Találatok a következő kifejezésre: Kistarcsára kell vinni (7 db)

Kistarcsán hogy működnek a dolgok? Mit kell vinni? Szült mostanában valaki ott?

Sziasztok! az érdekelne, hogy apuka bejöhet? Miket kell vinni a babának? Van valami követelmény? :) Köszi :)

Legjobb válasz: Szia. Én pont 1 éve szültem ott :) Apuka természetesen bemehet, a szülõszobán adnak neki zöld ruhát, amit fel kell vennie. A babának ruhát adnak, ill. napi 2-3 pelust, szóval ezt vinni kell, mert kevés. Vinni kell még popsitörlõt, hintõport a köldökére. Nem árt egy pléd, bár adnak takarót is, de jó ha viszel. Sapi is kell, mert a folyosó kicsit huzatos. Textilpelust, popsikrémet adnak. Azt hiszem ennyi, ha valami eszembe jut még írok, vagy nyugodtan írj privit ha kérdésed van :)

Szia. Én pont 1 éve szültem ott :) Apuka természetesen bemehet, a szülõszobán adnak neki zöld ruhát, amit fel kell vennie. A babának ruhát adnak, ill. napi 2-3 pelust, szóval ezt vinni kell, mert kevés. Vinni kell még popsitörlõt, hintõport a köldökére. Nem árt egy pléd, bár adnak takarót is, de jó ha viszel. Sapi is kell, mert a folyosó kicsit huzatos. Textilpelust, popsikrémet adnak. Azt hiszem ennyi, ha valami eszembe jut még írok, vagy nyugodtan írj privit ha kérdésed van :)
A csecsemõsök kritikán aluliak sajnos. Majd nagyon figyelj a babádra, mert nem cserélik le a pelenkáját, hanem fürdés után visszateszik rá a pisiset. Nem hozzák ki neked a babád, neked kell érte menni. A férjemnek 300szor kellett szólni, hogy jöjjenek megmutatni a szoptatást. 2 napig nem volt tejem, nem adtak a gyereknek inni, enni, semmit! Én biztos, hogy nem szülök ott többet! Ha rákeresel a fórumban, többen is panaszkodtak már erre.
A kérdező hozzászólása: Uhh ez érdekes amit az utolsó írt, nem úgy van, hogy a baba mellettem van...? Honnan hozzák ki? Bármelyik kórházra rákeresek, csodasztoriktól a borzalmakig lehet olvasni :( Köszönöm a válaszokat, még egy olyan kérdésem van, milyen hintõport vigyek? Azt nem utólag írja fel a házidoki? Sík hülye vagyok ezekhez, és a védõnõm meg aztán méginkább, hiába kérdezek, nem tud semmit.
Elsõ vagyok. Ezt a fajta hintõport recept nélkül is lehet venni, de a többi kencét majd a gyerekdoki írja fel! A kórházban azt mondták, elég ha annyit mond a párom a patikában h újszülött köldökre való hintõport szeretnénk, és õk tudják. Egyébként Naturlandos. Hát, én a csecsemõsökkel teljes mértékben meg voltam elégedve. De gondolom 100 ember-100 tapasztalat, nem mindenkinek ugyanazok az elvárásai. Én mondjuk ilyet nem tapasztaltam, amit a második válaszoló írt. A kórházban töltött napok a mai napig fantasztikus emlékek, ha 20x szülnék mind a 20x itt tenném.
Ja, ès a kisfiam vègig velem volt!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi a választ! :) )
Szia! Csak szólok, hogy ha apás szülést terveztek akkor az automatából venni kell ruhát a párodnak ami 3000 ft. Ne érjen meglepetéskét!
Nekem a szülés után inkubátorban volt a babám pár órát, úgyhogy nem lehetett velem. Reggel, mikor jött a nõvér, kértem, h hozzák a gyereket. Azt mondta jó. Utána kb délig ránk se néztek, kértem megint, h hozzák. Nem hozták. Megpróbáltam felkelni , h akkor érte megyek én. A felülésig jutottam el. Hiába csengettem, nem jöttek (a végén kiderült, h nem is mûködik a csengõ). A férjem este, mikor megjött, akkor hozta be. Teljesen fel voltunk háborodva. Másnap meg csak belökték a gyereket az ajtón, úgy gurult , neki mindennek. Nem is érdekelte õket. Pedig ennek ellenére nem voltam velük bunkó, vagy nagyképû. Felháborodásomnak sem adtam hangot.
Utolsó! Azért ez szemétség volt tõlük!!!!

