Találatok a következő kifejezésre: Kiszakadt az de nem volt (10 db)

Kiszakadt az óvszer, de nem volt behatolás, se ejakuláció előtte. így lehetek terhes?

még sz?z vagyok, de barátommal szoktunk olyat csinálni, hogy a nemiszervével izgat engem ott lenn, de nem behatolással, hanem egyéb mozgásokkal. és a legutóbbi ilyen alkalomkor (ma) kiszakadt az óvszer. nagyjából 10-15 másodperc múlva észrevettük, akkor abbahagytuk. nem emlékszem pontosan, hogy akkor hozzá ért e a hüvelybemenetemhez, de azért én eléggé aggódok. nem akarok fölöslegesen esemény utáni tablettát bevenni, mert kötelez? táborba megyek a jöv? héten, és nem lenne jó, ha végig beteg lennék alatta. ezért kérem a segítségeteket, véleményeteket.

Legjobb válasz: Hát ha szûz vagy és nem volt ejakuláció a hüvelyed közelében sehol, akkor fölösleges eseményutáni tablettával ronglni a szervezeted.

Hát ha szûz vagy és nem volt ejakuláció a hüvelyed közelében sehol, akkor fölösleges eseményutáni tablettával ronglni a szervezeted.
ha nem történt semmi sem csak ott volt akkor nincsen semmi gáz
Ha nem volt behatolás és nem élvezett el a barátod, akkor nem lehetsz terhes, még óvszer nélkül is kicsi lenne az esélye, de nagyon körültekintõek vagytok, hogy így vigyáztok, örülök, hogy ilyen is van :) Nem kell esemény utáni tabi, lévén a szó szoros értelmében esemény sem volt. Mondjuk beteg nem lennél tõle, én is szedtem már be ilyet, én két napig kicsit furán éreztem magam, meg persze megjött, és kicsit erõsebb görcseim voltak, de mindent ugyan úgy csináltam, mint máskor. De tény, hogy ez erõs gyógyszer, fölöslegesen ne vedd be, mert nem tesz jót éppen.

Épp a menstruáció előtti napon, napokban, létesítettünk többször szexuális kapcsolatot. A 3. aktus végén kiszakadt az óvszerem, de nem vagyok benne biztos hogy nagy magömlésem volt a korábbi aktusok által. Mennyi esély van a terhességnek?

Legjobb válasz: Hát, kisebb az esélye a terhességnek, mivel a menstruáció elõtti napon volt a lány, de nem nulla. Az mindegy h kicsi vagy nagy magömlés, spermiumot tartalmaz. Beszéljétek meg egy nõgyógyásszal h szükséges e 72 órás tabletta. üdv

Hát, kisebb az esélye a terhességnek, mivel a menstruáció elõtti napon volt a lány, de nem nulla. Az mindegy h kicsi vagy nagy magömlés, spermiumot tartalmaz. Beszéljétek meg egy nõgyógyásszal h szükséges e 72 órás tabletta. üdv
Szia! Úgy gondolom nem sok esélye van neki, menstruáció elõtti napon csináltátok, 3. aktus stb, de ugye ott van a spontán peteérés lehetõsége és ugye a spermiumok is ott vannak. Azt tudom tanácsolni, mint az elõttem szóló, keressétek fel a barátnõd nõgyógyászát, õ megmondja szükséges-e a tabletta. Kívánom, hogy úgy történjen, ahogyan szeretnétek :)
A kérdező hozzászólása: Köszi nektek , remélem nem lesz semmi belõle , azt szeretnénk!! úgy tudom hogy a menstruáció elõtti 8 illetve utáni 8napon nem lehet teherbe esni.Legalábbis nagyon minimális rá az esély.
Nem, nem lesz baj :)
Az elõváladékban is lehetnek spermiumok, de a leírtak alapján nagyon kicsi az esélye!
A legtutibb, ha nõgyógyászt kérdezel, mert õ tud segíteni is (esemény utáni). Elvileg épp nem voltál termékeny idõszakban...

