Találatok a következő kifejezésre: Kiszakadt a de (184 db)

Kiszakadt a gumi de nem bennem ment el. Sose bennem megy el hogy akkor se legyen gond ha kiszakadt a gumi. Most kiszakadt. Lehetek terhes?

Láttuk az ágyon h oda ment el mert kihúzta így nem bennem ment el.Õ megnyugtatott, hogy nem lehet baj mert egyrészt védekeztünk és csak a végén szakadt ki másrészt nem bennem ment el.Közel a következ? menstruáció (szerda) így kicsi az esélye h teherbe essek.Szerintetek mit csináljak?

Legjobb válasz: 72 órás???

72 órás???
A kérdező hozzászólása: Igen tudom, de szerinted szükséges? Háziorvos felírhatja?mert ha az esztékába megyek akkor idõpont kérés meg tortura az egész. Holnap is felírtahatom?
Sztem nem szükséges 72orás ... az mindent felborít, tuti, h nagyon kicsi esélye van... h teherbeessél, szoval nyugodj meg nem lesz baj
Most a kérdés az, hogy jutott sperma a hüvelyedbe? Mikor szakadt ki a gumi? Kapásból a legelején? Ha esetleg egy kis elõváladék csak kinyomódott a gumiból, akkor a terhesség esélye hihetetlenül alacsony. Egyébként, hogy sikerült kiszakítani? Én a barátnõmmel próbálkoztam már, de eddig csak körömmel sikerült, odabenn még sosem jött össze. Szóval, szerintem ne izgulj, fölösleges. Legközelebb meg gondold át, mekkora az esély arra, hogy spermium jutott beléd. Ha elenyészõ a lehetõség rá, akkor fölösleges. Három sperma az életben nem jut fel oda, arról nem is beszélve, hogy a hüvely maga eléggé egészségtelen számukra. Szóval hacsak a pasi nem jutotta fel, akkor nem leszel terhes.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, aranyosak vagytok:) Nagyon aggódom mert sose szakadt ki még nekünk se...nem tudom, hogy sikerült, nagyon élveztük de egyáltalán nem volt durva. Nem dehogy a legelején, épp ez az, hogy mindig védekezünk, mindig kihúzza mielõtt elmenne(épp az ilyen esetek miatt h még akkor se legyen gond) Közvetlen az elõtt szakadt ki mielõtt elment volna, érezte h el fog menni gyorsított és kihúzta és akkor kiszakadt. Igen én sem szeretném az esemény utánit ha nem muszáj mert felborít mindent. Szerdán kell megjönnie, csak megjön.Izgulok...
akkor szakad ki a gumi, ha [email protected] a gumi, vagy durva a pasi illetve ha száraz vagy
Egy másik dolog: ha izgulsz, ne várd, hogy szerdán meg fog jönni. Nagyon könnyen megtörténhet, hogy csak valamikor a jövõhéten fog, szóval azért ne izglj :) Ha ideges vagy, akkor csúszhat.
A kérdező hozzászólása: Ma megjött:) Köszi a nyugtatást:) Még mindig nem értem hogy szakadhatott ki az óvszer pedig nem volt durva és nem voltam száraz...

Kiszakadt a gumi, de NEM élvezett el, van szükség 72 órás tabira? Lehet gond?

Az el?váladéktól nagy esély van teherbe esni? Nem tudom, h mikor szakadhatott ki... lehet csak a végén, mert addig folyamatosan figyeltük.. Nem vettünk észre változást.. se hangot, se semmit, csak, a végén láttuk, hogy kiszakadt....bocsánat, ha értelmetlen a kérdés,csak ideges vagyok:(

Legjobb válasz: Nem baj, ha kiszakad a gumi. Ilyenkor meg kell állni, az út szélére menni, és lecserélni a gumit. És utána esetleg kicsit lassabban hajtani ebben a kutyamelegben.

Nem baj, ha kiszakad a gumi. Ilyenkor meg kell állni, az út szélére menni, és lecserélni a gumit. És utána esetleg kicsit lassabban hajtani ebben a kutyamelegben.
ezt értem, de ezt itt senik nem fogja tudni neked 100%-osan megmondani
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, és amúgy azért ragozom még, mert ha nem olyan nagy az esélye a terhességnek, akkor lehet, hogy fölösleges "terhelni" a szervezetem a tablettával..
Inkább vedd be a gyógyszert ne kockáztass!
Ha kérdezel valamit és 3-an is normális választ adnak a kérdésedre akkor mit ragozod még ???? Ha nem akarod ne vedd be a tablettát ami olyan erõs mint egy lórugás. Leht bízni és reménykedni, de akkor kérdezni is felelsleges
A kérdező hozzászólása: de ha csak a végén szakadt ki? mert addig tényleg figyeltük és óvatosak voltunk.. nem tudom mitõl szakadhatott ki, mert elég nedves voltam... a végén meg max. 3 mozdulatig lehettünk úgy..
Az esély minimális, de van. Mivel az óvszerek belseje spermiciddel van kezelve így azok is megtették a hatásuk, de ha biztosra akarsz menni, akkor menj el 72 órásért.
csak 3-4 kérdést kéne visszaolvasni. Istenem adj erõt. Gond nem lehet, de gyerek igen. Ha ennek a lehetõségét minimalizálni szeretnéd, akkor vegyél be 72-órásat igen
A kérdező hozzászólása: Óvszer*
Az a biztos...
A kérdező hozzászólása: Tudom, köszönöm azért a válaszokat még 1x !

