Találatok a következő kifejezésre: Kislanyom 9 es mindig csak (3 db)

Kislanyom 9 hetes es mindig csak kb. Fel 10korul alszil el este rendesen hosszabb idore, amikor en is megyek aludni. Hogyan, mivel tudnam ot raszoktatni, hogy olyan 8korul mar rendesen aludjon? Nembaj, ha olyan keson megy aludni?

Amugy olyan 10 korul szok reggel felebredni, persze azert ejjel felkel, ha ehes, de gyorsan vissza is alszik.

Legjobb válasz: Eleinte az enyém is ilyen volt, én olyan 3 hónaposan szoktattam rá a 8-kor lefekvésre, azóta 7-kor ébred reggel. Szerintem addig te is ráérsz ezzel. Utána szépen fokozatosan megpróbálhatod az utolsó szopit kicsit korábbra hozni, majd meglátod, hogy reagál rá. Még nem vagy elkésve semmivel.

Eleinte az enyém is ilyen volt, én olyan 3 hónaposan szoktattam rá a 8-kor lefekvésre, azóta 7-kor ébred reggel. Szerintem addig te is ráérsz ezzel. Utána szépen fokozatosan megpróbálhatod az utolsó szopit kicsit korábbra hozni, majd meglátod, hogy reagál rá. Még nem vagy elkésve semmivel.
Még csak kilenc hetes!És nem késõ az esti fél 10 óra elalvás!!Az én babámnak 3 hónapos kora körül lett rendszeres idõbeni alvása.És mi este 9- fél 10-kor alszunk és hajnali ötkor eszik elõször.Jó, hogy neked reggel ilyen sokáig alszik!.:) Tehát megnyugtatlak, hogy nem baj és kis idõvel befog állni a rendszeresség.Én direkt este kilencre raktam az alvást, mert így jön ki a 4 órás etetés.8 órától 8.30 ig meztelenkedés és játszás, amit imád 8.30-kor fürdés, maszírozás és 9 -kor hami és utána már alszik is.Azt nem tudom, hogy neked hány óránként eszik, de nekünk így jött ki!Remélem segítettem egy keveset.
De jó nektek! Az én babóm jó ha fél tízkor alszik. Van hogy 11-ig kubikol, boldogít minkent, de talán ilyenkor este a legédesebb, egyfolytában gagyarászik és nevetgél. 4 hós elmúlt már, de ezt csinálja születése óta. 9-nél hamarabb sose aludt el. Viszont õ már reggel fél5-5 körül ébred. Nem 10-kor!!! Alig alszunk valamit. Majd csak alszik már kicsit többet. Ebben bízunk. Sztem nem baj ha addig fent van, az ismerõseim között is általában ez a gyakorlat. Ha mégis szeretnéd hamarabb elaltatni, sztem a fürdést hozd elõrébb, lehet ahhoz igazodika pici. Nálunk legalábbis így van. Fürcsi, utána 1-1, 5 óra szopi és alvás. Hátha.:)
Ha valaki borítékolná nekem, hogy születése után így fog aludni a babóm.... Egy szavam se lenne. Amúgy elõbb-utóbb fog változni szép lassan, hogy mikor alszik el, addig is élvezd, hogy legalább te is tudsz pihenni. Ha mindenáron változtatni szeretnél, csak egész lassan, fokozatosan próbáld elõbbre hozni az esti rituálékat, szopit, stb., akkor szinte észre se fogja venni, és átáll a korábban elalvásra. De ne nagyon erõltesd szerintem, nehogy felborítsd a rendet.
Mindig változnak a szokásaik... az én lányom is gyakran csak 11-12 körül tudott este elalzudni, bármit csináltam. Fürcsi után szopi, ringatás, de hiába. Elfogadtam, most 1 éves, és magától ráállt az este f9-9 körüli elalvásra. Nálunk a nagyobb tesók is ilyenkor mennek, így ez teljesen jó nekünk.

