Találatok a következő kifejezésre: Kit szokás választani (1 db)

Kit szokás tanúnak választani?

Legjobb válasz: A tanúnak 18. életévét betöltött személynek kell lennie. Általában a legjobb barát/barátnõ, testvér, unokatestvér az, személyét illetõen igazából nincs megkötés.

A tanúnak 18. életévét betöltött személynek kell lennie. Általában a legjobb barát/barátnõ, testvér, unokatestvér az, személyét illetõen igazából nincs megkötés.
NAGYON FONTOS SZEMPONT, S HIHETETLEN ÖRÖK SÉRTÕDÉSEK VÉDHETÕK KI, HA A VISZONOSSÁG ELVÉT TEKINTJÜK AZ ELSÕ RENDEZÕ ELVNEK. HOGY HA A TESTVÉRÜNK A SAJÁT ESKÜVÕJÉRE MINKET HÍVOTT TANÚNAK, ÕT KELL ELSÕKÉNT FELKÉRNI, VAGY ELSÕKÉNT MEGBESZÉLNI VELE: ÉRTSEN EGYET A SZEMPONTJAIDDAL, HOGY NEM ÕT VÁLASZTOD. UGYANEZ IGAZ A BARÁTRA, VAGY BARÁTNÕRE IS. TERMÉSZETESEN BÁRKIT VÁLASZTHATSZ, DE NEM SZERENCSÉS, HA HÁZASSÁGOD ÖRÖMTELI PILLANATA EGYBÕL HARAGGAL ÉS SÉRTÕDÉSSEL VESZI KEZDETÉT. MÉG EGY FONTOS SZOKÁS, MELY SZERINT (NEM SZABÁLY, EZ SINCS KÕBE VÉSVE!) ÚJ HÁZASSÁGKÖTÉSNÉL NEM ILLIK AZ ELÕZÕ HÁZASSÁGI TANÚT KÉRNI FEL ÚJBÓLI KÖZREMÛKÖDÉSRE. üdv.: hegedor
18 életévét betöltött állampolgárt.Egyenes águ rokont illik(testvért), vagy szülõk testvérét, unokatestvért, de lehet a legjobb barátod vagy barátnõd is.de ha nagyon sürgõs utcáról is beránthatsz akárkit:-).
Általában keresztszülõket, testvéreket, legjobb bartátot/barátnõt szokás tanunak kérni. Viszont ha valakinek már voltál a tanuja, és visszahívod az esküvõre, akkor célszerû õt felkérni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen ceremoniat terveztek?

A homok es gyertyan kivul milyen ceremoniat ismertek es terveztek ill volt.

8

Volt már valakinek kék szinű mennyasszonyi csokra? Nekem most nagyon megtetszett az olyan csokor .

12

Valaki tud nekünk jó bevonulós zenét az esküvőnkre?

Nem nyálas, de azért nem is hardcore zenét szeretnénk, szóval romantikus-vidám, de azért különleges legyen :)

14

Zalaegerszegen tudnátok ajánlani olyan szolgáltatót, akitől csokiszökőkutat lehet bérelni? Körülbelül mennyibe kerül?

2

Tényleg illetlen dolog lenne?

Én párom keresztapukáját szeretném megkérni, hogy kísérjen az oltárhoz, az esküvőn. Tényleg illetlen dolog, hogy nem a sógorom vagy a bátyámat kérem meg?

Vagy van valamilyen szabály, hogy melyik rokon kísér?

5

Akik maguk készítették a meghívókat, hogy nyomtatták ki? Otthon vagy egy nyomtatással foglalkozó cégnél?

En gyöngyházfényű keményebb papírt vettem, szerintem azt a házi nyomtató nem biztos hogy vinné. Esetleg céget tudtok ajanlani Bp-en (legjobb Óbuda környékén lenne) ahol olcsón de szépen nyomtatnak?

6

A melegházasság és gyermekvállalás mellett/ellen milyen érvek vannak?

51

Az esküvő "menetben" mit milyen sorrendben kell megszervezni?

Gondolok itt arra, hogy mit foglaltok le először, mikor választatok helyszínt, ételeket, meghívót, díszítést, ruhát, mikor rakjátok sorrendbe a dolgokat(templomi, porgári szertartás, fotozás, vacsora, játékok és miegymás)?

2

Zenekart lefoglalhatjuk hamarabb, mint a polgárinak meglenne az időpontja? Vagy mikor érdemes?

Jövő augusztusban lesz az esküvőnk, hónap elejére tervezzük!

4

Nagyon nagy bajban vagyok a völegényemmel 4 éve vagyunk együtt nagyon kedves és nagyon szeretem.3 hét múlva összeházasodunk ez igy szép és jó de egy hétel ezelöt megismertem egy másik férfit és minden összezavarodott. Mit tegyek?

Probáltok nem gondolni rá de nem megy öis hasonloan érez és nem érdekli, hogy férjhez megyek. Neki is van egy kapcsolata de valahogy engem sem érdekel csak vele akarok lenni. Mit tegyek a lelkiismeretem már nem birja feladjam az egész házasságot?

29

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!