Találatok a következő kifejezésre: Kislányom 16 és (42 db)

Nagy a lába 16 hónapos kislányomnak? 21-es szandi most pont jó rá. Ti hasonló korú piciteknek mekkora a lába?

Legjobb válasz: Kislányom 22 hós most hord 21-est, de szmt a te kislányodnak sincs nagy lába.

Kislányom 22 hós most hord 21-est, de szmt a te kislányodnak sincs nagy lába.
18 hónapos, éppenhogy jó a 23-as cipõ.
14-tõl 19 hónaposig volt 21-es a lányom lába.
16 hónapos lányom van, és pont 21-es a szandija.
13hónapos és 21es a lába a fiamnak:D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszotokat! Remélem azért nem fog túl gyorsan nõni a lába :)
Nem! A fiamnak nagy a lába nem a lányodnak, 24- es szandája van. 18 hónapos
Mi anno a kislányunknak 11 hónaposan vettünk 21-s cipõt:) Azóta már 3 éves lett és 25-s lába van.
Lányom 18 hós, 19es a mérete.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek is, most már látom hogy nem nagy a lába :)

Szerintetek kell-e aggódnom, amiért ilyen kis súlyú a kislányom (16 hónapos és csak 8, 5 kg)?

Az utóbbi hónapokban inkább hosszban nőtt (az megfelelő), tömegben alig. Egyébként nem néz ki soványnak. Jól eszik, egészséges, vidám, egész nap szalad. Én is mindig kis súlyú voltam a magasságomhoz képest, most a terhesség után kezdek "megfelelő" lenni. Köszönöm előre is a válaszokat!

Legjobb válasz: Ha te aggódhatsz... Nekem 16 hós és 7,5 kg, most kezd normálisabban enni. Ha éppen nincs front, nem nõ a foga és nem kelt fel bal lábbal :) Vidám, rohangálós. Hossz nálunk is rendben, sõt még némi hurkácska is van itt-ott. Súlyban én is "kicsi" vagyok/voltam. De egyébként szépen fejlõdik, csomó mindenben korosztályát megelõzi, a szintet minimum mindenbõl hozza. Csak a súlyából nem :)

Ha te aggódhatsz... Nekem 16 hós és 7, 5 kg, most kezd normálisabban enni. Ha éppen nincs front, nem nõ a foga és nem kelt fel bal lábbal :) Vidám, rohangálós. Hossz nálunk is rendben, sõt még némi hurkácska is van itt-ott. Súlyban én is "kicsi" vagyok/voltam. De egyébként szépen fejlõdik, csomó mindenben korosztályát megelõzi, a szintet minimum mindenbõl hozza. Csak a súlyából nem :)
Ne aggódj a súlya miatt, 1 éves kor felett már amúgy is lassan gyarapodnak, (kb 2 kg egy év alatt)ha csecsemõként is lassabban gyarapodott, akkor ezt ilyenkor már nehezebb behozni, mert rengeteget mozognak. Ha egyébként egészséges, akkor nincs miért aggódnod.
Az én lányom jövõ héten lesz 17 hónapos, és kb 1 hónapja értük el a 9 kilót...Kb. 7 hónapos korától lassult a hízása, 1 évesen is csak 7 kg volt. Küldték vérvételre is anno. Minden rendben, egészséges. Õ szinte egyszerre ült le, majd állt fel, nem sokra rá el is indult. Iszonyat sokat mozog. Ne aggódj, nincs baj! Egyébként az én lányom még szopik, és a rendes kaját nem csípi annyira, de probálkozom, hogy megszeresse. :)

Mikor kezdett el a babátok beszélni? A kislányom 16 hónapos lesz és nem nagyon mond szavakat 1 párat igen de nem sokat és a szüleim emiatt piszkálnak. Mik a normális határok?

Egyébként mindent megért.És elég jól megérteti magát.Ill babahalandzsa az megy.Csak a szüleim mondogatják h el vagyunk maradva mert én ilyen idös koromban már elég sok mindent mondtam állítólag.Szerintetek is elvagyunk maradva?Meddig normális hogy nem beszél?