9 hónapos kislányom még mindig csak cicin hajlandó elaludni. Nappal is, este is, és éjszaka is. Hogyan tudnám erről leszoktatni?

Legjobb válasz: szia, A kicsajszim 15 hónapos és ugyanígy alszik. Közben várjuk a kistesót is, de én egyenlõre csak az éjszaki cicilésrõl szeretném leszoktatni. Ötletem sincs hogyan. Azt is csak azért szeretném, mert, ha már nagy lesz a hasam, akkor nem fogom tudni szoptatni, olyan cicipióca a csaj, hogy tuti nem fog elapadni a tejem..:)) Tehát, ha nem muszáj ne szoktasd le a cicirõ, hisz ez olyan jó, megnyugvás nekik..:))

szia, A kicsajszim 15 hónapos és ugyanígy alszik. Közben várjuk a kistesót is, de én egyenlõre csak az éjszaki cicilésrõl szeretném leszoktatni. Ötletem sincs hogyan. Azt is csak azért szeretném, mert, ha már nagy lesz a hasam, akkor nem fogom tudni szoptatni, olyan cicipióca a csaj, hogy tuti nem fog elapadni a tejem..:) ) Tehát, ha nem muszáj ne szoktasd le a cicirõ, hisz ez olyan jó, megnyugvás nekik..:) )
Szia. Nálunk ugyanez a helyzet.A lányom 10 hónapos, ö is csak cicin alszik el este.napközben a babakocsiban.Èjjel kb 4x 5x kel, e´s csak cicivel alszik vissza.Próbáltam leszoktetni az álom szopirol, de nem megy, mert a cumit eldobja, és a teát is.Csak sír, amíg meg nem kapja.szopizik kicsit, és már alszik is. Enek az a hátránya, hogy már kivagyok a nem alvástól. I`rhatna valaki jó ötletet.
Ugyanebben a helyzetben vagyok a 7 hónapos kisfiammal. Viszont ha este sokáig játszunk vele, azaz egy kicsit kifárasztjuk és egyébként jól is lakik a szoptatással (vagy elõtte a vacsorával) akkor - ha cicin is - egy-két perc alatt álomba szenderül, és mélyebben elalszik. Utána könnyebb becsempészni a kiságyába. Tehát mi egy kicsit "elfárasztjuk" esténként, persze óvatosan. A nappali cicin alvással sajnos én sem tudok még mit kezdeni.
ugyanigy vagyunk 8.5 hós kisfiammal a védõnõ szerint megszokás valahogy le kell állitani a szopiról
Kislányom 9 hós szintén és ugyanez a helyzet. dehogy kell leállítani a szopit, jézusom... Majd, ha elég érett lesz, elalszik magától.

9, 5 hos kislanyom mèg mindig nem hajlando ètelt elfogadni csak az anyatejet, egyfolytaban csak szopizna foleg ejjel, egesz ejjel a cicin log es ugy alszik, ha elveszem tole felebred es sir, mit tegyek?

Mèg egy kèrdès: hogy tudnam beleszoktatni a kocsiba? ha megyunk setalni mindenki babaja,csondben figyel ki a kocsibol ,csak o visit h ki akar szallni,es kezben akar lenni,ez is szuletese ota igy megy.. :(

Legjobb válasz: Éjjel nem azért cicizik, mert folyamatosan éhes,hanem mert téged használ cuminak. Vegyél cumit és add neki azt ,ne a melled! Ha ordít, nem kell ciciztetni,mert ez tényleg sok,nem fogod sokáig bírni! Az elsõ lépés az éjjeli cicinlógás megszûntetése kell hogy legyen. Ha éhes éjjel és egyszer jól belakik,az belefér,de hogy áztatja a melled a szájában,az már nem okés, mert cumiként használja,nem pedig enni.

