Találatok a következő kifejezésre: Kislanyom 9 es mindig (13 db)

Kislanyunk 9 éves és meg mindig velunk alszik hogyan szoktassam le rola alitolag fél magába?

Legjobb válasz: nehéz lesz...én ezt tenném: elõször átgondolmám,hogy nekem mi a jó abban,hogy velem alszik (pl.féltem-e egyedül, jó kifogás-e arra,hogy a férjemmel ritkán szexeljünk stb.) Utána igyekeznék magamban tuti biztosan eldönteni,hogy vége,nem alhatunk együtt tovább a gyerekkel. Ha ez sikerült,akkor leülnék a lányzóval és elmondanám neki,hogy megcsináljuk a szobáját,pont olyanra fogjuk berendezni,ahogy õ szeretné.kap saját dolgokat (ha minden meg van neki,akkor átrendezzük ahogy szeretné), vagy kifestjük olyan színre,amilyen neki tetszene.veszünk neki éjjeli fényt is stb. és kitûzünk egy dátumot. Ha sikerül ott aludnia jutalmat is adnék neki,pl. ott alhat nálunk valamelyik barátnõje vagy valami olyat,ami kellõen motiválja a kislányt a külön alvásra. azt is lehet,hogy az elején míg elalszik ott vagyunk bent vele,ugyanúgy mesélünk neki,mintha kisebb volna. Sok sikert!

nehéz lesz...én ezt tenném: elõször átgondolmám, hogy nekem mi a jó abban, hogy velem alszik (pl.féltem-e egyedül, jó kifogás-e arra, hogy a férjemmel ritkán szexeljünk stb.) Utána igyekeznék magamban tuti biztosan eldönteni, hogy vége, nem alhatunk együtt tovább a gyerekkel. Ha ez sikerült, akkor leülnék a lányzóval és elmondanám neki, hogy megcsináljuk a szobáját, pont olyanra fogjuk berendezni, ahogy õ szeretné.kap saját dolgokat (ha minden meg van neki, akkor átrendezzük ahogy szeretné), vagy kifestjük olyan színre, amilyen neki tetszene.veszünk neki éjjeli fényt is stb. és kitûzünk egy dátumot. Ha sikerül ott aludnia jutalmat is adnék neki, pl. ott alhat nálunk valamelyik barátnõje vagy valami olyat, ami kellõen motiválja a kislányt a külön alvásra. azt is lehet, hogy az elején míg elalszik ott vagyunk bent vele, ugyanúgy mesélünk neki, mintha kisebb volna. Sok sikert!
Szia! A fiam aki évekig aludt köztünk, úgy szokott le róla, hogy eleinte én "költöztem" esténként az Õ szobájába, (addig amíg el nem aludt), aztán egy idõ után már nem igényelte hogy mellettem aludjon el! Azt viszont megbeszéltük Vele, hogy ha nagyon rosszat álmodik vagy ha éjjel felriad és nem tud visszaaludni akkor nyugodtan átjöhet közénk!
Szia! Én is nagyon sokáig aludtam az Anyumékkal :) Emléxem, hogy nagyon nehezen szoktam át a saját szobámba, mert Én is féltem egyedül aludni... De nekem is az volt a megoldás, hogy átjött hozzám Anyukám mesélni, amíg el nem aludtam... és utána már nem tudom hogy, de magamtól sikerült elaludnom és minden rendben volt :) ha rosszat álmodtam akkor vagy átmentem aludni hozzájuk vagy Anyum jött át hozzánk :) Imádtam olyan kicsi lenni... annyira jó volt :( de már 18vagyok... :) minden jóban van vmi rossz és minden rosszban van vmi jó is... :)
elõzõ vagyok! hozzánk helyett hozzám :)

9 hónapos kislányom nagy lábujján a köröm mellett bőrkeményedés van? Hogy tüntessem el? és mindig betörik a körme hiába vágom? Miért?

Esetleg olajozzam, krémezzem? vagy fürdés után vágjam le azt a bőrrészt?

