Találatok a következő kifejezésre: Kiszakadt a de csak (31 db)

Hazudhatok? Első szexnél véletlen hát bentmaradt a gumi, emit csak késöbb vettünk észre. Elszeretném mondani anyának de félek. Hazudhatom, hogy kiszakadt a gumi? NEm annyira gáz. A srác nem ment el.

Legjobb válasz: Csak azt nem értem mi a lényegi különbség a kettõ között? Tökmindegy, hogy kiszakad, vagy bent maradt, a végeredmény - ha nem csináltok valami - ugyanaz lesz. Szóval ezen nem tudom mit kell problémázni.

Csak azt nem értem mi a lényegi különbség a kettõ között? Tökmindegy, hogy kiszakad, vagy bent maradt, a végeredmény - ha nem csináltok valami - ugyanaz lesz. Szóval ezen nem tudom mit kell problémázni.
Isten ments, hogy szólj Neki! Fõleg ne addig, amíg be lehet venni az esemény utánit. Ráérsz majd akkor bevallani, ha már látszik a hasadon.
Fel fogják írni, bementek a teenager ambulanciára és felírják.
felírják, de elég kockázatos gyerekeknek, még a felnõttek szervezetének is megterhelõ, nem hogy egy fejlõdében lévõ gyereknek, nem is értem mi a francért kell szexelni ilyen fiatalon
Hát még mindig kevésbé kockázatos, mint a terhesség.
Baratnomnek 14 evesen felirtak.
15 éves...szép csaj...

Barátommal együtt voltam kiszakadt a gumi és rá 18 órára vettem be esemény utánit . Ez volt 8 napja, tegnap véreztem de ma már nem, de még csak a 23 napba járok, múlthónapba 28 nap múlva jött meg lehetek terhes?

Legjobb válasz: Az esemény utáni 85%os. Szóval lehetsz. Az is lehet, hogy épp benne vagy a 15%ban. De az is lehet, hogy a 85%ban vagy benne és majd megjön rendesen, csak most egy ekkora bikás hormonadagot vettél be, hogy "Kissé" megzavarodott tõle a szervezeted. Sajnos nem látunk beléd, hogy mi van, így érdemben itt nem lehet válaszolni... Sajnálom.

Az esemény utáni 85%os. Szóval lehetsz. Az is lehet, hogy épp benne vagy a 15%ban. De az is lehet, hogy a 85%ban vagy benne és majd megjön rendesen, csak most egy ekkora bikás hormonadagot vettél be, hogy "Kissé" megzavarodott tõle a szervezeted. Sajnos nem látunk beléd, hogy mi van, így érdemben itt nem lehet válaszolni... Sajnálom.
En is ugyanigy jartam. en is kb. 18 orara vettem be, es utana egyaltalan nem vereztem, hanem mar csak akkor amikor meg kellett h jöjjön. en is izgulok h mi lesz most, de a napokban elmegyek egy nõgyogyaszhoz. az a legbiztosabb.
http://www.durexworld.com/hu-HU/SexualLifestyle/Contraceptio.. Az hogy egy hormonbomba, még nem azt jelenti, hogy hat is!
85%-os? Ilyent hol olvastál? Az esemény utáni egy hormonbomba. Gyakorlatilag "spontán vetélést" idéz elõ. Erõsen kétlem, hogy egyáltalán van hibahatára, ha idõben beveszik. A 18 óra pedig még bõven az idõben van. A tévedés jogát természetesen fenntartom magamnak, de hogy 15%-os hibahatár?

Kiszakadt a Gumi, de csak épp hogy egy tûszúrásnyit. Lehetek terhes?

Lécci no troll!!!

Legjobb válasz: Tudod, egy baj van az ondóval. Ha gyerekrõl van szó, nagyon ge ci tud lenni! :D

Tudod, egy baj van az ondóval. Ha gyerekrõl van szó, nagyon ge ci tud lenni! :D
volt benne sperma?
lehetsz
A kérdező hozzászólása: Nem volt benne sperma, csak valami átláccó cucc
Van rá esély, majd szerezz be egy tesztet... vagy egy dokit.
És miután beszerezted a tesztet meg a dokit, azért hazafelé egy babakocsit vehetnél, hogy ne kézbe kelljen folyton tartani
Milyen hosszú szokott lenni a ciklusod és kb. hányadik napján történt az eset?
Lehetsz, de ne aggódj. Éppen csak egy tûszúrásnyit ;)

Szex közben kiszakadt a gumi de csak a végén vettük észre, mennyi az esély arra hogy így teherbe lehessen esni? Bővebben lent

vagyis nem kiszakadt csak mint egy t? szúrás akkora "lyuk" keletkezett rajta, és nem is lent a végénél ha nem kb középtájon ahol már nem volt sperma,nem tudjuk hogy vajon már az elejét?l kezdve lyukas volt vagy csak a végén sikerült vmivel megsérteni.

