Találatok a következő kifejezésre: Kislanyom 5 mult, es meg (6 db)

A kislányom 5, 5hónapos és anyatejes. A múlt hónapban jött meg először a menstruációm, de azóta semmi pedig már meg kellett volna jönnie. Csak nem vagyok terhes?

Még nem nagyon m?ködik nekem a szex a szülés után, de már párszor voltunk együtt a párommal, és azonkivül, hogy \'vigyázunk\' em védekezünk semmivel. Soha életemben nem szedtem semmilyen gyógyszert, és mást sem használtunk. Remélem nem vagyok terhes!

Legjobb válasz: nekem is 5 hónapos a kicsim már meg volt a mensim a múlt hónap közepén, és mostanra várom a következõt, ami eddig még nem jelentkezett, de nem hinném, hogy terhes vagyok! szerintem még vissza kell állnia, az sem biztos hogy most megjön de ez nem gond, szerintem

nekem is 5 hónapos a kicsim már meg volt a mensim a múlt hónap közepén, és mostanra várom a következõt, ami eddig még nem jelentkezett, de nem hinném, hogy terhes vagyok! szerintem még vissza kell állnia, az sem biztos hogy most megjön de ez nem gond, szerintem
fiam 5, 5 hónapos. most volt meg ötödszörre. ált.5 hetente jön meg:( peteérésed lehet. nekem is sokszor van!

Kislanyom 5 honapos mult, es meg nem fordul hasra. Ez gond?

Legjobb válasz: Nem, van amelyik gyerek késõbb érik. Ha nagyon aggódsz, akkor beszélj a védõnõddel, mert létezik egy ún. "renyheség" (izomtónus-gyengeség)némely babánál, amit egy pár alkalommal végzett masszírozással egybekötött tornával meg is lehet szûntetni. Ez az ún. Dévényi Anna féla torna, és szinte azonnal látszik a különbség. Sõt a kórházba meg is tanítják arra a szülõket, milyen gyakorlatokat kell végezni a gyereknek, és otthon is bátran "trenírozhatják" a kicsit. :-)) A baráti körömben 2 kicsinek is volt ilyen problémája, és villámgyorsan utolérték a kortársaikat!

Nem, van amelyik gyerek késõbb érik. Ha nagyon aggódsz, akkor beszélj a védõnõddel, mert létezik egy ún. "renyheség" (izomtónus-gyengeség)némely babánál, amit egy pár alkalommal végzett masszírozással egybekötött tornával meg is lehet szûntetni. Ez az ún. Dévényi Anna féla torna, és szinte azonnal látszik a különbség. Sõt a kórházba meg is tanítják arra a szülõket, milyen gyakorlatokat kell végezni a gyereknek, és otthon is bátran "trenírozhatják" a kicsit. :-)) A baráti körömben 2 kicsinek is volt ilyen problémája, és villámgyorsan utolérték a kortársaikat!

Mit tehetek még? Kislányom 5 hós múlt, és a héten semmivel se tudtam lekötni.

nagyon sokat kell cipelni.Ha leteszem,sír.Nem beteg,nem fáj semmije,a foga sem jön épp,mégsem jó neki semmi.A magammal viv?s módszereket is kipróbáltam,a hordozóban is ordított,hiába bohóckodtam neki.A nagyágyon is játszottunk-max.10 percig bírta,aztán bömbi!A babakocsiban csak aludni van el,aztán hiszti van,ha csak "simán"tologatni akarom.Tegnap már akkor is nyüszögött,ha cipeltem.Egyedül vagyok estig,nincs segítségem.Mikor lesz jobb a helyzet?

Legjobb válasz: Én is estig egyedül vagyok 5,5 hós fiammal.Lehet,h.szivtelennek gondolsz,de én fokozatosan mindig egy kicsit többet hagytam a szõnyegen a játékaival.Zörög neki a Minimax,de nem nagyon nézi,csak hallja a hangokat.Körberaktam a játékaival,és egy idõ után megszokta.Persze volt hiszti asz elején,de muszáj voltam ezt csinálni,mert du.4-tõl már csak az órát néztem,h.mikor jön apa.Én is nagyon sokat cipeltem,de most már szinte alig.Fokozatosan próbáld meg mindig egy kicsit több idõre magárahagyni,persze ha tudod,lesd,hogy mit csinál.Rossz az elején,de megéri,hidd el.Egyre könnyebb szerintem,ahogy már sok minden érdekli,KITARTÁS!

