Találatok a következő kifejezésre: Kit válasszak budapesti (2 db)

Kit válasszak Budapesten nőgyógyászomnak?

Nincs eddig még "komoly választott n?gyógyászom", és nem igazán tudom, hogy ha kiderül, h. terhes vok, melyik dokihoz forduljak. Bpen tudtok ajánlani megbízható, rendes dokit?

Legjobb válasz: Az enyém,Kósa dr.,jó orvos és aranyos is.:) Ha érdekel írj privit.

Az enyém, Kósa dr., jó orvos és aranyos is.:) Ha érdekel írj privit.
http://www.domotorijeno.hu Nézd meg, elég drága doki, de arany keze van és nagyon tudja, h mit csinál!Csak jót tudok róla mondani.
Dr Varga Antal szt Jánosban tuti jó orvos

Kit válasszak a budapesti Uzsoki kórházban dolgozó szülész-nőgyógyászok közül?

jót és megbizhatót

Legjobb válasz: Nekem egy ismerõsöm tavaly elõtt szült ott és ha jól tudom Dr.Habermaier-nél szült.(keresztnevét sajnos nem tudom..)õ meg volt vele elégedve,igaz a Dr magánrendelésére járt szülés elõtt.

Nekem egy ismerõsöm tavaly elõtt szült ott és ha jól tudom Dr.Habermaier-nél szült.(keresztnevét sajnos nem tudom..)õ meg volt vele elégedve, igaz a Dr magánrendelésére járt szülés elõtt.
a http://www.forum.index.hu oldal szülészet-nõgyógyászat ultrahang topikban keresd Keiront, õ radiológus szakorvos az Uzsókiban és biztos, hogy a legjobb dokit ajánlja, ha megkérdezed. Sok sikert,


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!