Találatok a következő kifejezésre: Kiszakadt az a barátom (65 db)

Mennyi az esélye annak, hogy terhes vagyok, ha gumival csináltuk, az viszont kiszakadt, de a barátom nem ment el bennem?

És ez közvetlenül a menstruációt követõ napon volt.

Legjobb válasz: nem sok

nem sok
50-50 vagy igen vagy nem
29, 13%

Kiszakadt az óvszer és későn vettük észre, elmentünk esemény utáni tablettáért, be is vettem, 3 nap eltelt, de még nem jött meg. Viszont ismét szeretkeztünk a barátommal és ismét kiszakadt az óvszer. Mit tegyek?

De persze ismét későn vettünk észre, pedig ellenőriztük mielőtt elment. Szerintetek mit tegyek? Gyógyszerért nem mehetek el megint hiszen nem lehet ilyen sűrűn.Értelmes válaszokat szeretnék kapni, valaki segítsen.. :-( 17L

Legjobb válasz: Hiába mosod ki drága szívem, ezen már semmi sem segít! A méhedig nem fog feljutni a víz, tehát semmi értelme! A citromlé meg szétmarná a hüvelyedet, de próbáld ki, legalább egy ideig képtelen leszel a szexre és így a gumi sem fog kiszakadni.

Hiába mosod ki drága szívem, ezen már semmi sem segít! A méhedig nem fog feljutni a víz, tehát semmi értelme! A citromlé meg szétmarná a hüvelyedet, de próbáld ki, legalább egy ideig képtelen leszel a szexre és így a gumi sem fog kiszakadni.
jobb fajta óvszer kéne ha ilyen gyakran kiszakad
A kérdező hozzászólása: Kedves asszisztens, felnõtt ismerõsöm is ajánlottta, mert neki bevált.. Különben, ha kíváncsi vagy az ország egyik legjobb gimnáziumában ttanulok és igen, figyeltem biológia órán :-) csupán mások véleményét szerettem volna kikérni, a olyan hülye lennék, mint gondolod kapásból kipróbáltam volna, kételkedtem az ötletben épp ezért kértem ki mások véleményét. nincs kedvem veszekedni, amint tudod van ennél nagyobb gondom is -l
Felnõtt emberek citromlevet öntözgetnek magukba? Ne röhögtess már, ez maximum a te korosztályodban keringõ butaság! Úgy, mint a sima kimosás! Értelmes, felnõtt emberek ilyet nem hisznek el! És különben annyira érdekes, hogy ezen az oldalon minden buta tininek tûnõ csaj igazából a legjobb gimiben tanulok, színötös, meg ez, meg az..
*tanulnak
A kérdező hozzászólása: Az utolsó kommentelõnek annyit, hogy nem, még véletlenül sem én voltam.. Sem gusztusom, sem kedvem nem lenne akkor szeretkezni, amikor épp megvan, mert rohadtul undorító, és igénytelen :-)
A kérdező hozzászólása: Kedves asszisztens, sajnálom, hogy 17 évesen nem vagyok annyira felvilágosult az effajta ''hagyományos fogamzásgátló módszerek'' terén, amint mondtam csak egy kérdést tettem fel :-)
Ha szabad megkérdezni, melyik gimibe jársz?
A kérdező hozzászólása: Kossuth :D
Egy 1997es kiadású könyv szerint érdemes olyan óvszert venni, melynek szavatossági idejét feltüntették, továbbá azt is állítja, h amelyeken "Nonoxydol-9" felirat is látható, az olyan kémiai vegyülettel van bevonva, amely elpusztítja a hímivarsejteket, valamint a szexuális úton terjedõ betegségek kórokozóit. (Földi pokol... a drog - avagy Cháron a lelkek részére... , 1997es kiadás hátsó részében olvasható)
