Találatok a következő kifejezésre: Kivel jarjak volt (3 db)

Kivel jarjak? A volt pasimtol kerdezzem meg, hogy akar-e vagy egy olyannal, akit nem is szeretek?

ez egykicsit bonyolult lessz,de nem tudom,hogy dontsek..van egy osztalytarsam akivel eletemben eloszor jartam,ot nem mondom ,hogy szeretem,de ha megkerdezne,hogy jarnak-e vele,akkor igent mondanek.viszont sokszor becsapott,hogy akar jarni es kozben megse.ezert mar egy fiunak se merek hinni.van megegy fiu aki 2 evvel idosebb nalam es akar velem jarni,de en nem szeretm ot,ha jarnak vele csak nekem lenne nehezebb vagy meg lehetne probalni?hatha beleszeretek nem? vagy o vele,vagy szerintetek hulyeseg megkerdezni az osztalytarsamat,hogy akarna -e meg egyszer velem? :(

Legjobb válasz: Szerintemm ha egyiküket is igazán szeretnéd nem aggódnál ilyeneken! :) sok sikert

Szerintemm ha egyiküket is igazán szeretnéd nem aggódnál ilyeneken! :) sok sikert
Nem kell feltétlenül járnod valakvel, csak hogy legyen valakid, a volt pasid minek ha nem bízol benne, és az a múlt.A másik megintcsak minek, ha neked nem jön be, magad csapod be.Inkább várj, és hidd el amikor nem számítasz rá eljön anagy õ.
szerintem kerdezd meg a az osztalytarsad hogy akar-e veled jarni...es hany eves vagy?sok sikert, kulonben azt csinald amit a szived diktal :)
Egyikkel se járj. Keress egy olyan fiút, akit te is szeretsz, meg õ is viszontszeret.
SENKIVEL MERT HA NEM EGY TÁRS KELL CSAK EGY PASI MÁRPEDIG ITT SZERINTEM EZ A HELYZET AKKOR JOBB HA EGYEDÜL VAGY, NEM VAGY TE MÉG ÉRETT EGY KAPCSIRA AKÁRHÁNY ÉVES VAGY HA ILYEN KÉRDÉST TESZEL FEL nem akartalak megbántani de nekem teljesen ez jött le abból amit leírtál
Szerintem dugni akar, kancás! De ha neked is ez kell hajrá!:)
ennyi elég ha úgy érzed próbáld meg mit veszthetsz??
Fél év szünet az sok idõ. Felmelegítve csak a káposzta jó, de ezt neked kell érezned!
Szerintem ha annyira bizonytalan vagy, hogy itt feltetted a kérdést, akkor inkább hagyd ...csak rosszat tenne nektek. Viszont ha úgy érzed, hogy a szakítás okai megoldható dolgok, akkor próbáljátok újra, de felejtsétek el a régi kapcsolatotokat, olyan szinten, hogy azt már ne folytassátok. Ez már egy teljesen új kapcsolat, ami jobban mûködhet mint a régi, ha ügyesek vagytok :)

Most mit csináljak? Kinek mondjam el? Ha nem mondom el rájönnek? És anyámnak mit mondjak? És az osztálytársammal most mi legyen? Járjunk vagy csak egy éjszakás kaland volt?

Tegnap felhívtam magamhoz az egyik osztálytársam.Tök jól elbeszélgettünk, de kb. 15-20 perc után elkezdett nyomulni.Elkezdte puszilgatni az arcomat, majd a nyakamat, és így ment tovább le.Eleinte próbáltam ellen állni, de aztán én is élveztem, és megtörtént.2 és fél órán keresztül csináltuk.

Legjobb válasz: Kamuszagot érzek, bár igaz, a mai tinik...

Kamuszagot érzek, bár igaz, a mai tinik...
AZ A GAZ, HOGY EZT MIND ELHISZITEK.
Hát te se leszel hûséges, ha ennyitõl megkívántadXD
15 éves ribanc k*rva;DDD remélem teherbe esel.
Te is egy olcsó ribi vagy aki bárkit megkaphat
már 1 tapasztalan 2.5 óráig kibirta , de lol hazugság , mágjára veled ! xD
szerinted bárkit is érdekelt h 1ik oszt társad épp kanos volt ?:D mért kéne ezt bárkinek elmondani untig elég GYKn égned :D 19F
Szûz voltál?:)
Egészségedre! De ezt inkább vele beszéld meg! ;)
Szûz voltál elõtte? Hát ha elmondod anyádnak, vagy bárkinek, nekem ebbõl olyan erõszak dolog jönne le... De ha te élvezted, szerintem maradjon a kettõtök titka, az hogy jártok-e, meg ne ezen függjön. Hanem, hogy szereted, vagy nem.
Hazudsz!Csak szeretnéd, hogy az osztálytársad felmenjen és 2.5 óráig csináljátok.XD Nem tudsz elvarázsolni

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!