Kisruhát is kell vinni a babának a Kistarcsai kórházba vagy adnak?

5 évvel ezelött mikor a kislányom született semmit nem kellett vinni magammal.De most annyi minden változott.Aki mostanában szült vagy tud valamit kérem mielöbb válaszoljon.Tegnapra voltam kiírva de még mindig itthon vagyok.Elöre is köszönöm.

Legjobb válasz: Én 2 éve szültem ott a kisfiam(majdnem napra pontosan). Akkor pelust, popsitörlõt kellett vinni. Én is már csak ott tudtam meg, mert a lányomat mikor szültem(7 éve), akkor még mindent adtak. Ruhát adtak, de berakhatsz párat a táskádba, hátha azóta változott a helyzet. Ja, és szerintem a csecsemõs nõvérek bunkóbbak lettek az évek folyamán:( Sok sikert, könnyû szülést, és boldog új évet kívánok.

Én 2 éve szültem ott a kisfiam(majdnem napra pontosan). Akkor pelust, popsitörlõt kellett vinni. Én is már csak ott tudtam meg, mert a lányomat mikor szültem(7 éve), akkor még mindent adtak. Ruhát adtak, de berakhatsz párat a táskádba, hátha azóta változott a helyzet. Ja, és szerintem a csecsemõs nõvérek bunkóbbak lettek az évek folyamán:( Sok sikert, könnyû szülést, és boldog új évet kívánok.
Én épp ma kérdeztem meg, és nem szükséges vinni semmit, csak ha nagyon szeretnéd, hogy a saját ruhájában legyen a baba. Pelenkát és popsitörlõt azért érdemes bevinni, hogy legyen tartalék. Minden mást biztosítanak!
Nem szültem ott, de szerintem par ruhacska elfer a taskadban meg egy csomag popsitörlö is.Pelenkat szerintem biztosan adnak mindenütt, de azt is vihetsz vagy 5 darabot, ha kellene a parod tud majd bevinni utanad. Inkabb feleslegesen legyen nalad, mint meglepetes erjen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat.Kedves elsö válaszoló.Sajnos 5 évvel ezelött is nagyon bunkók voltak a csecsemösök.Csak azt nem értem miért ezt a szakmát választották.

Kistarcsára kell valamit vinni a babának?

Bár még van id?m (28 hetes vagyok), érdekel a dolog. Írjon nekem, aki mostanában ott szült!Milyenek a dokik, csecsem?s n?vérkék? Köszi el?re is!

Legjobb válasz: Én 7 hete szültem ott, és jó a véleményem. Vigyél popsitörlõkendõt és pelenkát, valamint kb. 2 textilpelust a tisztába rakáshoz a pici alá. Ruhát, takarót, popsikrémet adnak, csak a fogyóeszköz kell! A csecsemõsnõvéreket kérdezgesd bátran és ha kell kérj segítséget, mert maguktól nem tudhatják mit nem tudsz. Én úgy tapasztaltam, hogy kérésre szívesen segítenek.

Én 7 hete szültem ott, és jó a véleményem. Vigyél popsitörlõkendõt és pelenkát, valamint kb. 2 textilpelust a tisztába rakáshoz a pici alá. Ruhát, takarót, popsikrémet adnak, csak a fogyóeszköz kell! A csecsemõsnõvéreket kérdezgesd bátran és ha kell kérj segítséget, mert maguktól nem tudhatják mit nem tudsz. Én úgy tapasztaltam, hogy kérésre szívesen segítenek.
szia! Meg tudom erõsíteni a fentieket! Ruhát kaptok, pelust és popsitörlõt korlátozott számban, azt vigyél. A csecsemõs növérek alapból nem segítenek, csak ha te kérdezel. De akkor korrektek nagyon!


Flór Ferenc kórházba, Kistarcsára tényleg kell vinni a babának ruhát?

Nem keveredik el?

Legjobb válasz: Mindenhova kell, a hazahozáshoz.