A 70%os MINDEN szavát adom!!
Illetve ha figyeltél volna biológia órán, vagy esetleg utána olvastál volna a tested mûködésének, a nemi szerveidnek, akkor körbe röhögnéd saját magad, meg a kimosásodat!
Nem vagyok civilizálatlan paraszt, de könyörgöm gondolkozz már el egy percre. CITROMLÉ??... Próbáld ki a bõrödön. Ki fogja marni! Akkor szerinted a hüvelyeddel mit csinálna? A civilizálatlan paraszt meg amúgy egy nõgyógyászati asszisztens, úgyhogy nyugodtan visszább vehetnél az arcodból, mivel még csak 17 éves vagy és a gumit sem vagytok képesek használni normálisan. Nincs 1 dolog se, ami miatt ekkora arcodnak kéne lennie!
Hasonló kérdés már volt. Elõször is mindenképp vegyél tesztet, vagy szerezz gyógyszert. Másodszor cseréljétek le a gumit. Jó márkát, jó méretet, friss szavatosságút. http://www.mysize-condoms.com/measuring/ Ezt ajánlom.
A kérdező hozzászólása: Masculant használtunk, amit alig egy hete vettem. Mégis milyen gyógyszert szerezzek? :( Az esemény utánit max évi 2-3 alkalommal lehet alkalmazni, mert rengeteg hormont tartalmaz..
Menjetek nõgyógyászhoz, de nem hinném, hogy sokat tudna tenni... Egyébként valamit nagyon sz.rul csináltok, ha kétszer kiszakad egymás után...
Térj át fogamzásgátlóra. Ha pedig nem akarsz, akkor durexet használjatok. Igaz drága, de szerintem jobb. Ezen kívül menj el mindenképpen nõgyógyászhoz, õ majd tanácsol valamit. Ne halogasd, ez fontos.
Semmit sem lehet tenni, imádkozhatsz.
A kérdező hozzászólása: mit tud tenni a nõgyógyász? mit írna fel? :( esetleg valami tipp, amivel csökkenthetem az esélyét, hogy teherbe essek? mondjuk hallottam olyat, hogy azonnal megpróbálni kimosni a szervezetbõl, amit meg is tettem szappanos vízzel, vagy barátnõm a citromlevet javasolta, szerintetek?? egyébként a 4. kommentelõnek annyit, hogy ott rontottuk el, hogy nem dobtuk ki azt a csomag óvszert, amibõl egy kilyukadt...
Szia. Szerintem a tabletta miatt nem jött még meg. Az rendesen betesz a szervezetednek, mint ahogy Te is írtad, nem is lehet sokszor bevenni. Én nem gondolnám, hogy terhes vagy. A második baleset mikor volt? Ha a ciklusod közepén, kicsit nagyobb az esély, de akkor sem sok. Mivel már késik a menzeszed, csinálj egy tesztet, de tuti negatív lesz. :-) A gumit pedig dobjátok ki:-)
A kérdező hozzászólása: A 9. kommentelõnek üzenem, hogy értelmes válaszokat kértem, nem civilizálatlan parasztokét. A 8. kommentelõnek pedig, hogy az elsõ baleset épp akkor volt amikor elmúlt, szóval még jó 3 hét múlva kell megjönnie. Egy nõgyógyász neten azt mondta, hogy a tabletta hatása még benne van a szervezetemben 72 órán belül és kicsi esélyét látja.. :-o Köszönöm a kommentedet, sokat segítettél :-)
A masculan nálunk is kiszakadt 2-szer, úgyhogy nem vagy egyedül...:) viszont én szedek fogamzásgátlót is biztos ami biztos