Lenne egy kérdésem. Kétszer volt ejakulációm, a harmadik ejakuláció sex közbe történt, de kiszakadt a gumi. Mennyi az esély arra hogy a barátnőn teherbe essen?

Legjobb válasz: Idi0ta kérdés! A gumi nem szakad ki csak úgy! És nem igaz hogy nem vettétek volna észre ha mégis kiszakad, szóval szerintem nem volt ott semmilyen gumi és ez csak kifogás ha terhes lenne, hogy ti aztán védekeztetek. Hahaha

Idi0ta kérdés! A gumi nem szakad ki csak úgy! És nem igaz hogy nem vettétek volna észre ha mégis kiszakad, szóval szerintem nem volt ott semmilyen gumi és ez csak kifogás ha terhes lenne, hogy ti aztán védekeztetek. Hahaha
Ez sok mindentõl függ, amúgy 50% vagy terhes lesz vagy nem.
Azonnal vegyél be sûrgõsségi tablettát! elég komoly az esélye, hoyg teherbe esel!
Úgytûnik nála 6 napot késett a mikulás! Nálam mindig december 6.án jön meg. És egy évben csak 1szer 17/F
A kérdező hozzászólása: December 12én jött meg neki
Üdv! Hát a mensit nem nagyon lehet elõrehozni, az inkább késni szokott (betegség vagy egyéb miatt). Amúgy ne izgulj, 1 fecske nem csinál nyarat, fõleg ha elõtte már 2 szer elélveztél. Viszonylag kevés spermiumod marad az utolsó menetre. Ne aggódj, velem is volt olyan, hogy pont utolsó pillanatba durrant el az óvszer, aztán meg én. A csaj egy rendes adagot kapott. Szerencsére nem lett terhes. Amúgy kérdezd ki hogy hány napos a ciklusa, és mikor jött meg neki legutóbb. Majd számoljátok ki, hogy a termékenységi idõszakban volt-e. Neten NAPTÁR MÓDSZER néven keressétek. F22
A kérdező hozzászólása: És az esetleg nem segíthetne, ha megpróbálná elõre hozni a menstruációját ?
Nagy az esély!Futás 72órás tabiért a nõgyógyászhoz, Kb 6ezer a tabletta.
Sok! 72 órást vegye be'
Utolsó: Nem a kérdezõ esik teherbe, hanem a barátnõje, de a lényegen nem változtat. Kell az a tabletta.

Hazudhatok? Első szexnél véletlen hát bentmaradt a gumi, emit csak késöbb vettünk észre. Elszeretném mondani anyának de félek. Hazudhatom, hogy kiszakadt a gumi? NEm annyira gáz. A srác nem ment el.

Legjobb válasz: Csak azt nem értem mi a lényegi különbség a kettõ között? Tökmindegy, hogy kiszakad, vagy bent maradt, a végeredmény - ha nem csináltok valami - ugyanaz lesz. Szóval ezen nem tudom mit kell problémázni.

Csak azt nem értem mi a lényegi különbség a kettõ között? Tökmindegy, hogy kiszakad, vagy bent maradt, a végeredmény - ha nem csináltok valami - ugyanaz lesz. Szóval ezen nem tudom mit kell problémázni.
Isten ments, hogy szólj Neki! Fõleg ne addig, amíg be lehet venni az esemény utánit. Ráérsz majd akkor bevallani, ha már látszik a hasadon.

Ma, holnap kell megjönnie, de tegnap kiszakadt a gumi. Kell tabi?

Legjobb válasz: Kevesebb az esély, ha most jön meg, de azért az ördög nem alszik. Nem érzel jeleket arra, hogy megjön? Hasad cicid nem szokott érzékeny lenni elõtte?

Kevesebb az esély, ha most jön meg, de azért az ördög nem alszik. Nem érzel jeleket arra, hogy megjön? Hasad cicid nem szokott érzékeny lenni elõtte?
Hogy lehet egy srác akkora troll, hogy kiszakadjon a gumi ezt soha nem fogom megérteni. SZERINTED HA BELÉD ÉLVEZETT AKKOR KELL TABI?
Kell tabi bizony!
teletabi?VAGY MI A FAXOM VAN ITTEN?

