Találatok a következő kifejezésre: Kivonták a a (66 db)

Kivonták a Gracialt a forgalomból?

Az egyik kérdésnél írta ezt a válaszadó, én is ezt szedem és érdekelne, hogy ezt honnan veszi és igaz-e? Azt tudom, hogy volt vele egy kis gond az ?sszel, nem lehetett egy darabig kapni, de nekem volt és utánna már tudtam venni is, az új csomagolásút, mert a csomagolás engedélyeztetése miatt nem lehetett kapni el?tte pár hétig.

Legjobb válasz: Én írtam azt a választ! November végén mentem el a háziorvoshoz a receptet felíratni, és õ mondta, hogy ezt kivonták a forgalomból. Még át is telefonált a gyógyszertárba, hogy van-e még nekik, mert akkor még felírja és ki tudom váltani! Sajnos már nem volt és így felírta a Novynette -tet! Most akkor tényleg kivonták, vagy csak a csomagolása változott meg? Te mit tudsz errõl? Mert nemsokára mennem kell megint receptet íratni és akkor rákérdezek a dokinál, mert én már 4 éve szedtem és nekem nagyon jó volt! Írj e-mailt!

Én írtam azt a választ! November végén mentem el a háziorvoshoz a receptet felíratni, és õ mondta, hogy ezt kivonták a forgalomból. Még át is telefonált a gyógyszertárba, hogy van-e még nekik, mert akkor még felírja és ki tudom váltani! Sajnos már nem volt és így felírta a Novynette -tet! Most akkor tényleg kivonták, vagy csak a csomagolása változott meg? Te mit tudsz errõl? Mert nemsokára mennem kell megint receptet íratni és akkor rákérdezek a dokinál, mert én már 4 éve szedtem és nekem nagyon jó volt! Írj e-mailt!
Én még most is azt szedek, nem vonták ki!
Szia! Érdekelne, hogy akkor most lehet akkor a Gracial tablettát kapni, vagy sem.Légyszi valaki írjon már ezzel kapcsolatban.Üdv
Tavalyelõtt ideiglenesen nem lehetett kapni pár hétig! Ha megnézed a kérdés kiírásának idõpontját: 2008 .01. 23., tehát nem most volt! Én is ezt szedem, lehet kapni!


Milyen telefont vegyek olyan 20ezer forint körül ami wifis és jó? Vannak nagyon jó telefonok de valamelyiket már kivonták a forgalomból.

samsung star 2 vagy 3 ? vagy milyet vegyek?

Legjobb válasz: Ha tényleng ennyiért akarsz telefontt venni akkorr galaxyy y

Ha tényleng ennyiért akarsz telefontt venni akkorr galaxyy y
Semmiképp se vegyél olcsó Samsungot, ha olcsón akarsz jó telefont, akkor Alcatelnél nézz körbe.
Az alcatelek rosszak. Vegyél Samsung Galaxy mini-t vagy y-t:) )
Szarszungot nem szabad!!

Rejuvenál arcradírt, tényleg kivonták a forgalomból?

Nekem azt mondták az egyik bio boltban, hogy már nem lehet kapni, mert kivonták a forgalomból. Már régóta ezt használtam és nagyon jó volt a b?römre, most mi a frászt használjak helyette?

Legjobb válasz: Gyógyszertárban ajánlották és vettem egyet magamnak. Márciusi gyártású úgyhogy szerintem még gyártják. :)

Gyógyszertárban ajánlották és vettem egyet magamnak. Márciusi gyártású úgyhogy szerintem még gyártják. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, akkor megnézem én is gyógyszertárban. :)
Én ma vettem pont Aknesolt, szóval nem vonták ki ezek szerint.
Patikában mondták? Mert én ott vettem nemrég. Rossmannban, dm-ben viszont nem láttam mostanában.
A kérdező hozzászólása: igen patikában:/
Akkor viszont szerintem nézd meg egy másikban.
Én Pesten a körúton megkérdeztem 2patikában is, mindkét helyen azt mondták, hogy megszûnt... És abban a városban, ahol lakok ott is 3 patikában azt mondták, hogy megszûnt, a többibe már el se mentem...
Ahol én néztem, azt mondták, rendelnek, de mikor legközelebb mentem, mondták, hogy hiánycikk. Sajnálnám, ha megszûnt volna, mert nekem ez segített a legtöbbet a pattanások ellen. :/
Nekem is ez hozta rendbe az arcomat és nagyon sajnálom, hogy nincs már... Szóval ez a kérdés sokunkat érint. Mit lehetne helyette használni, ami ugyanilyen hatásos?

Hol tudnék venni, rendelni Glycosept oldatot? Elvileg csak hiánycikk, de mindenhol azt mondják kivonták a forgalomból. Semmilyen más helyettesítő szer nem érdekel, csak ez.

Ide vagy privibe is jöhet válasz hol szerezhetnék még ilyet? Több üveggel is vennék.

Legjobb válasz: smaragd-gyogyszertar.hu/termek.php?product=210012831_glycose ptoldat30ml

smaragd-gyogyszertar.hu/termek.php?product=210012831_glycoseptoldat30ml
Telefonszám: (1) 285-8713 Cím: Budapest, XX. kerület 1202 Bácska tér 2útvonaltervezés ide/innen
A kérdező hozzászólása: Igen, ezt is néztem, ugyanaz a helyzet mint máshol: "A termék leírása: jelenleg nem rendelhetõ"

Szedett valaki Tachistin cseppeket? Mivel pótolta miután azt kivonták a forgalomból Mo-n, külföldről be lehet szerezni? Hogyan?

Nagyon fontos lenne hozzájutni ehhez a gyógyszerhez, 3 másikkal megpróbálták pótolni, de a calcimum szintem csak l,7 ami nagyon alacsony, a vérképem teljesen megváltozott rossz irányba, mióta nincs ez a gyógyszer. Teljes pajzsmirigy eltávolitásom volt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!