Találatok a következő kifejezésre: Kistarcsán a kell (21 db)

Flór Ferenc kórházba, Kistarcsára tényleg kell vinni a babának ruhát?

Nem keveredik el?

Legjobb válasz: Mindenhova kell, a hazahozáshoz.

Mindenhova kell, a hazahozáshoz.
Szia, én még mindig egyben:) ) Nekem a lábam kezdett el vizesedni kb.1 hete, de nem olyan vészes. Most vettem hómeós bogyókat, hátha hat valamit..meglátjuk. Egyenlõre nekem még mindig semmi nem utal arra, hogy megindulna a szülés:S Ha jól emlékszem holnapra jósoltad a babódat:) Hát kíváncsi vagyok:)
A kérdező hozzászólása: Szia! Hát nagyon kíváncsian várom én is a holnapi napot. Szeretném, ha szót fogadna és elindulna. :) A vizesedésre tudom ajánlani a csalánlevél teát. Tegnap kezdtem el inni és egészen jól levitte a vizet. A homeós bogyókat már szedem egy hete legalább. Semmi extrát nem érzek egyébként. Ma kitakarítok és sokat mozgok, bízva a holnapi napban. :)
Jöttem bejelentkezni:P Sajna még mindig semmi, pedig ma rendesen kitettem magamért, eddig meg sem álltam a takarítással. Hát remélem neked meghozta a sikert a tegnapi nap.:) Ha mégsem akkor megkérdezem, hogy alapítványi szobába mész vagy sima 6 ágyasba?
A kérdező hozzászólása: Szia! Sajna nem hozta meg..:( Alapítványiba szeretnék menni. Tegnap voltak fájások, de nem olyan intenzívek, hogy bemenjek a kórházba, jól is tettem, mert estére elmúlt. Úgyhogy továbbra is várok :)
Szia:) Azt nem tudod véletlen, hogy van zárható szekrény vagy valami ahova berakhatom a cuccomat amikor bemegyek szülni? Vagy az alapítványi szoba zárható? Csak mert hallottam, hogy elõszeretettel lopnak:S
A kérdező hozzászólása: Szia! Sajnos nem tudom, de holnap megkérdem az nst-n. A 6 ágyasban biztosan nincs, mert ott voltam elsõ alkalommal. Szerencsére nagyon aranyos társasággal kerültem össze, így mindenki figyelt a másik cuccaira, de még így is jelentek meg az osztályon hajléktalanok, hogy õk csak könyvet árulnak. Persze, persze... Szóval tényleg nagyon óvatosan.
Megköszönném ha megkérdeznéd holnap:) Van egy ilyen fórum a gyakorin: Ebben a hónapban szülõ kismamák, ti nem vagytok türelmetlenek? Ide nem irkálsz véletlen? Csak mert van ott egy kismama aki nagyon hasonlókat ír mint te:) ) És gondoltam akkor elég ha csak oda írunk:)
A kérdező hozzászólása: De:) Sejtettem, hogy Te vagy az:)
A kérdező hozzászólása: Szia! Igen, még egyben. Bár iszonyatosan elkezdtem vizesedni és az arcom is mintha egy kicsit változott volna. A cicim is elkezdett duzzadni és elég erõs menszi szerû fájásaim vannak, de csak néha. Bízom benne a héten megszületik. Nálad?
Egyben vagytok még?:)
A kérdező hozzászólása: Persze, ez rendben is van. A szülésznõ mondta az nst alkalmával, hogy kell babaruhát is vinni a bent tartózkodásra, mert nagyon szakadtak a bentiek.
Én nem vittem ruhát a picinek, adtak. A patentok már nem mindegyik ruhánál mûködtek rendesen, de azt a pár napot ki lehet bírni szakadtabb ruhában is, a picit nem zavarja :)
Én is a Flórba fogok szülni, most vagyok 37+1 hetes. Az én szülésznõm azt mondta nem kell vinnem ruhát, elég ha az apuka behozza a hazamenteles rucit az utolsó nap. Amúgy meg nem szeretném, h elkavarodjanak a ruhák...ezért sem fogok vinni:) Engem inkább az zavar, h az influenza miatt nem fogadhatunk látogatókat:( Csak az apuka lehet bent a szülésnél. Mikorra vagy kiírva? Fiút vagy kislányt vársz?
A kérdező hozzászólása: Szia! Azt mondta a dokim, hogy még kb. két hét és meglesz a pici. Március 11 re jósolom. :) Második baba és ismét kisfiú lesz. Érdekes akkor ez a ruha dolog. Mind1 a táskámban elfér pár darab, majd max nem használom. Kinél szülsz?
4. válaszoló vagyok. Nekem nincs fogadott orvosom csak szülésznõm. Én elvileg 21.-re vagyok kiírva, de nagyon örülnék, ha jövõhét vége felé már megindulna, mert a doki akihez járok terhesgondozásra rémisztget, hogy nagy a baba és vékony a csípõm sanszos, hogy császár lesz... Nagyon remélem, hogy téved..szeretném természetes úton világra hozni elsõ babám. Aki kiscsajszi.:) Mindenesetre az is lehet találkozunk. Azért írj pár naponta, hogy tudjam egyben vagytok e még, és én is bejelentkezek.:)
A kérdező hozzászólása: Szia! Rendben! Írogatok majd. Vannak elõjeleid? Nekem már vannak fájásaim...
Szia, hát sajnos egyenlõre semmi jele annak, hogy ki akarna bújni a leányzó :S Soha nem volt még keményedésem sem jósló fájásaim, és egyenlõre teljesen zárt a méhszájam. Elsõ fiadat hanyadik héten szülted? Voltak elõtte jóslóid?
A kérdező hozzászólása: Szia! Az elsõ fiam a 38. héten született. Magzatvíz elfolyással kezdõdött és elõtte semmi sem volt, még keményedésem sem.
:) ) Akkor jó... ott fogok irkálni tovább:)

