Találatok a következő kifejezésre: Kislányom 3 lesz márciusban (3 db)

Kislányom 3 éves lesz márciusban és éjjel még mindig bepisil. Már lassan 1 éve szobatiszta nappal. Mit tegyek?

Minden éjjel felkel inni mindig próbálom pisiltetni is de sír hogy nem akar.Ha nem adok inni sír,hogy szomjas.Van egy 8 hónapos huga de már nem látom hogy féltékeny lenne rá.(Õ már nem kel fel éjjel)

Legjobb válasz: Pelenkát kellene még éjszakára adni rá.A szobatisztaság és az ágytisztaság között óriási a különbség.Az ágytisztaságot késõbb érik el.Az este még túl hosszú idõ a lányodnak hogy kibírja.Fõleg ha iszik is.Ha nem akarsz rá pelust adni akkor ne adj neki inni.

Pelenkát kellene még éjszakára adni rá.A szobatisztaság és az ágytisztaság között óriási a különbség.Az ágytisztaságot késõbb érik el.Az este még túl hosszú idõ a lányodnak hogy kibírja.Fõleg ha iszik is.Ha nem akarsz rá pelust adni akkor ne adj neki inni.
A doktornénink azt mondta, hogy morbid ugyan egy kicsit, de este 7 után már ne kapjanak a gyerekek inni. Ezt persze nem tartottam be sohasem, nem volt hozzá szívem. A fiam éjjel felébred és kimegy pisili, a lányom is mostmár, õ most lesz 3 éves. A dokink azt mondta, hogy két "féle" gyerek van, az aki nem alszik mélyen, az felkel és kimegy pisilni és az aki olyan mélyen alszik, hogy nem is ébred fel arra, hogy pisilnie kell. Próbálj meg este kevés innivalót adni a lányodnak, éjjel meg csak pár kortyot engedj neki és akkor hátha nem fog bepisilni.
Az én lányom azóta nem pisil be mióta este nem kap elalváshoz inni. Régen mindig egy (cseppmentes)pohárral ment aludni és éjszaka mind be is termelte. De egyszer fogtam magam és nem adtam neki, mondjuk szerencsénkre nem hisztizett. Este is kevesebbet adunk neki inni ha kér és így kibirja reggelig, eddig sosem jött ki éjszaka, hogy pisilni kell és kb.6-7alkalommal volt kis balesete.
Amit az elõttem írók írtak, azokat fogadd meg, de nagyon fontos még az is, hogy ne tulajdoníts nagy jelentõséget az egésznek, mert minél jobban idegesíted magad ezen, annál idegesebb lesz a kislány is, és a végén pszcihés probléma lesz az egészbõl, amit sokkal nehezebb kezelni, mint azt, hogy még nem elég nagy a hójagja.
Ha sok pisi van a pelusba reggel, akkor még nem készült fel az ágytisztaságra. Ha viszont úgy érzed legalább 1 hétig, hogy 1 x pisilt a pelusba, akkor viszont megpróbálhatod éjszakára levenni a pelenkát és alá tenni egy gumilepedõt, és ami a legfontosabb rakj az ágya mellé egy bilit.
Szia! Az én kislányom még kicsi a szobatisztasághoz, de unokatesómék úgy oldották ezt meg, hogy a gyerkõcöt este nyolckor lefektették aludni, és mielõtt õk is elaludtak volna, egyszer felkeltették pisilni. Nem is ébredt fel, de csukott szemmel szépen állt a wc elõtt míg lehúzták a pizsit, ráültették, pisilt(persze tartani kellett :) ), és aludt reggelig baleset nélkül.

Kislányom jövő márciusban lesz 3 éves. Ugye jól tudom, hogy most kell beíratnom az oviba, ha azt szeretném, hogy 3 éves korától járhasson?

Van év közbeni felvétel? Igaz, hogy nálunk semmi esély, annyira nincs hely, azért reménykedek a csodában. Viszont ha el sem mennék beíratni, akkor a jövő tanévben egyáltalán nem lenne lehetőség ovit kezdeni, igaz? Jól gondolom?

Legjobb válasz: Az én fiam most volt március 20-án 3 éves és most írattam be csak az oviba. Szeptembertõl fog járni.

Az én fiam most volt március 20-án 3 éves és most írattam be csak az oviba. Szeptembertõl fog járni.
igen, most kell beíratnod de hogy mikortól járhat azt az oviba meg mondják.lehet már márciusba mehet de lehet hogy csak szeptembertõl, az ovi válogatja.nekünk küldtek ki papírt az óvodai beíratásról, õ is évközi induló volt nem szeptemberi.
Úgy tudom, hogy idén januártól legalább napi 4 órában kötelezõ az ovi. Szerintem mindenképpen most jelezd, mert így az ovinak is könnyebb.
utolsó, nem jól tudod... 5 éves kortól kötelezõ... majd 2014-tõl lesz 3 éves kortól kötelezõ a beíratás...
Nálunk ez így van kiírva: Az új oktatási törvény értelmében, a gyermek abban az évben amelynek augusztus 31-éig a harmadik életévét betölti a nevelési év kezdõ napjától legalább napi négy órában óvodai foglalkozáson köteles részt venni. Nálunk már idén be kell íratni azt a gyereket is aki jövõ év elején tölti be a hármat, és mehet tavasszal oviba.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, akkor megyek és beíratom jövõ héten. Az bizonytalanított el, hogy barátnõm kislánya egy hónappal fiatalabb a lányomnál, jövõ áprilisban lesz 3 éves. Bement a vezetõ óvónõhöz megkérdezni, hogy mi legyen a beíratással, és kerek-perec elhajtotta õt azzal, hogy még várólistára/elõjegyzésbe sem veszi fel a kislányt, mert nem tölti be a 3. életévét idén dec. 31-ig. Ráadásul ott van is férõhely elméletileg.
Ma 8.29 vagyok. Köszi az infót az oviról. Annyi minden van, hogy keveri az ember. Lehet a bölcsivel kevertem, amiért jan. 01-tõl fizetni kell. Azért szerintem ha nem is kötelezõ, jó szólni ha márciusban menne a kislány. Sok sikert a kérdezõnek:)

Kislányom márciusban 3 éves lesz már szobatiszta de valamiért a napokban elkezdte hogy becsurog neki és aztán szól miért csinálja mit tegyek?

Legjobb válasz: Lehet, hogy a játék nagyon lefoglalja, és addig nem akar WC-re menni, amíg be nem fejezi, amit csinál. Nálunk sokszor ez volt az"ok".

Lehet, hogy a játék nagyon lefoglalja, és addig nem akar WC-re menni, amíg be nem fejezi, amit csinál. Nálunk sokszor ez volt az"ok".
Húgomnál is ez volt, meg kell tanítani, hogy rögtön szóljon, az elején sokszor elvinni wc-re, egy idõ után elmúlik :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!