Találatok a következő kifejezésre: Kiszakadt az de (99 db)

Kiszakadt az óvszer az oldalán, de szerencsére észre vettem és nem mentem el benne. Szerintetek mennyi esély van arra, hogy terhes legyen? Ne szídjatok kérlek, rendszeresen sexelünk és védekezünk, de most először szakadt ki.

Legjobb válasz: A kiszakadt óvszerért nem foglak szidni, mert önhibádon kívül megeshet az ilyen. Hát figyelj, minimális esélyetek van rá. Biztos ír majd ide valami okostóni, hogy nyugi, nem lehet terhes a lány, de megsúgom, hogy tapasztalatból beszélek... :( Én a lány helyében feliratnék egy 72 órásat, elvégre pont az ilyen esetekre találták ki. :)

A kiszakadt óvszerért nem foglak szidni, mert önhibádon kívül megeshet az ilyen. Hát figyelj, minimális esélyetek van rá. Biztos ír majd ide valami okostóni, hogy nyugi, nem lehet terhes a lány, de megsúgom, hogy tapasztalatból beszélek... :( Én a lány helyében feliratnék egy 72 órásat, elvégre pont az ilyen esetekre találták ki. :)

Kiszakadt az óvszer és későn vettük észre, elmentünk esemény utáni tablettáért, be is vettem, 3 nap eltelt, de még nem jött meg. Viszont ismét szeretkeztünk a barátommal és ismét kiszakadt az óvszer. Mit tegyek?

De persze ismét későn vettünk észre, pedig ellenőriztük mielőtt elment. Szerintetek mit tegyek? Gyógyszerért nem mehetek el megint hiszen nem lehet ilyen sűrűn.Értelmes válaszokat szeretnék kapni, valaki segítsen.. :-( 17L

Legjobb válasz: Hiába mosod ki drága szívem, ezen már semmi sem segít! A méhedig nem fog feljutni a víz, tehát semmi értelme! A citromlé meg szétmarná a hüvelyedet, de próbáld ki, legalább egy ideig képtelen leszel a szexre és így a gumi sem fog kiszakadni.