Legjobb válasz: Mindig fürdés után csináld, úgy nem törik annyira a köröm! egyébként nekem ollóval kevésbé törik, mint csipesszel, de csipeszt szeretem jobban. Esetleg ha reszelõvel igazítanál rajta? Bõrkeményedést habkõvel próbáld, szintén fürdés után, ha hozzáférsz.

Mindig fürdés után csináld, úgy nem törik annyira a köröm! egyébként nekem ollóval kevésbé törik, mint csipesszel, de csipeszt szeretem jobban. Esetleg ha reszelõvel igazítanál rajta? Bõrkeményedést habkõvel próbáld, szintén fürdés után, ha hozzáférsz.

Egyedi eset, hogy 9 és fél hónapos kislányom többször kér/kap tápszert napjában mint kétszer?

Próbálnék neki naponta 2szer adni csak,de sokszor nem megy,igen keveset eszik szilárd kajából,utána addig ny?gl?dik amíg nem kap,ebéd után szinte mindig,a gyümölcsöt szereti,így uzsonna után ált nem kell,este tejpép után is van hogy néha kell,plusz a reggel-este alap. És ha éjszaka felkel,akkor is kér. van így másnál is,vagy a "rossz ev?" babák egyszer?en ilyenek?

Legjobb válasz: Lányom 10hós és még mindig napi 3szor kap,szerintem neóincs ebben semmi.Reggel,délután és este kapja.Napi 5-6szor eszik egy nap.

Lányom 10hós és még mindig napi 3szor kap, szerintem neóincs ebben semmi.Reggel, délután és este kapja.Napi 5-6szor eszik egy nap.


A kislányom 9 hónapos és még mindíg nincs fogacskája kicsit ki van fehéredve az ínye de semmi több pedig már 6 hetes korában a nyálzás elindult. Mi lehet az oka?

A nagyobb gyermekeimnek ilyenkor már legalább négy foguk volt.

Legjobb válasz: A fehér foginy alapján boldog kiegyensulyozott babának tünik.Nincs ott semmi gond.A fiamnak 4 hónaposan jõtt az elsõ,1 évesen 11 foga volt.A lányom egy éves és 3 foga van csak,10 hónaposan bujt az elsõ és õ joval elõbb nyálzott mint a fiam.Nyálzásnak nincs jelentösége,csak annyi,hogy alakulnak és majd érkeznek.

A fehér foginy alapján boldog kiegyensulyozott babának tünik.Nincs ott semmi gond.A fiamnak 4 hónaposan jõtt az elsõ, 1 évesen 11 foga volt.A lányom egy éves és 3 foga van csak, 10 hónaposan bujt az elsõ és õ joval elõbb nyálzott mint a fiam.Nyálzásnak nincs jelentösége, csak annyi, hogy alakulnak és majd érkeznek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod csak már mindenki beleértve a védõnõmet is azzal piszkál, hogy "még mindíg nincs foga azért már lassan kellene". Na ettõl szokott felmenni az agyvizem és csak ezért kérdeztem mert nem csak õ lehet így. Mégegyszer kösz:)
Elsõ!Furcsa védõnõd van!Nekem azt mondták, ne agodjak anyira, egy-másfél évesen ráérek megijedni.Most majd a lányomnak is érkezik sorozatban.
Szia! A nagyobbik lányomnak 11 hónaposan bújt ki az elsõ foga. A fiamnak 10 hónaposan, a picinek most 7, 5 hónaposan. Nekem azt mondta a doki, hogy emiatt nem kell izgulni, erõsebbek lesznek..Hát, lehet benne valami igazság, mert a két nagynak (13 és 11 évesek) még sosem volt rossz foga. A védõnõre meg hagyd rá, mondja csak a magáét, a fogakat nem lehet elõvarázsolni, majd kinõnek maguktól.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszát:) Tehát nem õ az egyetlen akkor nem is értem mit sápítoznak na mindegy. Köszi:)
Így van, nagyon nagy egyéni eltérések lehetnek a fogaknál. És én is olvastam vmi statisztikát arról, hogy minél késõbb bújik ki, annál kevésbé hajlamos a szuvasodásra. Nekem pl 11 hósan jött ki 2, aztán másfél évesen a többi, most 27 vagyok, és 2 db tömött fogam van. A férjemnek 3 hósan már 4 foga volt, és szegénynek olyanok, mint a szivacs, alig van már ép foga. A lányom 7 hós, híre-hamva nincs még egy árva fognak sem - de sem a dokink, sem a védõnéni nem aggódik emiatt, szerintük is ráér még. Szóval szerintem csak nyugi :)