Mindenhova kell, a hazahozáshoz.
Szia, én még mindig egyben:) ) Nekem a lábam kezdett el vizesedni kb.1 hete, de nem olyan vészes. Most vettem hómeós bogyókat, hátha hat valamit..meglátjuk. Egyenlõre nekem még mindig semmi nem utal arra, hogy megindulna a szülés:S Ha jól emlékszem holnapra jósoltad a babódat:) Hát kíváncsi vagyok:)
A kérdező hozzászólása: Szia! Hát nagyon kíváncsian várom én is a holnapi napot. Szeretném, ha szót fogadna és elindulna. :) A vizesedésre tudom ajánlani a csalánlevél teát. Tegnap kezdtem el inni és egészen jól levitte a vizet. A homeós bogyókat már szedem egy hete legalább. Semmi extrát nem érzek egyébként. Ma kitakarítok és sokat mozgok, bízva a holnapi napban. :)
Jöttem bejelentkezni:P Sajna még mindig semmi, pedig ma rendesen kitettem magamért, eddig meg sem álltam a takarítással. Hát remélem neked meghozta a sikert a tegnapi nap.:) Ha mégsem akkor megkérdezem, hogy alapítványi szobába mész vagy sima 6 ágyasba?
A kérdező hozzászólása: Szia! Sajna nem hozta meg..:( Alapítványiba szeretnék menni. Tegnap voltak fájások, de nem olyan intenzívek, hogy bemenjek a kórházba, jól is tettem, mert estére elmúlt. Úgyhogy továbbra is várok :)
Szia:) Azt nem tudod véletlen, hogy van zárható szekrény vagy valami ahova berakhatom a cuccomat amikor bemegyek szülni? Vagy az alapítványi szoba zárható? Csak mert hallottam, hogy elõszeretettel lopnak:S
A kérdező hozzászólása: Szia! Sajnos nem tudom, de holnap megkérdem az nst-n. A 6 ágyasban biztosan nincs, mert ott voltam elsõ alkalommal. Szerencsére nagyon aranyos társasággal kerültem össze, így mindenki figyelt a másik cuccaira, de még így is jelentek meg az osztályon hajléktalanok, hogy õk csak könyvet árulnak. Persze, persze... Szóval tényleg nagyon óvatosan.
Megköszönném ha megkérdeznéd holnap:) Van egy ilyen fórum a gyakorin: Ebben a hónapban szülõ kismamák, ti nem vagytok türelmetlenek? Ide nem irkálsz véletlen? Csak mert van ott egy kismama aki nagyon hasonlókat ír mint te:) ) És gondoltam akkor elég ha csak oda írunk:)
A kérdező hozzászólása: De:) Sejtettem, hogy Te vagy az:)
A kérdező hozzászólása: Szia! Igen, még egyben. Bár iszonyatosan elkezdtem vizesedni és az arcom is mintha egy kicsit változott volna. A cicim is elkezdett duzzadni és elég erõs menszi szerû fájásaim vannak, de csak néha. Bízom benne a héten megszületik. Nálad?
Egyben vagytok még?:)
A kérdező hozzászólása: Persze, ez rendben is van. A szülésznõ mondta az nst alkalmával, hogy kell babaruhát is vinni a bent tartózkodásra, mert nagyon szakadtak a bentiek.
Én nem vittem ruhát a picinek, adtak. A patentok már nem mindegyik ruhánál mûködtek rendesen, de azt a pár napot ki lehet bírni szakadtabb ruhában is, a picit nem zavarja :)
Én is a Flórba fogok szülni, most vagyok 37+1 hetes. Az én szülésznõm azt mondta nem kell vinnem ruhát, elég ha az apuka behozza a hazamenteles rucit az utolsó nap. Amúgy meg nem szeretném, h elkavarodjanak a ruhák...ezért sem fogok vinni:) Engem inkább az zavar, h az influenza miatt nem fogadhatunk látogatókat:( Csak az apuka lehet bent a szülésnél. Mikorra vagy kiírva? Fiút vagy kislányt vársz?
A kérdező hozzászólása: Szia! Azt mondta a dokim, hogy még kb. két hét és meglesz a pici. Március 11 re jósolom. :) Második baba és ismét kisfiú lesz. Érdekes akkor ez a ruha dolog. Mind1 a táskámban elfér pár darab, majd max nem használom. Kinél szülsz?
4. válaszoló vagyok. Nekem nincs fogadott orvosom csak szülésznõm. Én elvileg 21.-re vagyok kiírva, de nagyon örülnék, ha jövõhét vége felé már megindulna, mert a doki akihez járok terhesgondozásra rémisztget, hogy nagy a baba és vékony a csípõm sanszos, hogy császár lesz... Nagyon remélem, hogy téved..szeretném természetes úton világra hozni elsõ babám. Aki kiscsajszi.:) Mindenesetre az is lehet találkozunk. Azért írj pár naponta, hogy tudjam egyben vagytok e még, és én is bejelentkezek.:)
A kérdező hozzászólása: Szia! Rendben! Írogatok majd. Vannak elõjeleid? Nekem már vannak fájásaim...
Szia, hát sajnos egyenlõre semmi jele annak, hogy ki akarna bújni a leányzó :S Soha nem volt még keményedésem sem jósló fájásaim, és egyenlõre teljesen zárt a méhszájam. Elsõ fiadat hanyadik héten szülted? Voltak elõtte jóslóid?
A kérdező hozzászólása: Szia! Az elsõ fiam a 38. héten született. Magzatvíz elfolyással kezdõdött és elõtte semmi sem volt, még keményedésem sem.
:) ) Akkor jó... ott fogok irkálni tovább:)

Kistarcsára mit kell vinni a babának, mamának?