Hiába mosod ki drága szívem, ezen már semmi sem segít! A méhedig nem fog feljutni a víz, tehát semmi értelme! A citromlé meg szétmarná a hüvelyedet, de próbáld ki, legalább egy ideig képtelen leszel a szexre és így a gumi sem fog kiszakadni.
jobb fajta óvszer kéne ha ilyen gyakran kiszakad
A kérdező hozzászólása: Kedves asszisztens, felnõtt ismerõsöm is ajánlottta, mert neki bevált.. Különben, ha kíváncsi vagy az ország egyik legjobb gimnáziumában ttanulok és igen, figyeltem biológia órán :-) csupán mások véleményét szerettem volna kikérni, a olyan hülye lennék, mint gondolod kapásból kipróbáltam volna, kételkedtem az ötletben épp ezért kértem ki mások véleményét. nincs kedvem veszekedni, amint tudod van ennél nagyobb gondom is -l
Felnõtt emberek citromlevet öntözgetnek magukba? Ne röhögtess már, ez maximum a te korosztályodban keringõ butaság! Úgy, mint a sima kimosás! Értelmes, felnõtt emberek ilyet nem hisznek el! És különben annyira érdekes, hogy ezen az oldalon minden buta tininek tûnõ csaj igazából a legjobb gimiben tanulok, színötös, meg ez, meg az..
*tanulnak
A kérdező hozzászólása: Az utolsó kommentelõnek annyit, hogy nem, még véletlenül sem én voltam.. Sem gusztusom, sem kedvem nem lenne akkor szeretkezni, amikor épp megvan, mert rohadtul undorító, és igénytelen :-)
A kérdező hozzászólása: Kedves asszisztens, sajnálom, hogy 17 évesen nem vagyok annyira felvilágosult az effajta ''hagyományos fogamzásgátló módszerek'' terén, amint mondtam csak egy kérdést tettem fel :-)
Ha szabad megkérdezni, melyik gimibe jársz?
A kérdező hozzászólása: Kossuth :D
Egy 1997es kiadású könyv szerint érdemes olyan óvszert venni, melynek szavatossági idejét feltüntették, továbbá azt is állítja, h amelyeken "Nonoxydol-9" felirat is látható, az olyan kémiai vegyülettel van bevonva, amely elpusztítja a hímivarsejteket, valamint a szexuális úton terjedõ betegségek kórokozóit. (Földi pokol... a drog - avagy Cháron a lelkek részére... , 1997es kiadás hátsó részében olvasható)
A 70%os MINDEN szavát adom!!
Illetve ha figyeltél volna biológia órán, vagy esetleg utána olvastál volna a tested mûködésének, a nemi szerveidnek, akkor körbe röhögnéd saját magad, meg a kimosásodat!
Nem vagyok civilizálatlan paraszt, de könyörgöm gondolkozz már el egy percre. CITROMLÉ??... Próbáld ki a bõrödön. Ki fogja marni! Akkor szerinted a hüvelyeddel mit csinálna? A civilizálatlan paraszt meg amúgy egy nõgyógyászati asszisztens, úgyhogy nyugodtan visszább vehetnél az arcodból, mivel még csak 17 éves vagy és a gumit sem vagytok képesek használni normálisan. Nincs 1 dolog se, ami miatt ekkora arcodnak kéne lennie!
Hasonló kérdés már volt. Elõször is mindenképp vegyél tesztet, vagy szerezz gyógyszert. Másodszor cseréljétek le a gumit. Jó márkát, jó méretet, friss szavatosságút. http://www.mysize-condoms.com/measuring/ Ezt ajánlom.
A kérdező hozzászólása: Masculant használtunk, amit alig egy hete vettem. Mégis milyen gyógyszert szerezzek? :( Az esemény utánit max évi 2-3 alkalommal lehet alkalmazni, mert rengeteg hormont tartalmaz..
Menjetek nõgyógyászhoz, de nem hinném, hogy sokat tudna tenni... Egyébként valamit nagyon sz.rul csináltok, ha kétszer kiszakad egymás után...
Térj át fogamzásgátlóra. Ha pedig nem akarsz, akkor durexet használjatok. Igaz drága, de szerintem jobb. Ezen kívül menj el mindenképpen nõgyógyászhoz, õ majd tanácsol valamit. Ne halogasd, ez fontos.
Semmit sem lehet tenni, imádkozhatsz.
A kérdező hozzászólása: mit tud tenni a nõgyógyász? mit írna fel? :( esetleg valami tipp, amivel csökkenthetem az esélyét, hogy teherbe essek? mondjuk hallottam olyat, hogy azonnal megpróbálni kimosni a szervezetbõl, amit meg is tettem szappanos vízzel, vagy barátnõm a citromlevet javasolta, szerintetek?? egyébként a 4. kommentelõnek annyit, hogy ott rontottuk el, hogy nem dobtuk ki azt a csomag óvszert, amibõl egy kilyukadt...
Szia. Szerintem a tabletta miatt nem jött még meg. Az rendesen betesz a szervezetednek, mint ahogy Te is írtad, nem is lehet sokszor bevenni. Én nem gondolnám, hogy terhes vagy. A második baleset mikor volt? Ha a ciklusod közepén, kicsit nagyobb az esély, de akkor sem sok. Mivel már késik a menzeszed, csinálj egy tesztet, de tuti negatív lesz. :-) A gumit pedig dobjátok ki:-)
A kérdező hozzászólása: A 9. kommentelõnek üzenem, hogy értelmes válaszokat kértem, nem civilizálatlan parasztokét. A 8. kommentelõnek pedig, hogy az elsõ baleset épp akkor volt amikor elmúlt, szóval még jó 3 hét múlva kell megjönnie. Egy nõgyógyász neten azt mondta, hogy a tabletta hatása még benne van a szervezetemben 72 órán belül és kicsi esélyét látja.. :-o Köszönöm a kommentedet, sokat segítettél :-)
A masculan nálunk is kiszakadt 2-szer, úgyhogy nem vagy egyedül...:) viszont én szedek fogamzásgátlót is biztos ami biztos

Nem régen szexeltünk a barátnőmmel és kiszakadt az óvszer, de nem mentem még el. Lehet terhes?

Kb 3 percig tarthatott a dolog amikor észerevettem. A menzesze utáni napokban történt,és fogamzásgátlót nem szedhet. Azt mondja nem hiszi,hogy baj lehet, mert már van tojásfehérjés nyákja ami a peteérésre utal, de én azért nyugtalan vagyok.

Legjobb válasz: Természetesen lehet terhes, de velem is volt ilyen de nem lett semmi, és általában így kisebb az esélye. Szerintem ne aggódj. Ha mondjuk kimarad a következõ mensi akkor vegyetek egy tesztet, mert jobb biztosan tudni.

Természetesen lehet terhes, de velem is volt ilyen de nem lett semmi, és általában így kisebb az esélye. Szerintem ne aggódj. Ha mondjuk kimarad a következõ mensi akkor vegyetek egy tesztet, mert jobb biztosan tudni.
Nem olyan könnyû azért teherbe esni, nyugi nem lesz gond.
Lehet, de azért nem túl nagy az esélye. Teszteljetek egy hónap múlva, ha kell.

Ha sex közben kiszakadt az óvszer, de nem bennem ment el, akkor mennyi az esély, hogy a belém került előváladékkal teherbe essek?