Kiszakadt a gumi, belém élvezett, de vettem be 72 órásat. Lehetnek bajok? (folytatás lent) HELP.

Ma délelött együtt voltam a barátommal,kiszakadt a gumi,belém élvezett. Ezután rögtön szaladtunk gyógyszertárba,vettünk 72 órásat. Aktus után 1 órával már be is vettem az 1. szemet. A 2.-at éjfélkor kell majd.

Legjobb válasz: hát ha szerencséd van akkor nem de egy teszt nem árt

hát ha szerencséd van akkor nem de egy teszt nem árt
Nem lesz semmi baj ne félj ^^ Azért egy alapos irrigálás em ártott volna még de így sme lesz semmi baj...reméljük:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a gyors válaszokat :)
én kb. 1 nap után vettem be, kicsit kevesebb volt talan, mint 1 nap. nem lettem terhes. jobban kellett volna aggodnod, ha nem veszed be, mint ahogy itt sokan tanacsoljak. :S aztan meg mehet a lany abortuszra. :S
A hormonháztartásod most kapott egy idegsokkot! :) De talán a terhességet megúszod.
inkabb egy ilyen " idegsokk ", mint egy abortusz.. nem??
Na ja. Az abortusz veszélyes! Kicsit mélyebbre kapar az orvos és meddõ leszel.

Kiszakadt a Gumi, de csak épp hogy egy tûszúrásnyit. Lehetek terhes?

Lécci no troll!!!

Legjobb válasz: Tudod, egy baj van az ondóval. Ha gyerekrõl van szó, nagyon ge ci tud lenni! :D

Tudod, egy baj van az ondóval. Ha gyerekrõl van szó, nagyon ge ci tud lenni! :D
volt benne sperma?
lehetsz
A kérdező hozzászólása: Nem volt benne sperma, csak valami átláccó cucc
Van rá esély, majd szerezz be egy tesztet... vagy egy dokit.
És miután beszerezted a tesztet meg a dokit, azért hazafelé egy babakocsit vehetnél, hogy ne kézbe kelljen folyton tartani
Milyen hosszú szokott lenni a ciklusod és kb. hányadik napján történt az eset?
Lehetsz, de ne aggódj. Éppen csak egy tûszúrásnyit ;)

Ma kiszakadt a gumi, de nem mentem, idõben észrevettük és lecseréltük. Hagyjuk az esemény utánit?

Még egy dolog amit nem értek. Jó ideje már fehér színû az elõváladékom, eddig színtelen volt. Mitõl van ez?

Legjobb válasz: Terhes vagy.

Terhes vagy.
Fehér? Nem tudom mitõl lehet, de ne is az itteni válaszokra hallgass. Húzás az urológiára!
na igen holnap keress fel az orvost nem árt egy két teszt gombára pl ...

Kiszakadt a gumi, de még időben észrevettük, mi legyen?

Szombaton lefeküdtünk párommal és kiszakadt az óvszer.. de úgy, hogy kb 10 percenként megnézzük, hogy jól áll-e meg minden, és kb mikor észrevettük azelőtt 10 perccel ellenőriztük és akkor még nem volt kiszakadva. Azt tudom, hogy előváladékban is vannak spermiumok tehát egy csöpp esély van a teherbeesésre... (párom nem ment el bennem) A havimnak 2 nap múlva kell megjönnie. Van okom aggodalomra? 18/L

Legjobb válasz: nincs ne aggódj

nincs ne aggódj
Hát van, de várdd meg a menstruációt.
add nekem a lyukas gumit
Hát, a 72 órás tablettáról még nem maradtál le! Szaladj le a gyógyszertárba!
Én nem vennék be esemény utánit, mivel nagyon kicsi az esélye, hogy teherbe ess, nem borítanám fel az egész hormonrendszerem ennyi miatt. De ahogy te érzed. Velem is volt már ilyen és nem lettem terhes, de egy pici esély mindig van rá ilyen helyzetben. 20/L
Ha biztos, hogy 2 nappal vagy elõtte akkor is kicsi lenne az esély, ha gumi nélkül elmegy benned. De ha ennyire aggódsz, akkor tabletta. Kicsit megborítja a hormonháztartásodat, de egyszeri esetnél annyira nem vészes ilyesmit bevenni.
Háát egy 72 órás tabletta jó lett volna =/ De most már csak a terhességi teszt jöhet szóba. Utána okosabb leszel.
ha ennyire parázol hogy 10 percenként ellenõrizgeted a gumit minden bizonnyal szar a szex.szedj fogamzásgátlót és tudsz másra is figyelni.

