Találatok a következő kifejezésre: Kislanyom 5 mult, es meg nem (3 db)

Kislanyom 5 honapos mult, es meg nem fordul hasra. Ez gond?

Legjobb válasz: Nem, van amelyik gyerek késõbb érik. Ha nagyon aggódsz, akkor beszélj a védõnõddel, mert létezik egy ún. "renyheség" (izomtónus-gyengeség)némely babánál, amit egy pár alkalommal végzett masszírozással egybekötött tornával meg is lehet szûntetni. Ez az ún. Dévényi Anna féla torna, és szinte azonnal látszik a különbség. Sõt a kórházba meg is tanítják arra a szülõket, milyen gyakorlatokat kell végezni a gyereknek, és otthon is bátran "trenírozhatják" a kicsit. :-)) A baráti körömben 2 kicsinek is volt ilyen problémája, és villámgyorsan utolérték a kortársaikat!

Nem, van amelyik gyerek késõbb érik. Ha nagyon aggódsz, akkor beszélj a védõnõddel, mert létezik egy ún. "renyheség" (izomtónus-gyengeség)némely babánál, amit egy pár alkalommal végzett masszírozással egybekötött tornával meg is lehet szûntetni. Ez az ún. Dévényi Anna féla torna, és szinte azonnal látszik a különbség. Sõt a kórházba meg is tanítják arra a szülõket, milyen gyakorlatokat kell végezni a gyereknek, és otthon is bátran "trenírozhatják" a kicsit. :-)) A baráti körömben 2 kicsinek is volt ilyen problémája, és villámgyorsan utolérték a kortársaikat!

A kislányom 5, 5hónapos és anyatejes. A múlt hónapban jött meg először a menstruációm, de azóta semmi pedig már meg kellett volna jönnie. Csak nem vagyok terhes?

Még nem nagyon m?ködik nekem a szex a szülés után, de már párszor voltunk együtt a párommal, és azonkivül, hogy \'vigyázunk\' em védekezünk semmivel. Soha életemben nem szedtem semmilyen gyógyszert, és mást sem használtunk. Remélem nem vagyok terhes!

Legjobb válasz: nekem is 5 hónapos a kicsim már meg volt a mensim a múlt hónap közepén, és mostanra várom a következõt, ami eddig még nem jelentkezett, de nem hinném, hogy terhes vagyok! szerintem még vissza kell állnia, az sem biztos hogy most megjön de ez nem gond, szerintem

nekem is 5 hónapos a kicsim már meg volt a mensim a múlt hónap közepén, és mostanra várom a következõt, ami eddig még nem jelentkezett, de nem hinném, hogy terhes vagyok! szerintem még vissza kell állnia, az sem biztos hogy most megjön de ez nem gond, szerintem
fiam 5, 5 hónapos. most volt meg ötödszörre. ált.5 hetente jön meg:( peteérésed lehet. nekem is sokszor van!
Szia, hõgörbét betudod ide illeszteni??
ha most épp nem volt, az nem jelenti azt, hogy egyáltalán nincs... lehet, hogy pont "belenyúltál" abba a hónapba, amikor nincs (teljesen egészséges nõknél is elõfordul pé nélküli ciklus) majd ha az elkövetkezendõ 1-2 hónapban sem lesz, akkor már érdemes dokihoz menni

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!