Találatok a következő kifejezésre: Kiszakadt az a (250 db)

A kutyám kiszökik az engedélyem nélkül kiszökik mikor szólok neki hogy álljon meg! Jó tanítás lenne ha kizárnám egy pár órára?

Mikor visszajön a szaglászásból áll a kapu elõtt!

Legjobb válasz: Sétáltatni szoktad?

Sétáltatni szoktad?
A kérdező hozzászólása: Igen, de valahogy úgy megy el, hogy engem szivasson! Az utolsó pillanatban kirohan!
Hát ha eleve azért szökik hogy kint legyen, mibõl gondolod hogy jó "lecke" lenne az neki, hogy hagyod kint maradni? Ráadásul ez igen nagy felelõtlenség is, mert a kutya póráz nélkül nem flangálhat az utcán, akinek nem tetszik ez hív egy sintért és simán elviszik vagy megbüntetnek. Sétáltatni kéne normálisan és többet foglalkozni vele.
Felügyelet nélkül nem maradhat kint az utcán!! és ha elszökik és nem jön vissza?? vagy arra megy egy agresszív és erõs kóbor (másik kiszökött) kutya és megtámadja vagy széttépi? Nem egy ilyen történetet hallottam már. Vagy ha elgázolják? vagy ellopják? Lehet a kerítést kéne megeszkábálni. És megtanítani a kutyát türelemmel és következetes, hogy csak engedéllyel mehet ki. A kerítés a gyorsabb projekt :) Odaálltok a kapuhoz (eleinte hosszú póráz), nyitod a kaput, kilépsz, ha magától ki akar menni rámordulsz, jelzed, hogy csak az engedélyeddel. Aztán kihívod. Ugyanez bemenetelnél is. Úgy tudom, ehhez nem kell jutalomfalat, mert ez nem feladat, hanem a Te vezetésednek az elismerése.
Kizárni az utcára? Bakker, de okos vagy te is :P

Mennyi az esélye, hogy terhes vagyok, ha a menzeszem utáni 27. napon kiszakadt az óvszer?

okt. 11-én jött meg utoljára és ez rá 27 napra történt. Szokott késni 3-4 napot, még nem jött meg.

Legjobb válasz: Elõ egy tesztet! Hiába mondod, h hányadik hetedben voltál éppen, mert sose tudhatod, h mikor van éppen peteérésed, akár spontán! Mondjuk megírhattad volna azt is, h pl. éppen el ment-e benned mikor kiszakadt...

Elõ egy tesztet! Hiába mondod, h hányadik hetedben voltál éppen, mert sose tudhatod, h mikor van éppen peteérésed, akár spontán! Mondjuk megírhattad volna azt is, h pl. éppen el ment-e benned mikor kiszakadt...
99% eséllyel nem vagy terhes.
ez hülyeség ugyanannyi esélyed van hogy terhes legyél tök mind1 mikor történt. Menstruáció alatt is teherbe lehet esni ( ritka nagyon) de lehetséges. Szóval csinálj tesztet és majd kiderül.
Természetesen.
természetesen ugyanugy nem véd. mivel a testnedvvel kapod el ami érintkezik veled abban az esetben ha kiszakad a gumi.
tûvel és cérnával össze kell varrni, akkor újra véd.
ennyi erõvel az ágy mellé tett bontatlan gumi sem véd...
http://www.youtube.com/watch?v=7wc7JdJCUkc A válasz 3perc 7másodpercnél kezdõdik
A többi válaszoló csak trollkodik. Természetesen véd mivel a gumiban található anyagok kivonják az ondóból a kórokozókat és a megtermékenyítésért felelõs receptorokat. Tulajdonképpen a spermából egy ártalmatlan sterilt folyadékot készít, az orvosok és szakemberek úgy hívják "desztillálás".
Ha kiszakad, annyi, mintha fel sem vetted volna! Nem kell annyira vadulni!

Bevettem egy Escapelle tablettát, viszont utána lévő napon szintén kiszakadt az óvszer. Akkor éppen menstruáció után voltam, tehát az első alkalommal még megvolt a menzeszem. Most 6 nap után egy kicsit vérzek. Ez jó vagy rossz?