Éjjel nem azért cicizik, mert folyamatosan éhes, hanem mert téged használ cuminak. Vegyél cumit és add neki azt , ne a melled! Ha ordít, nem kell ciciztetni, mert ez tényleg sok, nem fogod sokáig bírni! Az elsõ lépés az éjjeli cicinlógás megszûntetése kell hogy legyen. Ha éhes éjjel és egyszer jól belakik, az belefér, de hogy áztatja a melled a szájában, az már nem okés, mert cumiként használja, nem pedig enni.
Szia.Ez elég összetett dolog, mert elõbb azt kellene kideríteni, hogy miért nem fogadja el az ételt. Abszolút nincs rá hatással másfajta íz, vagy a kanalat nem szereti? Ha ti esztek, mit reagál rá a kicsi? Amúgy az én kicsim 8 hós koráig csak szopizott és igen is jól táplált baba volt. Se vérszegény, sem vitaminhiányos nem volt. Õt egész egyszerûen nem érdekelte az evés. Sõt szopin kívül mást nem is fogadott el, még vizet sem. Ma már 97 cm magas majdnem 15 kg és kicsattan az egészségtõl. Tipp: esetleg, ha anyatejjel csinálnál neki fõzeléket, akkor lehet, hogy szívesebben venné, mert új íz az igaz, de a kedvence is benne van :) Sok sikert és sok boldogságot a babádhoz.
Szerintem idõben el kellett volna kezdeni a hozzátáplálást. Az a baj hogy sokan anyatejmániások és azt hiszik hogy csak az kell a babának. Persze kell neki én is szoptatok még, a babám 7 hónapos. Reggel és este szopizik, és van hogy napközben is kéri, de az ritka. Én 5 hós korától hozzátáplálom és hála Istennek mindent szépen eszik amit csak lehet neki. Szerintem mindennap próbálkozz az etetéssel és elõbb utóbb el fogja fogadni. Ne adj neki mindig cicit hanem kaját és ha nagyon éhes lesz úgyis megeszi. Sok sikert.
Az anyatej nár 6 hónapos kor után nem elég tápláló egy babának és nem is tartalmazza azokat a vitaminokat stb.ami egy ekkora babának kell.Sokkal elõbb elkelett volna kezdeni a hozzátáplálást, és nem lett volna szabad kézbe szoktatni.Most már csak próbálkozni tudsz.Eteted, ahogy az elõttem szóló írta, nem adsz neki szopt, legfeljebb reggel-este, éjjel csak tea, még akkor is ha sír.Kézbe pedig csak akkor veszed, ha tisztába rakod, eteted stb.Néhány napig biztosan fog ordítani, de ezt ki kell bírni.Ha nem bírod ki, akkor még két évesen sem eszik és akkor is hordozhatod kézben.
A kérdező hozzászólása: nem most kezdtem a hozzataplalast hanem 6 hosan, de mindent feloklendezett es kikopott.. a tejem taplalo, es eleg neki 8100 g, nem is azzal van a baj , hanem azzal h mar en nem birom..
csak egyetérteni tudok az elõttem szólókkal, ezt nagyon elrontottad, és nehéz lesz normális kerékvágásba kerülni. mert ez nem az. keménynek kell lenned, normális ételekkel kínálni, nem odaadni a melled neki, és éjjel külön altatni!!!!! sokat fog sírni, lehet, hogy el fog tartani 2 hétig is, de megszokja és mindenkinek jobb lesz. cumit adjál neki, mert ez így tényleg nagyon rossz. nem alhat a melleddel a szájában!!! legyél kemény, határozott, akkor is ha sír!!!!
...ja, és a babakocsis probléma ugyanerrõl a tõrõl fakad. próbáld ki a sportkocsit.
Hát nem tudom akkor valamit nagyon elrontottál. Szerintem is azt kellene hogy megvonod a cicit tõle mert soha nem fog szilárdat enni. _Ekkora gyereknek már darabosat kellene ennie.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!