Találatok a következő kifejezésre: Kit szokás választani (1 db)

Kit szokás tanúnak választani?

Legjobb válasz: A tanúnak 18. életévét betöltött személynek kell lennie. Általában a legjobb barát/barátnõ, testvér, unokatestvér az, személyét illetõen igazából nincs megkötés.

A tanúnak 18. életévét betöltött személynek kell lennie. Általában a legjobb barát/barátnõ, testvér, unokatestvér az, személyét illetõen igazából nincs megkötés.
NAGYON FONTOS SZEMPONT, S HIHETETLEN ÖRÖK SÉRTÕDÉSEK VÉDHETÕK KI, HA A VISZONOSSÁG ELVÉT TEKINTJÜK AZ ELSÕ RENDEZÕ ELVNEK. HOGY HA A TESTVÉRÜNK A SAJÁT ESKÜVÕJÉRE MINKET HÍVOTT TANÚNAK, ÕT KELL ELSÕKÉNT FELKÉRNI, VAGY ELSÕKÉNT MEGBESZÉLNI VELE: ÉRTSEN EGYET A SZEMPONTJAIDDAL, HOGY NEM ÕT VÁLASZTOD. UGYANEZ IGAZ A BARÁTRA, VAGY BARÁTNÕRE IS. TERMÉSZETESEN BÁRKIT VÁLASZTHATSZ, DE NEM SZERENCSÉS, HA HÁZASSÁGOD ÖRÖMTELI PILLANATA EGYBÕL HARAGGAL ÉS SÉRTÕDÉSSEL VESZI KEZDETÉT. MÉG EGY FONTOS SZOKÁS, MELY SZERINT (NEM SZABÁLY, EZ SINCS KÕBE VÉSVE!) ÚJ HÁZASSÁGKÖTÉSNÉL NEM ILLIK AZ ELÕZÕ HÁZASSÁGI TANÚT KÉRNI FEL ÚJBÓLI KÖZREMÛKÖDÉSRE. üdv.: hegedor
18 életévét betöltött állampolgárt.Egyenes águ rokont illik(testvért), vagy szülõk testvérét, unokatestvért, de lehet a legjobb barátod vagy barátnõd is.de ha nagyon sürgõs utcáról is beránthatsz akárkit:-).
Általában keresztszülõket, testvéreket, legjobb bartátot/barátnõt szokás tanunak kérni. Viszont ha valakinek már voltál a tanuja, és visszahívod az esküvõre, akkor célszerû õt felkérni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Esküvőre sminkest és fodrászt Budapesten tudtok ajánlani, akivel meg voltatok elégedve?

5

Tudtok-e jó vőfélyt és zenekarokat ajánlani Hajdú-Bihar Megyében?

Lagzinkhoz keresünk vicces, jól hallható vőfélyt elsősorban Hajdú-Bihar Megyéből, de akár a szomszédos megyékből is. Zenekart is keresnénk, akik tudnak utcán is kisérni. Szeretnénk, ha minél több választási lehetőség lenne, hogy igazán a nekünk valót megtaláljuk. Ha tudtok segítsetek, köszi.

3

Hol tartsam az esküvőmet?

Nyíregyházára gondoltam és kb 400 fö. Mivel páros esküvő!!!

11

Mamma miás lagzit szeretnék. Szerintetek van olyan hely, ahol hasonló színvilágút össze lehetne hozni? Ismertek ilyen jellegű helyeket Pest megyében? (képek lent)

http://kepfeltoltes.hu/130526/mamma_mia_www.kepfeltoltes.hu_..

3

Mennyibe kerül videóst fogadni egy esküvőre?

Polgári esküvő lesz és utána hajnalig tartó lakodalom. Csak mert ezt szeretnénk nászajándékba az ifjú párnak, és szeretném tudni, hogy kb. mire számítsak?

12

Ez normális érzés a házassággal kapcsolatban?

24 éves leszek, nő vagyok. 1,5 éve vagyok együtt a párommal és együtt is élünk kb az első pillanattól fogva. Nagyon szeretjük egymást. Mostanában szoktam érezni, hogy hozzá szeretnék tartozni hivatalosan. Nem igazán tudom ezt jobban megmagyarázni.

De másfelől meg ha tényleg belegondolok, hogy kimondom, holtodiglan, holtomiglan meg minden az halálra rémít! Anyám 3x házasodott apám is, de ő kb 4 évente mással van együtt...
Én csak egyszer szeretnék házasodni, és tudom, én mindent megtennék, hogy egyben tartsak egy házasságot, de mi van ha egyszer másként kezdem gondolni? Én soha nem akarok elválni. Nekem a szüleim miatt ez frusztrálóbb szerintem, mint egy átlag embernek.

Ezek az érzések elmúlnak? Egyenlőre még nincs szó konkrétan házasságról, de már beszéltünk róla, de az anyagiak még kellenek hozzá.

6

Milyen esküvői hagyományt és szokást tartottatok meg az esküvőtökön?

5

A párom szülei házassági szerződést akarnak. Szerintetek aláírjam?

25

Ti irtatok házassági szerződést?

15

Lánybúcsúba szoktak valamit ajándékot vinni?

Ma este lesz megtartva egy diszkóban. Emiatt nem tartom valószínűnek, hogy adjak valamit, márcsak azért sem, mert nem tudná hova rakni. Szerintetek?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!