A férjemmel védekeztünk, de kiszakadt a gumi, nem vettük észre csak akkor már amikor késö volt. De közben megjött a menstruációm is. Lehetek terhes? Kb mennyi az esélye? Van egy 6hós kisfiunk, nem szeretnénk egyenlöre még egy gyereket!

Legjobb válasz: Szia ha normális a vérzés akkor egész bizti hogy nem vagy terhes.Nyugodj meg mert énis így jártam az elõnél,elszakadt a gumi.Akkor a kisfiam még csak 4 hónapos volt.üdv 34 hetes kismama

Szia ha normális a vérzés akkor egész bizti hogy nem vagy terhes.Nyugodj meg mert énis így jártam az elõnél, elszakadt a gumi.Akkor a kisfiam még csak 4 hónapos volt.üdv 34 hetes kismama
Elõzõ válaszoló vagyok, rosszul fogalmaztam meg.Mikkor kiszakadt a gumi nem maradtam énsem terhes.Most 5 éves a kisfiam, és a másik babát várom.
A kérdező hozzászólása: Igen rendesen megjött a menstruációm közben, azóta is tart.Ez tegnap elött volt.Akkor nem nagy az esélye annak hogy terhes lettem?Vagy azért csináljak majd tesztet?Nagyon köszönöm a választ.
Elõzõ válaszoló vagyok.Szerintem megnyugothatsz mert nem vagy terhes.De ha annyirra idegesít mi van csinálj egy tesztet.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, kicsit megnyugodtam.
Tuti nem vagy terhes, ha rendesen megjött! Akkor lenne gyanús, ha csak pecsételnél vagy kicsit más lenne.

A barátommal ma délután együtt voltunk, használtunk gumit, de mivel az kiszakadt ezért levettük. Pár percre később ismét együtt voltunk, de már nem használtunk gumit mert nem volt. Lehetek terhes v bármilyen problémám lehet ebből?

pár perc volt gumi nélkül, és az is megszakítva. gyógyszert nem szedek.

Legjobb válasz: Hülye kérdés, persze, hogy lehetsz. Mit csinálsz, ha besikerül? Mégy és kikapartatod? Nem félsz a fájdalomtól és a következményektõl? A lelki tehertõl? Vagy képes lennél felnevelni? Válaszolj szépen (önmagadnak)! És ennek megfelelõen védekezz!

Hülye kérdés, persze, hogy lehetsz. Mit csinálsz, ha besikerül? Mégy és kikapartatod? Nem félsz a fájdalomtól és a következményektõl? A lelki tehertõl? Vagy képes lennél felnevelni? Válaszolj szépen (önmagadnak)! És ennek megfelelõen védekezz!
Szerintem nagyon gyorsan vedd be a tablettát, ráadásul gondolom nem tudod, de közel sem biztos h ha beveszed nem leszel terhes, én ismerek olyat akinél bevették a tablettát, mégis megfogant és megszületett :) . Mindenesetre ha nem veszed be sokkal nagyobb az esély a terhességre.
Nem, nem feltétlenül lehetsz terhes, de inkább ne sajnáld a pénzt a 72 órásra, mint hogy terhes legyél. Ha már egyszer nem gondolkoztatok, most tedd meg!
Valahogy úgy. De inkább boruljon fel a hormonháztartásom pár hónapra (bár ez sem igaz mindenkinél), minthogy az egész életem egy nem várt gyerektõl. Aztán utat engedni egyfajta fogamzásgátló módszernek (tabletta, hüvelygyûrû, stb..)
A kérdező hozzászólása: szóval akkor nem feltétlenül eshetek teherbe, de jobb ha beveszem a tablettát?
Irány az ügyelet vagy a sürgõsségi ambulancia a 72 órás tablettáért, idõben bent vagy még bõven. Bár az is igaz, hogy a védekezés nélküli szex esetén 20-25% a teherbeesés lehetõsége. (Zárójelben megjegyezve:ez sem megy olyan könnyen.)
Mivel elõtte már elment, így a vezetékben maradhattak spermiumok, ami a következõ menet során távozhattak az elõváladékkal. Ha elsõre csináltátok volna gumi nélkül kisebb lenne az esélye, de így... hát megvan
Szerintem meg menj a nogyogyaszhoz es kerj surgossegi tablettat. Ha 72 oran belul beveszed akkor ved, de jobb ha 12 oran belul.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek
Az oké, hogy ha a pasinak felál ész megáll de akkor nektek nõknek lehetne annyi eszetek h ilyen helyzetekbe nemmentek bele. Nemvolt gumi??? Akkor elmegy és vesz van benzinkuton vagy akkor aznap nincs szex ennyire egyszerü. És szerintem vegyél terhességi tesztet.
lehet persze nemibetegség terhesség
A barátnõm úgy lett terhes, hogy nem használtunk gumit, mondjuk 4-5 alkalommal de egyszer sem élveztem belé, viszont keményen beleült a farkamba azt mondta h "a nyakán jött ki", és így elõváladéktól teherbe esett.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek! ha a menstruációm megjött akkor is van még esély a terhességre?

