Találatok a következő kifejezésre: Kistarcsán a kell bevinni (2 db)

Kismamák és anyucik! Van aki a kistarcsai Flór Ferenc kórházba mostanába szült? Érdekelne, hogy a babának mit kell bevinni és mi az amit õk adnak

Legjobb válasz: Én januàrban szültem ott. Pelus,nedves törlõkendõ kellett meg sapi. Kórhàzi ruhàban volt meg adtak textilpelust a feje alà és takarót is meg popsikrémet.

Én januàrban szültem ott. Pelus, nedves törlõkendõ kellett meg sapi. Kórhàzi ruhàban volt meg adtak textilpelust a feje alà és takarót is meg popsikrémet.
Én szültem ott 2010-ben, tavaly áprilisban és kb 2 hét múlva, de lehet, hogy 1 hét múlva megint. Amit vinni kell a babának az hintõpor a köldökére, popsitörlõ, pelenka. Pelenkát még tavaly adtak neki fürdet után, csak azt kellett neked amit te napközben cserélsz. Ruha nem kell csak esetleg egy olyan amiben szeretnéd, hogy lefényképezzék. Én tavaly vittem a kiscsajnak, így a saját ruhájában lett fényképezve. Minden babát lefényképeznek a kórházban, egy képet kapsz hazamenetelkor ha nem akarsz csomagot venni. Textilpelus amit még vittem 2 db-ot mert a feje alá adnak de büfikor is kell. Ennyi jutott most eszembe. Ha van még kérdésed akkor nyugodtan írj, vagy ha még valami eszembe jut írok.

Kistarcsán a babának kell bevinni valamit, vagy adnak ott?

Sok helyen, hallottam, hogy pelenkát meg ruhát is kell bevinni az ott töltött napokra.

Legjobb válasz: Az a legegyszerûbb,hogy amikor legközelebb mész a kh-ba,UH,NTS akármi,akkor felugrasz a szülészetre és megkérdezed.Én is ezt tettem,mert tényleg mindenhonnan mást hallani,és kiderült,hogy baromi kedvesek és kézségesek a nõvérkék:)

Az a legegyszerûbb, hogy amikor legközelebb mész a kh-ba, UH, NTS akármi, akkor felugrasz a szülészetre és megkérdezed.Én is ezt tettem, mert tényleg mindenhonnan mást hallani, és kiderült, hogy baromi kedvesek és kézségesek a nõvérkék:)
Én három hete szültem Kistarcsán, ruhát, takarót adnak a babának, pelenkát és popsitörlõt mindenképp vigyél, mert bár kezdésnek adnak, de utána úgyis neked kell tisztába raknod. Nekem jól jött 2 textilpelenka is, hogy az ágyra leterítsem a baba alá pelenkázáskor. Esetleg még vékony kissapi jöhet jól, ha kiviszed a látogatókhoz az elõtérbe nehogy huzatot kapjon.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!