Kislányom 9 hónapos és még minden éjszaka van hogy 5-6 alkalommal is. Hogy szoktassam le az ébredésről illetve az éjszakai evésről?

Legjobb válasz: Ha leakarod szoktatni akkor ne adj neki enni semmiképpen, határozd el magad és ne változtass álláspontot félúton mert akkor elbizonytalanítod a babát akkor végképp nem fogja érteni hogy " most nem adott anyu cicit sírtam 1 órát a vállán és most mégis ad akkor ezek szerint ezt kell csinálni hogy kapjak.." Mellesleg kb 5kgos babának már nincs szüksége az éjjeli szopira és minél fiatalabb annál könnyebb leszoktatni... Nekem 20 hetes volt amikor teljesen abbahagytuk,(2 nap alatt) de természetesen az szükséges hogy nappal sokat egyen nekem akkoriban az össz ml kb 900körül mozgott... Fontos hogy beszéld meg a pároddal hogy tartson ki melletted és félúton ne szóljon oda hogy " csinálj már valamit vele ... nem hallod hogy ordít .. biztosan éhes.." Ezt együtt kell végig csinálnotok és elhatároznotok... Egy ismerõsöm ezt 15 hónapos koráig húzta , gondolta hogy elõbb leszoktatja a cicirõl és utána tápszert kap... a baba jól hozzávágta ! Sok sikert!

Ha leakarod szoktatni akkor ne adj neki enni semmiképpen, határozd el magad és ne változtass álláspontot félúton mert akkor elbizonytalanítod a babát akkor végképp nem fogja érteni hogy " most nem adott anyu cicit sírtam 1 órát a vállán és most mégis ad akkor ezek szerint ezt kell csinálni hogy kapjak.." Mellesleg kb 5kgos babának már nincs szüksége az éjjeli szopira és minél fiatalabb annál könnyebb leszoktatni... Nekem 20 hetes volt amikor teljesen abbahagytuk, (2 nap alatt) de természetesen az szükséges hogy nappal sokat egyen nekem akkoriban az össz ml kb 900körül mozgott... Fontos hogy beszéld meg a pároddal hogy tartson ki melletted és félúton ne szóljon oda hogy " csinálj már valamit vele ... nem hallod hogy ordít .. biztosan éhes.." Ezt együtt kell végig csinálnotok és elhatároznotok... Egy ismerõsöm ezt 15 hónapos koráig húzta , gondolta hogy elõbb leszoktatja a cicirõl és utána tápszert kap... a baba jól hozzávágta ! Sok sikert!
Lehet oka van hogy kel. foga nem jön? vagy a kezdetektõl kel meg eszik?
Fiam 10 hónapos. Az éjszakai evésrõl úgy szoktattuk le hogy az apa ment be hozzá (anyatejes, tõle nem várja a cicit), ja és este bõséges vacsora. Az éjszakai ébredés sajna megoldatlan, sokszor ébred, fõleg amikor a foga jön. Olyankor valamelyikünk a kiságy mellé költözik a földre hogy ne kelljen átrohangálni a hálószobából. Erre a problémára én is várok megoldásokat (kivéve hogy hagyjuk ordítani).
Szia! Lehet, hogy jön a foga, és ezért van! De egy ennyi idõs babának már nincs szüksége éjjeli evésekre! Itasd meg, ha ébred, ne etesd! Fogzásra nekünk a Dentinox vált be! Egyszer sem ébred a kislányom. 8, 5 hós.
Szia! Bõséges vacsorát kapjon, és ne etesd éjjel, csak vízzel kínáld. Lehet, hogy a foga jön, nekünk is a Dentinox gél vált be rá. Viszont sajnos lehet szeparációs szorongás is, ez már nehezebb ügy, mert egyszerûen titeket hiányol, attól fél, hogy örökre egyedül lesz hagyva. Aludj pár napig együtt egy takarójával, lepedõjével, állatkájával, és ezeket tedd be mellé, hogy érezhesse az illatodat. Nekünk ez elég durva idõszak volt, én átvittem egy széket a kiságy mellé, és, mikor felkelt, próbáltam nem mindig felvenni, hanem a rácsok között benyúlva fogtam a kezét, míg vissza ne aludt.