Kistarcsára mit kell vinni a babának, mamának?

Már 10 éve, hogy voltam ott utoljára. Mit vigyünk be? A babának kell bevinni pelust, törl?kend?t, popsiken?csöt? Apás szülés lesz, mit pakoljunk be apukának? S anyukának? A látogatási id? hogy van? Látogató ruhát kell venni a szül?szobára? Köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Szia! Én is ott fogok szülni, bocs hogy belekontárkodom,de engem az érdekelne hogy le lehet e adni a babát éjjelre? Nagyon szépen fel lett újítva a szülészet, ha külön szobát akarsz,az is nagyon jó, az egy ágyas 10 ezer éjjelente. A többit megkérdezem és megírom.

Szia! Én is ott fogok szülni, bocs hogy belekontárkodom, de engem az érdekelne hogy le lehet e adni a babát éjjelre? Nagyon szépen fel lett újítva a szülészet, ha külön szobát akarsz, az is nagyon jó, az egy ágyas 10 ezer éjjelente. A többit megkérdezem és megírom.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom le lehet-e adni, 10 évvel ezelõtt a fiamat csak a fürdetésre s látogatókor adtam le. Habár jó lenne éjjelre, mert akkor tudnánk pihenni, mert otthon nemigen lesz rá lehetõségünk.
A kérdező hozzászólása: Elég fura, hogy bemehetnek idegenek a szobába, elvileg a bab igy bármit elkaphat. Mikor utoljára voltam, akkor nem lehetett bemenni az osztályra. A párom sem fog most bejönni, a szülésnél ott lesz, de ha jön látogatni, én fogok kimenni hozzá, addig a kisfiunkat beadom a csecsemõsöknek. Hát az igaz, ha bent a szobában ha mindenkinél ott lesz a baba, akkor felváltva lesznek fent. Akkor egy jó pár dolgot még beteszek a táskába, s akkor készen is van a pakk. Már csak a babának kell megszületni, de még 2 hétig bent maradhat.
2009-ben szültem ott. Férjem csak a császár után jöhetett be, amíg nem tudtam mozogni. Utánas már csak a folyosó elejére. Pelust vigyél, minden mást adnak. Én textil pelust vittem, amire fektettem az ágyamon. Nem csípték, ha beadtam a fiam, de néha muszáj volt. Ez max. 10 perces idõtartam volt.