S. O. S. Menstruálok, de kiszakadt a gumi!? Lennt.

tegnap du. együtt voltunk a barátommal, de sajnos kiszakadt az óvszer, durex volt! tehát nemis rossz min?ség?... azt hallottam hogy ha menstruálok nem eshetek teherbe, ez igaz?! sajnos nemtudok bevenni esemény utáni tablettát, mert 1 hónapba csak 1et lehet, és azmár megvolt :S mit tegyek?!segítsetek légyszíves... :(

Legjobb válasz: Esetleg nõ gyógyász hoz nem akarnál el menni?

Esetleg nõ gyógyász hoz nem akarnál el menni?
Ó, a barátja tuti értékelné, ha gumiban kéne végig, és még figyeljen is, hogy kivegye... Én sem azt mondom, hogy mindent meg kell tenni a pasi kedvéért, de gondolom, nem szórakozásból, direkt szakítja ki minden alkalommal a gumit. Valami kompromisszumos megoldást találnotok kellene, mert amit az elõzõ válaszoló javasolt, az tökéletes, ha pont leszarod, hogy a barátod hogy érzi magát közben. Mert ha kellemetlenül, és hosszú távon így marad, le fog lépni, és nem azért lesz, mert egy szemét állat és nem szeret...
17 évesen ne is szedj fogamzásgátlót, ne hagyd magad rábeszélni! Esemény utáni se kéne ilyen fiatalon, még fejlõdésben vagy, úgy tönkreteszik ezek a bogyók a hormonháztartásodat, hogy késõbb örülhetsz, ha nem leszel meddõ vagy valami egyéb bajod nem lesz. Nem tudhatod, nem vagy-e rá érzékeny, egyik ismerõsömnek is azért nem lehet babája, mert fiatlon kezdte szedni és a szervezete nem bírta a hormonokat. Nem véletlenül nem ajánlják a dokik se fiatal korban. Nem mondom, hogy ez az általános, de ha csak 10 ezer emberbõl egynél van így és pont te lennél az az egy, onnantól kezdve szerintem te is [email protected]ád a statisztikákat. A barátodnak meg kéne tanulnia az óvszer használatát. És még jobb, ha óvszerrel se benned megy el, hanem elõtte kihúzza.
De ha nem megy az óvszerrel, és a pasiról/szexrõl sem vagy hajlandó lemondani (nem is kell), és még a biztonságra is figyelni akarsz, akkor nincs nagyon más lehetõséged.
A kérdező hozzászólása: 2* is kiszakadt pedig, nemtudom micsinál barátom...de már kezdem unni h mindig én járok rosszul :(( állandóan nõgyógyászhoz szaladgálok :// de köszönöm a válaszokat! holnap megyekis orvoshoz, csak szerintem 17 évesen korai lenne még fog. gátlót szedni :S
"Mi van, ha elõzõ esetben is az óvszer szakadt el? " Ezért írtam, hogy tanulja meg használni a kotont. Oké, hogy egyszer kiszakad, de egy hónapban kétszer?
De szeretem ezt, nem is tudjátok az elõzményeket, de az oltás már megy ezerrel... Mi van, ha elõzõ esetben is az óvszer szakadt el? Mi van, ha a pasija csinál valamit s*arul?... (igen, nagyobb esély van rá, hogy inkább az történt, hogy 'elfelejtettek' védekezni, de ha mégse???) A kérdezõnek: ha ilyen 'szerencsétlenek' vagytok a védekezésben és valami mindig balul sül el, érdemes lenne fog.gátlót feliratni, azzal nincs ennyi gond.
Utolsó vagyok. Egyébként menzesz alatt nem lehetetlen teherbe esni, de eléggé kicsi az esélye, szóval szerintem ne aggódj. Viszont menzesz alatt marhára nem egészséges szexelni.
Semmit ne tegyél, mert nem tudsz semmit tenni. Még egy tabit nem vehetsz be úgyse. Azon kívül meg csak az ima van. De egyébként talán meg kellene tanulni rendesen használni az óvszert.
Menstruáláskor is teherbe eshetsz, van rá esély, csak kevesebb. De miért nem szexelés elõtt kérdezed meg ezeket? Annyira nem értem ezeket a felelõtlen kis tiniket, elõbb kell tájékozódni, aztán dugni, mert utólag már hiába vagy okos. Ha ilyen gyakran van szükség esemény utánira, akkor valamit nagyon elrontotok, nem gondolod? Meg kéne tanulni rendesen védekezni, és akkor nem kéne olyan gyakran esemény utánit szedegetni.
És a hormonháztartás tönkretételérõl: ha állandóan esemény utánit szedegetsz, nagyságrendekkel többet ártasz a szervezetednek, mint egy sima fog.gátlóval. Jó dokit kell kifogni, aki körültekintõen megvizsgál, hogy tényleg szedheted-e. Sok sikert! L21

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!