Találatok a következő kifejezésre: Komárom - megyében (240 db)

Kedves Komárom megyei Kismamák! Ajánlanátok nekem egy rendes, megbízható nőgyógyászt?

Volt már egy 11 hetes missed ab-om, és most,hogy ujra velem van a pocaklakóm szeretném ha olyan orvos kezelne akiben megbizhatok.

Legjobb válasz: Dr. Kosztin Árpád. Szerdánként rendel Komáromban, a legjobb!!!!!! Szülni csak Pesten lehet nála. Ha bõvebb infó, vagy telefonszám kell, írj privit! Ha nem akarsz Pesten szülni, akkor Ördögh Istvánt ajánlom, a szõnyi kórházban. Nála szültem, õ volt az ügyeletes akkor, és a legjobb orvost fogtam ki.

Dr. Kosztin Árpád. Szerdánként rendel Komáromban, a legjobb!!!!!! Szülni csak Pesten lehet nála. Ha bõvebb infó, vagy telefonszám kell, írj privit! Ha nem akarsz Pesten szülni, akkor Ördögh Istvánt ajánlom, a szõnyi kórházban. Nála szültem, õ volt az ügyeletes akkor, és a legjobb orvost fogtam ki.
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm a választ, igen Kosztin doktort ismerem, de nem szeretnék Pesten szülni a táv miatt. Ördögh Doktorhoz a kórházba jártál?
Szia! Én is Ördög doktort ajánlanám. Kisbéren van sztk-s rendelése, ha jól tudom Komáromban meg van magánrendelése és 3500.-Ft egy vizsgálat.
A kérdező hozzászólása: Hallottam, hogy jó orvos, de kicsit mogorva, vagy ez csak a látszat?
Szerintem csak ránézésre... :) Velem mindig nagyon rendes, segítõkész. Sztk-s rendelésére járok és pl. eddig mindig adott képet a babáról kérés nélkül is. Nagyon jó orvos, alapos, és tényleg sokan dicsérik és járnak hozzá távolabbról is.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a segítségeteket!
Elsõ válaszoló vagyok. Ördög doki nem mogorva :) , ez csak a külsõ :) Nem jártam hozzá, végig Kosztinhoz jártam. Nem volt fogadott dokim, csak Ördög dokit fogtam ki, õ volt az ügyeletes amikor beindult a szülés. Nagyon rendes.
Szia! én is az Ördög Istvánt ajánlom:) Kisbérre jártam hozzá sztks rendelésre, és felfogadtam a szüléshez is. Néha én is úgy éreztem, mintha mogorva lenne, de az csak a látszat. A munkáját nagyon érti, és az a lényeg! Szüléskor mindent megtett, hogy keveset szenvedjek, 20 perc volt az egész burokrepesztés után. Még fájásaim sem voltak, úgy szültünk. És ami a lényeg, hogy szülés közben és az utána napokban poénkodott:) Nyugodt szívvel ajánlom! Viszont, azt javaslom, hogy kérdezz tõle bátran! Õ magától nem nagyon mond szinte semmit, de ha kérdezel....
nem

Komárom megyében kit ajánlanátok, aki kútfúrással foglalkozik és reális áron, jó minőségű munkát végez?

Esztergomban a kertembe szeretnék kutat fúratni.

Legjobb válasz: http://www.interkert.hu/kerti-kellekek/kerti-kutfuras-megyek..Komárom megyében vannak lányok, hölgyek akik randiznának?

Legjobb válasz: körülbelûl 9000 nõ/lány

körülbelûl 9000 nõ/lány
Vannak, de nem itt.
****** Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Fogat nem húznak itt.

A könyvtárakban vannak régi telefonkönyvek is? Pl. , ha egy 98-as Komárom megyei telefonkönyvet akarok megnézni, megvan nekik?

Legjobb válasz: Nem valószínû. Az könyv formátumú, könyvnek hívjuk, de ilyen értelemben nem számít könyvnek. Sem irodalom, sem szakkönyv, sem ismeretterjesztõ, sem folyóirat, sem napilap, stb.

Nem valószínû. Az könyv formátumú, könyvnek hívjuk, de ilyen értelemben nem számít könyvnek. Sem irodalom, sem szakkönyv, sem ismeretterjesztõ, sem folyóirat, sem napilap, stb.
De ha nagyon fontos, akkor érdemes egy könyvtárban is rákérdezni. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi! :)

Komárom megyei csajok merre buliztok ma vagy holnap?

Legjobb válasz: Õk nem buliznak. Egyszerûen csak addig koncentrálnak, amíg ki nem szórakozzák magukat!

Õk nem buliznak. Egyszerûen csak addig koncentrálnak, amíg ki nem szórakozzák magukat!
Itthon xd Forever alone :D (na jó, csak most :D )

Jó szexuálpszichológus Komárom megyében, Győr közelében vagy Pesten?

Esetleg Székesfehérvár, Veszprém környékén is jó, de az ország többi részében már nem.

Komárom megyében jó pszichológus?

Tud valaki JÓ pszichológust Komárom-Esztergom megyében?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!