Kislanyom 9 hetes es mindig csak kb. Fel 10korul alszil el este rendesen hosszabb idore, amikor en is megyek aludni. Hogyan, mivel tudnam ot raszoktatni, hogy olyan 8korul mar rendesen aludjon? Nembaj, ha olyan keson megy aludni?

Amugy olyan 10 korul szok reggel felebredni, persze azert ejjel felkel, ha ehes, de gyorsan vissza is alszik.

Legjobb válasz: Eleinte az enyém is ilyen volt, én olyan 3 hónaposan szoktattam rá a 8-kor lefekvésre, azóta 7-kor ébred reggel. Szerintem addig te is ráérsz ezzel. Utána szépen fokozatosan megpróbálhatod az utolsó szopit kicsit korábbra hozni, majd meglátod, hogy reagál rá. Még nem vagy elkésve semmivel.

Eleinte az enyém is ilyen volt, én olyan 3 hónaposan szoktattam rá a 8-kor lefekvésre, azóta 7-kor ébred reggel. Szerintem addig te is ráérsz ezzel. Utána szépen fokozatosan megpróbálhatod az utolsó szopit kicsit korábbra hozni, majd meglátod, hogy reagál rá. Még nem vagy elkésve semmivel.
Még csak kilenc hetes!És nem késõ az esti fél 10 óra elalvás!!Az én babámnak 3 hónapos kora körül lett rendszeres idõbeni alvása.És mi este 9- fél 10-kor alszunk és hajnali ötkor eszik elõször.Jó, hogy neked reggel ilyen sokáig alszik!.:) Tehát megnyugtatlak, hogy nem baj és kis idõvel befog állni a rendszeresség.Én direkt este kilencre raktam az alvást, mert így jön ki a 4 órás etetés.8 órától 8.30 ig meztelenkedés és játszás, amit imád 8.30-kor fürdés, maszírozás és 9 -kor hami és utána már alszik is.Azt nem tudom, hogy neked hány óránként eszik, de nekünk így jött ki!Remélem segítettem egy keveset.
De jó nektek! Az én babóm jó ha fél tízkor alszik. Van hogy 11-ig kubikol, boldogít minkent, de talán ilyenkor este a legédesebb, egyfolytában gagyarászik és nevetgél. 4 hós elmúlt már, de ezt csinálja születése óta. 9-nél hamarabb sose aludt el. Viszont õ már reggel fél5-5 körül ébred. Nem 10-kor!!! Alig alszunk valamit. Majd csak alszik már kicsit többet. Ebben bízunk. Sztem nem baj ha addig fent van, az ismerõseim között is általában ez a gyakorlat. Ha mégis szeretnéd hamarabb elaltatni, sztem a fürdést hozd elõrébb, lehet ahhoz igazodika pici. Nálunk legalábbis így van. Fürcsi, utána 1-1, 5 óra szopi és alvás. Hátha.:)
Ha valaki borítékolná nekem, hogy születése után így fog aludni a babóm.... Egy szavam se lenne. Amúgy elõbb-utóbb fog változni szép lassan, hogy mikor alszik el, addig is élvezd, hogy legalább te is tudsz pihenni. Ha mindenáron változtatni szeretnél, csak egész lassan, fokozatosan próbáld elõbbre hozni az esti rituálékat, szopit, stb., akkor szinte észre se fogja venni, és átáll a korábban elalvásra. De ne nagyon erõltesd szerintem, nehogy felborítsd a rendet.
Mindig változnak a szokásaik... az én lányom is gyakran csak 11-12 körül tudott este elalzudni, bármit csináltam. Fürcsi után szopi, ringatás, de hiába. Elfogadtam, most 1 éves, és magától ráállt az este f9-9 körüli elalvásra. Nálunk a nagyobb tesók is ilyenkor mennek, így ez teljesen jó nekünk.