A Kistarcsai kórházba kell vinni a pici cuccait is? Vagy adnak ott kis ruhát és pelust is a hazamenetelig?

Legjobb válasz: Szia.Én tavaly szültem ott egy éve. Ruhácskát adnak a babának,de pelust azt vigyél be,azt nem adnak,csak végszügség esetén. Hova valósi vagy?

Szia.Én tavaly szültem ott egy éve. Ruhácskát adnak a babának, de pelust azt vigyél be, azt nem adnak, csak végszügség esetén. Hova valósi vagy?
Szia. Én szeptemberben szültem a Flórban. A Kh-ban adnak pelust (napi 3 db Háppi newborn-t), kisruhát, popsikrémet. Popsitörlõkendõt vinni kell mindenképp. De érdemes vinni pelust is, ha tudod elõre hogy mondjuk nagyobb vagy kisebb súlyú lesz a baba. Kis cérnasapkát, mert ugyan dög meleg van a kórteremben, de a folyosó huzatos. Kisruhát csak a hazamenetelhez érdemes, kivéve ha pici a lurkó, mert akkor kiesik az ottani cuccokból. Textilpelenkát 2-3 db-ot.
Szia! Én augusztusban szültem ott és én annyit tennék hozzá az elõttem szólókhoz, hogy a popsikrém nálunk nem vált be, ezért én vittem azt is. Meg cumisüveget, ha gáz lenne a hamival. Nekünk sajnos kellett! :( Üdv 5 hós baba anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Én Monori vagyok!És te, elsõ válaszoló? Egyébként rendesek ott?


Kistarcsán mennyit kell fizetni egy éjszakára a 2 ágyas szobáért?

Fog ott szülni valaki november vége fele?

Legjobb válasz: Én e hét péntekre vagyok kiírva,pont ezen gondolkoztam én is és a neten olvastam ilyet,hogy felemelték 5000 ft-ra,de hát nem tudom menyire biztos a forrás,mert tavasszal amikor szülésfelkészítõn voltam a kórházban még 3000ft-ról volt szó. Az 5000 az már kicsit húzós lenne pedig én is a 2 ágyasra pályáznék.

Én e hét péntekre vagyok kiírva, pont ezen gondolkoztam én is és a neten olvastam ilyet, hogy felemelték 5000 ft-ra, de hát nem tudom menyire biztos a forrás, mert tavasszal amikor szülésfelkészítõn voltam a kórházban még 3000ft-ról volt szó. Az 5000 az már kicsit húzós lenne pedig én is a 2 ágyasra pályáznék.
állítólag ezek alapítványi szobák.
engem is érdekel, január végén fogok ott szülni.
Tavaly nyáron 3000Ft volt. Sajna teltház miatt nem tudom milyen, szerettem volna, végül hatágyasban voltam, elsõ babával jó ha van tapasztalt szobatárs.
7 hete szültem és 5000 ezer forint.

Kistarcsán a babának kell bevinni valamit, vagy adnak ott?

Sok helyen, hallottam, hogy pelenkát meg ruhát is kell bevinni az ott töltött napokra.

Legjobb válasz: Az a legegyszerûbb,hogy amikor legközelebb mész a kh-ba,UH,NTS akármi,akkor felugrasz a szülészetre és megkérdezed.Én is ezt tettem,mert tényleg mindenhonnan mást hallani,és kiderült,hogy baromi kedvesek és kézségesek a nõvérkék:)

Az a legegyszerûbb, hogy amikor legközelebb mész a kh-ba, UH, NTS akármi, akkor felugrasz a szülészetre és megkérdezed.Én is ezt tettem, mert tényleg mindenhonnan mást hallani, és kiderült, hogy baromi kedvesek és kézségesek a nõvérkék:)
Én három hete szültem Kistarcsán, ruhát, takarót adnak a babának, pelenkát és popsitörlõt mindenképp vigyél, mert bár kezdésnek adnak, de utána úgyis neked kell tisztába raknod. Nekem jól jött 2 textilpelenka is, hogy az ágyra leterítsem a baba alá pelenkázáskor. Esetleg még vékony kissapi jöhet jól, ha kiviszed a látogatókhoz az elõtérbe nehogy huzatot kapjon.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!