Legjobb válasz: ha tutira akartok menni, akkor 72 órás gyógyszer ... lórugás szegény leányzónak, de még mindig jobb, mint az abortusz, és lehetõleg minél elõbb vegye be.

ha tutira akartok menni, akkor 72 órás gyógyszer ... lórugás szegény leányzónak, de még mindig jobb, mint az abortusz, és lehetõleg minél elõbb vegye be.
A legkisebb lyuk is "veszélyes", én is a 72 órás tablettát választanám a helyetekben, ezzel nem érdemes lutrizni.
Akármekkora a lyuk, mégha mikroszkópikus és nem is látod a spermák akkor is átjuthatnak rajta. De ha középtájon volt akkor nem valószinû. Szerintem nem lesz semmi baj, én emiatt nem venném be azt a lórúgásnyi 72 órásat. PEdig mi is igy jártunk egy hónapja, azzal a különbséggel hogy mi "csak" megszakitással védekeztünk de már két hete késik és a pasim tegnap nyögte be hogy lehet hogy mégsem vette ki idõbe. Nem akarok még gyereket, õ se akar.
Én felhívnám a nõgyógyászom, hogy mit javasol.
Teszteltem, negativ lett hála égnek de holnap megismétlem mert a reggeli elsõ vizeletbõl a legbiztosabb.
Ezt a hülye f*szt meg a közelembe se engedem többet!

A barátnőm terhes lesz? Múlt éjjel lefeküdtünk és kiszakadt a gumi de csak az aktus után vettem észre. Aznap délelőtt még megvolt neki. Mennyi az esély rá?

Az a legnagyobb baj hogy mind ezt titokban csináltuk mert a szüleink még nem engedik meg. Ha kiderülne hogy terhes egy életre elszakitanának egymástól...

Legjobb válasz: elvileg nem túl nagy az esélye, ha még megvot neki délelõtt! De egy sürgésségi tabletát gyorsan szerezzetek be az abulancián, akkor biztos nem lesz gond!

elvileg nem túl nagy az esélye, ha még megvot neki délelõtt! De egy sürgésségi tabletát gyorsan szerezzetek be az abulancián, akkor biztos nem lesz gond!
50-50%, ezért amíg még idõben vagytok, el kellene rohanni 72 órás tabiért! Nem egy jó dolog, de még mindig ezerszer jobb mint egy abortusz, vagy a leányanyaság.
Hány éves a barátnõd? Én nem tudok ilyen szabályról, de tinédzserambulanciára biztosan mehettek, és a nõgyógyászati sürgõsségire/ügyeletre is. Igazából az most baromira mellékes, hogy a szülõk mit fogank szólni. Ha terhes lett a barátnõd, egy abortusz akár örökre meddõvé is teheti, ha megszüli, azzal meg az egész életét taccsra vágja. Szóval most azzal foglalkozzatok, hogy beszerezzétek azt a 72 órás tabit, ne a szülõkkel!
erre vannak kitalálva a tinédzser ambulanciák! Egyébként nem kell se a fogamzásgátlóhoz, sem a nõgyógyászhoz szülõi engedély. Viszont az abortuszhoz, már kell a szülõ is!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gyors válaszokat.
A kérdező hozzászólása: Viszont nekem még mindig az a nagy bajom, hogyha megtudják a szüleink akokr végünk, és esemény utánit csak nõgyógyász irhat ki, ahova elõször csak szülõvel lehet menni, ha jól tudom:S
Önállóan, szülõ nélkül is fogadni fogja a lányt a doki, és ha meg megtudja, hogy mi a probléma, pláne felírja a tabit... Az orvosok sem abortuszpártiak... Fog meg, és vidd el dokihoz, még mielõtt kicsúsztok az idõbõl!
Szia! Kicsi az esélye hogy teherbe esett, mert ha aznap megvolt még neki, nagy valószínûséggel nem volt peteérése, ami elengedhetetlen a fogantatáshoz. De ne bízzatok a szerencsében, hanem tényleg látogassatok meg egy orvost! Sok szerencsét!
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm. Már el is mentünk az orvoshoz, bevette a cuccot, de még mindig csak remélni tudok. Még1× köszönöm.