A mensiig 6 napom van még, de a testhőmérsékletem 36, 9 fok. Babaprojektben vagyunk, már van egy kislányom, viszont még szopizik, és nem úgy veszem észre a jeleket, mint az első terhességemkor. Tesztet még korainak tartom. Szerintetek?

Legjobb válasz: A teszt kori. A 36,9 az ébredési hõmérsékleted? Ha nem, akkor nem számít semmit, mivel a nap közben mért hõ nem informatív. Ha az ébredési hõd ennyi, az se jelent semmit, hiszen menzeszig mindenképpen magasnak kell lennie, ha volt ovu. Majd akkor derül ki, hogy sikerült-e a baba, ha akkor is magas lesz, mikor meg kellene jönnie.

A teszt kori. A 36, 9 az ébredési hõmérsékleted? Ha nem, akkor nem számít semmit, mivel a nap közben mért hõ nem informatív. Ha az ébredési hõd ennyi, az se jelent semmit, hiszen menzeszig mindenképpen magasnak kell lennie, ha volt ovu. Majd akkor derül ki, hogy sikerült-e a baba, ha akkor is magas lesz, mikor meg kellene jönnie.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, reggeli hõ.De pont megválaszoltad, amit szerettem volna! :) )
Szia!Én nem mérek hõt, de mi is babaprojektben vagyunk. A fiam is szopizik még. Pont gondolkoztam, hogy olyanok lesznek-e a jelek, mint a fiamnál, de a szoptatás miatt gondolom, hogy nem. Pl. a cicifájás, az tuti nem, mert 7 foga van a picimnek...
A kérdező hozzászólása: Mindenképp megírom pár napon belül, hogy mi történt, sikerült-e a babó, vagy most nem. :) Én korábban arról vettem legelõször észre, hogy mindkét cicimen rikítottak a kék erek. :) )) De ez most ugyebár alapból ilyen a szopiztatás miatt. :)
A kérdező hozzászólása: Ma 37 fok, barnázás, de icipici.Csak csináltam tesztet, de negatív.Mondjuk elsõ babónál is a mensi elmaradása utáni 3. napon iszonyú halvány volt a 2. csík.Tehát reménykedem! :)
A kérdező hozzászólása: 29.nap és halvány +!!!!!!jupiiiiii
gratulálok
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!!! :)

Egy éves a kislányom, és még mindig fő étele az anyatej.9 hónapig szedtem a Cerazettet, és múlt hónapban jött meg először a mensesem. Most nem jött meg, ez már a 36. nap. Normális ez a szoptatás alatt úgy is hogy a gyógyszert már nem szedem?

Mikor fog újból rendesen beállni?Nagyon pontosan jött meg mindig.

Legjobb válasz: Szia!Én mégcsak 5 hónapja szoptatok,nem szedek gyógyszert és mindig van menszeszem,persze,nem állt még be,terhességem elött mindig pontos volt,de most nagyon össze-vissza jönn meg,volt hogy 15 nap után volt meg 3 napig,utána 35 napra 6 napig,szóval nagyon nemtudom kiszámitani! Gyógyszert már nem szedsz,már egyszer megvolt a menszeszed,nem lehet,hogy terhes vagy?

Szia!Én mégcsak 5 hónapja szoptatok, nem szedek gyógyszert és mindig van menszeszem, persze, nem állt még be, terhességem elött mindig pontos volt, de most nagyon össze-vissza jönn meg, volt hogy 15 nap után volt meg 3 napig, utána 35 napra 6 napig, szóval nagyon nemtudom kiszámitani! Gyógyszert már nem szedsz, már egyszer megvolt a menszeszed, nem lehet, hogy terhes vagy?
A kérdező hozzászólása: Csináltam tesztet, negatív lett, meg amúgy is vigyázunk. Csak idegesít, mert így azt sem tudom mikor van peteérésem.

