Találatok a következő kifejezésre: Kismamaként mennék A (3 db)

Kismamaként mennék táppénzre. A papírt a magánorvos adja a magánrendelésen, ezt havonta újítani kell. Minden alkalommal elkéri a vizsgálati díjat?

(nem a viztdíjat!) El?re is köszi

Legjobb válasz: Nyílván, ha magándokihoz jársz elkéri, de havonta így is úgy is kell menni vizsgálatra. Egybekötve megkapod a papírt is. Ha SZTK-ba jársz, ott semiit nem kell fizetni.

Nyílván, ha magándokihoz jársz elkéri, de havonta így is úgy is kell menni vizsgálatra. Egybekötve megkapod a papírt is. Ha SZTK-ba jársz, ott semiit nem kell fizetni.
Szia! A táppénzes papirt nem kapod meg egy egész hónapra, ha jól emlékszem két v.három hétre irják, tehát minden harmadik héten menned kell érte.Azt irod magándokihoz jársz.De a magándoki melett tanácsadásra is járnod kell nem és az független a magándokid dijaitól.Nekem mindeg a tanácsadáson kelett kikérnem a táppénzes papirt és szerintem teljesen mindeggy hogy sztk-n belül melyik orvos pecsétje van rajta az független attól kihez jársz(és a tanácsadáson nem kell fizetni ugyhogy szerintem kérdezd meg e védönödet akihez jársz és szerintem igy lessz ahogy irtam neked , ha nem bocsi nálam ez igy volt, remélem azért segitettem:) 2gyermekes és 33hetes kismama:)
Érdekes, én nem járok tanácsadásra.
A háziorvosod állítja ki a táppénzes papírt, nem a fogadott orvosod. Ott pedig nem kell érte fizetned.
Hát ez attól is függ, hova jelentkezel...
Munkakörtõl függ, hogy mit kell ilyen esetben mondani. Ha arra kíváncsiak, hogy miért szeretnél egyáltalán munkába állni, akkor elmondod õszintén, hogy lejárt a Gyes, itt az idõ dolgozni, és ez a munkakör éppen megfelelne neked. Ha szakmai motíváció, akkor azt ecseteled, hogy miért érdekel téged ez a munka, mit tudnál te nyújtani ebben a munkakörben. Én is most álltam munkába, a régi munkahelyemre mentem vissza, de új munkakörbe. Elmondtam, hogy Gyesbõl már nem jövünk ki, a gyermeknek is jól érzi magát közösségben, és szeretnék újra dolgozni. Kérdezz még, hátha tudok segíteni!:-)
Bárhol megemlítettem hogy Gyes, már vissza sem hívtak...sajnos...
Baráth András blogját olvasgasd, nagyon jó tanácsok vannak benne: http://www.gerillaoneletrajz.hu/blog/

31. hetesen vagy akörül kismamaként strandon? Nem mennék be, csak lábamat meghűsiteni, és természetes fa alatt árnyékba lenni. Ha nincs kimondott kismama fürdőruhám, ami egybe rész, akkor ti mivel takarjátok le a pocakot?

Ami fontos mit vigyek magammal? Lehet a velencei tóra megyünk, csak eléggé meleg lesz, birni fogom?

Legjobb válasz: Ha nem fürdesz, akkor felülre vegyél egy vékony toppot. mindenképp takard valamivel a pocakod. legyél árnyékban, és igyál még többet, mint szoktál. jó, ha lógatod a vízbe a lábad, mert azzal hûtöd az egész tested. de azért vigyázz magadra! :) ja és hogy mit vigyél magaddal? inni és ennivalót, naptejet!

Ha nem fürdesz, akkor felülre vegyél egy vékony toppot. mindenképp takard valamivel a pocakod. legyél árnyékban, és igyál még többet, mint szoktál. jó, ha lógatod a vízbe a lábad, mert azzal hûtöd az egész tested. de azért vigyázz magadra! :) ja és hogy mit vigyél magaddal? inni és ennivalót, naptejet!
én is gondba voltam a fürdõruha kérdéssel mert a tavalyi persze hogy nem jó rám illetve a felsõ része a mellem 3 szor nagyobb mint tavaly ilyenkor:) én bikini alsó + egy trikó párosításban fürödtem a velencei tóban 3 hete. zárt méhszájjal a velencei tóba nyugodtan bemehetsz. elõször én sem akartam, de nem bírtam ki és annyira jó volt a súlytalanság mámora:) a derékfájásomnak is jót tett az úszás. strandon persze csak láb lógatás :) érezd jól magad:) 30hkm
Én vettem egy olcsó tankinit a Kik-ben. De volt még bikinim, a pocakomra meg strandkendõt kötöttem. De ha a fürdõruha fõlé veszel egy lenge felsõt, az is jó. Én bírtam, bevizeztem magam, jó volt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!