Találatok a következő kifejezésre: Kismamára lehet a papagáj (1 db)

Kismamára lehet veszélyes a papagáj?

Legjobb válasz: Itt ezen a weboldalon egy állatorvos ír a Toxoplasmosis-ról és arról, hogy egyáltalán nem veszélyes csak vannak szabályok amiket be kell tartani. http://www.palavet.hu/cikkek/toxoplasmosis.html Az igazán veszélyes az, hogy nem rögtön egy orvost kérdeztél ilyen kérdéssel. Ezért hozzánemértõ emberek, butaságokat mondanak és ez miatt az állat élete is veszélybe kerülhet.

Itt ezen a weboldalon egy állatorvos ír a Toxoplasmosis-ról és arról, hogy egyáltalán nem veszélyes csak vannak szabályok amiket be kell tartani. http://www.palavet.hu/cikkek/toxoplasmosis.html Az igazán veszélyes az, hogy nem rögtön egy orvost kérdeztél ilyen kérdéssel. Ezért hozzánemértõ emberek, butaságokat mondanak és ez miatt az állat élete is veszélybe kerülhet.
A papagájok sõt más madarak sem tetvesek, mivel ez az élõsködö nem támadja meg õket!!! A papagáj nagyon tiszta állat, szeret fürdeni és nap mint nap tisztálkodik!!! A papagáj nem veszélyforrás, de azért nem kell annyit szeretgetni ahogy más állatokat sem ebben az állapotban! Illetve a kalitka tisztán tartását is bizzuk másra, bár én magam takaritom! 28hetes kismama
ha megfelelõ körülmények között van tartva, akkor biztos nem okozhat semmi gondot!!Ha mindig tiszta a kalitkája, megfelelõ táplálékot kap, akkor nem gyengül le a szervezete és nem lesz beteg!!!!Az élõsködõk ellen szerezz be pl.:csipki piret mix-et, vagy pedig állatkereskedésben kapható, gumiszerû korongot!!Ha minden igaz Rodex a neve!!
Szia!!!Szerintem nem!:)
nem tudom hallottál e a toxo plasma virusrol(vagy baktérium ezt nem tudom pontosan). ez egy betegség ami a babára nagyon veszélyes akár elis vetélhetsz(állatorvos mondta, a következõt): a toxo plasma hordozója a kutya, DE NEM TERJESZTÕJE, terjesztõje a macska és a papagáj. kérdésedre a válaszom életveszélyes a papagáj. kérdd meg a védõnõt, hogy küldjön el toxo plasma vizsgálatra. ez fontos ha papagájod van, és ami még nagyon nagyon fontos, és ezt a doki mondta ne egyél olyan gyümölcsöt, zöldséget, ami a földön(ben) terem(eper, répa, krumpli, stb...)mosatlanul. 20 hetes kismama (és védõnõ) remélem tudtam segíteni.okvetlen mondd el a papagájt a védõnõnek.veszélyforrás. sok boldogságot a babádhoz.
Hát a madarak nem túl tiszta állatok, sokszor tetvesek stb. De ha madár régóta a család tagja, és eddig nem okozott betegséget senkinek, akkor valószínûleg ezután se fog.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Pyrrhura molinae (tűzfarkú papagáj) milyen ágakat tehetek be a kalitkájába? És milyen gyümölcsöket adhatok neki?

4

Szajkók elhordják a diónkat. és nagyon megtetszettek. Ha befogok egyet megszelídül?

18

A nimfapapagájom tojó vagy hím?

http://kepfeltoltes.hu/view/130912/2013-09-11_13.14.10_www.k..

2

Milyen papagáj javasoltok?

12 éves vagyok. Szeretnék egy papagájt, régebben már volt 2 hullámos papagájom (a gondozásukban anyu segített). Légyszi olyat írjatok amit a zsebpénzem kifut. A kalitka és minden egyéb már megvan. Már csak a lakos hiányzik. (A kalitka kicsit kisebb, de minden nap röptetni fogom.) :)

5

A papagájom miért csikorgatja a csőrét?

6

Hogyan vehetném rá a nimfámat, hogy megegyen többféle magot, és gyümölcsöket?

Nem kézzel nevelt madár, de már eszik a kezünkből, nagyon kíváncsi, de semmi sem érdekli a napraforgón kívül. Nem Õ az első papagájom, de ilyennel még nem találkoztam. Segítsetek kérlek!

4

A zebrapintyet és a hullámos papagájt lehet együtt tartani?

Most akarok venni a hullámos mellé zebrapintyet. A hullámosom párja(lány) elpusztult.

1

Két nimfapapagálynak mekkora röpde kell?

2

Ha kiskorától foglalkozol a zebrapinttyel akkor hozzád szokik?

Én szeretném ha szelíd lenne és tudnám simogatni meg ilyenek..
De ez csak akkor lehetséges ha én is etetném pici korátol..?

1

Milyen magason repülnek a vadkacsák?

Vadlúd-vadkacsa-vadliba.
Van különbség magasságban?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!