Mennyire jellemző, hogy egy 9 hónapos kislánynak még mindig "pihéje" van és nem haja?

Egyik barátn?m tegnap azt mondta, hogy ? látott már kislányt 2 évesen is ugyanilyen "pihével", mint az én lányomé. S?r? neki, de teljesen vékonyszálú, és kb. 4-5 mm-es, a fejb?re még teljesen kilátszik alóla. Volt még így valaki? És lett haja a gyereknek rendesen? Olyan szomorú vagyok. (Tudom, semmiség, sokkal nagyobb bajok is léteznek ennél.. nade egy kislány ritka hajjal?)

Legjobb válasz: Naaa! Nehogy elkeseredj már! Nálunk is mindenki a családban kis kopi volt másfél-fkét éves korig. A kis unokahugim szõkén ráadásul. Érdekes látvány volt szoknyában, nagylányosan kopin.:))) Most meg neki van a leggyönyörûbb haja, hosszú, szõke és sûrû. Jó sok macera van vele reggelenként, úgyhogy Te még pihenhetsz egy kicsit. Ilyenkor nyáron sztem még jó is, könnyû a homokot minden nap kimosni belõle... Remélem is hogy ettõl nagyobb gondjaid nem lesznek soha...:)) (bár ezt kétlem)

Naaa! Nehogy elkeseredj már! Nálunk is mindenki a családban kis kopi volt másfél-fkét éves korig. A kis unokahugim szõkén ráadásul. Érdekes látvány volt szoknyában, nagylányosan kopin.:) )) Most meg neki van a leggyönyörûbb haja, hosszú, szõke és sûrû. Jó sok macera van vele reggelenként, úgyhogy Te még pihenhetsz egy kicsit. Ilyenkor nyáron sztem még jó is, könnyû a homokot minden nap kimosni belõle... Remélem is hogy ettõl nagyobb gondjaid nem lesznek soha...:) ) (bár ezt kétlem)
A kérdező hozzászólása: Jaj, de aranyosak vagytok, köszi :) Jó ilyeneket olvasni. :) Akkor van remény, hogy nekem is lesz hajasbabám valamikor :) (u.i. A dolog apropóját anyósom adta, aki állandóan emiatt "csesztet".)
Szia! Nyugodj meg ez adottság. Lesz haja persze mindenkinek nõ csak másnak másmilyen ütemben. Majd megnõ a haja nyugodj meg.
fodrász vagyok így tapasztalatbol írom most kell már nyírni a hajat kevés is elég, rögtön megfogod látni hogy erösödni fog. Hónaponta picit vágass belöle szemlátomást erösebb lesz. DE EGY ÉVBE HA EGY SZER NYIRATÓD NEM ELÉG.
A kérdező hozzászólása: Köszi. :) Hát azért remélem, nagycsoportos korára már több lesz a fején, mint pihe :) Épp most néztem, a Liptai Klaudia Pankája is elég kis kopika még... :) Na, nem baj, majdcsak megnõ neki(k) is. Köszi Neked is! :)
Az én lányomnak annyi haja van, hogy felnõtt erõs hajgumit kell használnom a tincseihez. A nõvérem kislánya, aki nyolc hónappal fiatalabb, még nagycsoportos óvodás korában is "pihés" volt. Most volt kilenc éves, és mostmár rendesen van haja. Ne legyél szomorú, legalább nem nyikorog minden reggel, hogy húzod a haját fésülködés közben :)
A kérdező hozzászólása: Köszi, kedvesek vagytok igazán! :) Igazatok van, anyósom le van sajnálva. Csak hát napi szinten hallgatni, hogy "Boglárkámnak ilyenkor már szalag volt a hajában", vagy ha meglát az utcán egy gyereket, azonnal mondja, hogy "milyen szép haja van". Kicsit kivagyok tõle, de nem akarom megbántani, mert amúgy nagyon szeretem, és jó fej, de ezt most nem látja át, hogy nekem ez olyan, mintha kést forgatna bennem. :) SZóval köszi.. majd meglátjuk mit mond 2 év múlva :)
Tudom mit érzel. Az én lányomnak még 2 évesen is alig volt haja. Azt hittem sosem lesz szép hosszú haja. Most már 4 éves és nagyon szép haja van. A tiednek is lesz biztosan, aki meg nem ezt mondja azzal ne törõdj.
Anyósod k.pja be! Mintha tehetnél róla! Mondd neki, hogy biztos a kedves mamától örökölte, h nincs dús haja, mert a Te családodban mindenki nagyhajú. :) Viccet félretéve, az én kislányom 10 hónapos, és dettó annyi haja van, mint a tiédnek. Néha én is szeretném, ha kicsit több lenne, de aztán eszembe jut, h örökre csak nem marad kopasz és legalább nem kell fürdés után szárogatni a haját, csak megtörlöm jól törölközõvel. Nálunk a nagymamám aggódik állandóan, hogy "jaj, csak nehogy olyan ritka legyen mint nekem(mármint nagymamámnak)" Szóval én is reménykedek, h késõbb annál szebb lesz neki! :)
nekem 2 éves koromig, nem tulzok ha azt mondom (a családi fotokrol ltáva), hogy 3 szál hajam nem volt. Aztán egyszercsak kinõtt, és azóta is sürü, erõs göndör hajkroonám vamn, sokan irigykednek:-)Pedig kopasz voltam:-D Ne félj a Te babád haja is megnõ elõbb utobb:-)
A kérdező hozzászólása: Tegnap lementünk a játszótérre, és voltak hasonló korú gyerekek, mind szép nagy hajjal, vagy hajkezdeménnyel. Kicsit a sírás szorongatta a torkomat... Köszi a választ :)
A kérdező hozzászólása: Köszi, gondoltam már rá, hogy lecsípem a végét, mert oldalt néhány szál már jól rálóg a füleire, és olyan kis viccesen néz ki így :) Ráadásul szõkés is a gyerek (ami érdekes, mert az egész család tök sötét hajú) és ugye a szõkés kis pihéi a fotókon pld. nem is látszódnak. Ha a nap rásüt, akkor látszik a kis drágámnak, hogy azért nem kopasz. :) Ok, akkor holnap nekirugaszkodok, és lecsipegetem a végét , ha engedi:) Köszönöm szépen.