Kistarcsán hogy működnek a dolgok? Mit kell vinni? Szült mostanában valaki ott?

Sziasztok! az érdekelne, hogy apuka bejöhet? Miket kell vinni a babának? Van valami követelmény? :) Köszi :)

Legjobb válasz: Szia. Én pont 1 éve szültem ott :) Apuka természetesen bemehet, a szülõszobán adnak neki zöld ruhát, amit fel kell vennie. A babának ruhát adnak, ill. napi 2-3 pelust, szóval ezt vinni kell, mert kevés. Vinni kell még popsitörlõt, hintõport a köldökére. Nem árt egy pléd, bár adnak takarót is, de jó ha viszel. Sapi is kell, mert a folyosó kicsit huzatos. Textilpelust, popsikrémet adnak. Azt hiszem ennyi, ha valami eszembe jut még írok, vagy nyugodtan írj privit ha kérdésed van :)

Szia. Én pont 1 éve szültem ott :) Apuka természetesen bemehet, a szülõszobán adnak neki zöld ruhát, amit fel kell vennie. A babának ruhát adnak, ill. napi 2-3 pelust, szóval ezt vinni kell, mert kevés. Vinni kell még popsitörlõt, hintõport a köldökére. Nem árt egy pléd, bár adnak takarót is, de jó ha viszel. Sapi is kell, mert a folyosó kicsit huzatos. Textilpelust, popsikrémet adnak. Azt hiszem ennyi, ha valami eszembe jut még írok, vagy nyugodtan írj privit ha kérdésed van :)
A csecsemõsök kritikán aluliak sajnos. Majd nagyon figyelj a babádra, mert nem cserélik le a pelenkáját, hanem fürdés után visszateszik rá a pisiset. Nem hozzák ki neked a babád, neked kell érte menni. A férjemnek 300szor kellett szólni, hogy jöjjenek megmutatni a szoptatást. 2 napig nem volt tejem, nem adtak a gyereknek inni, enni, semmit! Én biztos, hogy nem szülök ott többet! Ha rákeresel a fórumban, többen is panaszkodtak már erre.
A kérdező hozzászólása: Uhh ez érdekes amit az utolsó írt, nem úgy van, hogy a baba mellettem van...? Honnan hozzák ki? Bármelyik kórházra rákeresek, csodasztoriktól a borzalmakig lehet olvasni :( Köszönöm a válaszokat, még egy olyan kérdésem van, milyen hintõport vigyek? Azt nem utólag írja fel a házidoki? Sík hülye vagyok ezekhez, és a védõnõm meg aztán méginkább, hiába kérdezek, nem tud semmit.
Elsõ vagyok. Ezt a fajta hintõport recept nélkül is lehet venni, de a többi kencét majd a gyerekdoki írja fel! A kórházban azt mondták, elég ha annyit mond a párom a patikában h újszülött köldökre való hintõport szeretnénk, és õk tudják. Egyébként Naturlandos. Hát, én a csecsemõsökkel teljes mértékben meg voltam elégedve. De gondolom 100 ember-100 tapasztalat, nem mindenkinek ugyanazok az elvárásai. Én mondjuk ilyet nem tapasztaltam, amit a második válaszoló írt. A kórházban töltött napok a mai napig fantasztikus emlékek, ha 20x szülnék mind a 20x itt tenném.
Ja, ès a kisfiam vègig velem volt!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi a választ! :) )
Szia! Csak szólok, hogy ha apás szülést terveztek akkor az automatából venni kell ruhát a párodnak ami 3000 ft. Ne érjen meglepetéskét!
Nekem a szülés után inkubátorban volt a babám pár órát, úgyhogy nem lehetett velem. Reggel, mikor jött a nõvér, kértem, h hozzák a gyereket. Azt mondta jó. Utána kb délig ránk se néztek, kértem megint, h hozzák. Nem hozták. Megpróbáltam felkelni , h akkor érte megyek én. A felülésig jutottam el. Hiába csengettem, nem jöttek (a végén kiderült, h nem is mûködik a csengõ). A férjem este, mikor megjött, akkor hozta be. Teljesen fel voltunk háborodva. Másnap meg csak belökték a gyereket az ajtón, úgy gurult , neki mindennek. Nem is érdekelte õket. Pedig ennek ellenére nem voltam velük bunkó, vagy nagyképû. Felháborodásomnak sem adtam hangot.
Utolsó! Azért ez szemétség volt tõlük!!!!

