Találatok a következő kifejezésre: Kiszakadt a farmerom a (8 db)

A farmerom az ülepénél (slicc alatt) kiszakadt, hogyan tudom megvarni/megfoltozni? Érdemes-e?

Legjobb válasz: Nekem sok farmeremmel történt ez régebben, elvittük egy varrónõhöz aki stoppolta (tett rá belülrõl egy téglalap alakú anyagot, aminek olyan színe van mint az adott farmernak és azt úgy varrta a nadrághoz, hogy szinte nem is látszódott semmi) kb 800 Ft-ért.

Nekem sok farmeremmel történt ez régebben, elvittük egy varrónõhöz aki stoppolta (tett rá belülrõl egy téglalap alakú anyagot, aminek olyan színe van mint az adott farmernak és azt úgy varrta a nadrághoz, hogy szinte nem is látszódott semmi) kb 800 Ft-ért.
ha varratnál szakadt meg lehet csinálni (leheõleg a régi varrás helyén, ha nem akkr kuka
Sajnos nekem is minden nadrágom erre a sorsra jut. Kikoptatja biciklizés közben az ülésem :( Ki szoktam õket dobni, de volt egy nagy kedvencem amit megfoltoztam, de utána máshol kezdett el szakadni, és hát már itthon sem vettem volna fel, szóval kuka az is.
A kérdező hozzászólása: Kösz a válaszokat! Már csak egy jó varrónõt kell keressek.
A kérdező hozzászólása: Ha tudtok Bp.-n írjatok. THX

Hamar kiszakadnak a szaggatott farmer szálai? Ha kiszakadnak vissza lehet őket varrni?

hülye kérdés de ez van :D

Legjobb válasz: probáld meg oly részen ha elrontod nem gáz,ja s a belsöordalát javaslom az öszevaráshoz.sok sikert

probáld meg oly részen ha elrontod nem gáz, ja s a belsöordalát javaslom az öszevaráshoz.sok sikert

Kiszakadt a kedvenc farmerem középen, meg lehet valahogy varrni?

Mármint a bels? combnál az egyik oldalon lett rajta egy kis szakadás.Mit kéne vele csinálni?

Legjobb válasz: Fhuu nekem is mindig kiszokott..ez sok mindentõl függ pl hogy milyen a farmer anyaga,,, de szerintem ha belülrõl kifoltozod egy másik anyaggal az segít :)

Fhuu nekem is mindig kiszokott..ez sok mindentõl függ pl hogy milyen a farmer anyaga, , , de szerintem ha belülrõl kifoltozod egy másik anyaggal az segít :)
2 mayo farmerem így ment a kukába kb 1 2 hónapig használtam és nem folyamatosan jah és össze sem ér a combom.....
A kérdező hozzászólása: Én nemszeretném kidobni:S
Egy ügyes varrónõ, de akár még az anyukád is meg tudja javítani neked. Belülrõl tesz oda egy kis darab anyagot és rászalad jó sokszor varrógéppel. Ez nem fog látszani, mert a lábad között ugye nem látszik, s még hordhatod. Ha pedig már annyira elérik, hogy varrhatatlan lesz, akkor én azokat a gatyókat otthonra szoktam hordani.
Vegyél újat. Igenis látszik ha meg van foltozva, ahol lépsz, leülsz stb. Ciki ha valaki foltos cuccban jár. Gondolom a farmered nem 10 évvel ezelõtti modell, így be tudsz szerezni újat. A szakadtat pedig dobd ki vagy otthonra (bár ki hord otthon farmert.....)
Pont, hogy nem belülre kell tenni a foltot.. :\ Hanem kívûlre.. Nekem is sok ilyenem volt..:S


Kiszakadt a kedvenc farmerom a fenekénél, eléggé kínos helyen. Mit tudnék tenni vele?

alávarrjak, vagy rávarrjak egy másik farmerdarabot amit kikoptattam valamien mintával? vagy hímezzek rá? Lécci segítsetek

Legjobb válasz: SZia! szerintem ,ala kell varrni mindenkeppen ,es aztan ha akarsz himzel,vagy masik farmerbol a tetejere. az en lanyomnak a terden szakadt a farmer es o feher anyagbol varatott ala ,es ugy hordja lukasan:) ez divat lehet?!a feneken az mas. SOK SIKERT,LEHET NEM SOKAT TUDTAM SEGITENI ,DE A JOSZANDEK MEGVAN:)

