Találatok a következő kifejezésre: Kit valasszak, ujat (14 db)

Kit válasszak, új vagy mostani?

Sziasztok!

Legjobb válasz: akit szeretsz!

akit szeretsz!
fogj 1 ásót csinálj 1 nagy lyukat és ugorj bele mindenkinek jobb lesz
"New is always better" - Barney Stinson Leírásod alapján azonban egyiket se választanám.
Hát... hülye p.icsa vagy már bocs... Kíméld meg mindkettõt magadtól.
Csak akkor szakits a mostanival, ha semmilyen kozos jovot nem latsz. Nem eri meg egy uj pasi miatt felrugni egy kapcsolatot. De ha van mas, nyomos ok a szakitasra (mar nem langol a szerelem, hianyolsz dolgokat stb.)akkor a dontes a kezedben van.
Tuti hogy az új fiú nem tudja hogy van barátod... -.-" Hát te tényleg egy riban.c vagy.... szegény MOSTANI barátod.... :/
Én meg azt mondom, hogy 18 évesen még semmi okod sincs rá, hogy a biztonságra játsszál, kompromisszumos kapcsolatban maradj egy olyan sráccal, akit csak szeretsz, de nem vagy szerelmes belé. Persze egy nagystílûbb srác esetében van annak kockázata, hogy pár hónap után megun (mivel az ilyen a nõknél sikeresebb), de akkor is lesz pár igazán boldog hónapod. A baráti kör ehhez képest másodlagos, aki a Te oldaladon tartozik bele, azok többsége meg fog érteni, aki meg a mostani barátod oldalán, arról max. kiderül, hogy igazából nem Neked szólt a barátságuk, hanem csak barátod miatt fogadtak be. Mindennek megvan az ideje az életben, most még nyugodtan élvezheted az új szerelmek lángolását. Sokkal rosszabb lenne ha 25 évesen döbbennél rá arra, hogy egy olyan srác mellett töltöttél x évet, és esetleg már tervezed hogy hozzámész, gyerekeket szülsz neki, aki igazából csak úgy elmegy neked. Ha késõbb pár impulzív szerelem, majd nagy csalódás után választanál kis kompromisszummal párt hosszútávra, akkor az is más, mert akkor elmondhatod hogy megélted az érzelmi hullámvasutat minden szépségével, fájdalmával, és most már nagy lángolás helyett fontosabb egy téged becsülõ, megbízható, szerethetõ férfi, még akkor is ha nem õ az abszolút álomférfi Neked. 37F

Kit valasszak? Adott 2 srac, mind 2 nagyon bejon? Egyik regi baratom egyik az uj?

Egyik a volt baratom,aki eletem elso szerelme volt,1 evig voltunk egyutt nagyon jo volt,de vegen kiderult,hogy megcsalt es szakitottunk.Azota is tartjuk a kapcsolatot es utobbi idobenn nagyon jol egyezunk, meg mindig szeretem.Es azt is tudom hogy o is szeret,de nagyon sokszor megbantott,es nagyon sokat szenvedtem miatta.Most meg van egy uj baratom akivel kb 1 honapja jarok.nagyon rendes srac,bele valo,szereto ,megtisztel verseket ir,stb.

Legjobb válasz: Hát ha még mindig szereted az elõzõ barátodat, akkor nem hiszem, hogy jó ötlet lenne továbbra is együtt maradni a mostani pasiddal..ugyanis ezzel csak neki ártasz!Ha õ szeret, tisztel és leírtak alapján tényleg egy rendes srác lehet, ne szúrj ki vele..és magaddal sem..ne áltasd magad!Ami a volt barátodat illeti, nem hiszem, hogy jó ötlet lenne ha visszamennél hozzá...hisz megcsalt, sokat szenvedtél miatta..biztos vagy benne, hogy megváltozott?Vagy csak azt akarod éreztetni magaddal , hogy tényleg megváltozott ugyanis szereted õt!Mindenesetre ezt neked kell eldöntened:)Ha úgy érzed, hogy újra megtudsz bízni az exedben akkor sok sikert:)