Kiszakadt a gumi, de csak 2-3 perc után vettük észre, ekkor még nem ment el. Terhes vagyok? Mit csináljak?

Tnap lefeküdtünk a barátommal,és kiszsakadt a gumi.Ezt ? kés?bb vette csak észre kb.2-3perc után. ekkor még nem ment el de még ahhoz közeli állapotban sem volt,Azt mondja a barátom h szerinte nem vok terhes mert nem ment be olyan ondó ami igazából termékeny csak ilyen el?válladék juthatott belém..mert nem ment el..De utána volt pár csepp ondó rajtam amikor megnéztem az ujjammmal,de az csak átlátszó nyálkás folyakék volt...Szerintetek terhes vok??Mit csináljak??A tehességet gyógyszerrel h lehet megszakítani??

Legjobb válasz: Lehet esemény utáni tablettát vásárolni...

Lehet esemény utáni tablettát vásárolni...
Eseményutáni tabit lehet kapni. Egyébként legutóbb mikor mestruáltál, az elsõ napja hányadikán volt, és milyen idõközönként vérzel?
A kérdező hozzászólása: Dec.28 án volt az uccsó menszeszem..Azóta nem volt..De még nem rendszeres..pedig 17 vok..NA mindegy am. köszi a segítségeket!!Pontosan mi a neve a tablettának...?És milyen mellékhatásai vannak...?
Szia! Egyébként az elõváladéktól is teherbe lehet esni. Ezt mond meg a barátodnak is. Vegyél a patikába esemény utáni tabit. A nevét sajna nem tudom.
A kérdező hozzászólása: De még akkor is teherbe lehet esni az elõváladéktól ha a legtöbb rész az óvszerben volt és max. csak 2-3 percet volt óvszer nélkül bennem????
Szia, hogyne, akár másodpercekig van csak benned, és máris megvan-a Te estedben úgy gondolom-baj. Én kát fajtát ismerek, POSTINOL és RIGESOFT, kb 4-5000ft-ba kerülnek és 2 db tabi van bennük :( REMÉLEM SEGÍTETTEM ÉS A KÉSÕBBIEKBEN GONDOLKODTOK HAMARABB :D
Szia Nem akarok bekavarni, de legutolsó tudomásom szerint csak orvos irhatja fel. Én kb 2 éve jártam utána a barátnõmnek. Nézz utána valahol, de siess mert asszem 72 órán belül be kell venni!
A kérdező hozzászólása: Köszi minden üzenetet!!Bevettem a gyógyszert és asszem minden ok!Még lenne 1 kérdésem , ezek után normális hogy ilyen átlátszó váladék folyik ki belõlem de elég sok...?

Sürgősen szükségem lenne segítségre! Mit csináljak ha kiszakadt a gumi, de szedek fogamzásgátlót, csak nem biztos, hogy ennyi idő alatt tud hatni?

Pont két hete (14 napja) szedek fogamzásgátlót. Symiciát. A menstruáció 3ik napján kezdtem el szedni, mert azt írta a papír, hogy akkor is tud hatni. Barátommal használtunk gumit, hogy biztos legyen a védelem, de kiszakadt és nem vettük észre. Mit tudok ilyenkor csinálni??? Szerintetek hatott már a gyógyszer? (el?tte nem szedtem semmilyen tablettát...) Menjek el dokihoz felíratni 72 órás tablettát??

Legjobb válasz: elméletileg hatnia kell már a tabinak, de tényleg az a legbiztosabb ha meglátogatsz egy dokit

