Találatok a következő kifejezésre: Kismama vagyok. a fogamból letört (3 db)

21 hetes kismama vagyok. Mult héten letört egy darabka a fogamból. Miért történhetett?

Azóta voltam fogásznál és érdekl?dtem gyógyszerész,orvos körökben,utána is néztek szakirodalomban de nem találtak ilyenre példát.A szuvasodás szokott s?r?n el?fordulni terhesség alatt(azt mondják),de az hogy egyébként teljesen egészséges fog csak ugy letörjön,olyan nem.

Legjobb válasz: Szia! Nekem 3 fogam törött el az utóbbi idõben. Nem tudott a fogorvos igazán mit mondani, annyit mondott calcium hiány. Elkezdtem szedni a forevernek a calcium kapszuláját, azóta megszûnt a panaszom. Van benne magnézium, és d vitamin is. Üdv. 37 hetes kismama

Szia! Nekem 3 fogam törött el az utóbbi idõben. Nem tudott a fogorvos igazán mit mondani, annyit mondott calcium hiány. Elkezdtem szedni a forevernek a calcium kapszuláját, azóta megszûnt a panaszom. Van benne magnézium, és d vitamin is. Üdv. 37 hetes kismama
sziaa.. nem kell szerintem annyira megijedned... velem is megtorten a 8-dik honapban... sot ket fogam tort le... a pici sok vitamint (kálciumot, D-vitamint)igényel... ez lehet az oka.. ma már a picim két honapos és azota megcsinaltattam a fogaimat is... egyébként az én fogorvosom nem csodálkozott azon hogy letort, ugyhogy nyugi.. orultem ha tudtam segiteni... sziaaa
meg annyit csatolnak hozza hogy igazán nagyon jot tenne ha szedned az aloe termékeket... csak ajnlani tudom!
nekem a fogam hátulja vált le..elég hülyén el sem hittem , nem nyeltem le, úgyhogy láttam..szinte egy szabályos lapocska..ez kalciumot igényelt..azóta megállt, de fáj..tehát dokihoz kell menni.. Te sem tehesz többet, minthogy feltöltöd magad kalciummal..a pezsitabletta is bõven jó, de van a calcichew- a gyógyszertárban-nem drága.

Kismama vagyok. Elől a fogamból letört egy darab. elmehetek e fogorvoshoz megcsináltatni? Ugyanis ilyenkor érzékenyebbek és gyengébbek a fogak, mert a kisbaba elveszi az anya szervezetéből a kalciumot.

Legjobb válasz: Igen elveszi, éppen ezért kell többet bejuttatni ezekbõl a szervezetbe. Szedj terhesvitamint, inkább a magad érdekében, a gyerek úgyis elvesz mindent, de te ki fogsz ürülni.

Igen elveszi, éppen ezért kell többet bejuttatni ezekbõl a szervezetbe. Szedj terhesvitamint, inkább a magad érdekében, a gyerek úgyis elvesz mindent, de te ki fogsz ürülni.
Szerintem szedj vitamin és csináltasd meg. Így mind2töknek jó lesz ;)

30 hetes kismama vagyok, az a probléma hogy a mai nap letört a fogambol egy kis darab, Kalcium tablettát lehet szedni?

a fogorvos megcsinálta, de nem mondta hogy kellene kalciumot szedni, edig ennek hiánya miatt lehetett...

Legjobb válasz: elevitet és magne b6-ot szedem már rég óta ugy néz ki nem elegendõ, a calcium sandozt ajánlota a barátnõm de nem tudom lehet e terhesség alat inni

A kérdező hozzászólása: elevitet és magne b6-ot szedem már rég óta ugy néz ki nem elegendõ, a calcium sandozt ajánlota a barátnõm de nem tudom lehet e terhesség alat inni
Igen lehet, a baba elveszi ami neki kell, de pl az elevitben van minden jó, calcium is! De ha gázos akkor ihatsz pezsi tabit is!!
Én Béres Kálciumot szedek minden nap! Lehet babásan is! 34 hetes km.
a terhesség késõi szkaszában tilos Ca-t szedni!!! vigyázz, mert beindíthatja a szülést. Az elevitben van annyi, ami biztonságos. Fogyassz tejterméket, de ne szedj kalciumot!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!