Hát ha még mindig szereted az elõzõ barátodat, akkor nem hiszem, hogy jó ötlet lenne továbbra is együtt maradni a mostani pasiddal..ugyanis ezzel csak neki ártasz!Ha õ szeret, tisztel és leírtak alapján tényleg egy rendes srác lehet, ne szúrj ki vele..és magaddal sem..ne áltasd magad!Ami a volt barátodat illeti, nem hiszem, hogy jó ötlet lenne ha visszamennél hozzá...hisz megcsalt, sokat szenvedtél miatta..biztos vagy benne, hogy megváltozott?Vagy csak azt akarod éreztetni magaddal , hogy tényleg megváltozott ugyanis szereted õt!Mindenesetre ezt neked kell eldöntened:) Ha úgy érzed, hogy újra megtudsz bízni az exedben akkor sok sikert:)
Akit szeretsz és aki viszont szeret, azt választanám. A volt baráttal meg nagyon vigyázz! Nem mind arany, ami fénylik! Ha 1x megcsalt, megteheti máskor is!
Nem értem hogy a lányok mért szeretnek szenvedni a "bunkó" pasik mellett akik megbántják stb, de "még mindig szeretem" amikor vannak sokkal jobb lelkû szeretni való stb fiúk is a világon ( mint például a 2. eset)-->tehát én a helyedben hagynám a fenébe az elsõt megcsalt stb már kapásból nem érdemel meg téged.

Kit válasszak? A volt párom, aki már 2x szakított, de még mindig szeretem és ragaszkodom hozzá vagy egy kezdődő bizonytalan kapcsolatot egy új sráccal?

A volt párom 5 hónap alatt 2x szakított. Azt mondja, pihen?t akar, de talán még összejöhetünk. Nekem ? volt az 1. komoly kapcsolatom és az 1. szex is vele történt meg. Nagyon ragaszkodom hozzá és még mindig szeretem. Viszont sok galádságot elkövetett már ellenem (inkább szavakkal, mint tettekkel). 160 km választ el minket.

Legjobb válasz: Inkább az új srácot.. Vagy egyiketse

Inkább az új srácot.. Vagy egyiketse
Nekem volt egy ilyen kapcsolatom, milliószor szakítottunk, tudtam, hogy nem illünk össze, de vele maradtam. Úgymond kihasználtam õt, amíg nem jött jobb. Nem vittem bele a szívemet, csak szex volt. Aztán egy nap jött egy új kapcsolat, akivel éreztem, hogy boldog lehetnék és szakítottam a régivel. Várd ki a megfelelõ pasit, mert érdemes és tuti eljön a nagy Õ. De nagyon fontos hogy figyelj az ösztöneidre, ha nem izgat fel az új pasi annak oka van. Keress egy olyat akivel úgy érzed jó lenne a szex és érdekes embernek tartod. Nem add fel a keresést!


Kit valasszak, az ujat aki mindent iger, vagy a regit, akiről nem tudom mit erez?

Jarok 2 eve a baratommal, de csk most jott annyira helyre h ne veszekedjunk allandoan.Amiota vizsgai vannak annyira eltavolodott, h mar hetente (HA) 2x talizunk 1 orat,regebb naponta.Van egy masik srac, akivel regebb akartunk osszejonni, de el kellett menjen dolgozni az orszagbol. Most visszajott, s szeretne velem lenni, s marad..komoly sracnak tunik...mindenki csak dicseri, osszefutottam vele mar egyszer es nagyon jol ereztuk magunkat. A baratom mellett csak szenvedek, mert sokszor megprobaltam vele beszelni a dolgokat, de mondja h hozzuk helyre de semmit nem tesz,s mindent megprobaltam eskuszom! s nem vagyok boldog vele. Valasszam a masik sracot? A regi szamit, az uj erdekel...de nem akarok tovabb szenvedni