Szerintetek nem túl aluszékony a 8 hónapos kislányom? Este fél 8-kor elaludt és már lassan fél 9 de még mindig nem kelt fel. Mostanában mindig ilyen jókat alszik, de azért aggódom, hogy ez normális-e.

Napközben általában csak 1x alszik.

Legjobb válasz: Szerintem ez így teljesen normális, ha csak 1x alszik napközben. Az én lányom 7,5 hónapos, napközben 3x alszik, plusz éjjel alszik egyhuzamban 10 órát.

Szerintem ez így teljesen normális, ha csak 1x alszik napközben. Az én lányom 7, 5 hónapos, napközben 3x alszik, plusz éjjel alszik egyhuzamban 10 órát.
Az én fiam is ilyen /5 hónapos/este 10-tõl alszik reggel 8-9 ig/ma pont 10-ig aludt/és még minden szopi után alszik 2 órát legalább.-Apukája pont ilyen jó alvó kicsi kora óta.-Szinte egész nap alszik, alig tudunk néha kicsit játszani és ha vmi miatt nem tud aludni/ritka/akkor nagyon fáradt, nyûgös.Õ ilyen típus, a lányom a másik véglet volt, alig aludt, állandóan foglalkozni kellett vele, 5 hónaposan felült, 7 hónaposan mászott és 10 hónaposan elindult egyedül.A fene tudja, melyik a jobb!?Néha kicsit én is izgulok a fiam miatt, mert koraszülött volt, de mivel gyönyörûen fejlõdik beletörõdtem, hogy õ szeret aludni, ami nem is olyan nagy baj persze.
A lányom is ilyen.Fél kilenctõl kilenc-fél tízig alszik.Gondolom ezért napközben csak egyszer alszik Õ is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!