Legjobb válasz: pff, mi lenne ha megtanulnátok használni a gumit? de most komolyan, 100%-ig biztos vagyok benne hogy nem az óvszerben van a hiba ha egymás után két nap is kiszakad. ez a vérezgetés semmit nem jelent, csinálj egy tesztet 2-3 hét múlva mindenképpen.

pff, mi lenne ha megtanulnátok használni a gumit? de most komolyan, 100%-ig biztos vagyok benne hogy nem az óvszerben van a hiba ha egymás után két nap is kiszakad. ez a vérezgetés semmit nem jelent, csinálj egy tesztet 2-3 hét múlva mindenképpen.
fhú, az para...normál esetben ilyenkor kéne bevenni sürgõsségit, de ennyire egymás után meg nemszabad. amúúúúúgy....én össz 2szer hazsnáltam életemben óvszert és mind2 kiszakadt. és azt senki nemmondhatja h nem rendeltetés szerûen hazsnáltuk, mert baromira odafigyeltünk. az óvszerek kitudnak szakadni, ez meg eccerûen csak pech h egymásután 2szeris. tabletta...:D
nah én meg 4-5 évig folyamatosan és egyszer sem szakadt ki... akkor?
te nemvagy peches...
A kérdező hozzászólása: az hogy vérzek az nem jó? Ha terhes lennék akkor nem véreznék, vagy tévedek? Amúgy több éve így védekezünk, tudjuk hogyan kell használni a gumit!
az h vérzel, az a tabletta miatt van. ezmég semmit nemjelent sajnos. a terhesslég úgyis csak a közölüléstõl számított 12. nap után észlelhetõ
b..asszus ha terhes vagy attól még meglehet a menzeszed!

Kell 21cm-esre nagyobb óvszer? Vagy jó a normális, ami kiszakadt egypárszor? Egyáltalán az a gond, hogy kicsi a gumi?

Legjobb válasz: Attól függ mit használtatok, mikor kiszakadt. A Durex-et semmiképp nem ajánlom, nagyon sûrûn szakad ki, és másik fajtából is próbálj nagyobb méretet keresni.

Attól függ mit használtatok, mikor kiszakadt. A Durex-et semmiképp nem ajánlom, nagyon sûrûn szakad ki, és másik fajtából is próbálj nagyobb méretet keresni.
az gond h kicsi, mert felgördül akkor!
A kérdező hozzászólása: mhm Durex volt ami kiszakadt :(
Szerintem a sima gumik már nem lehetnek kényelmesek a méretedre, de cáfolj meg ha tévedek:) ) vegyél xl-t, azt hiszem a durexnak van, lehet a méretprobléma miatt nem vált be , nekünk még sohasem szakadt ki

Kiszakadt az óvszer és későn vettük észre, elmentünk esemény utáni tablettáért, be is vettem, 3 nap eltelt, de még nem jött meg. Viszont ismét szeretkeztünk a barátommal és ismét kiszakadt az óvszer. Mit tegyek?

De persze ismét későn vettünk észre, pedig ellenőriztük mielőtt elment. Szerintetek mit tegyek? Gyógyszerért nem mehetek el megint hiszen nem lehet ilyen sűrűn.Értelmes válaszokat szeretnék kapni, valaki segítsen.. :-( 17L

Legjobb válasz: Hiába mosod ki drága szívem, ezen már semmi sem segít! A méhedig nem fog feljutni a víz, tehát semmi értelme! A citromlé meg szétmarná a hüvelyedet, de próbáld ki, legalább egy ideig képtelen leszel a szexre és így a gumi sem fog kiszakadni.