Legjobb válasz: Teljesen megértelek, én is ugyanebben a cipõben járok. Az új mindent megtenne értem, a régi pedig le se izél, nem keres, és ha szólok érte, hogy ez a bizonyítás, akkor meg azt mondja hogy õ akarja, de én mindig balhézom, satöbbi... örökké veszekszünk, viszont még él bennem a remny, hogy megjavul. én is félek az újtól, mi van ha átver. én a réginek megszabtam, ha eddig és eddig nem változtat vége, de le se szarja. tényleg nem érdemel meg. tudja hogy azt tehet velem amit akar lényegében. :( még én sem döntöttem, nem tudok. viszont tisztában vagyok vele, még fiatal vagyok, és nem ezt érdemlem. ha továbbra sem veszi észre magát, vége. szerintem egy pasi ha igazán akar, megoldja a talit, az odafigyelést. hisz akkor késõbb mi lesz? munka van, és azért szarik a fejemre vagy mi...? :( hányan dolgoznak, tanulnak, gyereket nevelnek, mégis meg tudják oldani, természetes, hogy odafigyelnek a párjukra. én ezt már százszr a fejéhez vágtam, azt mondja oké, de nincs változás. :( Nálatok...? de egyszer tényleg be fog telnia pohár. nekem azt mondták, lehet épp egy harmadik hozza meg változást. Nem tudom. mindenesetre a lelkemet teljesen felõrli. igaz, hogy ha felmerült a másik, az jelent valamit, de mivel te is meg akarod menteni csak azt jelzi, baj van. a pasijaink túl önzõk ahhoz, hogy ezt felismerjék. szerintem szabjunk egy határt, egy dolgo, hogy ha ezt sem, akkor tényleg vége. ha nem fogja fel, tényleg az lesz a legjobb, ha vége. mert az nem véletlen. ha van valami, írj, kíváncsi vagyok, és szurkolok neked, én is pontoan tudom mit érezhetsz. :(

