Találatok a következő kifejezésre: Kislányom 6 fél hónapos, még mindig (3 db)

Kislányom 6 és fél hónapos, még mindig szopik egy nap 4-5-ször, de most már nekem nagyon fáj. Miért fáj?

Ahogy a mellbimbót a szájába veszi és szívni kezdi már az is nagyon fáj, de van mikor még meg is rángatja és az valami iszonyú. Persze, ha elveszem t?le, akkor meg sír. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Õt kérdezd: http://www.nlcafe.hu/index.php?id=192&page=1&orderby=0&func=.. Nekem sokat segített.

6 hónapos kislányom, még mindig nem alussza át az éjszakát.9kor alszik már fél 1 felé fönt van, onnantól 2-3 óránként fent van. Vacsira kap, rizs pépet, meg anyatejet is, így se! Mit tudtok ajánlani?

Legjobb válasz: Az én lányom dettó. Õ csak anyatejes. Felkel, cicizik vmennyit és már alszik is tovább. Én már beletörõdtem. 5 és fél hós baba anyukája

Az én lányom dettó. Õ csak anyatejes. Felkel, cicizik vmennyit és már alszik is tovább. Én már beletörõdtem. 5 és fél hós baba anyukája
14 hónapos a kislányom, õ a harmadik gyerekem, még mindig felkel éjszaka enni. Az elsõt Apa 14 hónaposan leszoktatta (én akkor szültem, Apának kellett felkelni etetni, de õ elég határozottan nem adott a gyereknek, oda ment, megsimogatta és kész. Érdekes módon én hiába próbáltam volna ezt meg, biztos, hogy hatalmas sírás lett volna belõle.) Második gyerekem pedig 8 hónaposan tápszeres lett, na õ onnantól alussza át az éjszakákat. Én beletörõdtem a sorsomba. Egyszer majd csak lemond az éjszakai zabálásról...
Még egy felnõtt sem aludja át az éjszakát (csak mi nem emlékszünk rá, hogy felkeltünk, nagyobb gyerekeknél is így van), szóval ezt elvárni egy babától irreális :) Nem biztos, hogy éhes (bár 6 hósan nagy valószínûséggel még az), valószínûleg csak megnyugtatásra vágyik, hogy érezze, hogy biztonságban van, nyugodtan aludhat tovább. Ez egy evolúciós ösztön, nem is szabad letörni, majd eljön, amikor békén hagy titeket éjszaka!
Nem akarlak elkeseríteni, de az én lányom 14 hónaposan aludta át elõször az éjszakát. Elõtte is voltak idõszakok, amikor jobban aludt, de azóta tart ez a jó széria. Elõtte próbáltam már mindent, de akkor is ébredt éjjel.
A kérdező hozzászólása: Köszi! És mindig enni kért, vagy csak nem aludt jól?
Ma 2 éves a lányom, és még soha egyetlen éjszakát nem aludt át, 14 hónapos koráig evett is, azóta csak inni kér kb 2x3x minimum...
A kérdező hozzászólása: Igen nálunk is ez a helyzet, eszik alszik tovább, akkor csak törõdjek bele?

Tapasztalt valaki hasonlót? Kislányom most 6 hónapos! Kb 1-1 és fél hete törte át a foga az inyét, most növöget! De még mindig nagyon szenved vele! Elképzelhető, hogy még mindig az fáj neki?

Ott fájlalja, de többnyire csak lefekvések el?tt! Eddig is dentinox gélt használtam, de mostmár így kb 2 hónapja! Félek, hogy valami baja lesz t?le, de más nem hat!

Legjobb válasz: Gengigelt próbáld, olvastam nemrég, hogy a túl nagy adag zsibbasztótól megfulladhat a gyerek. Hûtsed neki! Amíg nincs kint teljesen, addig fájdogálhat!

Gengigelt próbáld, olvastam nemrég, hogy a túl nagy adag zsibbasztótól megfulladhat a gyerek. Hûtsed neki! Amíg nincs kint teljesen, addig fájdogálhat!
Gengigelbõl a baby verziót!az anyatej ízû
fajhat neki még az, de az is lehet, ahogy ez nõ ki, megindította neki a mellette lévõ fogat is. még semmi látszata, talán még megduzzadva sincsen az ínye, de attól még lehet, hogy már érzi a következõt. fõleg az elsõ fogaknál, általában párosával bújnak ki:-) Dentinox jó, ha cska elalvás elõtt használod, az nem olyan gyakori használatot jelent.
A kérdező hozzászólása: Kint van már mindkét foga! Az elalvás nálunk pedig még 4-5 használatot jelent a 2-3 helyett
A kérdező hozzászólása: Ez a Gengigél tartalmaz lidokaint? Nektek bevált? Vettem szintén a Detinoxból oldatot, azt többször lehet alkalmazni, de semmit nem ér!
http://www.enpatikam.hu/dologel-foginy-gel-25ml/ Ajánlom dologélt, ez gyógynövényes, nem tartalmaz lidokaint, így akár hányszor alkalmazható. Esetleg próbáld ki. Kellemes karamell íze van.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!