Találatok a következő kifejezésre: Kislányom dél nem eszik, (2 db)

Kislányom dél óta nem eszik, csak iszik, nem kell neki a cici, normális ez? Úgye csak a meleg?

Amúgy jó kedv?, de csak a vizet fogadja el...

Legjobb válasz: Igen,nyugi, valószínû, hogy csak a meleg. Ha bármi gond lenne, akkor nem lenne jókedvû. Azért minden etetési idõben kínáld meg. (Az én kislányom víz helyett is szopizott egy éves koráig)

Igen, nyugi, valószínû, hogy csak a meleg. Ha bármi gond lenne, akkor nem lenne jókedvû. Azért minden etetési idõben kínáld meg. (Az én kislányom víz helyett is szopizott egy éves koráig)
Az én lányom is sokkal kevesebbet eszik, gondolj csak bele, a felnõtt is is kevesebbet eszik melegben. Kínáld vízzel vagy hipp csecsemõ teával! Esetleg próbáld meg cumisüvegbõl adni a tejet, hátha a nagy melegben nehezére esik a szopi. Dia
A kérdező hozzászólása: Igen, a meleg volt, nem akart szopizni, mert beleizzad. De bepótolta, éjszaka 2* kelt, pedig amúgy átalussza.
Esetleg valami falatkák? Nekünk azt mondta a védõnõ, hogy már lehet vele próbálkozni. Kockasajt?
Az enyém 11 hós és tízóraira is, uzsira is gyümölcsöt kap. Persze nem ugyanazt, hanem mást. Délelõtt általában üveges gyümit kap, délután banánt, almát vagy a megmaradt õszit keverem a banánnal. Sztem nem baj, ha 2x kap gyümit és nem ilyen E -vel teli vackokat eszik.
Krémtúró? Nekünk nagyon bejött. A vaníliás valamilyen gyümölccsel összekeverve nagyon finom. Egy doboz krémtúró+fél üveg gyümölcs és jól lakik a kislányom.
A kérdező hozzászólása: Már azt is próbáltam, de nem jött be neki.A túró rudit szereti, de minden nap nem szeretnék neki adni.
Valami más fajta gyümi mint a tízórai? Vagy az enyém szereti ha hipp natur tejpéppel kevert almát. Lehet hogy így megenné a pépet.
én is a sajtot javasolnám.szerintem is próbálkozhatsz vele.
Lehet hogy a fõzivel ugy jóllakik, hogy nem éhes? Próbáltad a felsoroltakat mondjuk egyszer tizóraira adni? Ha akkor megeszi, akkor délután egyszerüen nem éhes. Ciciztetni már uzsira nem akarod? Szerintem kiváncsiságból próbáld ki délelõtt, amiket nem eszik meg estefelé.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!