Találatok a következő kifejezésre: Kivonták a a forgalomból (54 db)

Rajta van a gyártási szám.
Ha gumicseppentõs, akkor azt tuti kivonták.


Ha hivnak miert mondja azt hogy a kartyamat kivontak ideiglenes a forgalombol?

kb 1 hónapja vettem ha jól emlékszem felvolt töltve ,de ha feltöltöm akkor ujra aktik lesz? HELP

Legjobb válasz: jah t-mobileos vagyok azt elfelejtettem irni

A kérdező hozzászólása: jah t-mobileos vagyok azt elfelejtettem irni
1430. Ingyen hívhatod.
Ez akkor lehet, ha quick kártyát vettél és nem hívtad fel a 36-30-633-6366-os számot (a csomagban jelzik)adategyeztetés miatt. ebben az esetben csak személyesen, T-Pontban tudsz ezzel kapcsolatban intézkedni.

Kivonták a Gracialt a forgalomból?

Az egyik kérdésnél írta ezt a válaszadó, én is ezt szedem és érdekelne, hogy ezt honnan veszi és igaz-e? Azt tudom, hogy volt vele egy kis gond az ?sszel, nem lehetett egy darabig kapni, de nekem volt és utánna már tudtam venni is, az új csomagolásút, mert a csomagolás engedélyeztetése miatt nem lehetett kapni el?tte pár hétig.

Legjobb válasz: Én írtam azt a választ! November végén mentem el a háziorvoshoz a receptet felíratni, és õ mondta, hogy ezt kivonták a forgalomból. Még át is telefonált a gyógyszertárba, hogy van-e még nekik, mert akkor még felírja és ki tudom váltani! Sajnos már nem volt és így felírta a Novynette -tet! Most akkor tényleg kivonták, vagy csak a csomagolása változott meg? Te mit tudsz errõl? Mert nemsokára mennem kell megint receptet íratni és akkor rákérdezek a dokinál, mert én már 4 éve szedtem és nekem nagyon jó volt! Írj e-mailt!

Én írtam azt a választ! November végén mentem el a háziorvoshoz a receptet felíratni, és õ mondta, hogy ezt kivonták a forgalomból. Még át is telefonált a gyógyszertárba, hogy van-e még nekik, mert akkor még felírja és ki tudom váltani! Sajnos már nem volt és így felírta a Novynette -tet! Most akkor tényleg kivonták, vagy csak a csomagolása változott meg? Te mit tudsz errõl? Mert nemsokára mennem kell megint receptet íratni és akkor rákérdezek a dokinál, mert én már 4 éve szedtem és nekem nagyon jó volt! Írj e-mailt!
Én még most is azt szedek, nem vonták ki!
Szia! Érdekelne, hogy akkor most lehet akkor a Gracial tablettát kapni, vagy sem.Légyszi valaki írjon már ezzel kapcsolatban.Üdv
Tavalyelõtt ideiglenesen nem lehetett kapni pár hétig! Ha megnézed a kérdés kiírásának idõpontját: 2008 .01. 23., tehát nem most volt! Én is ezt szedem, lehet kapni!

Hányszor lehet egy autót ideiglenesen kivonni a forgalomból? Bizonyos számú forgalomból kivonás után sem nyilvánul az autó véglegesen forgalomból kivontnak?

Vettem még 3 éve egy autót, tavaly sajnos összetörtem, de a hitelt még fizetnem kell rá sokáig és sajnos a törzskönyv ugye a banknál van így nem tudom kivonatni véglegesen. Meddig lehet ezt a félévente kivonást folytatni? Akármeddig? Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Nem sajnos nem lehetett casco-t kötni rá mert amikor vettem már 12 éves volt ...

A kérdező hozzászólása: Nem sajnos nem lehetett casco-t kötni rá mert amikor vettem már 12 éves volt ...
érdemesebb lenne a banknak írni egy kérvényt hogy adja vissza mert leadod az autó rendszámát.. de a hitelt fizeted tovább. ha nem engedi akkor akár menyiszer lelehet adni aszthiszem. de nem tuti
ha van rajta hitel, nem volt rajta casco amikor TK-ra törted?

Gyúrós fiúk! Mi lett a Scitec-es Adipokill-el? Miért nem lehet kapni már a webáruházakban? Betiltották vagy csak a gyártó kivonta a forgalomból?

Legjobb válasz: Vagy azért vonták ki a forgalomból, mert betiltották a yohimbe hatóanyagot, és ez tartalmaz ilyet? Tudja valaki? Évekig a legnépszerûbb zsírégetõ volt, most meg eltûnt?

A kérdező hozzászólása: Vagy azért vonták ki a forgalomból, mert betiltották a yohimbe hatóanyagot, és ez tartalmaz ilyet? Tudja valaki? Évekig a legnépszerûbb zsírégetõ volt, most meg eltûnt?
Igen, ez lehet szerintem az oka, hogy átdolgozzák kicsit. Más termékük is újrafejlesztés alatt áll, pl jön ki újra a Hot blood is.
Hát ez elég nagy minusz, ha bevonnak csak azért terméket, mert újra csomagolják. Ennek sok értelme nincs.

Milyen telefont vegyek olyan 20ezer forint körül ami wifis és jó? Vannak nagyon jó telefonok de valamelyiket már kivonták a forgalomból.

samsung star 2 vagy 3 ? vagy milyet vegyek?

Legjobb válasz: Ha tényleng ennyiért akarsz telefontt venni akkorr galaxyy y

Ha tényleng ennyiért akarsz telefontt venni akkorr galaxyy y
Semmiképp se vegyél olcsó Samsungot, ha olcsón akarsz jó telefont, akkor Alcatelnél nézz körbe.
Az alcatelek rosszak. Vegyél Samsung Galaxy mini-t vagy y-t:) )
Szarszungot nem szabad!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!