elméletileg hatnia kell már a tabinak, de tényleg az a legbiztosabb ha meglátogatsz egy dokit
Be ne vegyél 72 órás tabit! Két hét alatt már kialakult a védelem.
Utolsó vagyok. Nah jó, inkább menj el dokihoz, de szerintem biztos, hogy nem fogja felírni.
Olvasd el a betegtájékoztatót szerintem. Én yasminellet szedek és ott azt írta hogy ha a menstruáció 1.napján kezdi el az ember szedni akkor egybõl véd, de ha mondjuk a 4.napon akkor egy hétig még óvszert kell használni. De két hét után már mindenképpen hatásos.
sztem az attol fugg h miota kezdted el szedni az antibaby-t .. de szerintem holnap reggel surgosen latogasd meg a dokit .. oo majd bisztos javasol valami okosat .. :)
A kérdező hozzászólása: okóber 8-án jött meg. és 10-én kezdtem el szedni. Tegnap (azaz 23-án) 18:20 körül (a szokásos idõpontban) bevettem a bogyót. és utána kb. 20:00 és 21:00 között volt az eset... :S Szóval pont letelt a 2 hét. Holnap max suli után tudok elmenni az a baj :S
Szerintem is menj dokihoz, de nem hiszem, hogy gond lehet, bár úgy tudom, hogy csak akkor vagy már az elsõ szemtõl védett , ha a mensi elsõ napján kezded el szedni.De szerintem nem lesz gáz
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a tanácsokat. :) Elmentem dokihoz és mondta, hogy a 14ik naptól (még ha a 3ik napon is vettem be) VÉD! ha az 5ik napon kezdtem volna szedni akkor nem hatott volna.

A férjemmel védekeztünk, de kiszakadt a gumi, nem vettük észre csak akkor már amikor késö volt. De közben megjött a menstruációm is. Lehetek terhes? Kb mennyi az esélye? Van egy 6hós kisfiunk, nem szeretnénk egyenlöre még egy gyereket!

Legjobb válasz: Szia ha normális a vérzés akkor egész bizti hogy nem vagy terhes.Nyugodj meg mert énis így jártam az elõnél,elszakadt a gumi.Akkor a kisfiam még csak 4 hónapos volt.üdv 34 hetes kismama

Szia ha normális a vérzés akkor egész bizti hogy nem vagy terhes.Nyugodj meg mert énis így jártam az elõnél, elszakadt a gumi.Akkor a kisfiam még csak 4 hónapos volt.üdv 34 hetes kismama
Elõzõ válaszoló vagyok, rosszul fogalmaztam meg.Mikkor kiszakadt a gumi nem maradtam énsem terhes.Most 5 éves a kisfiam, és a másik babát várom.
A kérdező hozzászólása: Igen rendesen megjött a menstruációm közben, azóta is tart.Ez tegnap elött volt.Akkor nem nagy az esélye annak hogy terhes lettem?Vagy azért csináljak majd tesztet?Nagyon köszönöm a választ.
Elõzõ válaszoló vagyok.Szerintem megnyugothatsz mert nem vagy terhes.De ha annyirra idegesít mi van csinálj egy tesztet.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, kicsit megnyugodtam.
Tuti nem vagy terhes, ha rendesen megjött! Akkor lenne gyanús, ha csak pecsételnél vagy kicsit más lenne.

Tegnap este szeretkeztünk a párommal, de kiszakadt a gumi és csak a végén vettük már észre:/ ma reggelre meg jött, de ettől függetlenül lehetek terhes? :S

Legjobb válasz: Nem hiszem.Ha jól tudom a spermiumnak 1-3 nap kell még eléri a petesejtet de ha már elkezdõdött a menstruáció nincs mit elérni.Tehát lényeg a lényeg szerintem kva kevés rá az esély de lehet én tudom rosszul :S

Nem hiszem.Ha jól tudom a spermiumnak 1-3 nap kell még eléri a petesejtet de ha már elkezdõdött a menstruáció nincs mit elérni.Tehát lényeg a lényeg szerintem kva kevés rá az esély de lehet én tudom rosszul :S
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!
Nem valószínû, de azért nem 0 az esély. Mindenesetre semmit nem tudsz tenni, tehát nincs értelme esemény utánit bevenni, hiszen az is csak a menstruációdat hozná meg, az meg ugye megjött.
ha megjõt nem
nos a helyes válasz vagy igen vagy nem!! a menstruációd persze hog megjött hisz 1 napja szeretkeztetek de a sperma még benned van ami képes megtermékenyíteni... majd ha a követketõ havid is megjött akkor mondhatjuk hogy ebbõn nem lett baba
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a normális válaszokat!
ismerösömnek 3X is megvolt mig terhes volt, teljesen normálisan. majd a 4. maradt ki akkor jöttek rá....
Ne stresszelj rajta nagyon kicsi rá az esély kevesebb mint 1 % ha meg mégis akkor a jóisten akarta hogy így legyen

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!