Találatok a következő kifejezésre: Kislányom rendszeresen de az (4 db)

Kislányom rendszeresen bepöttyösödik, de az allergia vizsgálat negatív lett. Mitől lehet?

Mi úgy tapasztaltuk,hogy mikor tojást "töményen" (rántotta,bundás kenyér...) eszik akkor lesz f?leg a hasa csupa egybefügg? pöttyös felület,ami viszket is neki. 3éves,vérb?l allergia vizsgálatot csináltak és minden rendben,semmire sem allergiás(tojásra sem),csak egy lett pozitív(aranyhörcsög,a környéken sincs) de az is minimális. Mit?l lehet mindig pöttyös?

Legjobb válasz: En koraszulott voltam es csak ennyi latszik ratam ,hogy:alargias nem vagyok semmire(!!!)de a tojastol egybol kicsattanok(ilyen a sogornom is),a kakaotol ha nagyon eros vagy barmilyen olajos magvaktol pl.tokmag pisztacia szotyi...mig kisebb voltam a szoros gyumolcsoktol is tele voltam pottyel pl barack es meg az eper pici szorszalai is kicsattantak rajtam. Most mara maradt a tojas es az olajos magvak...a tobbit kinottem. Szerintem nem kell aggodj,ha dokinal is voltatok.Nem kell ahhoz koraszulottnek lenni,h erzekeny legyen bizonyos dolgokra.

En koraszulott voltam es csak ennyi latszik ratam , hogy:alargias nem vagyok semmire(!!!)de a tojastol egybol kicsattanok(ilyen a sogornom is), a kakaotol ha nagyon eros vagy barmilyen olajos magvaktol pl.tokmag pisztacia szotyi...mig kisebb voltam a szoros gyumolcsoktol is tele voltam pottyel pl barack es meg az eper pici szorszalai is kicsattantak rajtam. Most mara maradt a tojas es az olajos magvak...a tobbit kinottem. Szerintem nem kell aggodj, ha dokinal is voltatok.Nem kell ahhoz koraszulottnek lenni, h erzekeny legyen bizonyos dolgokra.

Kislányom decemberben lesz 3 éves, akit születése óta egyedül nevelek.3 éves kora alatt elviheti-e az apja 1 egész napra? Eddig rendszeresen látogatta, olykor-olykor néhány órára el is vitte, de most egész napra el szeretné vinni. Megteheti?

Legjobb válasz: Igen, elviheti egész napra, már eddig is elvihette volna, csak nem alhat még ott, ha te nem engeded. Most OFF leszek, ne haragudj meg ezért: De ha apa megbízható, akkor miért ne adnád oda? Van okod félteni tõle a gyereket? Ha nincs, akkor ott is alhat, van olyan nagylány õ már szerintem. Hagyd, hogy jó kapcsolat alakuljon ki köztük. Sokan az apán a gyerekkel akarnak bosszút állni, te ne tedd. Persze lehet, hogy ez nálatok máshogy van, csak ennyibõl nem derül ki.

Igen, elviheti egész napra, már eddig is elvihette volna, csak nem alhat még ott, ha te nem engeded. Most OFF leszek, ne haragudj meg ezért: De ha apa megbízható, akkor miért ne adnád oda? Van okod félteni tõle a gyereket? Ha nincs, akkor ott is alhat, van olyan nagylány õ már szerintem. Hagyd, hogy jó kapcsolat alakuljon ki köztük. Sokan az apán a gyerekkel akarnak bosszút állni, te ne tedd. Persze lehet, hogy ez nálatok máshogy van, csak ennyibõl nem derül ki.
Meg.
A gyerek érdeke mindennél fontosabb.Ehhez a jó apa-gyerek kapcsolat is szükséges.Már eddig is odaadhattad volna neki.És a jövõben megkellene beszélnetek minden fontos dolgot, ami a gyerekkel kapcsolatos.Egyformán kell nevelnetek, függetlenül attól, hogy ti már nem szeretitek egymást.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Sajnos van okom félteni a gyerekemet, mert volt már rá példa, hogy odajött a lakásunkba részegen és a kislányom elõtt lökdösött, szorongatta a nyakamat. Anyukáméktól kértem gyorsan segítséget, õneki nekiment, fellökte, szidta õt és Apukámat... Neki már van egy másik családja 2 gyerekkel, de mellette velem is folytatni szeretné a "kapcsolatot", és mivel én folyamatosan visszautasítom, ezért viselkedik agresszívan, mindig megsértõdik, vitatkozik, s olyankor 2 hétig a lánya felé sem néz. Féltem tõle a lányomat, mert szokott inni és ha iszik, akkor megbolondul. Én szeretném a legjobban, hogy nagyon jó kapcsolat legyen közöttük. Még meg sem született a kislányom, amikor már felajánlottam neki, hogy bármikor jöhet hozzá látogatni, játszani... de amióta így viselkedett, azóta tartok tõle és félek, hogy újból megtörténik. :-(

Az lenne a kerdesem, h hogy van az h vkinek nem jon meg rendszeresen a menzesze, es felirnak neki fog. Gatlot (kislanyoknak, 15-16 eveseknek) DE (? )

ha azzal a gonddal mennenek a nogyogyasznoz h ezt a fog. Gatlo modszert hasznalnak, mert komoly kapcsolat stb, akk meg mondjak h mennyire rossz, fiatalok ehhez, tonkreteszi a szervezetket stb. akk h van ez pontosan? Ha a menzesz miatt szedi akk lehet, de ha szexel, akk mar ink ovszer es nem iratnak neki tabit? (fiatal lanyokra ertem termeszetesen ezeket,14-16 evesekre)

Legjobb válasz: Hová hanyatlik már ez a világ is! Elõbb tanítják a fogamzásgátlást, mint a helyesírást?

Hová hanyatlik már ez a világ is! Elõbb tanítják a fogamzásgátlást, mint a helyesírást?
csak azért, mert rendszertelen a menzesz, nem íratnak fel 14-15 éves lányoknak fogamzásgátlót... olyan helyzetben íratnak fel, ha valami hormonális probléma okozza a rendszertelen menstruációt, és arra a tabletta a legjobb megoldás.
Igen ezek hormon gógyszerek vagyis minden [email protected] összekevernek benned, és van akinek teljesen összevissza jön meg ilyenkor ez probléma, így a tabi segíthet:)
Még hányszor teszed fel ma ezt a kérdést?
A kérdező hozzászólása: ne haragudj hnincs ekezetem, mert kulfoldi geprol iok okostojas, es az esetleges gepelesi hibakert is bocs, meg em szoktam meg h mashol vannak a betuk a gepen -.- csak normalis valaszokat szeretnek kapni, mert tenyleg erdekelne a dolog, koszonom
A kérdező hozzászólása: ez az elso, nem lattam h mas is feltette, bocsanat ://
A kérdező hozzászólása: #5 koszonom
Hormonális problémára se szabadna fogamzásgátlót írni. Van arra "rendes" gyógyszer is. Csak a lusta, felelõtlen orvos ír fogamzásgátlót.
Arcüreg....
Ja..elfelejtettem..meg kéne enyhén masszírozni az arccsontot és a környékét, hogy a benne lévõ váladék elinduljon az ingerlés hatására, különben súlyos szövõdmény lehet, rámehet a fülére is.
A kérdező hozzászólása: Na most jól megijesztettél. Egyébként tiszta volt ma is az orra 3-4-szer tüsszentett csak. Megpróbálom a maszirozást....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!