A barátommal kiszakadt a gumi és szerintünk nincs semmi baj mert 1 adag az ágyra ment de. Mégis inkább megkérdeztem meg megnéztük és nem volt semmi. De ettől függetlenül lehet?

Legjobb válasz: Hát szerintem erre ne alapozz, inkább megéri bevenni egy eseményutánit, mintsem 1 hónap múlva rájonni, hogy gyereket vársz.

Hát szerintem erre ne alapozz, inkább megéri bevenni egy eseményutánit, mintsem 1 hónap múlva rájonni, hogy gyereket vársz.
Innen, ahol en most vagyok, eleg nehez megallapitani, hogy kerulhetett-e sperma a huvelyedbe... Szoval ha nem keso, lehet tenyleg nem artana egy esemeny utani tabletta. Egyebkent meg fingers crossed!

Augusztus 4-én voltam együtt a barátommal, védekeztünk, de az óvszer kiszakadt. Elméletben nem volt peteérésem aznap, mert a ciklusaim szabályosak, most aug.10-én kellett volna megjönnie, de még ma sincs nyoma. Lehetek terhes?

+ Július végén volt egy hosszú repül?utam, nem tudom ez okozhat-e késést.

Legjobb válasz: 50% esélyed van rá, ezért inkább hogy biztosra menj, vegyél egy terhességi tesztet, egyszer már én is vettem, és szerencsére kék lett, azaz negatív lett! ;) 24/N