SZia! szerintem , ala kell varrni mindenkeppen , es aztan ha akarsz himzel, vagy masik farmerbol a tetejere. az en lanyomnak a terden szakadt a farmer es o feher anyagbol varatott ala , es ugy hordja lukasan:) ez divat lehet?!a feneken az mas. SOK SIKERT, LEHET NEM SOKAT TUDTAM SEGITENI , DE A JOSZANDEK MEGVAN:)
Lehet olyan megoldás is, hogy mindkét oldalra varrsz rá egyforma valamit, hogy úgy tünjön, hogy készakarva van így
Ez is megközelíti a pizsamás kérdés fájdalom szintjét ... Varrd meg ... vagy ha már az sem segít akkor dobd ki ...
nem értem hogy azok akik olyan okos értelmes embernek hiszik magukat hogy beszólogatnak minden kérdésért miért válaszolgatnak. Szerintem ha alá vagy ráv arrsz valami más mintából az nagyon jól tud kinézni. Vagy nekem van egy direkt szaggatott farmerom(büszke vagyok rá, saját mûvem:P) az alá mindig mintás harisnyát hordok( pl csíkos, párduc mintás stb) és nagyon jól tud kinézni és még változatos is.
Vegyél valamien felvarrót és vard rá esetleg mindkét oldalra úgy még talán jól is néz ki;-) sok sikert!

Hamar kiszakadnak a szaggatott farmer szálai?

Legjobb válasz: Nekem volt 2-3 ilyen nacim es mind nagyon hamar elszakadt. Ma mar nem veszek ilyet, pedig tetszik.

Nekem volt 2-3 ilyen nacim es mind nagyon hamar elszakadt. Ma mar nem veszek ilyet, pedig tetszik.
A kérdező hozzászólása: én ma vettem egyet 5ezerért..de lehet nem kellett volna :/
A kérdező hozzászólása: mennyi ideig bírta?
Nekem nem szakadt ki, csak inõttem. (fél évig hordtam) Bátyámnak kiszakadt mert állandóan a lyukakaba nyúlkált és feszítgette
Ha valamibe beleakad vége...Nekem volt/van és nem nagyon tudom hordani mert már elég hülyén néz ki...Attól is függ, hogy mennyire használod hova vagy mikor.:)
A kérdező hozzászólása: 1 héten 1-2x suliba.

Elestem, kiszakadt a 2 hónapja vett farmerem, hogyan csináljak rá házilag szakadásokat?

Egy kicsi lyuk van rajta, gondoltam rá hogy azt összevarrom, és csinálok rá koptatást, mert így olyan lesz mintha direkt koptatott farmer lenne, és hordhatnám Továbbra is. De hogy csináljam?

Legjobb válasz: szia, keress egy sûrû lyukú reszelõt és azt húzógasd az anyagon [link]

szia, keress egy sûrû lyukú reszelõt és azt húzógasd az anyagon [link]
[link]
ess el még egy párszor

Hogyan csináljam meg szaggatottá a kiszakadt farmeromat (képpel)?

Pár hónapja vettem ezt a nadrágot, de elestem, kiszakadt. Arra gondoltam, hogy akkor megcsinálom direkt kiszakadtra, koptatottra. Hogyan álljak neki?

Legjobb válasz: Egy darab csiszolópapírral a kívánt mértékig koptathatod. :)

Egy darab csiszolópapírral a kívánt mértékig koptathatod. :)
Nálunk van itthon ilyen csiszolókõ, azzal elég könnyû megcsinálni.

Miért van az hogy akármilyen farmert veszek az ülepénél illetve helyesebben a belső combnál mindig kikopik aztán kiszakad, de a barátnőimnek nem, és nem vagyok kövér, kb 28-as nadrgáot hordok?

Legjobb válasz: Nem kerékpárral közlekedsz véletlenül, mert a bicikli nyerge tudja ezt mûvelni a nadrágokkal, ill. a sok üléstõl lehet még, más ötletem nincs.

Nem kerékpárral közlekedsz véletlenül, mert a bicikli nyerge tudja ezt mûvelni a nadrágokkal, ill. a sok üléstõl lehet még, más ötletem nincs.
Én is 28-ast hordok, de nem kopik ki. Biztos azért, mert nem ér össze a combom. °°
Szerintem súrlódik neked is a két combod egymással. :/ A kövéreknek meg összeér, nekik nem is jön szét. Persze kivételek vannak. Sajnos nekem is 1 évnél tovább nem jó egy gatya.
A kérdező hozzászólása: nem bicikliek, és nekem1honapnál tovább nem igen birja.köszönöm a válaszokat


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!