Én is estig egyedül vagyok 5, 5 hós fiammal.Lehet, h.szivtelennek gondolsz, de én fokozatosan mindig egy kicsit többet hagytam a szõnyegen a játékaival.Zörög neki a Minimax, de nem nagyon nézi, csak hallja a hangokat.Körberaktam a játékaival, és egy idõ után megszokta.Persze volt hiszti asz elején, de muszáj voltam ezt csinálni, mert du.4-tõl már csak az órát néztem, h.mikor jön apa.Én is nagyon sokat cipeltem, de most már szinte alig.Fokozatosan próbáld meg mindig egy kicsit több idõre magárahagyni, persze ha tudod, lesd, hogy mit csinál.Rossz az elején, de megéri, hidd el.Egyre könnyebb szerintem, ahogy már sok minden érdekli, KITARTÁS!
Az enyém négy hónapos és ugyanezt csinálja.Csak akkor nyugszik meg, ha pucérra vetkõztetem a nagyágyon és tornázunk egy fél órát.:) De egyébként én is teljesen kész vagyok.Mintha nem is ugyanaz a baba lenne, mint két hete.
1.vagyok.Nekem is fájt, és tudom, h.nehéz elkezdeni, de állj hozzá pozitivan, hogy könnyebben fog menni, mint gondoltad!
gondoltam, reméltem hogy nemcsak az én majdnem öt hós fiam csinálja ugyanezt:) érdekes, mert egyik nap egyfolytában ölben lenne, aztán már ott sem jó, pár nap mulva jobban elvan, aztán megint azt se tudom mit találjak ki a szórakoztatására! Én estére marhára elfáradok mikor nyünnyõnapja van:(:) pedig tök nyugi bébi amúgy:) elkezdtem némi gyümi kostoltatást.... Talán az új íz meg hami a pociban csinál egy kis nyüszit? Még szoknia kell a szervezetének talán. Ti nem kezdtetek el neki a tejen-tápin kívül mást is adni? Mostanában, ha nyüszög unalmában, lefekszem a nagyágyra (amugy is ott fetrengünk egész nap) a combomra teszem hanyatt, fogom a kezét és hintázunk, lötyögtetem. Vagy bekapcsolok a tv- ben egy kis zenét és táncizok vele. Tegnap az is bejött, hogy a polifomját nem a szokott helyre tettem a szobában, hanem levittem a nappaljba, felkapcsoltam a fényeket, tök elvolt mert máshogy és máshol feküdt. Ja meg az almapép evéssel is elmolyolunk egy fél órát...:) remélem segítettem:)
sziasztok! az én 5 hónapos fiam dettó ezt csinálja. pedig még csak tápszert eszik ... nála van, hogy csak az jön be, hogy "rádobom" az ágyra és össze-vissza puszilgatom, megcsikizem, megdögönyözöm. na akkor bezzeg röhög, kacag hangosan. abbahagyom, megint bömbi... és cipelés... és én is nézem az órát :) ja, újabban rendszeresen én hívom meg a férjem két haverját, mert szórakoztatják a fiamat :)
A kérdező hozzászólása: Kedves 1. válaszoló, nem gondollak szívtelennek, énnekem is meg kéne próbálnom magára hagyogatni néha, tudom hogy sírni fog..csak nehéz elkezdeni.De muszály lesz, mert már fáj a hátam a sok cipeléstõl.
Ennél sokkal jobbakat is lehet kapni, sokkal olcsóbban. Nézzetek szét!
Szia! Mi most ezt vettük kislányomnak, nagyon szereti: http://www.brendon.hu/ProductSearch/viewer.aspx?mainmenu=uto.. és most akciós is :) De mielõtt megvennétek, próbáljátok ki, ültessétek bele, hogy neki is kényelmes e. Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Köszi.Voltam a brendonba de ott nagyon drágák vannak!

Már 2 féle antibiótiumot beszedett a kislányom (1 éves), mert lázas volt és gyulladt a torka már abbahagytuk a szedését 3 napja de még mindig estére höemelkedése van, nappal 36.5-37.1, estére 37.4, Mikor mulik el?

Azért 2 gyógyszert kapott ,mert az első nem használt,szedése közben belázasodott azért írt másikat!

Legjobb válasz: Melyik volt az a 2 féle antibiotikum?

Melyik volt az a 2 féle antibiotikum?
A kérdező hozzászólása: Cekloretta és Azithromycin Sandoz a gyógyszerek neve.Tegnap üzent a testvéremmel , hogy nem kell elvinnem a gyereket nincs neki semmi baja csak a foga jön..mondjuk ez igaz lent jön 1
Hát ez két olyan gyenge antibiotikum, hogy ne is csodálkozz. A lányomnak a cekloretta után magasabb volt a láza mint elõtte, úgy szaladtunk az ügyeletre és kaptunk normális gyógyszert.
Más orvos után néz nálunk is hülye volt a gyerekorvos ugyhogy átmentem a felnöttbe 13 évesen mert a gyerekorvos csecsemögyógyszert adot ami nemhasznált persze, de 2 a te esetedbe nemtudod a36.5 az nem höemelkedés hanem az normális ??? A Hõemelkedés kedves kérdezö anyuka 37 töl indul 38 tol láz majd afölöt magaslázról beszélünk. Igen 37.1 töl már én is szarul érzem magam az már betegség söt 36.9 is piszkál de az még nem höemalkedés, anormál testhö 36.5-37ig
Szia, hõgörbét betudod ide illeszteni??
ha most épp nem volt, az nem jelenti azt, hogy egyáltalán nincs... lehet, hogy pont "belenyúltál" abba a hónapba, amikor nincs (teljesen egészséges nõknél is elõfordul pé nélküli ciklus) majd ha az elkövetkezendõ 1-2 hónapban sem lesz, akkor már érdemes dokihoz menni

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!