Legjobb válasz: hat nemsok de megtortenhet... nekem volt igy de halistennek nem lett baj...

hat nemsok de megtortenhet... nekem volt igy de halistennek nem lett baj...
Van rá esély, hogy esetleg terhes lehetsz bár Ha nagyon félsz emiatt javasolt egy esemény utáni tabletta és akkor nem kell izgulni emiatt.
elég kicsi az esélye, fõleg óvszer spermicides is volt... szerintem nincs okod aggódni
Bocs az elõzõhöz ..."bár nagyon kicsi"
Hát ha ilyen "veszélyesen" élsz és ennyire félsz a terhességtõl akkor javaslom más Pl tablettás fogamzásgátlás bevezetését is.
Miért nem szedsz tabit? Könnyebb kifizetni 3 havonta az x ezer forintot, mint egyszerre egy abortuszt...
Az óvszeres védekezés átment "megszakított közösülésbe" ha jól értem. Azaz amikor észrevettétek hogy baj van, akkor abbahagytátok. Abszolút minimális az esélye a terhességnek. Ha nem veszünk tudomást Murphy törvényérõl (azaz kivételek mindíg a legrosszabbkor történnek) akkor azt lehet mondani, hogy ennyitõl nem lesz babád. A megszakított közösülés is mûködik, a legnagyobb veszélye, hogy a fiú nem tudja kontrollálni magát és megtörténik a baleset. De errõl a ti helyzetetekben nem volt szó. Szóval nyugodj meg. Sok pár hónapokig próbálkozik teljes gõzzel, és pár csepp elõváladéknál több kell egy babához... Volt egy idõszok amikor csak megszakítással védekeztünk. Ez is mûködött, szóval ne aggódj! Mondjuk mi nem estünk volna (nagyon) kétségbe a babától sem, megtehettük hogy csak ilyen "lájtosan" védekeztünk. De a lényeg az, hogy mûködött. A tablettát nem szerettük, ezért a Pharmatex kúpot használtuk évekig. Szerintem ez a legjobb, bár most a Patentex kúpot fogjuk kipróbálni. Szerintem jobb, ha nem kavar az ember be a hormonháztartásába és ráadásul síkosítónak sem utolsók...
A tabletta beállítja a vérzésed, javaslom hogy menj el nõgyógyászhoz és majd õ segít az ilyen dolgokban!
A tabletta majd befogja állítani a vérzésed!Menj el nõgyógyászhoz õ segít neked az ilyen dolgokban.
A kérdező hozzászólása: tabi szedésénél nem kell az h helyre álljon a mensim?
A kérdező hozzászólása: az lesz de esemény utáni tabi után kell egy kis idõ azért h helyre álljon minden
A kérdező hozzászólása: semmi...remélem nincs am semmi sem...
A kérdező hozzászólása: nem spermicides volt és esemény utáni nem lehet mert pár hete kellett egy:S
A Pharmatex készítmények nem biztonságosak, a nõgyógyászok sem jvasolják a használatát mert nem véd!

A barátnõmmel szeretkeztünk tegnap este és kiszakadt az óvszer, az én hibám lehet, de nem vettem észre és belementem?

A barátnõmmel szeretkeztünk tegnap este és kiszakadt az óvszer, az én hibám lehet, de nem vettem észre és belementem. A tegnap volt a 14. nap. Ma reggel is kiszakadt és ugyanígy. Eddig még ilyen nem volt! Nos a tegnap este már vett be 72 órásat,2 darabosat vettem a gyógyszertárba és a 2. -at 12 órára rá írja hogy be kell venni? Ma reggel éppen a 2. tabi bevétele elõtt történt. Mit csináltam rosszul? Mit mondtok, hogy lesz így?

Legjobb válasz: Nem lesz így baj, de picit óvatosabban kéne tolni. Nem elég nedves, azért szakad?

Nem lesz így baj, de picit óvatosabban kéne tolni. Nem elég nedves, azért szakad?
Nem lehet, hogy levegõ maradt a végén a spermazsákban?
valamit nagyon elszúrsz! életemben nem volt ilyen. 2x? észre sem vetted, kamu
A kérdező hozzászólása: hát köszi a biztató válaszokat. Lehet olyan hogy levegõ került, én is gondoltam arra... És utolsó, még soha nem szakadt ki eddig, és most 2-szer egymás után. kicsit megnyugtattam a párom, de én is félek igazából.
Ugyanabból a dobozból való volt mindkét óvszer? Mert akkor szériahiba is lehet.
A kérdező hozzászólása: igen, ugyanaz.

Kiszakadt az óvszer, de a párom nem ment el. Biztonság kedvéért 72 órán belül veszek be egy esemény utánit. Mennyi a teherbeesés valószínűsége ilyen esetben?

