Találatok a következő kifejezésre: Kistarcsán hogy az (5 db)

Kistarcsán hogy működik az apás szülés?

A párom még nem döntötte el, hogy bejön-e velem, vagy sem. Fogadott dokim nincs, az ügyeletesnél fogok szülni. Szóval, ha az utolsó pillanatban dönt, hogy be szeretne jönni, akkor erre van lehet?ség?

Legjobb válasz: Szia!Én úgy hallotam,hogy,igen,be lehet mennicsak akkor nem,ha mondjuk császároznak.És szülés felkészítõ tanfolyamra sem kell menni elõtte.Én is ott fogok szülni,júliusban,de egyedül :-)Gratulálok a babához...

Szia!Én úgy hallotam, hogy, igen, be lehet mennicsak akkor nem, ha mondjuk császároznak.És szülés felkészítõ tanfolyamra sem kell menni elõtte.Én is ott fogok szülni, júliusban, de egyedül :-)Gratulálok a babához...
konkrétan kistarcsán nem tudom, mi a helyzet, de törvényadta jogod, hogy egy hozzátartozód bemehessen veled, tehát nincs joguk kitiltani az apukákat, vagy bárki mást, akit te hozzátartozónak nyilvánítasz, akár volt felkészítõn, akár nem.
Április 5-én szültem a kistarcsai kórházban és apás szülés volt. Biztos be mehet, még ha csak az utolsó pillanatban dönti is el. Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek! Boldog babavárást és könnyû szülést nektek!

A kistarcsai kórházban a baba-mama szobás rendszer azt jelenti, hogy mindent nekem kell elvégeznem a bébikém körül? Konkrétan fürdetést is? Mi a hozzászólásuk ahhoz, ha néha segítséget kérek? "Leadhatom" néha a csöppséget, ha nem érzem jól magam?

Legjobb válasz: Szia.Úgy van hogy miután megszültél hagynak egy picit pihenni.Nálam ugy volt hogy éjfélkorszültem olyan 3-4 körül bevittek a szobámba a babát elvitték.Reggel 6kor már vissza is hozták és onnantól kezdve velem volt.Nem lehetett leadni.Nekem kellett mindent csinálni.A fürdetés megvolt hogy hányra kellett odavinnem a babát megfürdették és visszahozták.Szóval egész nap vele vagy, amit nem bántam persze, de azt hittem hogy ha fáradt vagyok leadhatom de nem igy volt.Ja amúgy segitenek mindenben ha kérdezel, meg is mutatnak mindent nagyon aranyosak. Minden jót!

Szia.Úgy van hogy miután megszültél hagynak egy picit pihenni.Nálam ugy volt hogy éjfélkorszültem olyan 3-4 körül bevittek a szobámba a babát elvitték.Reggel 6kor már vissza is hozták és onnantól kezdve velem volt.Nem lehetett leadni.Nekem kellett mindent csinálni.A fürdetés megvolt hogy hányra kellett odavinnem a babát megfürdették és visszahozták.Szóval egész nap vele vagy, amit nem bántam persze, de azt hittem hogy ha fáradt vagyok leadhatom de nem igy volt.Ja amúgy segitenek mindenben ha kérdezel, meg is mutatnak mindent nagyon aranyosak. Minden jót!
én februárban szültem ott 4kor megszültem 6kor bevittek a szobámba megkérdezték mikor hozzák a bébit mondtam most.aztán 7kor jött a párom de mivel látogatási tilalom volt megkértem õket vigyázzanak rá és szívesen megtették meg minden nap bármikor bevihettem fürdeni viszont nem te fürdeted de bármit szeretnél tudni segítenek
Én úgy tudom, hogy a fürdetést nem te végzed, és elvileg bármikor leadhatod. Gyakorlatilag viszont hallottam azt is, hogy nem szeretik ha leadod a kicsit. Én is ott fogok szülni, hallottam már pozitív és negatív tapasztalatot is ezzel kapcsolatosan. L. 38+2

Kistarcsai Kórházban hogy zajlik az orrmandulaműtét egy 3 éves gyereknél?

Anyuka benn lehet vele? Benn kell maradni éjszakára? Esetleg egy orvost is tudna valaki ajánlani ? El?re is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Csak részleges választ tudok adni,ami magnyugtató lehet.Bennt maradhatsz vele,ott aludhatsz.Nagyon aranyosak az orvosok,és a nõvérkék!Bizti hogy altatják,de gondolom errõl az orvos tájékoztatott hogy zajlik.Mi sajna többször voltunk ebben a kórházban a gyerekosztályon.Van játszósarok csuszdával,játékokkal,és sok gyerek volt akivel barátkozni tudtunk.Van mikró,hutõ,és a földszinten szuper büfé,ujságos.Liftezés tetszett a lányomnak a legjobban.Ha lehet ezt mondani,szivesen járt vissza a lányom..Én nem annyira.Kruppos.

Csak részleges választ tudok adni, ami magnyugtató lehet.Bennt maradhatsz vele, ott aludhatsz.Nagyon aranyosak az orvosok, és a nõvérkék!Bizti hogy altatják, de gondolom errõl az orvos tájékoztatott hogy zajlik.Mi sajna többször voltunk ebben a kórházban a gyerekosztályon.Van játszósarok csuszdával, játékokkal, és sok gyerek volt akivel barátkozni tudtunk.Van mikró, hutõ, és a földszinten szuper büfé, ujságos.Liftezés tetszett a lányomnak a legjobban.Ha lehet ezt mondani, szivesen járt vissza a lányom..Én nem annyira.Kruppos.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató válaszod!