A barátommal szeretnénk nemi életet élni. A fogazmásgátlòg nem szeretném, az òvszerrel viszont nem érzem magam teljesen biztonságban, mert amilyen peches vagyok biztos kiszakad. Ti mit ajánlotok?

vamilyen tippek a biztonsàgosabb óvszerhasználathoz? le lehet ellenôrizni az aktus elôtt, h nincs e gyári hibàja? elôre is köszi.

Legjobb válasz: Én se szeretem a gumit de én nem azért mert attól félek, hogy kiszakad hanem mert a párom is utálja illetve engem irritált. Mi az elsõ 1,5 hónapban megszakításos módszert választottuk, tudom, hogy nem biztonságos de hál'istennek nem lettem terhes. Utána viszont elkezdtem szedni a fogamzásgátlót és így megoldódott minden. Csak arra kell figyelni, hogy pontosan szedd. Már 1 éve szedem és nem lett babám (mert ugye a foggátló se véd tutira). Nekem ez a legkényelmesebb. Én se akartam szedni, nagyon tiltakoztam, de nem bántam meg.

Én se szeretem a gumit de én nem azért mert attól félek, hogy kiszakad hanem mert a párom is utálja illetve engem irritált. Mi az elsõ 1, 5 hónapban megszakításos módszert választottuk, tudom, hogy nem biztonságos de hál'istennek nem lettem terhes. Utána viszont elkezdtem szedni a fogamzásgátlót és így megoldódott minden. Csak arra kell figyelni, hogy pontosan szedd. Már 1 éve szedem és nem lett babám (mert ugye a foggátló se véd tutira). Nekem ez a legkényelmesebb. Én se akartam szedni, nagyon tiltakoztam, de nem bántam meg.
Nincs sok választás... még mindig az óvszer a legjobb, ha nem akarsz tabit szedni. Hidd el, ha rendesen használjátok nem lesz gond! Ott ha használati utasítás, tegyetek a szerint. És ha kiszakadna, még akkor is ott a sürgõsségi tabletta.
Biztonságos az óvszer nyugodtan használjátok, a felhelyezésre fordítsatok figyelmet, ha az oké akkor nem lehet gond.Persze vannak olyan fiúk , lányok akik nem annyira szeretik, de valamit valamiért.Elõre nem tudod ellenõrizni, de akkor húzzátok fel amikor már rendesen bekeményedett a barátod cerkája.
Mi 5 éve óvszerrel védekezünk és még soha egyik sem szakadt ki. Már használtunk Durexet, Lifestylest, Masculant is. Ha jól helyezitek fel és helyesen használjátok, akkor nem lehet gond. Tudom, hogy ez most gyerekesnek fog hangzani, de még az interneten is vannak ilyen oktatóvideók, hogy hogyan helyezzük föl helyesen, stb. Ha rájukkeresel, biztosan sokat fognak segíteni. Mi mindig úgy csináljuk egyébként, hogy aktus közben és néha ellenõrizzük, majd a végén belefújunk és befogjuk a végét, hogy nem szakadt-e ki. Így teljes biztonságot nyújt, ne aggódj! :) Fogamzásgátlót miért nem szeretnél? Fiatalnak érzed még magadat hozzá? Szerintem egy komolyabb kapcsolatban az ezerszer kényelmesebb. Nem kell szenvedni az óvszerrel, bármikor, spontán lehet szeretkezni úgy, hogy védettek vagytok! Én most fogom speciel elkezdeni és a párommal megegyeztünk, hogy felesben fizetjük. Így az ára sem olyan húzós. Szerintem gondold meg! :)
Arra figyeljetek, hogy amikor a barátod elmegy akkor a gumit a tövénél fogja meg és úgy húzza ki belõled, mert ha nem akkor lehet belõle kellemetlenség.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)
Nem, nem lesz baj :)
Az elõváladékban is lehetnek spermiumok, de a leírtak alapján nagyon kicsi az esélye!
A legtutibb, ha nõgyógyászt kérdezel, mert õ tud segíteni is (esemény utáni). Elvileg épp nem voltál termékeny idõszakban...
Lehetsz terhes.
Lehetsz terhes! Ha utolsó nap akkor is lehetsz terhes.!!!!!! Sztem menny el nõgyógyászhoz és szólj errõl aszüleidnek.Õk biztosan tudnak segíteni!
igen, lehetsz terhes.. eleve menstruacio alatt nem szabad szexelni, mert nagy a fertõzésveszély..
Ha nem ment el a srác, akkor valószínûleg nem, de érdemes lenne utánajárni.
Fiú lesz.
Szerintem kizárt hogy terhes légy. Eleve nem sok esély lenne menses alatt, de úgy hogy nem ment el, pláne. Szerintem ne aggódj! Jah és mi is szexelünk menses alatt, mégsem kaptam semmilyen fertõzést. Akinek jól esik az csinálja! Idegesítõ a sok vészmadár.
A kérdező hozzászólása: tényleg igy gondolod? mert nagyon félek h esetleg baba lesz belõle.. mégiscsak az utolsó nap és nemigazán tudom hogy akkor tényleg kisebb e az esélye..
nem vészmadárkodok.. ez igy igaz, ahogy leirtam, az orvosok se ajánlják. és van, aki menstruació alatt esik teherbe.. kérdezõ, jobban jársz, ha orvost kérdezel, http://www.orvostudakozo.hu, Dr. Hamvas Ferenc, pár órán belül válaszol.. habár sztem sincs sok esély a terhességre, de nem kizárt.

Lefeküdtünk ma a barátommal és kiszakadt az óvszer. Nem élvezett belém de rám folyt. Lehetek terhes?

mennyi az esély arra, hogy terhes vagyok?:o (normális válaszokat)

Legjobb válasz: mi az hogy "rádfolyt"??

mi az hogy "rádfolyt"??
A kérdező hozzászólása: az, hogy kihúzta és ráfolyt a vaginámra:)
A bõrödön keresztül nem leszel terhes... Ha nem ott folyt rád, akk nincs gáz!
Ez azért ennyire nem vicces, hogy még mosolyogsz rajta! Ott már tud próbléma lenni
Mikor történt a baleset? :O
A kérdező hozzászólása: ma délelõtt. egyébként oda is folyt.
nogyogyasz valaszol ird be googlebe
A kérdező hozzászólása: Koszonom

A barátnõmmel szeretkeztünk tegnap este és kiszakadt az óvszer, az én hibám lehet, de nem vettem észre és belementem?

