átállítani télirõl nyárira a kazánt. Az enyémen hópihe-napocska ikon van. Ha nem megy, akkor sajnos nem lesz melegvized.
A kérdező hozzászólása: Köszi, de mióta nem fûtünk át van állítva nyárira. Ezek szerint így jártam..., ha ezt tudom nem veszek ilyen kombi sz*rt..., de hát az én hibám, miért nem gondolkozom elõre...
Az én kombimon van egy kapcsoló, amin tudom változtatni, hogy csak hmvíz, vagy hmvíz+fûtés! Ilyen kis csaptelep ikon, a másik meg csaptelep+"keringõ víz" ikon!
Az a baj, hogy nem teljesen független a két rendszer egymástól! A megoldás, hogy el kell zárni a fûtési rész két szelepét, és feltölteni a kazánt vízzel, legalább 1 Bar nyomásra. Így már lesz fürdõvíz is! Ha csak a radiátorokat kell levenni (pl. festés miatt), akkor el lehet helyben is zárni az elõremenõ szelepet, és a visszatérõt is, ilyenkor a kazán nyomás alatt marad, és ad melegvizet is!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Whirlpool mosogatógép "homályosra" mosogat?

Javaslatokat elfogadok :D

Előre is köszönöm!

3

Új konyhai gépeket készülök venni. Az idukciós, beépíthető főzőlapok közül melyik márka megbízható? Létezik sütőből is indukciós, vagy akkor az villany vagy gáz lehet?

3

Debrecen és környékén van olyan hely, ahol hibás elektronikai (konkrétan hűtőgép) cikkeket felvásárolnak?

1

Teljesen új szárítógépnél mitől van ez a gond?

Ma jött meg, kipróbáltuk, és két zokni tiszta szösz lett, amikor kivettem a cuccokat. Kb mintha belemártogattam volna a szöszgyűjtőbe.

2

Miért recseg be nagy basszusnál a hangszóróm?

3 napja elhoztam egy ismerőstől, lepróbáltam (még nem volt a vezeték hozzá forrasztva), 26-os hangerősségnél kezdett el recsegni, majd forrasztánál 1 bibit vétettem, azzal hogy amíg a vezeték végét kerestem addig megolvasztottam az összes cint az érintkezési pontnál (ugyanis elég sz.r a forrasztó) és a vezeték ami a ménkűt viszi a hangszóróba az felcsúszott kb fél centit, majd odaforrasztottam, most már 22 nél hallani eléggé hogy berecseg, ha a besszust leveszem a recsegés megszűnik.
Lehetséges hogy azért van mert az a vezeték ami "felcsúszott" visszafogja a membránt ha nagyon kileng és ezért recseg be?

0

Van egy tv-m mi nagyon idegesít már. Amikor bekapcsolom kb 20 perc múlva kikapcsol magától, de utána ugyan úgy be tudom kapcsolni és kb 2 perc után megint lekapcsol és így tovább mi lehet a baja?

2

Valaki próbált már Indukciós főzőalátétet?

6

Ha a hőtárolós kályha hőfokszabályzója (bimetál kapcsoló) nem produkálja a megszokott "kattanós" hangot (az egyes fázisok ki-be kapcsolásakor), akkor elromolhatott?

A kályhát üzembe helyezve lettem figyelmes erre. Semmilyen kattanást nem hallok a szabályozó mozdításakor. Vagy az is lehet, hogy a töltéskezelő gomb ment tönkre csupán?

4

Maszek hidroforom van. Csap megnyitásakor a nyomásnak (kb.3-4 bar-ról) hirtelen kell leesni és szivattyú automatikusan rögtön bekapcs. -nyomás rögtön felmegy, víz egyenletesen jön, csap záráskor szivattyú leáll, nyomás ismét 3-4 bar?

Hogyan működik egy hidrofor helyesen?

11

Eldugult a kotyogónk, hogy hozzam helyre?

3 hete vettem, zöld eduschót használtam bele.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!