Szeretkezés közben kiszakadt az óvszer, de a párom "nem ment el". Viszont a menstruációm 1-2 napja késik. A biztonság kedvéért holnap reggel veszek egy esemény utánit, kb. 58 órával a baleset után. Sajnos csak ekkor lesz rá lehetőségem. Ezek után mennyi a valószínűsége a teherbeesésnek? Köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: ellaone 5 napon belül hat nem csökken a hatás minõsége az idõn belül, ha lehet ezt kérd a nõgyógyásztól, de elõváladék és esemény utáni kettõs esetén minimális ezrelék az esély a terhességre ne aggódj

ellaone 5 napon belül hat nem csökken a hatás minõsége az idõn belül, ha lehet ezt kérd a nõgyógyásztól, de elõváladék és esemény utáni kettõs esetén minimális ezrelék az esély a terhességre ne aggódj
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! És mennyibe kerül ez a fajta? (csak hogy tudjam, mire számítsak)
Nagyon kicsi. Azt javaslom hogy vedd be az esemény utánit, ha jol tudom 2 db tabi 6000 Huf körül van. megjött már a menzeszed? ha még mindig nem, valószínû hogy csak az idegeskedés miatt. Szolj hogy mi történt :)
A kérdező hozzászólása: Még nem jött meg. :/ A tablettát bevettem, most várom a hatását.
HA megjött neki, akkor azt jelenti, hogy nem termékenyült meg így NEM terhes.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen.. na ez segítség volt..nem úgy mint az elõzõek -__-'
szerintem simán teherbe eshetett, persze ennek kicsi a valószínûsége, de sajnos elképzelhetõ.
nem.akarok.ünneprontó.lenni.de.teherbe.eshetett.simáán... teherbeesést.követõen.ez.elsõ.menstruáció.még.megjön.meg.ilyesmiik... van.olyan.aki.még.7.hónapos.terhesen.ish.menstruáál..:S..
A kérdező hozzászólása: értem köszi.. de én nem éreztem volna h jött volna nekem vmi...és elég hamar észre vettem h mivan. remélem nem
19:45: rossz a szóköz?... Igen, simán teherbe eshetett volna, de ha megjött neki, akkor szerencsétek van, ilyenkor amúgy vegyetek esemény utáni tablettát :)
hmm..csak.régen.volt.rossz..:D.mostmeg.megszoktam.:D.. De.am.télleg.ha.ilyen.van.esemény.utáni.tabit.kell.venni..mert.soseh.tudnii.. de.ezt.az.elõzõõekbeen.leírtam..;)..

Szombat éjszaka szeretkeztünk a barátommal és kiszakadt az óvszer. Ezen a héten szerdán kellett volna megjönnie a menstruációmnak, de még mindig semmi, pedig már a melleim eléggé fájnak. Mit csináljak vegyek be 72 órás tabit? :S

Legjobb válasz: Ne idegeskedj, mert annál késõbb fog megjönni a menstruációd. Benne van a pakliban hogy teherbe estél, de egyáltalán nem biztos. Vegyél be tabit. Biztos ami biztos. Utána 10 nap múlva tesztelj!

Ne idegeskedj, mert annál késõbb fog megjönni a menstruációd. Benne van a pakliban hogy teherbe estél, de egyáltalán nem biztos. Vegyél be tabit. Biztos ami biztos. Utána 10 nap múlva tesztelj!
hát, rendesen összekavarod a hormonháztartásod. kérdezd meg a nõgyógyászod, évente 2 esemény utánit lehet bevenni, nem tudom, 3 hónap elteltével lehet-e... de mégis mit csináltok az óvszerrel? tanuljátok meg használni, mert nem normális, hogy ennyi idõközönként kiszakad...én 6 éve használom és egyszer nem szakadt ki, nm szabadna, óriási egy óvszer teherbírása... nézzétek meg a tájékoztatót, ott le van írva, pontosan hogy kell felhúzni. 24L
Hogy te milyen szánalmas kis k*rva vagy...Sorra szedegeted az esemény utánit mint más az algopirint...Így is fel van borulva a hormonháztartásod és még most is bevennél egy másikat? Normális vagy Te? Én azon se csodálkoznék, ha egy ideig nem jött volna meg...
A kérdező hozzászólása: jah és kb 3 hónapja vettem be utoljára eseményutánit, és még mindig nem ált be a menzeszem...
A kérdező hozzászólása: Tudom, tudom igazatok van, de ettõl még nem érzem magam szánalmas ku**nak... Az mennyire lehet igaz h menzesz elött kb 15% esély van a teherbe esésre?
Az esemény utánit hanyagold! Ne vegyél be még egyet! Tesztelj inkább és imádkozz! De szerintem megvan az esély, hogy terhes vagy és akkor bizony abortusz...Ami mellesleg nem olcsó és lelkileg teljesen tönkre fog tenni és akkor remélem megtanulod, hogy nem fogsz ennyit kefélni...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!