Teljesen megértelek, én is ugyanebben a cipõben járok. Az új mindent megtenne értem, a régi pedig le se izél, nem keres, és ha szólok érte, hogy ez a bizonyítás, akkor meg azt mondja hogy õ akarja, de én mindig balhézom, satöbbi... örökké veszekszünk, viszont még él bennem a remny, hogy megjavul. én is félek az újtól, mi van ha átver. én a réginek megszabtam, ha eddig és eddig nem változtat vége, de le se szarja. tényleg nem érdemel meg. tudja hogy azt tehet velem amit akar lényegében. :( még én sem döntöttem, nem tudok. viszont tisztában vagyok vele, még fiatal vagyok, és nem ezt érdemlem. ha továbbra sem veszi észre magát, vége. szerintem egy pasi ha igazán akar, megoldja a talit, az odafigyelést. hisz akkor késõbb mi lesz? munka van, és azért szarik a fejemre vagy mi...? :( hányan dolgoznak, tanulnak, gyereket nevelnek, mégis meg tudják oldani, természetes, hogy odafigyelnek a párjukra. én ezt már százszr a fejéhez vágtam, azt mondja oké, de nincs változás. :( Nálatok...? de egyszer tényleg be fog telnia pohár. nekem azt mondták, lehet épp egy harmadik hozza meg változást. Nem tudom. mindenesetre a lelkemet teljesen felõrli. igaz, hogy ha felmerült a másik, az jelent valamit, de mivel te is meg akarod menteni csak azt jelzi, baj van. a pasijaink túl önzõk ahhoz, hogy ezt felismerjék. szerintem szabjunk egy határt, egy dolgo, hogy ha ezt sem, akkor tényleg vége. ha nem fogja fel, tényleg az lesz a legjobb, ha vége. mert az nem véletlen. ha van valami, írj, kíváncsi vagyok, és szurkolok neked, én is pontoan tudom mit érezhetsz. :(
Aki nehezen tud megváltozni vagy nem is akar, azzal én nem terveznék hosszútávra. De ez csak az én hozzáállásom. Mi lenne, ha megbeszélnéd mindkettõjükkel ezt a dilemmádat és megkérdeznéd õket, hogy mit választanának, ha a helyedben lennének?
Szerintem hallgass az érzelmeidre, melyik az erõsebb? A maradási vágy, vagy inkább mennél? Nem hiszem hogy ebben mi reálisan tudnánk tanácsot adni, de azt sem hogy bármelyik srác kettejük közül objektiven tudna válaszolni. Ez a Te életed, a Te érzelmeid. Hiszel még a jelenlegiben, vagy nem? Vágyod az újat, vagy nem? Személy szerint azthiszem már döntöttél. Ha megfordult a fejedben a szakítás lehetõsége, akkor már nem ér annyit számodra a kapcsolatod, hogy maradj. De persze ez csak a személyes véleményem. Illetve még annyit füznék a dologhoz, hogy akármennyire is szenvedsz, szakítani nemlesz könnyû, ez tapasztalat...
A kérdező hozzászólása: Hát(mégha ez nagyon önzõen hangzik is) én döntenék az új sráccal. Viszont félek h mi lesz ha nem komoly?? Ha csak hülyit?? Akkor inkább vhogy helyrehoznám a régi kapcs. minth valaki átverjen.... ezért kérek tanácsot, h szerintetek honnan tudhatom h komoly v sem?
Nekem jelenleg vizsgáim vannak és nagyon szeretem barátnõmet és hinni szeretném, hogy eleget törõdök vele (gyakorlatilag mást se csinálok szabadidõmben) viszont tudom, hogy jövõ péntekig BIZTOSAN nem fogunk találkozni mert van olyan egyetem ami nehéz és halálosan nehezek a vizsgák. Ne akard, hogy a barátod beáldozza az egyetemét azért, hogy megnyugtassa a lelkedet, mert ez egy elég nagy kitolás lenne vele szemben. Ettõl függetlenül nem tudom mit várhatsz ettõl a kapcsolattól, de ha most vizsgaidõszakban szakítanál vele akkor mindenbõl megbukna.
Szerintem beszéld meg az új sráccal, hogy bizonytalan vagy benne. Nem akarod a biztosat a bizonytalanra. És ha az új komolyan gondolja veled, akkor továbbra is teperni fog. Várj még egy hetet-kettõt- amennyit érzed h kell, és akkor érezni fogod hogy az új tényleg jó lesz-e.
A kérdező hozzászólása: Uolso elötti hozzászolonak csak annyit, h en ezt mindvegig megerrtettem, de sztem ha van idod biztos, h legalabb telefonon egyszer egy nap flehivod, ha mar tenyleg fontos neked az a szemely...na en meg a legkisebb törödést sem kapom meg.De ha kérdem akkor azt mondjaa, h szamitok neki...csak epp h semmilyen formaba nem mutatja ki.Nem mint regen..
SZia!! Nem olvastam el az elozo hozzàszolàsokat mivel benne vagyok a témàban igy sztem eléggé elfogadhato vàlaszt adhatok: szendvedsz a baràtoddal, s nem vagy boldog vele.ezt te irtad. akkor légyszives hagyd màr ott és ràadàsul itt egy màsik sràc aki népszeru is meg jofej, és jol is érzitek magatokat egyutt. koszi

Kit válasszak? Az új páromat, vagy az ex vőlegényem?

4 év után karácsonykor szakítottunk a párommal ( élettárs, v?legény) mert tudtomra jutott, hogy más n?knek ( nálam min. 20 évvel id?sebb) irogat olyat, hogy le akar feküdni velük. Az utolsó egy évben nem volt már jó a kapcsolatunk az italozás miatt. A szexet sem kívántam már vele, folyton veszekedtünk, megalázott stb.

Legjobb válasz: Következõ a helyzet. Most kemény leszek mert annak kell lennem de nem bántó. Csak szeretnéd azt hinni hogy a volt võlegényed megváltozott. Aki ilyen az nem igen tud megváltozni. Mert ilyen a természete, szinte garantált lenne a megcsalás elõbb vagy utóbb ha vele lennél. Ez tény tudom mirõl beszélek. A másik srácnak idõre van szüksége kicsit félénk mint írtad de ez abból adódik hogy elõtted nem volt sok tapasztalata. Lehet tart a csalódásról idõ kell hogy oldódjon. De mint írtad tisztességes erkölcsös. Benne valószínûleg megbízhatnál építhetnél rá. A volt võlegényedben soha az életben nem bízhatnál meg. Gondolj a leendõ gyerekre is. Ezt erõsíti az érzelmi zsarolás italozás lehet lenne egy két boldog év de utána kibújna a szög a zsákból a házasságod alatt elõjönne a természete. És azt a gyerek is bánhatná. Szerintem adj egy esélyt a mostani barátodnak mutasd ki neki hogy bízol benne, hogy szereted hidd el fel fog oldódni és õ is mondja majd. És ha nem válik be jön majd más. De a volt võlegényedet el kell felejtened és lehetõleg mielõbb megszakítani a kapcsolatot. Akármilyen nehéz is.

