Találatok a következő kifejezésre: Kit szokás választani (1 db)

Kit szokás tanúnak választani?

Legjobb válasz: A tanúnak 18. életévét betöltött személynek kell lennie. Általában a legjobb barát/barátnõ, testvér, unokatestvér az, személyét illetõen igazából nincs megkötés.

A tanúnak 18. életévét betöltött személynek kell lennie. Általában a legjobb barát/barátnõ, testvér, unokatestvér az, személyét illetõen igazából nincs megkötés.
NAGYON FONTOS SZEMPONT, S HIHETETLEN ÖRÖK SÉRTÕDÉSEK VÉDHETÕK KI, HA A VISZONOSSÁG ELVÉT TEKINTJÜK AZ ELSÕ RENDEZÕ ELVNEK. HOGY HA A TESTVÉRÜNK A SAJÁT ESKÜVÕJÉRE MINKET HÍVOTT TANÚNAK, ÕT KELL ELSÕKÉNT FELKÉRNI, VAGY ELSÕKÉNT MEGBESZÉLNI VELE: ÉRTSEN EGYET A SZEMPONTJAIDDAL, HOGY NEM ÕT VÁLASZTOD. UGYANEZ IGAZ A BARÁTRA, VAGY BARÁTNÕRE IS. TERMÉSZETESEN BÁRKIT VÁLASZTHATSZ, DE NEM SZERENCSÉS, HA HÁZASSÁGOD ÖRÖMTELI PILLANATA EGYBÕL HARAGGAL ÉS SÉRTÕDÉSSEL VESZI KEZDETÉT. MÉG EGY FONTOS SZOKÁS, MELY SZERINT (NEM SZABÁLY, EZ SINCS KÕBE VÉSVE!) ÚJ HÁZASSÁGKÖTÉSNÉL NEM ILLIK AZ ELÕZÕ HÁZASSÁGI TANÚT KÉRNI FEL ÚJBÓLI KÖZREMÛKÖDÉSRE. üdv.: hegedor
18 életévét betöltött állampolgárt.Egyenes águ rokont illik(testvért), vagy szülõk testvérét, unokatestvért, de lehet a legjobb barátod vagy barátnõd is.de ha nagyon sürgõs utcáról is beránthatsz akárkit:-).
Általában keresztszülõket, testvéreket, legjobb bartátot/barátnõt szokás tanunak kérni. Viszont ha valakinek már voltál a tanuja, és visszahívod az esküvõre, akkor célszerû õt felkérni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mivel váltsa ki a vőlegény a menyasszonyt a menyecsketánckor történt ellopásakor? Milyen feladatokat szoktak adni?

4

Korai lefoglalni a 2015.5.15 ös dátumot, ha akkor szeretnénk dátumot?

Hogy müködik a dátum foglalás? Mi kell hozzá? Ti mennyit fizettetek stb???

5

Lányok! Milyen ruhátok volt a polgári esküvőtökön?

Hamarosan összeházasodunk vőlegényemmel, de a templomi esküvőt későbbre tervezzük, szép fehér menyasszonyi ruhával + a lakodalommal. A polgári esküvőn fogalmam sincs, hogy milyen ruhám legyen, bár ez az időtől is függ majd.

7

Szerintetek baj ha esküvő előtt nem élnek együtt a párok?

39

Étteremben tartandó lagzinál mennyire reális a 6000Ft/fő?

14

Amerikában kötött házasság érvényes itthon is?

A gondom az lenne hogy kint Amerikában összeházasodnék barátnőmmel de csak azért hogy kapjak állampolgárságot de szeretnénk visszajönni. Itt tartanánk rendes esküvőt ez lenne az igazi, ott kint csak az állampolgárság miatt lenne megtartva. Itthon el kell válni és újraházasodni?

22

Melyikkel jönnénk ki olcsóbban? Bővebben lent.

Étterem vagy suli aulája? Mert ugye az utóbbinál felvetődik több kiadás is. Nálatok, hogy volt? Mennyibe került? Melyik városban?

5

Ha az étterembe mi visszük a röviditalokat akkor hogy van a felszolgálás?

Lehet hogy hülyeséget kérdezek, de nézzétek el nekem. Csak nagyobb volumenü esküvőn voltam, kis étteremben nem tudom hogy mükődik ez az a dolog. Összesen 33an leszünk. Megbeszéltem velük hogy a rövideket mi visszük, de ugye megrendezett menü lesz, nem étlap, vagyis a vendégek nem tudják mi van, mi nincs. Be viszik majd a konyhára? Vagy kitesszük egy asztalra? Vagy hogyan működik ez?

7

Esküvői meghívóra ez az idézet jó lenne? Vagy ha nem ez, mit ajánlotok?

Barátommal elég viharos volt a kapcsolatunk, míg eljutottunk addig a döntésig, hogy összekötjük az életünket. Ez az idézet jó lenne esküvői meghívóra? Vagy túl kommersz?

½Nem akarom, hogy úgy érezzem
a napok elsodornak tőlem
szorítsd a kezem még erősebben
nehogy elszakítson ez a nagyvilág...½

14

Csokor átadó verset keresek, amit a koszorúslányok szoktak elmondani a mennyaszonynak mikor átadják a csokrot?

Segítsetek légyszi, mert nem találok egyetlen egy ilyen verset és nagyon fontos lenne a segítség

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!