50% esélyed van rá, ezért inkább hogy biztosra menj, vegyél egy terhességi tesztet, egyszer már én is vettem, és szerencsére kék lett, azaz negatív lett! ;) 24/N
Attól, hogy nem benned ment el, teherbe eshettél az elõváladéktól is, ha kiszakadt az óvszer. Nagyon tájékozott vagy, látom.
Oké, ahogy gondolod, de ha ilyen felelõtlen vagy, ne ide gyere panaszkodni, hogy nem jött meg.
Ha kiszakadt az óvszer, remélem volt annyi eszed, hogy bevettél egy 72 órásat. Ha nem, akkor magadra vess, ha terhes vagy.
Én vagyok megint, aki "oltogatott". Nem, velem még valóban nem történt olyan, hogy emiatt paráznom kellett volna, mert amikor észrevettük, hogy elszakadt a gumi, azonnal abbahagytuk a dolgot (na jó, végül is kézzel befejeztük, de ez más téma), másnap pedig az elsõ dolgom az volt, hogy vegyek egy 72 órásat. Ha tényleg nem lennél felelõtlen, te se kockáztattál volna, hanem bevetted volna a tablettát és nem kéne itt sírnod. A felelõsség nem a korral jár. Én 17 évesen szexeltem elõször, most 18 éves "kis csitri" vagyok, de el se tudnám képzelni, hogy egy óvszeres baleset után ne vegyek be 72 órásat (szerencsére eddig csak egyszer volt rá szükség), mert nem csak úgy elkezdtem dugni, hanem elõtte tájékozódtam, és nem fogom megkockáztatni, hogy 100, 1000 vagy 10000 nõ közül pont én legyek az az egy, aki teherbe esik a statisztika alapján. Amíg egy minimális esély is van a nem kívánt terhességre, addig védekezni kell. Úgyhogy hiába jössz itt nekem a 23 éveddel, meg hogy nem vagy felelõtlen, igenis az vagy.
utolsó 18 éves nem csitri. nem kell a kérdezõt minõsíteni. jól tette, h nem vett be 72 órásat, ismeri a testét, szabályos a ciklusa, szóval tisztába van a szervezetével, és tudja valószínû azt is, hogy a 72 órás tabi mivel jár. ha te 18 évesen már vetél be, te is tudhatnád, hogy mit jelent a szervezetnek. és igen idõbe észrevették, azt is leírta. nem tudom, nem olvasod el mit írt? kérdezõ vegyél egy tesztet, az bíztosat mutat
Szívesen. Aztán majd írd meg, hogy milyen lett a teszt! Ne is foglalkozz azokkal, akik itt így leosztottak, mivel gondolom õk még sosem voltak ilyen helyzetben! Üdv! 24/N
akkor csak jól értettem :)
azert reszben igazuk van a valaszoloknak, de annyira azert nem kene leoltani, hogy nem vette be a tabit. Az a tabi nagyon felkavarja a szervezetet es azert nem eppen olyan egyszeru. Szerintem nem vagy terhes, de vegyel egy tesztet.
nem mindig kavarja fel. az enyémet pl. nem kavarta fel, sõt.. aztan a mensim is rendezõdött. nem azt mondom, h rendszert kell belõle csinalni, de elõváladéktól könnyen teherbe lehet esni, és aztan mar csak az abortusz van.
én nem akarok a tabi hábórúba beszállni, viszont annyit hozzáfûzök a történethez, hogy a teszt a beágyazódást követõ 10-15 nappal mutat értékelhetõ eredményt. Vagyis a te esetedben augusztus vége felé lesz pontos az eredmény. Ha most veszel és negatív, az még nem jelent tuti választ. A magánvéleményem pedig, hogy kicsi az esély a teherbeesésre (de nem nulla)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
hogy a pi..ába tod kiszakadni, ha rendeltetés szerüen van használva?Nekünk még soha nem szakadt ki:)
ok, próbálj meg megnyugodni.. de ajanlom a termékeny napokon az óvszer + pharmatex kombinációt, meg egyébként is, nem csak a termékeny napokon.. tesztet pedig csinalj. utolsó, ki tud szakadni, nekunk már 3 x kiszakadt.. :S
Iróniával írtam!
héé, nem igaz, h csak a csitrik kapkodják be.. én azért vettem be, mert az elõváladék tartalmaz spermiumokat és nem kellett még 19 évesen baba. amugy pedig az ember nem robot.. ugyh ne hagyatkozz a " halálpontos " ciklusaidra.
De ha ez egy ennyire tuti módszer és neked peteérsed sem volt és felelõtlen sem vagy, akkor minek parázol? Teszt sem kell, hisz kizárt a terhesség nem? Menj, feküdj le nyugodtan, tartsd magad ahhoz, amit eddig mondtál, az alapján nincs miért aggódnod és legközelebb sem kell 72 órás, mert minek.Az nem baleset után van, csak a csitrik kapkodják be, a felelõsségteljes emberek márpedig izgulni szeretnek, nem biztosra menni! :S
A kérdező hozzászólása: Azért nem vettem be, mert mint már írtam nem volt peteéréses idõszakom, ezt onnan tudom, hogy szabályosan jött meg eddig mindig, tehát vissza tudtam számolni.
ja, és még annyit hozzátennék, h volt olyan eset is, amikor szintén kiszakadt a gumi, nem vettem be a tabit, és amikor paráztam, h terhes vagyok-e, és elmentem az orvoshoz, és mondtam neki, h nem vettem be, akkor õ osztott le, h ezt ilyenkor be kell venni, mert az ilyen balesetekre van a tabi.
namármost.. én voltam ilyen helyzetben, és " csak " elõváladék jutott belém. és mit csinaltunk? naaa? találd ki.. bevettem a 72 órás tabit, mert azt az ILYEN ESETEKRE TALÁLTÁK KI!!! ha az elõváladéktól nem lehetne teherbeesni, akkor nem lenne annyi baba az ilyen és hasonló " módszerekbõl ", h : - de mi vigyáztunk..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Megírom. Az ilyen "okoskodó" emberek nyilván azt hiszik, hogy kis csitri vagyok még, pedig elmúltam 23 éves, és felelõtlen sem vagyok. Most elõször történt velem ilyen baleset. :(
A kérdező hozzászólása: Az elõváladék csak nagyon ritkán tartalmaz életképes spermiumokat... Pl. ha a partner elõtte önkielégítést végzett, vagy ha már nem az elsõ szexuális aktus volt. Egyik sem történt meg elõtte.
A kérdező hozzászólása: Elsõ válaszoló: köszönöm! Második válaszoló: Idejében észrevettük, ezért nem belém ment el.
A kérdező hozzászólása: Ma délután megjött szerencsére. Azért jövõ héten mindenképp felkeresem az orvosomat biztos, ami biztos.
igen
nem van egy ismerõsöm aki másfél éve ezzel a megszakításos módszerel csinálják és semi nem történt:)
Am van 72órás gyógyszer...