Hiába mosod ki drága szívem, ezen már semmi sem segít! A méhedig nem fog feljutni a víz, tehát semmi értelme! A citromlé meg szétmarná a hüvelyedet, de próbáld ki, legalább egy ideig képtelen leszel a szexre és így a gumi sem fog kiszakadni.
jobb fajta óvszer kéne ha ilyen gyakran kiszakad
A kérdező hozzászólása: Kedves asszisztens, felnõtt ismerõsöm is ajánlottta, mert neki bevált.. Különben, ha kíváncsi vagy az ország egyik legjobb gimnáziumában ttanulok és igen, figyeltem biológia órán :-) csupán mások véleményét szerettem volna kikérni, a olyan hülye lennék, mint gondolod kapásból kipróbáltam volna, kételkedtem az ötletben épp ezért kértem ki mások véleményét. nincs kedvem veszekedni, amint tudod van ennél nagyobb gondom is -l
Felnõtt emberek citromlevet öntözgetnek magukba? Ne röhögtess már, ez maximum a te korosztályodban keringõ butaság! Úgy, mint a sima kimosás! Értelmes, felnõtt emberek ilyet nem hisznek el! És különben annyira érdekes, hogy ezen az oldalon minden buta tininek tûnõ csaj igazából a legjobb gimiben tanulok, színötös, meg ez, meg az..
*tanulnak
A kérdező hozzászólása: Az utolsó kommentelõnek annyit, hogy nem, még véletlenül sem én voltam.. Sem gusztusom, sem kedvem nem lenne akkor szeretkezni, amikor épp megvan, mert rohadtul undorító, és igénytelen :-)
A kérdező hozzászólása: Kedves asszisztens, sajnálom, hogy 17 évesen nem vagyok annyira felvilágosult az effajta ''hagyományos fogamzásgátló módszerek'' terén, amint mondtam csak egy kérdést tettem fel :-)
Ha szabad megkérdezni, melyik gimibe jársz?
A kérdező hozzászólása: Kossuth :D
Egy 1997es kiadású könyv szerint érdemes olyan óvszert venni, melynek szavatossági idejét feltüntették, továbbá azt is állítja, h amelyeken "Nonoxydol-9" felirat is látható, az olyan kémiai vegyülettel van bevonva, amely elpusztítja a hímivarsejteket, valamint a szexuális úton terjedõ betegségek kórokozóit. (Földi pokol... a drog - avagy Cháron a lelkek részére... , 1997es kiadás hátsó részében olvasható)
A 70%os MINDEN szavát adom!!
Illetve ha figyeltél volna biológia órán, vagy esetleg utána olvastál volna a tested mûködésének, a nemi szerveidnek, akkor körbe röhögnéd saját magad, meg a kimosásodat!
Nem vagyok civilizálatlan paraszt, de könyörgöm gondolkozz már el egy percre. CITROMLÉ??... Próbáld ki a bõrödön. Ki fogja marni! Akkor szerinted a hüvelyeddel mit csinálna? A civilizálatlan paraszt meg amúgy egy nõgyógyászati asszisztens, úgyhogy nyugodtan visszább vehetnél az arcodból, mivel még csak 17 éves vagy és a gumit sem vagytok képesek használni normálisan. Nincs 1 dolog se, ami miatt ekkora arcodnak kéne lennie!
Hasonló kérdés már volt. Elõször is mindenképp vegyél tesztet, vagy szerezz gyógyszert. Másodszor cseréljétek le a gumit. Jó márkát, jó méretet, friss szavatosságút. http://www.mysize-condoms.com/measuring/ Ezt ajánlom.
A kérdező hozzászólása: Masculant használtunk, amit alig egy hete vettem. Mégis milyen gyógyszert szerezzek? :( Az esemény utánit max évi 2-3 alkalommal lehet alkalmazni, mert rengeteg hormont tartalmaz..
Menjetek nõgyógyászhoz, de nem hinném, hogy sokat tudna tenni... Egyébként valamit nagyon sz.rul csináltok, ha kétszer kiszakad egymás után...
Térj át fogamzásgátlóra. Ha pedig nem akarsz, akkor durexet használjatok. Igaz drága, de szerintem jobb. Ezen kívül menj el mindenképpen nõgyógyászhoz, õ majd tanácsol valamit. Ne halogasd, ez fontos.
Semmit sem lehet tenni, imádkozhatsz.
A kérdező hozzászólása: mit tud tenni a nõgyógyász? mit írna fel? :( esetleg valami tipp, amivel csökkenthetem az esélyét, hogy teherbe essek? mondjuk hallottam olyat, hogy azonnal megpróbálni kimosni a szervezetbõl, amit meg is tettem szappanos vízzel, vagy barátnõm a citromlevet javasolta, szerintetek?? egyébként a 4. kommentelõnek annyit, hogy ott rontottuk el, hogy nem dobtuk ki azt a csomag óvszert, amibõl egy kilyukadt...
Szia. Szerintem a tabletta miatt nem jött még meg. Az rendesen betesz a szervezetednek, mint ahogy Te is írtad, nem is lehet sokszor bevenni. Én nem gondolnám, hogy terhes vagy. A második baleset mikor volt? Ha a ciklusod közepén, kicsit nagyobb az esély, de akkor sem sok. Mivel már késik a menzeszed, csinálj egy tesztet, de tuti negatív lesz. :-) A gumit pedig dobjátok ki:-)
A kérdező hozzászólása: A 9. kommentelõnek üzenem, hogy értelmes válaszokat kértem, nem civilizálatlan parasztokét. A 8. kommentelõnek pedig, hogy az elsõ baleset épp akkor volt amikor elmúlt, szóval még jó 3 hét múlva kell megjönnie. Egy nõgyógyász neten azt mondta, hogy a tabletta hatása még benne van a szervezetemben 72 órán belül és kicsi esélyét látja.. :-o Köszönöm a kommentedet, sokat segítettél :-)
A masculan nálunk is kiszakadt 2-szer, úgyhogy nem vagy egyedül...:) viszont én szedek fogamzásgátlót is biztos ami biztos

