Találatok a következő kifejezésre: Kislányom 2 és velünk alszik (4 db)

Kislányom 2 hetes és velünk alszik. Meddig lesz ez így?

Sír az ágyában én meg nem hallgatom, kiveszem. Mellettünk megnyugszik. Sokan azt mondják elrontom, sokan meg azt, hogy 9 hónapig hallgatta a szívverésem, most is erre van szüksége.

Legjobb válasz: Tapasztalatból írom tudni fogod neki mi a legjobb.Nekem a pici az elsõ napokban köztünk aludt és mindig forgolódott rugdosódott nem aludt jól ezért áttettem a kiságyába amikor már elég mélyen aludt.Reggelig fel sem ébredt aztán idõvel a saját ágyikójában aludt el.Ne halgass senkire ...elrontod nem fog kimászni az ágyból és stb blablára a picinek az a legjobb ami neked.És akkor,ha veled alszik a tiéd én néha kivettem akkor is ha nem sírt mert jó volt vele aludni érezni õt.1 éves korától külön szobában alszik minden éjszakát átaludt és nem mi akartuk így egyszer egy dvd nézés miatt át tettük a másik szobába észre se vette és a hangját se lehetett hallani egész éjjel rájöttünk nyugodtabban alszik,ha nincs zaj körülötte.Te csak a saját ösztöneidben bízz ne mások szabják meg neked,hogy mi a jó nektek csak nagyon figyelj a babádra és õ jelezni fog.

Tapasztalatból írom tudni fogod neki mi a legjobb.Nekem a pici az elsõ napokban köztünk aludt és mindig forgolódott rugdosódott nem aludt jól ezért áttettem a kiságyába amikor már elég mélyen aludt.Reggelig fel sem ébredt aztán idõvel a saját ágyikójában aludt el.Ne halgass senkire ...elrontod nem fog kimászni az ágyból és stb blablára a picinek az a legjobb ami neked.És akkor, ha veled alszik a tiéd én néha kivettem akkor is ha nem sírt mert jó volt vele aludni érezni õt.1 éves korától külön szobában alszik minden éjszakát átaludt és nem mi akartuk így egyszer egy dvd nézés miatt át tettük a másik szobába észre se vette és a hangját se lehetett hallani egész éjjel rájöttünk nyugodtabban alszik, ha nincs zaj körülötte.Te csak a saját ösztöneidben bízz ne mások szabják meg neked, hogy mi a jó nektek csak nagyon figyelj a babádra és õ jelezni fog.
Édesanyám a hugommal eléggé pórul járt.Õ is valahogy így került a szülõi ágyba, és omajd 10 éves koráig ki sem lehetett tessékelni onnét. Ismerõsömnek egy anyaszagú póló sokat segített.egy olyan pólót terített a kisanyába, amit korábban az ágyukban érlelt, meg viselte is egy kicsit.Az anyaszag aztán megnyugtatta a síró kicsit.
Nekünk a védõnõnk azt tanácsolta, hogy 3 hónapos kortól, ha megtehetjük, akkor tegyük külön szobába a saját ágyába, mert akkor már megismeri a saját kis környezetét, alvóhelyét. Nekünk ez segített, bár én jobban szenvedtem tõle, hogy tõlem picit messzebb van a gyermekem. Szerintem addig tartsd magad mellett a babádat, amíg neked jól esik és téged nem zavar olyan szinten, hogy tudsz tõle aludni.
Én hallottam olyat is, hogy egy órát raktak a baba kiságyába, amikor aludt, mert az olyan mintha az anya szívverését hallgatná. Esetleg ez is ki lehet próbálni. Ne hallgass arra, aki azt mondja, hogy elrontod. A babád még most nagyon igényli a közelséged, ezért sír, amikor nem érzi, hogy ott vagy mellette. Kis idõ múlva már el fog aludni a kiságyában is, de még csak 2 hetes, az elsõ hetek ilyenek sajnos :S
Szerintem ha az egy hónapot betölti, mindenképp érdemes lenne megpróbálni a saját ágyába szoktatni, mert késõbb még nehezebb lesz. Erre azért van szükség, mert neki is az a jó, ha megvan a saját kis privát szférája, még ha most ezt nem is igényli, de ha a saját ágyában alszik, akkor módja van hozzászokni. Persze úgy csinálod, ahogy akarod, de én a fiamat az elsõ naptól a saját ágyában altattam, soha nem is volt ebbõl probléma éjjel, aztán reggel 6-kor került át hozzám szopizni, sé akkor még szenderegtünk együtt egy picit.
Ja meg még annyival egészíteném ki, hogy történt már abból tragikus baleset, hogy a szülõi ágyban alvó csecsemõre álmában véletlenül ráfeküdt az anyuka vagy az apuka. Most biztos sokan meg fogják írni, hogy náluk semmi ilyen nem történt, de ettõl még van ahol ez elõfordult, és nekik semmivel sem könnyebb attól, hogy másokkal ez nem történt meg.
hááát, altatás nem könnyû én úgy tudom, (mert nálunk is elõjött alvással kapcsolatos probléma fél évesen, és akkor egy könyvtárat olvastunk ki kéthónap álmatalnság után) hogy mindenkinek meg KELL tanulnia egyedül elaludni, mert genetikailag úgy vagyunk kódolva, hogy ez nem megy egyedül. viszont ha egy gyerek nem tanul meg egyedül elaludni 3-5 éves koráig, akkor bizony alvászavros lehet. szóval nem kicsi a tét. a módszer a következõ röviden: a gyerek fél a szepraizációtól, szóval biztosítani kell arról, hogy szereted, viszont a kiságya szolgál alvásra. ott vagy vele, beszélgetsz vele, de nem veszed ki. õ meg egy cumival ( vagy anélkül) egy kis plüss állattal vagy babával éppen olyan jól tud aludni mint veletek. ha érdekel, e-mailen keress meg.