Kismamák és anyucik! Van aki a kistarcsai Flór Ferenc kórházba mostanába szült? Érdekelne, hogy a babának mit kell bevinni és mi az amit õk adnak

Legjobb válasz: Én januàrban szültem ott. Pelus,nedves törlõkendõ kellett meg sapi. Kórhàzi ruhàban volt meg adtak textilpelust a feje alà és takarót is meg popsikrémet.

Én januàrban szültem ott. Pelus, nedves törlõkendõ kellett meg sapi. Kórhàzi ruhàban volt meg adtak textilpelust a feje alà és takarót is meg popsikrémet.
Én szültem ott 2010-ben, tavaly áprilisban és kb 2 hét múlva, de lehet, hogy 1 hét múlva megint. Amit vinni kell a babának az hintõpor a köldökére, popsitörlõ, pelenka. Pelenkát még tavaly adtak neki fürdet után, csak azt kellett neked amit te napközben cserélsz. Ruha nem kell csak esetleg egy olyan amiben szeretnéd, hogy lefényképezzék. Én tavaly vittem a kiscsajnak, így a saját ruhájában lett fényképezve. Minden babát lefényképeznek a kórházban, egy képet kapsz hazamenetelkor ha nem akarsz csomagot venni. Textilpelus amit még vittem 2 db-ot mert a feje alá adnak de büfikor is kell. Ennyi jutott most eszembe. Ha van még kérdésed akkor nyugodtan írj, vagy ha még valami eszembe jut írok.
Menj hévvel inkább! Kiegészítõ se kell, mert pont a kórházig tart a határ.
Egyrészt a Google a barátod, tehát azt egybõl láthatod, hogy a 92-es nem áll meg a Örsön. Másrészt BKK útvonaltervezõ is segít egy kicsit: [link] (Amúgy ugyanazt javasolja, mint az elsõ válaszoló vagy én javasolnék.) Harmadrészt ha van bérleted, akkor nem kell külön jegyed; viszont ha nincs, akkor összesen három-három kellene oda-vissza, mert a metróról metróra szálláshoz nem kell. Szóval ha aznap vissza is akarsz menni Érdre, akkor lehet, hogy jobban megéri egy napijegyet venned. Megjegyzés: régen azt írták rá a bérleteimre, hogy érvényes „a Budapest közigazgatási határán kívül esõ elsõ megállóig”, most meg mindenhol azt olvasom, hogy csak „Budapest közigazgatási határán belül” érvényes. [link] Márpedig Kistarcsa, kórház már épp ezen kívül van, szóval nem vagyok benne biztos, hogy nem kell kiegészítõ jegy a bérletre. Még arra figyelj, hogy Gödöllõre induló HÉV-re szállj az Örsön, mert a vonal Cinkotánál ketté ágazik. Nem mintha onnan nem lenne sétálható távolságra a kórház, de ott a városhatárnál a gyalogos közlekedés is érdekes. (Bocsánat, hogy a 2. kérdésedre nem tudtam érdemi választ adni.)
1. Nem, a 92-es, lakossági kérésre, még mindig csak Rákosszentmihály vasútállomástól indul, sajnos. 2. A 92-es buszra nem kell kiegészítõ jegy. Kistarcsára sem. A HÉV-re azonban igen, ott Ilonatelep a zónahatár. Ha van Budapest-bérleted, akkor a H8 H9 HÉV-vel, vagy a 44, 45 buszok egyikével menj el Sashalomig, ahol át tudsz szállni a 92-esre. De mehetsz a 44, 176E, 276E buszokkal is Mátyásföld, repülõtérig is, ott még kényelmesebb az átszállás. Ha nincs Budapest-bérleted vagy van, de fontosabb a kényelem, akkor H8 HÉV-vel utazz Kistarcsa, kórházig. A viteldíj 350+250 Ft.
elég sokat utaztam Gödöllõ felé és csak a kórháztól kellett a kiegészítõ. De a pénztárnál megmondják és az tuti biztos lesz.
Ezen a térképen rajta van a zónahatár: [link] Itt, Kistarcsa, Kórház megálló, még a zónahatáron belül van, vagyis a HÉV-en sem kell, kiegészítõ jegyet venni.
Végy két átszálló jegyet. Elõször a 4es metrón lyukassz Kelenföldnél, onnan menj ki a Keletibe. Szállj át a 2es metróra (nem kell újra kezelni, csak simán szállj át), menj el vele Örsig. Onnan a gödöllõi hévvel ki is tudsz menni Kistarcsa Kórházig (eddig el tudsz jönni sima jeggyel, nem kell venned újat) a jegy kezelésével. 1 db átszállójegy oda, 1 vissza. Ez a legegyszerûbb és legolcsóbb verzió. Hidd el, Mátyásföldön lakom, naponta járok Kistarcsára.
Nemrég jártam ki oda, egy rokonomat látogatni. HÉV-vel érdemes mindenképpen. A napijegy, hetijegy, bérlet, stb. érvényes a kórházig, ezt a kaller mondta amikor kiegészítõt akartam tõle venni. Csak a vonaljegyhez kell kiegészítõ, mert az Ilonatelepig érvényes.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!