Következõ a helyzet. Most kemény leszek mert annak kell lennem de nem bántó. Csak szeretnéd azt hinni hogy a volt võlegényed megváltozott. Aki ilyen az nem igen tud megváltozni. Mert ilyen a természete, szinte garantált lenne a megcsalás elõbb vagy utóbb ha vele lennél. Ez tény tudom mirõl beszélek. A másik srácnak idõre van szüksége kicsit félénk mint írtad de ez abból adódik hogy elõtted nem volt sok tapasztalata. Lehet tart a csalódásról idõ kell hogy oldódjon. De mint írtad tisztességes erkölcsös. Benne valószínûleg megbízhatnál építhetnél rá. A volt võlegényedben soha az életben nem bízhatnál meg. Gondolj a leendõ gyerekre is. Ezt erõsíti az érzelmi zsarolás italozás lehet lenne egy két boldog év de utána kibújna a szög a zsákból a házasságod alatt elõjönne a természete. És azt a gyerek is bánhatná. Szerintem adj egy esélyt a mostani barátodnak mutasd ki neki hogy bízol benne, hogy szereted hidd el fel fog oldódni és õ is mondja majd. És ha nem válik be jön majd más. De a volt võlegényedet el kell felejtened és lehetõleg mielõbb megszakítani a kapcsolatot. Akármilyen nehéz is.
Miért, mindenképpen együtt kell lenned valakivel?! Na, én meg az ilyen nõk miatt szégyellem néha, hogy nõ vagyok.
Na ezért utálom én a nõket.:) Na nem mindegyiket, de úgy általában véve igen. Csak ti lehettek ilyen agyatlanok, teszetoszák, szerencsétlenek, döntésképtelenek, helyzetet át nem látók stb.
Csak egyetérteni tudok az elsõvel...egy rakás szerencsétlenség vagy: embereld meg magad, és dönts!
Szerinted csak ez a két férfi létezik a világon? Kislány, ne függj már így egy pasitól se! Persze a võlegényed más nõvel feküdt volna le, ivott, megalázott téged, de ennek ellenére bizonyára tiszta szívébõl szeret és tisztel. Mert ez mind a szeretet jele. Ajj, értelmes, fiatal, független nõ vagy, az igazi meg jön majd amikor jön. A másik srácnak meg adj még egy kis idõt, de ha nem fogjátok megszeretni igazán egymást akkor annak sem lesz értelme.
A kérdező hozzászólása: Kedves 5/5 és mindenki! Köszönöm a bíztató szavakat! Igyekszem megfontolni és megfogadni a tanácsokat!
Ízlés dolga. Nekem az új fiú lenne a kisebbik rossz, de inkább kibírnám egyedül.

Kit válasszak? A régit vagy az újat?

A barátn?mmel pár hónapja szakítottunk két év után, de még mindig jóban vagyunk.Elmegyünk néha moziba,sétálni de mint csak barátok. Van neki egy barátn?je, aki kedves,aranyos és szép, vele is jóban vagyok, és úgy látom,hogy tetszek neki. De lehet, hogy az exbarátn?mnek is,úgy látom,újra próbál közeledni felém.Mit tegyek?