Lefeküdtünk a barátnőmmel, védekeztünk, de a gumi kiszakadt (jó minőség volt) és nem vettük észre csak a végén. Muszáj az esemény utáni tabletta?

Lefeküdtünk és a gumi kiszakad... nem vettük észre és beleélveztem a felét legalább. Menzi el?tt áll kb. 1 héttel. Elengedhetetlen az esemény utáni? Tönkretenné a szervezetét, ráadásul el?tte klitorálisan elélvezett nem tudom, h ez okozhat e peteérést és befolyással lehet e rá. Mit tegyünk?

Legjobb válasz: Muszáj az esemény utáni tabletta - ha nem akartok babát.

Muszáj az esemény utáni tabletta - ha nem akartok babát.
Hülyeség, hogy tönkretenné a szervezetét. Ezek csak rémhírek. Nem okoz semmiféle gondot. Egyszer nekem is be kellett vennem, nem egy ismerõsöm járt hasonlóan, és semmi bajunk nem lett tõle. Úgyhogy mindenképpen vegyen be a barátnõd egy esemény utánit lehetõleg 72 órán (3 napon) belül, ha csak nem akar 17 évesen egy gyereket!
teljesen mindegy, hogy peteérés elõtt, vagy után van, ha nem akartok gyereket, szedje be az esemény utánnit.
Inkább vegyen be, ez egyértelmû!
minden képp 72 órás tabi ha nemakartok babát! 17 éves csajszi vok és tudom h milyen rossz 2 szer fordult velem is elõ h kiszakdt:S nálam semmi "mellékhatása" nem volt a tabinak a pocim fájt picit de ennyi...szerintem mindenképp vegye be a barátnõd!
Ha õ nem szeretne eseményutánit, akkor babát jobban szeretne? Máskor vigyázzatok jobban és nem fordul elõ ilyen.
Honnan tudod, hogy mikor volt peteérése? Ez ilyen fiatal korban össza-vissza van! Nem szabad erre hagyatkozni! Sajnos muszáj lesz a 72 órás tabi, ha nem akartok babát!
sterilizaltasd magad
A kérdező hozzászólása: Peteérés után van, ilyenkor ez nem számít semmit ugye? Nem akarom én se a sorsra bízni persze.. szóval akkor ez elkerülhetetlen. Csak õ nagyon nem szeretné, 16 évesen ekkora hormonadagot.. :S:( Köszi a választ.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Megvolt a tabi, várjuk a menzit!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!