Találatok a következő kifejezésre: Kit ajánlotok jó orvost (2 db)

Bp, Örs vezér téri sebészeten jó orvos? Lenőtt nyelv miatt mennénk, 2, 5 éves gyerkőccel. Kit ajánlotok?

Hogyan csinálják? Utána fáj?

Legjobb válasz: Koszó Péter nagyon jó sebész

Koszó Péter nagyon jó sebész
Egy lenõtt nyelv bemetszést bárki meg tud csinálni.:) Nekem mindkét fiamnál megcsinálták, igaz picik voltak még. 1 másodperc az egész. Nem is sírtak. Lehet utána nyugodtan enni, inni.

Kit ajánlotok Győrben jó orvost?

Veszélyeztetett terhes vagyok. Szakmailag nagyon jó kell hogy legyen.

Legjobb válasz: Én dr. Papp Zsolthoz járok magánrendelésre. Nála szültem a kislányomat is, és most a második babánkat is nála szeretném. Én meg vagyok vele elégedve. UH van a rendelõjében, ami sztem nagy elõny. Alapos, mindent meg lehet tõle kérdezni, és emelett kedves. A szülésnél tökéletesen mellém állt, hihetetlen erõt és önbiztalmat adott. Én csak ajánlani tudom.

Én dr. Papp Zsolthoz járok magánrendelésre. Nála szültem a kislányomat is, és most a második babánkat is nála szeretném. Én meg vagyok vele elégedve. UH van a rendelõjében, ami sztem nagy elõny. Alapos, mindent meg lehet tõle kérdezni, és emelett kedves. A szülésnél tökéletesen mellém állt, hihetetlen erõt és önbiztalmat adott. Én csak ajánlani tudom.
Én is Dr Papp Zsolthoz járok!! Meg vagyok vele elégedve nagyon, egy tünemény!!!Nagyon kedves mindenkihez, bármi bajod van elmondhatod! Igaz, nagyon nehéz hozzá gyorsan idõpontot kapni, de ha baj van, akkor mehetek! Én csak ajánlani tudom!!
Én DR. Drozgyik Csabához járok, nagyon rendes, és sokaktól hallottam, hogy talán Gyõrben empatikusabb, és szakmailag hozzáértõbb orvost nem is találhattam volna. Egy 15 hetes kismama
Én Dr Nagy Zoltánhoz járok!Nagyon figyelmes, mindig mindenre odafigyel!Volt már, h eszébe jutott valami, amikor eljöttem tõle, és felhívott!A sógornõm szeptemberben szült nála.Nem ment el nyaralni, az utolsó hetekben 2naponta behívta, akupresszúrázta, s ha pár napig nem jelentkezett, akkor felhívta, h hová tûnt?Ja!A végén egy vizsgálatért sem fogadott el pénzt!
én a Vajda Attilához járok.nagyon rendes megbizhao és nem drága


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!