Legjobb válasz: ez olyan hogy üzletben nincs barátság...nyugodtan kezdj ki vele, ha szakítottatok felfogtátok mind2-en hogy nem kelletek egymásnak egy életen keresztül...Úgyhogy, reszelj...:D kor nemszámít...

ez olyan hogy üzletben nincs barátság...nyugodtan kezdj ki vele, ha szakítottatok felfogtátok mind2-en hogy nem kelletek egymásnak egy életen keresztül...Úgyhogy, reszelj...:D kor nemszámít...
titokba reszeld mind2õt...gondolj magadra is rohanó világunkba:)
A kérdező hozzászólása: Még amikor együtt voltunk, kérdezgette, hogy szerintem szép-e, meg hasonlók (nem kezdtem ki vele, se mással) De nem azért jönnék össze, hogy felcsináljam, hanem mert tetszik (amúgy is szerintem nem volt együtt még senkivel)
mindig az új kapcs-t kell választani ez alap.
Egyik se... Az ex-el azért ne mert ami egyszer elromlott az többször is elfog. A barátnõvel meg azért ne mert az esetleges kis kalandod miatt egy élet barátságát tönkretehetnéd.
A kérdező hozzászólása: Mindhárman osztálytársak vagyunk, egész nap össze vagyunk zárva.Szóval szerintem feltûnne neki, ha barátságnál több lenne közöttünk
hohóóó ne nyald be...csak nem mutatja, megõrülne ha tudná hogy lett valakid:D fõleg ha az a bnõje lenne
A kérdező hozzászólása: Persze, hogy komoly volt.Nagyon szerettük egymást.De szerintem nem "bánná", ha a barátnõjével jönnék össze, mert szokta kérdezgetni, hogy már van-e valaki új (de inkább jókedvûen, mint féltékenykedve)
Naja, természetesen úgy értettem, ha komoly volt a kapcsolatotok...
te döntöd el, hogy mit teszel, de figyelmeztetlek. ha a barátnõjével kavarsz, az neki nagy és szinte gyógyíthatatlan sebet fog okozni. Fõleg hogy barátok is vagytok még, egykori érzelmei, hovatartozása iránti érzései megmaradtak.
A kérdező hozzászólása: nem a reszelésre hajtok... de amúgy csak 17 vagyok...:P
Nem csak szimpla baráti érdeklõdésbõl kérdezi, hogy van-e valaki új. Nagyon kiborulna, ha lenne valaki a láthatáron. Szeretne Veled lenni újra... ha érzel valamit iránta (barátságnál többet), akkor közeledj felé. És próbáljátok meg megint.

Kit válasszak? Életem elsõ -beteljesületlen- szerelme újra felbukkant 10 év után.

De van egy 6 éves kapcsolatom. A régi nagy õ és én teljesen más világ vagyunk, de mégis vonz benne valami, jó vele az ágyban is, kedves, figyelmes, gondoskodik rólam, teljesen más mint a párom. De õ egy tanyán él, szerényebbek az igényei. Én városi lány vagyok minden velejárójával együtt. A mostani párommal ellaposodott minden. Nagyön megbántott. És nem nagyon békülök vele. De ha nem lenne a régi

Legjobb válasz: Hogy lehet egy szerelem beteljesületlen ha üzekedtetek mint a nyulak?

