Találatok a következő kifejezésre: Kit ajánlotok Székesfehérváron (3 db)

Székesfehérváron a kórházban a nõgyógyászaton kit ajánlotok? Kihez menjek vizsgálatokra?

A Család és nõvédelmibe járok,de úgy vettem észre,hogy nem elég alaposak :( Mondták,hogy a kórházba is lehet menni,( nem tudom kell e fizetni ott?) ,csak nem tudom kihez akarjak menni,mert nem ismerem az ottani orvosokat.

Legjobb válasz: Nem akarlak elkeseríteni, de akkor elég alaposak, ha fizetsz nekik magánrendelésen. A Csnk-ban nekem csak a Nagy dokikkal volt nagyon rossz tapasztalatom, de igazán csak magánrendelésen figyeltek rám oda.

Nem akarlak elkeseríteni, de akkor elég alaposak, ha fizetsz nekik magánrendelésen. A Csnk-ban nekem csak a Nagy dokikkal volt nagyon rossz tapasztalatom, de igazán csak magánrendelésen figyeltek rám oda.

Magán gasztroenterológust Székesfehérváron kit ajánlotok és mennyiért és hol mikor rendel?

5 éves kisfiammal 3 éve küzdenek az orvosok nem tudják mi a baja! Liszt vagy tej vagy tejcukor, de mondtak mát mogyorót is hasi UH negatív széklete negatív Hidrogén kilégzéses teszt negatív. Vérvétel rendeben. Liszt-re teszt még nem volt, nem tudom hogyan is csinálják egyáltalán? 1,5 évig tejmentes diéta aztán visszatértünk a tejesekre pár hónapig nem volt probléma! "annó" sokat volt hasmenése negatív széklettel aztán spontán elmúlt mire megjött az ÁNTSZ-ből az eredmény. Most megint el kezdődött pár hónapja mondogatja többször pár nap elteltével,hogy fáj a bal bordája alatt a pocija és talán kicsit székrekedése van mert mikor mondja, hogy fáj akkor megyünk kakilni, de nem mindig produkál. Most is rendben a kakija és mondta a dokink, hogy akkor megint tejmentes diéta és fél év múlva meglátjuk. Köszönöm

Legjobb válasz: Már attól is félek nehogy az a irritabilis bél szindrómája legyen vagy az a crohn betegsége. Nagyon aggódom! Köszönöm a válaszokat, tapasztalatokat.

A kérdező hozzászólása: Már attól is félek nehogy az a irritabilis bél szindrómája legyen vagy az a crohn betegsége. Nagyon aggódom! Köszönöm a válaszokat, tapasztalatokat.
A kérdező hozzászólása: A normaflort esszük több mint 2 éve. Most is nagyon görcsöl szegénykém ilyenkor úgy megijedek. A bal bordája alatt és azt mondja hogy így szétmegy két oldalra a fájdalom
A kérdező hozzászólása: 5 éves 16, 5 kg. Nagyon keveset eszik kész kínlódás az evészet eszik 2-3 kanállal és kész. Ne gyarapszik 2 éve is 15 kg volt. Bocsánat a sok "dumáért" de hátha valaki ezekbõl tudja mi lehet a baj

Kit ajánlotok endokrinológus+nőgyógyászt Székesfehérváron?

Kimondottan ilyen orvost keresek, nem sima n?gyógyászt!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!