Találatok a következő kifejezésre: Kit válasszak Debrecenben (2 db)

Debrecenben szülésznőt keresek. Kit válasszak?

Nagyon halas lennek ha telefonszammal is kisegitenetek!! Elore is koszonom!

Legjobb válasz: Én a klinikán szültem nem volt se választott orvosom se szülésznõm. Nagyon meg voltam elégedve mindenkivel. Szerintem nem kell elõre megbeszélni senkivel. 25 órát vajúdtam tehát 3 mûszak szülésznõivel találkoztam, ha 1 valakivel lett volna megbeszélve nem hiszem hogy ennyi idõt bennt tölt velem. Legyen veled a párod a szülésnél az nagy segitség.

Én a klinikán szültem nem volt se választott orvosom se szülésznõm. Nagyon meg voltam elégedve mindenkivel. Szerintem nem kell elõre megbeszélni senkivel. 25 órát vajúdtam tehát 3 mûszak szülésznõivel találkoztam, ha 1 valakivel lett volna megbeszélve nem hiszem hogy ennyi idõt bennt tölt velem. Legyen veled a párod a szülésnél az nagy segitség.
A kérdező hozzászólása: Koszi!!! Lehet, hogy ez lessz....

Kit válasszak szülésznőmnek Debrecenben?

A Klinikán fogok szülni!

Legjobb válasz: Dr Molnár Zsuzsa!!!Bár fiatal,de nagyon tapasztalt ügyes kedves.Én nála szültem az elsöt és 1 óra alatt megvolt.A következöt is nála szülöm!!

Dr Molnár Zsuzsa!!!Bár fiatal, de nagyon tapasztalt ügyes kedves.Én nála szültem az elsöt és 1 óra alatt megvolt.A következöt is nála szülöm!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!