Hogy lehet egy szerelem beteljesületlen ha üzekedtetek mint a nyulak?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.
"De õ egy tanyán él, szerényebbek az igényei." Kérdezõ és az érzelmek ha valódiak mióta az anyagiakon múlnak??Na az ilyen nõk miatt , mint te általánosítanak a többi nõre is, hogy anyagiasak vagyunk stb... Ha már megcsaltad akkor valóban jobb lesz, ha kilépsz a kapcsolatból, hogy új eséllyel találhasson magának, olyat aki nem csalja meg azárt mert 10év után jön valaki...tök mindegy, hogy most azzal jössz, hogy a mostani párod megbántott és ellaposodott...mindenki ezt mondja aki félrement vagy félre akar menni...önmagát is mentegeti ezzel saját maga elõtt...ennyi
Ha megcsalod, meg is érdemled, hogy megbántson!
"De õ egy tanyán él, szerényebbek az igényei. " Aki egy ilyen mondatot leír, annak a kérdése legyen okafogyott, és ne kezdjen addig senkivel kapcsolatot mig neki egy emberi kapcsolatnál fontos az illetõ társadalmi és anyagi helyzete. Senkivel, érted?
félredugtál? az ilyen ne éljen..
Ha már képes voltál megcsalni legalább legyen benned annyi gerinc, hogy kiadod az útját had találjon egy hûséges lányt akinek õ a mindene.
A kérdés elolvasásakor tudtam, hogy te vagy a nõ! Csak azok élnek ilyen álomvilágban, hogy várják a nagy csodát.
Válaszd amelyiket akarod! Te ismered õket, mi honnan tudjuk melyik a jobb neked?
A kérdező hozzászólása: 1 válaszolónak írom, hogy 10 évvel ezelõtt mikor "együtt voltunk", akkor volt beteljesületlen, mert akkor nem volt köztünk szex.
A kérdező hozzászólása: Valakiii
ha rákattintotál valami linkre, akkor gratulálok.
A kérdező hozzászólása: Nem
megvan még az email?
A kérdező hozzászólása: Igen
továbbítsd erre az emailcímre megnézem: [email protected]
A kérdező hozzászólása: Olvastam valaszokat, azt irjak majd visszaall. De azert koszi :)

Ex vagy új barát? Kit válasszak szerintetek?

Kb. 3 hónapja szakított velem az exem, pedig én nagyon szerelmes voltam belé. Nem tettem még rajta túl magam 100%osan most se. Azonban id?közben megismerkedtem egy fiúval, aki rendes kedves meg minden jó benne, és többet szeretne t?lem a barátságnál. Egyenl?re vele csak ismerkedünk. El tudom képzelni vele a továbbiakat, lehet hogy bele tudnék szeretni, azonban mikor máskor jött volna vissza hozzám az exem azzal, hogy hülye volt amiért otthagyott engem, ha nem most? Nem tudom mit tegyek. Ha egy hónappal kés?bb jött volna vissza már biztos nem érdekelne, de úgy érzem még valahol szeretem is. Nem tudnék benne újra teljesen megbízni, hiszen a kapcsolatunk végén már kicsit sem érdekeltem ezért szakított, de most meg tényleg azt érzem hogy megbánta. Azonban nem tudom érdemes lenne-e egy ilyen srácot elszalsztani mint akivel most ismerkedtem meg, vele lehet tényleg boldogok lennénk. Szerintetek? 18/L

Legjobb válasz: mond meg neki h jöjjön vissza 1 hónap mulva. ha jön,tényleg érdekled,ha csak szórakozik,akkor nem. addig ismerkedj a másik fiúval és meglátod

mond meg neki h jöjjön vissza 1 hónap mulva. ha jön, tényleg érdekled, ha csak szórakozik, akkor nem. addig ismerkedj a másik fiúval és meglátod
Melyiknek van kocsija?
Magad is leírtad, h nem volt jó. Illetve azonnal szemen szúrt a "pedig én nagyon szerelmes voltam belé" mondatrész. Szerintem ne kezd újra vele!
A kérdező hozzászólása: De ez nem lenne igazságtalan velük szemben? :S Hogy tulajdonképpen ez olyan mintha csak tartalékok lennének nekem.
Ha nem müködött az exel most sem biztos hogy fog.. adj esélyt az uj srácnak!Lehet vele boldogabb is leszel

"Álmodj szépeket, aludj mélyen. " ". válassz új nevet magadnak. " Mi ez a zene? ! Ki az előadó? :D

Pet?fin néha adják, de a neten semmit sem találtam. El?re is köszi!

Legjobb válasz: Szarvas Dávid vagyis Miluman az elõadó, egy keresztény zenész a srác. :) Itt vele van riport: http://radio.golgota.hu/mp3/19144.mp3

Szarvas Dávid vagyis Miluman az elõadó, egy keresztény zenész a srác. :) Itt vele van riport: http://radio.golgota.hu/mp3/19144.mp3
A kérdező hozzászólása: Iiigen-igen, megtaláltam már, de köszi! megtaláltam a myspace-s oldalát is: http://www.myspace.com/miluman


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!