Lefeküdtünk ma a barátommal és kiszakadt az óvszer. Nem élvezett belém de rám folyt. Lehetek terhes?

mennyi az esély arra, hogy terhes vagyok?:o (normális válaszokat)

Legjobb válasz: mi az hogy "rádfolyt"??

mi az hogy "rádfolyt"??
A kérdező hozzászólása: az, hogy kihúzta és ráfolyt a vaginámra:)
A bõrödön keresztül nem leszel terhes... Ha nem ott folyt rád, akk nincs gáz!
Ez azért ennyire nem vicces, hogy még mosolyogsz rajta! Ott már tud próbléma lenni
Mikor történt a baleset? :O
A kérdező hozzászólása: ma délelõtt. egyébként oda is folyt.
nogyogyasz valaszol ird be googlebe
A kérdező hozzászólása: Koszonom
egyátalán nem szükséges
Vélhetõen. Nem, csak akkor, ha nem nedvesedik eléggé a csaj.
Igen ki. Csak víz alapú sikosítót szabad használni. És kell, egy idõ után már nem lesz olyan nedves a csaj, akkor meg kellemetlen lehet mind két félnek.
Óvszerhez csak víz bázisú sikosítót szabad használni. Alapból sikosított minden óvszer, de elõfordulhat, hogy plusz sikosítóra van szükség hüvelyszárazság esetén.
Ahogy az elõttem szólók is írták, csak vízbázisú síkosítót szabad használni hozzá. Saját tapasztalatom alapján ajánlott menet közben síkosítót bevetni, mert különben olyan lesz, mintha egy zacskó lenne rajta és érzésre sem túl kellemes... (25/L)
análhoz jól jön a síkosító
Az attól függ; szerintem nem síkosítóanyag-, hanem minõségfüggõ a dolog. Egy jó minõségû óvszernek nem szabad kiszakadnia semmilyen síkosítóanyag hatására sem. De ha az óvszer csak afféle gagyi, hiába annak a legjobb világmárka síkosító is, akkor is kiszakad(hat)), persze ez sem biztos. Azt javaslom önnek, hogy akármilyen gagyit ne vegyen meg, érdeme egy minõségi árura töpp pénzt áldozni.
Egy jó minõségû óvszer nem szakad, hanem olvad. (Ha nagyon gyors vagy.)

A barátnõmmel szeretkeztünk tegnap este és kiszakadt az óvszer, az én hibám lehet, de nem vettem észre és belementem?

A barátnõmmel szeretkeztünk tegnap este és kiszakadt az óvszer, az én hibám lehet, de nem vettem észre és belementem. A tegnap volt a 14. nap. Ma reggel is kiszakadt és ugyanígy. Eddig még ilyen nem volt! Nos a tegnap este már vett be 72 órásat,2 darabosat vettem a gyógyszertárba és a 2. -at 12 órára rá írja hogy be kell venni? Ma reggel éppen a 2. tabi bevétele elõtt történt. Mit csináltam rosszul? Mit mondtok, hogy lesz így?

Legjobb válasz: Nem lesz így baj, de picit óvatosabban kéne tolni. Nem elég nedves, azért szakad?

Nem lesz így baj, de picit óvatosabban kéne tolni. Nem elég nedves, azért szakad?
Nem lehet, hogy levegõ maradt a végén a spermazsákban?
valamit nagyon elszúrsz! életemben nem volt ilyen. 2x? észre sem vetted, kamu
A kérdező hozzászólása: hát köszi a biztató válaszokat. Lehet olyan hogy levegõ került, én is gondoltam arra... És utolsó, még soha nem szakadt ki eddig, és most 2-szer egymás után. kicsit megnyugtattam a párom, de én is félek igazából.
Ugyanabból a dobozból való volt mindkét óvszer? Mert akkor szériahiba is lehet.
A kérdező hozzászólása: igen, ugyanaz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!