A kistarcsai Flór Ferenc kórházban hogy van a nőgyógyászati rákszűrés? Előre oda kell telefonálni és időpontot kérni? Nagy a várakozási idő?

Legjobb válasz: Van lehetõség rákszûrésre,telefonon idõpontot kell kérni,kb egy hetet kell várnod,és adott idõre kell odamenni. 06 28 507 651 Ezen a számon eltudod érni a nõgyógyászati ambulanciát,és tudsz intézkedni!

Van lehetõség rákszûrésre, telefonon idõpontot kell kérni, kb egy hetet kell várnod, és adott idõre kell odamenni. 06 28 507 651 Ezen a számon eltudod érni a nõgyógyászati ambulanciát, és tudsz intézkedni!

Florferenc, kistarcsai korházba mennyit kell fizetni a külön szobáért naponta?

Legjobb válasz: csekket kapsz az alapítványi szobák esetén (ezek a 2 fõsek, 2db ilyen szoba van), azon tudod majd befizetni. általában 3000 ft/nap, de ha mondjuk délután foglalod el, akkor azért a napért már nem kell. az egyfõs szoba 10 e ft/nap de csak akkor kerülhetsz be, ha épp van hely, szal ez mázlifüggõ

csekket kapsz az alapítványi szobák esetén (ezek a 2 fõsek, 2db ilyen szoba van), azon tudod majd befizetni. általában 3000 ft/nap, de ha mondjuk délután foglalod el, akkor azért a napért már nem kell. az egyfõs szoba 10 e ft/nap de csak akkor kerülhetsz be, ha épp van hely, szal ez mázlifüggõ
Igen csak akkor kerülsz be ha szerencséd van és van üres szoba.De csak ajánlani tudom nagyon igényes, sztem mindenképp megéri.
a 3-ik vagyok. A szoba árát az adóból leírhatod támogatás gyanánt, mivel pénzt nem kérhet egy alapítvány sem! De a 3000 és a 10000 Ft helytálló, én is így tudom. Viszont csak javasolt ár, annyit fizetsz utólag csekken, amennyit Te szeretnél. Nem néznek utána. Lelkiismeret kérdése. Nekem megérte az árát! Üdv
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNOM A VÁLASZOKAT ÉS GRATULÁLOK A PICIKHEZ

Kistarcsára kell valamit vinni a babának?

Bár még van id?m (28 hetes vagyok), érdekel a dolog. Írjon nekem, aki mostanában ott szült!Milyenek a dokik, csecsem?s n?vérkék? Köszi el?re is!

Legjobb válasz: Én 7 hete szültem ott, és jó a véleményem. Vigyél popsitörlõkendõt és pelenkát, valamint kb. 2 textilpelust a tisztába rakáshoz a pici alá. Ruhát, takarót, popsikrémet adnak, csak a fogyóeszköz kell! A csecsemõsnõvéreket kérdezgesd bátran és ha kell kérj segítséget, mert maguktól nem tudhatják mit nem tudsz. Én úgy tapasztaltam, hogy kérésre szívesen segítenek.

Én 7 hete szültem ott, és jó a véleményem. Vigyél popsitörlõkendõt és pelenkát, valamint kb. 2 textilpelust a tisztába rakáshoz a pici alá. Ruhát, takarót, popsikrémet adnak, csak a fogyóeszköz kell! A csecsemõsnõvéreket kérdezgesd bátran és ha kell kérj segítséget, mert maguktól nem tudhatják mit nem tudsz. Én úgy tapasztaltam, hogy kérésre szívesen segítenek.
szia! Meg tudom erõsíteni a fentieket! Ruhát kaptok, pelust és popsitörlõt korlátozott számban, azt vigyél. A csecsemõs növérek alapból nem segítenek, csak ha te kérdezel. De akkor korrektek nagyon!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!