Már 10 éve, hogy voltam ott utoljára. Mit vigyünk be? A babának kell bevinni pelust, törl?kend?t, popsiken?csöt? Apás szülés lesz, mit pakoljunk be apukának? S anyukának? A látogatási id? hogy van? Látogató ruhát kell venni a szül?szobára? Köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Szia! Én is ott fogok szülni, bocs hogy belekontárkodom,de engem az érdekelne hogy le lehet e adni a babát éjjelre? Nagyon szépen fel lett újítva a szülészet, ha külön szobát akarsz,az is nagyon jó, az egy ágyas 10 ezer éjjelente. A többit megkérdezem és megírom.

Szia! Én is ott fogok szülni, bocs hogy belekontárkodom, de engem az érdekelne hogy le lehet e adni a babát éjjelre? Nagyon szépen fel lett újítva a szülészet, ha külön szobát akarsz, az is nagyon jó, az egy ágyas 10 ezer éjjelente. A többit megkérdezem és megírom.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom le lehet-e adni, 10 évvel ezelõtt a fiamat csak a fürdetésre s látogatókor adtam le. Habár jó lenne éjjelre, mert akkor tudnánk pihenni, mert otthon nemigen lesz rá lehetõségünk.
A kérdező hozzászólása: Elég fura, hogy bemehetnek idegenek a szobába, elvileg a bab igy bármit elkaphat. Mikor utoljára voltam, akkor nem lehetett bemenni az osztályra. A párom sem fog most bejönni, a szülésnél ott lesz, de ha jön látogatni, én fogok kimenni hozzá, addig a kisfiunkat beadom a csecsemõsöknek. Hát az igaz, ha bent a szobában ha mindenkinél ott lesz a baba, akkor felváltva lesznek fent. Akkor egy jó pár dolgot még beteszek a táskába, s akkor készen is van a pakk. Már csak a babának kell megszületni, de még 2 hétig bent maradhat.
2009-ben szültem ott. Férjem csak a császár után jöhetett be, amíg nem tudtam mozogni. Utánas már csak a folyosó elejére. Pelust vigyél, minden mást adnak. Én textil pelust vittem, amire fektettem az ágyamon. Nem csípték, ha beadtam a fiam, de néha muszáj volt. Ez max. 10 perces idõtartam volt.

A Kistarcsai kórházba kell vinni a pici cuccait is? Vagy adnak ott kis ruhát és pelust is a hazamenetelig?

Legjobb válasz: Szia.Én tavaly szültem ott egy éve. Ruhácskát adnak a babának,de pelust azt vigyél be,azt nem adnak,csak végszügség esetén. Hova valósi vagy?

Szia.Én tavaly szültem ott egy éve. Ruhácskát adnak a babának, de pelust azt vigyél be, azt nem adnak, csak végszügség esetén. Hova valósi vagy?
Szia. Én szeptemberben szültem a Flórban. A Kh-ban adnak pelust (napi 3 db Háppi newborn-t), kisruhát, popsikrémet. Popsitörlõkendõt vinni kell mindenképp. De érdemes vinni pelust is, ha tudod elõre hogy mondjuk nagyobb vagy kisebb súlyú lesz a baba. Kis cérnasapkát, mert ugyan dög meleg van a kórteremben, de a folyosó huzatos. Kisruhát csak a hazamenetelhez érdemes, kivéve ha pici a lurkó, mert akkor kiesik az ottani cuccokból. Textilpelenkát 2-3 db-ot.
Szia! Én augusztusban szültem ott és én annyit tennék hozzá az elõttem szólókhoz, hogy a popsikrém nálunk nem vált be, ezért én vittem azt is. Meg cumisüveget, ha gáz lenne a hamival. Nekünk sajnos kellett! :( Üdv 5 hós baba anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Én Monori vagyok!És te, elsõ válaszoló? Egyébként rendesek ott?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!