Miért lehet ez? 2 éves kislányom 2-2, 5 órát alszik délután, mégis mérgesen, rosszkedvűen, fáradtan ébred fel. Szinte fél óráig semmit mást nem lehet vele csinálni csak ölbe venni és mesét nézni.

Régebben másfél órát aludt,de jobb kedv?en ébredt mint mostanában,próbáltam el?bb felvenni,de szinte lehetetlen,mert elkezd sírni,hisztizni.

Legjobb válasz: Mostanában kevesebbet tudunk kint lenni az idõjárás miatt. Az biztos,hogy nyugtalanul alszik,mert sokat forgolódik. Éjszaka pedig felébred hajnali 3-kor és 5-ig kukorékol:)

A kérdező hozzászólása: Mostanában kevesebbet tudunk kint lenni az idõjárás miatt. Az biztos, hogy nyugtalanul alszik, mert sokat forgolódik. Éjszaka pedig felébred hajnali 3-kor és 5-ig kukorékol:)
Fiam is ennyit alszik délután, kb 10-15 percig cipelteti magát csendben, mikor felkel, ha nem ezt teszem, sárkánnyá változik....:) 27 hós. Olyan, mintha túlaludnà magát. A régi szép idõkben , mikor szunyálhattam délután, emlékszem rá, hogy kifejezetten rossz kora este, mély és hosszú alvásból felébredni. Nagyon elfárad délelött, gondolom levegõztök, szaladgál, kiszívja õket a hideg levegõ. De baja nem hiszem, hogy lenne. Õk kicsit hosszabban ébredeznek:)
Nem lehet, hogy unalomból alszik? Gondolom most nem jártok játszótérre, ide-oda, bárhova a rossz idõjárás miatt. Nincs túl meleg a szobában, ahol alszik? Nem álmodik rosszat esetleg, azért rossz a kedve alvás után?

5 éves a kislányom a fiam pedig 2 és minkettö velem alszik a férjem pedi már át ment a gyerekszobába hisz nem férünk el! A kislányom ha azt hallja hogy a szobájában kell aludjon sirógörcsöt! Félek hogy traumája lesz! Mi tegyek?

Legjobb válasz: Nézd meg a Szuperdadát! Amúgy nehogy már a gyerek irányítson titeket!!! Állj a sarkadra, mert ennek elõbb-utóbb rossz vége lesz! Szerinted milyen érzés ez a férjednek? Ti vagytok egy pár, szóval ti aludjatok együtt. Nem is értem, hogy nem tette szóvá ezt már a férjed!

