Találatok a következő kifejezésre: Kistarcsán hogy az (3 db)

Kistarcsán hogy működik az apás szülés?

A párom még nem döntötte el, hogy bejön-e velem, vagy sem. Fogadott dokim nincs, az ügyeletesnél fogok szülni. Szóval, ha az utolsó pillanatban dönt, hogy be szeretne jönni, akkor erre van lehet?ség?

Legjobb válasz: Szia!Én úgy hallotam,hogy,igen,be lehet mennicsak akkor nem,ha mondjuk császároznak.És szülés felkészítõ tanfolyamra sem kell menni elõtte.Én is ott fogok szülni,júliusban,de egyedül :-)Gratulálok a babához...

Szia!Én úgy hallotam, hogy, igen, be lehet mennicsak akkor nem, ha mondjuk császároznak.És szülés felkészítõ tanfolyamra sem kell menni elõtte.Én is ott fogok szülni, júliusban, de egyedül :-)Gratulálok a babához...
konkrétan kistarcsán nem tudom, mi a helyzet, de törvényadta jogod, hogy egy hozzátartozód bemehessen veled, tehát nincs joguk kitiltani az apukákat, vagy bárki mást, akit te hozzátartozónak nyilvánítasz, akár volt felkészítõn, akár nem.
Április 5-én szültem a kistarcsai kórházban és apás szülés volt. Biztos be mehet, még ha csak az utolsó pillanatban dönti is el. Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek! Boldog babavárást és könnyû szülést nektek!

A kistarcsai kórházban a baba-mama szobás rendszer azt jelenti, hogy mindent nekem kell elvégeznem a bébikém körül? Konkrétan fürdetést is? Mi a hozzászólásuk ahhoz, ha néha segítséget kérek? "Leadhatom" néha a csöppséget, ha nem érzem jól magam?

Legjobb válasz: Szia.Úgy van hogy miután megszültél hagynak egy picit pihenni.Nálam ugy volt hogy éjfélkorszültem olyan 3-4 körül bevittek a szobámba a babát elvitték.Reggel 6kor már vissza is hozták és onnantól kezdve velem volt.Nem lehetett leadni.Nekem kellett mindent csinálni.A fürdetés megvolt hogy hányra kellett odavinnem a babát megfürdették és visszahozták.Szóval egész nap vele vagy, amit nem bántam persze, de azt hittem hogy ha fáradt vagyok leadhatom de nem igy volt.Ja amúgy segitenek mindenben ha kérdezel, meg is mutatnak mindent nagyon aranyosak. Minden jót!

Szia.Úgy van hogy miután megszültél hagynak egy picit pihenni.Nálam ugy volt hogy éjfélkorszültem olyan 3-4 körül bevittek a szobámba a babát elvitték.Reggel 6kor már vissza is hozták és onnantól kezdve velem volt.Nem lehetett leadni.Nekem kellett mindent csinálni.A fürdetés megvolt hogy hányra kellett odavinnem a babát megfürdették és visszahozták.Szóval egész nap vele vagy, amit nem bántam persze, de azt hittem hogy ha fáradt vagyok leadhatom de nem igy volt.Ja amúgy segitenek mindenben ha kérdezel, meg is mutatnak mindent nagyon aranyosak. Minden jót!
én februárban szültem ott 4kor megszültem 6kor bevittek a szobámba megkérdezték mikor hozzák a bébit mondtam most.aztán 7kor jött a párom de mivel látogatási tilalom volt megkértem õket vigyázzanak rá és szívesen megtették meg minden nap bármikor bevihettem fürdeni viszont nem te fürdeted de bármit szeretnél tudni segítenek
Én úgy tudom, hogy a fürdetést nem te végzed, és elvileg bármikor leadhatod. Gyakorlatilag viszont hallottam azt is, hogy nem szeretik ha leadod a kicsit. Én is ott fogok szülni, hallottam már pozitív és negatív tapasztalatot is ezzel kapcsolatosan. L. 38+2

Kistarcsai Kórházban hogy zajlik az orrmandulaműtét egy 3 éves gyereknél?

Anyuka benn lehet vele? Benn kell maradni éjszakára? Esetleg egy orvost is tudna valaki ajánlani ? El?re is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Csak részleges választ tudok adni,ami magnyugtató lehet.Bennt maradhatsz vele,ott aludhatsz.Nagyon aranyosak az orvosok,és a nõvérkék!Bizti hogy altatják,de gondolom errõl az orvos tájékoztatott hogy zajlik.Mi sajna többször voltunk ebben a kórházban a gyerekosztályon.Van játszósarok csuszdával,játékokkal,és sok gyerek volt akivel barátkozni tudtunk.Van mikró,hutõ,és a földszinten szuper büfé,ujságos.Liftezés tetszett a lányomnak a legjobban.Ha lehet ezt mondani,szivesen járt vissza a lányom..Én nem annyira.Kruppos.

Csak részleges választ tudok adni, ami magnyugtató lehet.Bennt maradhatsz vele, ott aludhatsz.Nagyon aranyosak az orvosok, és a nõvérkék!Bizti hogy altatják, de gondolom errõl az orvos tájékoztatott hogy zajlik.Mi sajna többször voltunk ebben a kórházban a gyerekosztályon.Van játszósarok csuszdával, játékokkal, és sok gyerek volt akivel barátkozni tudtunk.Van mikró, hutõ, és a földszinten szuper büfé, ujságos.Liftezés tetszett a lányomnak a legjobban.Ha lehet ezt mondani, szivesen járt vissza a lányom..Én nem annyira.Kruppos.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató válaszod!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!