A barátnõmmel szeretkeztünk tegnap este és kiszakadt az óvszer, az én hibám lehet, de nem vettem észre és belementem. A tegnap volt a 14. nap. Ma reggel is kiszakadt és ugyanígy. Eddig még ilyen nem volt! Nos a tegnap este már vett be 72 órásat,2 darabosat vettem a gyógyszertárba és a 2. -at 12 órára rá írja hogy be kell venni? Ma reggel éppen a 2. tabi bevétele elõtt történt. Mit csináltam rosszul? Mit mondtok, hogy lesz így?

Legjobb válasz: Nem lesz így baj, de picit óvatosabban kéne tolni. Nem elég nedves, azért szakad?

Nem lesz így baj, de picit óvatosabban kéne tolni. Nem elég nedves, azért szakad?
Nem lehet, hogy levegõ maradt a végén a spermazsákban?
valamit nagyon elszúrsz! életemben nem volt ilyen. 2x? észre sem vetted, kamu
A kérdező hozzászólása: hát köszi a biztató válaszokat. Lehet olyan hogy levegõ került, én is gondoltam arra... És utolsó, még soha nem szakadt ki eddig, és most 2-szer egymás után. kicsit megnyugtattam a párom, de én is félek igazából.
Ugyanabból a dobozból való volt mindkét óvszer? Mert akkor szériahiba is lehet.
A kérdező hozzászólása: igen, ugyanaz.

Félek lefeküdni a barátommal mert az exbarátommal kiszakadt az óvszer, és szó szerint rettegek hogy megint megtörténik. Mit csináljak?

Nagyon kívánom a mostani barátom de egyben félek is. Én nem tudom felhúzni az óvszert és mivel ? még nem volt csajjal nem tudom ? mennyire ért hozzá. Minden volt eddig,így evidens hogy várja hogy sor kerüljön arra is hogy konkrét szex. Én viszont nem akarom a dolgot,? viszont már készül rá. Amikor legutóbb kiszakadt a gumi nem tudom mi volt a gond,én hozzá se nyúltam,ex barátom már szakadtan húzta ki és rohanhattunk 72 órásért... 18/L

Legjobb válasz: húzzon fel kettõt, vagy vegye ki, mielõtt elélvez

húzzon fel kettõt, vagy vegye ki, mielõtt elélvez
Nekem is így van most párom, õ is fél ezért gumival csináljuk de attól még mielõtt elmegyek kiveszem és nem benne megyek el. Így õ is nyugodt és kész :)
Irány a nõgyógyász és 1 hónap múlva már nem kell a gumi.
Válts fogamzásgátló tabira.
2 módszer is van rá. illetve három. 1: óvszer, plusz ne benned menjen el a párod 2: óvszer + helyi fogamzásgátló kúp (ezt használtam én is önmagában, gumi nélkül. aztán késõbb rátértünk a megszakításra a férjemmel) bár tény hogy hormonzavarom is van, tehát egészséges szervezetnél nem tudom mennyire véd, de gumival együtt biztos jó. 3. ha nincs hormonproblémád, akkor fogamzásgátló tabletta, bár én ezt nem javasolnám.. fiatal vagy, és eléggé fel tudja bolygatni a hormonrendszert... 26/N

E hónap 2. -án együtt voltam a barátommal. Sajnos aktus közben kiszakadt az óvszer. Lehet gond?

Szerencsére nem élvezett belém, de nem tudni mikor szakadt ki.3. -án bevettem egy Escapelle esemény utáni tablettát (nem telt le még egy nap sem mikor bevettem). Az a nagy problémám, hogy a mai napig nem jött még meg a menstruációm. Van okom aggodalomra? Az el?tte lév? menstruációm augusztus 29.-én ért véget.

Legjobb válasz: Igen lehet.Ha e hónap negyedikén csinálta volna akkor biztos nem lenne gond.

Igen lehet.Ha e hónap negyedikén csinálta volna akkor biztos nem lenne gond.
Akkor ha jól számolom, a jövõ héten kell megjönnie. Nyugalom, teljesen idõben vagy. Ha bevetted az esemény utánit, akkor biztosan nem lehetsz terhes, szóval nyugi. Meg fog jönni, amikor itt az ideje. De akkor sem kell kétségbe esni, ha késik kicsit, vagy korábban jön meg, mert az Escapelle nagyon felborítja a hormonokat. 24/N
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, csak valóban nagyon aggódom, mert 4-5 napot írt a gyógyszeres dobozban a papír.
Szerintem, nem lehetsz terhes, És lehet csak az idegességtõl nem jött még meg.
az igaz, hogy az idegesség is befolyásolhatja, de a biztonság kedvéért néány hét után menj el ultrahangra! legalább megnyugszol, nem kerül semmibe :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm, de már megjött :D
igen
nem van egy ismerõsöm aki másfél éve ezzel a megszakításos módszerel csinálják és semi nem történt:)
Am van 72órás gyógyszer...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!