Nézd meg a Szuperdadát! Amúgy nehogy már a gyerek irányítson titeket!!! Állj a sarkadra, mert ennek elõbb-utóbb rossz vége lesz! Szerinted milyen érzés ez a férjednek? Ti vagytok egy pár, szóval ti aludjatok együtt. Nem is értem, hogy nem tette szóvá ezt már a férjed!
5 éves kislány sírógörcse nem traumatikus, hanem simán színjáték. Kivéve ha sajátos nevelési igényû. Akkor viszont irány a gyermekpszichiátria és kezeltetni kell.
na jó ezek durva dolgok amit elöttem írtak de valamilyen szinten igazuk van. Egyszerüen ti szokjatok át a másik szobába. Minden csemete a gyerekszobába saját ágyban és ha kell 1-2 napot te is aludjál ott. Majd ha ezt megszokták szeretik akkor te is vissza mész a férjed mellé. Pl lányom külön szobába alszik de mikor 1, 5 évesen nehezen aludt el mindig bentmaradtam míg elaludt. most már kicsit rossz és tegnap még egyedül is voltam a két gyerekkel itthon, így mondtam a lányomnak (2 éves) hogy ma a maci csücsül vele bent. elöször nem tetszett neki, de bele törödött és elaludt így is. ma is ez lesz, a maci csücsül vele, így leszokik hogy ott üljön vele valaki míg elalszik.
5 évesen már me lehet vele beszélni mindent. Válasszatok együtt ágyat, ágynemût. Érd el, hogy kedve legyen a saját ágyában aludni! Nem kell nagy feneket keríteni a dolognak, az esti rítus után vegyétek arra az irányt, altasd el ott, és menj az ágyatokba. Biztosítsd róla, hogy bármikor átmehet hozzátok.
Hú én mindenképpen megoldanám, hogy a párom is mellettünk legyen! Mi is együtt alszunk alig fiatalabb gyerekekkel mint a tieitek, de meg sem fordult a fejünkben hogy a szülõk külön szobába kerüljenek. Esetleg mind átköltözhetnétek a gyerekszobába, így a lányod megszokja az ottlétet és ti is együtt lesztek. A gyerekekben nagyon nagy feszültséget kelt ha azt látja, hogy a szüleik eltávolodnak egymástól.
Egyébként nagyon sokan vannak így, még tovább is, mégis egészséges felnõttek lesznek. Nem egy szülõtõl hallom, hogy a 8-10 éves gyereket szoktatnak le arról, hogy köztük aludjon. Ettõl még nem vagy rosszabb, mint akinek ez hamarabb sikerült. Az 5 évessel próbáld megbeszélni, hogy mi az ami miatt nem akar a szobájában aludni. A 6 éves keresztfiam pl. mindig átmegy a szülei közé és a multkor kifaggatta a férjem. Kiderült, hogy a nagyobb unokatesója rémtörténetekkel traktálta és attól fél.
csak nehogy a házasság rovására menjen.


Velünk is ez volt. Most már 3 hónapos és kb 1 hete napközben is alszik 1-2 órát.
Ezzel mi is pont így voltunk 3 hónapos koráig. Az enyém csak akkor aludt, ha kimentünk sétálni. Talán próbáld meg azt. Én is napi 2-3 órát sétáltam, jó testmozgás is.
Enyém is 2 hónapos, csak séta alkalmával alszik, de akkor is csak ha mozgunk, tehát nincs olyan, hogy beteszem a kocsiba, én meg ülök... Mindenki azt mondja, hogy 3 hónapos korában ez megváltozik... Addig kitartás mindkettõnknek...
Lányom ujszülött kora óta nem alszik max 1-2 alkalommmal fél órát., és ezzel többen vgyunk így, ha itt utánaolvasol. Ebben semm kóros, ilyenek a kicsik-már amelyik. Lányom 3, 5 hós, most kezd beállni egy rend, már alszik naponta 3-4 alkalommal fél órát, de nem többet:-) Éjjel viszont alszik 21-tól regglel 7-ig. ...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!