Találatok a következő kifejezésre: Kit hívjak az esküvőmre (2 db)

Kit hívjak tanunak az esküvőmre és ki a násznagy?

Valóban a keresztszül? egyben a násznagy és a tanu is, vagy azt választok, akit akarok?

Legjobb válasz: Azt választasz, akit csak akarsz. Én nõvérem tanúja voltam, és (mint utólag megtudtam) egyben a násznagy is lettem.

Azt választasz, akit csak akarsz. Én nõvérem tanúja voltam, és (mint utólag megtudtam) egyben a násznagy is lettem.
Akit akarsz, barat, baratno barki lehet!a keresztszulot szoktak, vagy a bermaszulot.A tanu es a nasznagy az egy ugyanaz! SOK BOLDOGSAGOT!

Kiket hívjak meg az esküvőmre?

Úgy értem meddig terjesszem ki az ismer?sökre, barátokra. A pénz nem nagy akadály, de azért szeretném tudni, hogy azokon kívül, akiket mindenképp meghívnék, kit 'illene' vagy épp 'nem illene'.

Legjobb válasz: Mondjuk a szüleitek másodunokatestvérei illetve azok akiknek voltál a lakodúalmám.

Mondjuk a szüleitek másodunokatestvérei illetve azok akiknek voltál a lakodúalmám.
azokat hívd meg akiket közel érzel magadhoz és tudod róla hogy Õ is viszonozná a meghívásodat, továbbá azokat akikkel rendszeresen beszélsz, vagy ha ritkán is tudod hogy fontosak vagytok egymásnak, és akár számíthatsz rájuk!
Akiket illik azokat ugye nem kell részletezni /rokonság/. Aztán barátok, akiket szerettek, ismerõsök, kollégák, akikkel jó a viszony. Exeket nem kéne, még akkor se, ha beszélõ viszonyban vagytok.
Nem tudjuk kik azok, akiket mindenképp meghívnál.:) Én a következõket hívnám: Rokonság: szülõk, nagyszülõk, keresztszülõk, testvérek, unokatestvérek, nagynénik, nagybácsik - távolabbi rokonokat akkor, ha valamilyen szinten tartjátok velük a kapcsolatot. Aztán, barátok, kedves közeli ismerõsök, közeli kollégák. Persze számolni kell azzal, hogy ezek közül akinek párja és gyermekei vannak, azokat is illik meghívni. A tanúk gondolom a fentiek közül kerülnek ki.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!