Találatok a következő kifejezésre: Kit válasszak Székesfehérváron (3 db)

Kit válasszak (Székesfehérvári nõgyógyász)?

Ebben a hónapban 1 éve,hogy elindult nálunk a baba project.Túl vagyok 2 vetélésen,az utolsó június elején történt,azóta semmi.Voltam orvosnál,de elhajtottak.Most másik városba költöztünk(Székesfehérvár),és szeretném megtudni kit válasszak orvosnak.Ki az aki ilyen téren a legkörültekintõbb.

Legjobb válasz: Én három gyereket szültem (ill. császárok voltak) dr. Schandl Károlynál, aki az osztályvezetõ fõorvos helyettes az itteni szülészeten. Minden tekintetben ajánlom!

Én három gyereket szültem (ill. császárok voltak) dr. Schandl Károlynál, aki az osztályvezetõ fõorvos helyettes az itteni szülészeten. Minden tekintetben ajánlom!
Blaskót ne

Szeretnék saját orvost választani akik szülész-nőgyógyász. Kit válasszak? Székesfehérvár

Eddig csak Székesfehérváron a n?védelmi központba jártam, de itt nem valami kedvesek.. Lassan 3 éve szedek gyógyszert és most már szeretnék saját orvost választani akik szülész-n?gyógyász. Eddig akiket csak láttam és szimpatikusnak t?ntek dr. Auth András, dr. Bata Barnabás, dr. Orosz András, dr. Berzsenyi Tibor. Nem tudom kit válasszak, egyáltalán kik fogadnak még vagy kit ajánlanátok ti.

Legjobb válasz: Oroszról jókat hallottam. Én Heczel Sándorhoz jártam, õ is nagyon kedves és alapos doki, bár a bejutás hozzá elég hosszú (1 hónap kb.) és õ pl. nem vezet szülést.

Oroszról jókat hallottam. Én Heczel Sándorhoz jártam, õ is nagyon kedves és alapos doki, bár a bejutás hozzá elég hosszú (1 hónap kb.) és õ pl. nem vezet szülést.
Az Orosz jó választás lehet ha szimpatikus, jó doki , engem mind a három lurkóval , õ "zavart"szülni, bár nem õ volt hanem az Illikman a fogadott dokim.Nekem õ is nagyon bevált, de úgy tudom csak keveset vállal már.
Kalamász doktornõ is jó választás lenne.Én is hozzá jártam, nagyon kedves és jó szakember.
Én az SZTk-ba találkoztam a Szakács doktornõvel nagyon szimpatikus volt.Rengetegen voltak mégis elmondott mindent részletesen és a kicsit is megmutatta az UH-ban-mindezt ingyen!!! Hol lehetne õt elérni magánrendelésen?

Kit válasszak magándokinak Székesfehérváron?

Bata doktor úrnak nagyon sok kismamája van, nem biztos, hogy vállal, - ezt az asszisztens mondta!

Legjobb válasz: húúú, én is Batát ajánlottam volna.januárban még elvállalt engem.próbáld azért meg. még a Schandl doktort dícsérik / régebben jártam is hozzá, jó orvos szerintem /.

húúú, én is Batát ajánlottam volna.januárban még elvállalt engem.próbáld azért meg. még a Schandl doktort dícsérik / régebben jártam is hozzá, jó orvos szerintem /.
Szia!Én is a Schand Károly dokit ajánlanám!Pontos, preciz és megbízható!Én nála szültem januárban!azt hallottam nyárra már nem vállal szülést!
Szia. Én többszörösen veszélyeztetett kismami vagyok, így nekem nagyon fontos volt, hogy olyan orvost válasszak aki igazán foglalkozik veünk. Bár nagyon fiatal orvos Dr Blaskó Ervin, de egy angyal! Nem pénzéhes és nagyon lelkiismeretes! Csak ajánlani tudom!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! 3. válaszolóm! :-) Blaskó doktor úrat hol tudom megtalálni? Nagyon új vagyok Fehérváron, 2 hét múlva költözöm csak oda, ezért fogalmam sincs, mi hogy zajlik... Van magánrendelése? Ha, igen, el tudnád küldeni az elérhetõségét? Ha magánja, akkor hol, hogy, mikor lehet elérni? NAGYON-NAGYON KÖSZÖNÖM!
A kérdező hozzászólása: ...ha magánja nincs, -- ez kimaradt :-) [email protected]


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!