Találatok a következő kifejezésre: Kocsonyát lehet fehérje (2 db)

Kocsonyát lehet enni fehérje napon?

mert az végülis csak leves és hús... persze kenyér nélkül, sováncs hússal:)

Legjobb válasz: A kocsonya nem a zsirtól fagy meg, hanem a sertés lábában és börkében található természetes zseletintól,amelyeket nem kell meg enni csak a húst a levével(értékes porcerõsítõ)tehát ehetsz.Ha otthon el tudod készíteni akkor a zsiros részét a csülöknek ne fözd bele.

A kocsonya nem a zsirtól fagy meg, hanem a sertés lábában és börkében található természetes zseletintól, amelyeket nem kell meg enni csak a húst a levével(értékes porcerõsítõ)tehát ehetsz.Ha otthon el tudod készíteni akkor a zsiros részét a csülöknek ne fözd bele.
csak azon anapon lehet
Azért csak módjával, hiszen ha nem lenne zsíros a kocsonya, ki sem fagyna.
A kocsonya nem zsíros, nyugodtan eheted.Nem azért dermed meg mert zsíros, hanem azért mert bõrös húsokat fõzünk bele.

34+6 hetes terhes vagyok, fáj a hasam alja és fehér szinű kocsonya szerű folyás is van ami szagtalan! Mi lehet ez?

34+6 hetes terhes vagyok!Csütörtökön voltam uh-on,most minden megfelel? volt! Viszont két napja er?sen fáj a hasam alja és olykor kocsonyaszer? fehér folyás távozik de szaga nincs neki! Ez a harmadik terheségem,viszont egyáltalán nem olyan mint az els? kett?!

Legjobb válasz: Szia! A kocsonyaszerû fehér folyás lehet tényleges folyás is. Terhesség alatt megnövekszik és sûrûsödik a folyás állaga is. A legjobb amit tehetsz, hogy megnyugszol és pihensz picit. Ha mocorog a baba , nincs gond.

Szia! A kocsonyaszerû fehér folyás lehet tényleges folyás is. Terhesség alatt megnövekszik és sûrûsödik a folyás állaga is. A legjobb amit tehetsz, hogy megnyugszol és pihensz picit. Ha mocorog a baba , nincs gond.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!