Legjobb válasz: Fiam 2,5 évesen kezdett két-három szavas mondatokat mondani, a lányom pedig már 20 hónapos kora óta beszél folyékonyan. Gyerekfüggõ szerintem. 16 hónaposan abszolúte jó "helyen" van a lányod a pár szóval. Ja, és a szobatisztaság még várat magára.. Lányom most 23 hónapos, fiam szintén 2,5 évesen lett szobatiszta. Nem lóverseny ez :)

Fiam 2, 5 évesen kezdett két-három szavas mondatokat mondani, a lányom pedig már 20 hónapos kora óta beszél folyékonyan. Gyerekfüggõ szerintem. 16 hónaposan abszolúte jó "helyen" van a lányod a pár szóval. Ja, és a szobatisztaság még várat magára.. Lányom most 23 hónapos, fiam szintén 2, 5 évesen lett szobatiszta. Nem lóverseny ez :)
az enyém fiú, kb ennyi idõs lehetett, amikor felírtam minden szót, amit érthetõen mondott több száz szavas szókincse volt, 18 hónaposan már olyanokat mondott: Apa elment Dunába autóval. Soha nem halandzsázott, soha nem keverte a betûket, tökéletesen ragozott mindig.Még a gyerekorvosok is le voltak döbbenve, hogy ennyire szépen beszél. Õ volt az idõsebbik, a kicsi nem mondott semmit, illetve valami teljesen érthetetlen halandzsát, pár szót talán anya, apa, már 2 éves volt, mikor a nagyobbik mondta, rájöttem anya a Zalán horvátul beszél. És nyár végén 25 hónaposan elkezdett beszélni, most már (28 hónapos) mondatokban beszél. De sok betût kever ( k helyett t, b helyett d stb) nagyon édes. Úgyhogy nem tudom, nálunk egyik sem volt az átlag. Egyikük nagyon korán a másikuk nagyon késõn kezdett beszélni. Vagy pont ezért átlagosak, mert mindkettõ tökéletesen belefér.
Az enyém 20 hónapos lesz és szintenapról napra több szót mond, de ez csak pár hónapja van így. 16 hónaposan szerintem alig pár szót mondott, aztán nyár végén beindult. Most viszont egész nap be nem áll a szája:-)))) Úgyhogy nyugi. Ja régen már 1 éves bilin ültünk... az idõ mindent megszépít.
elõzõ az enyém is lány
A kérdező hozzászólása: Na igen ez a szoba tisztaság még nagy téma nálunk.Már 8 hónaposan mondogatták h tanítsam szobatisztaságra mert az alsó szomszéd lánya 9 hónaposan bilizett.Az én kislányom meg fél a bilin.....A szavakkal az agond h pl régen is mondott szavakat pl autó vagy ajtó de azokat nem mondja hanem helyette mondja h szia meg anya.
22:47 Nálunk is szokták nagyszülõk kérdezni a bilizést:-)))
Mesélj neki minden este lefekvés elõtt mesét. Akik ezt teszik, a babájuk 1.5 évvel meghaladja a korát, hamarabb kezdenek el beszélni, sokkal nagyobb lesz a szókincse. De szerintem sincs elkésve a babád beszédben.
A fiam is 16hónapos, és csak babául beszél. Ha érdekes szót hall, azt megismétli párszor, és annyi. Magától csak az anyát mondja felnõtt módon, semmi mást. Minden ciiii szi, ádábmmm és társai. Mindent ért, mondok neki valamit és megteszi, megmutatja...


Kislányom 16 hónapos, nemrég kapta meg az MMR oltást. Azóta szinte állandóan náthás, éjjel belázasodott. Állandóan balra dönti a fejét, és a fülét is nyomogatja. Ugye nincs komolyabb baja?

Ma viszem orvoshoz,de addig megőrülök.Az zavar, hogy mindig balra fordul és rádönti a vállára a fejét.

Legjobb válasz: Valószínûleg elkapott egy jó kis bacit. Az én lányomnak is középfülgyulladása van.. ez most épp tombol. A kislányod fülnyomkodása is erre utalés a láz is.... Jobbulást a kicsinek! Ne láss egy mindennapos betegséágbe többet, mint ami... Ezt csak azért írtam, mert sejtem, hogy te is elhiszed az MMR, mint rém mesét...

Valószínûleg elkapott egy jó kis bacit. Az én lányomnak is középfülgyulladása van.. ez most épp tombol. A kislányod fülnyomkodása is erre utalés a láz is.... Jobbulást a kicsinek! Ne láss egy mindennapos betegséágbe többet, mint ami... Ezt csak azért írtam, mert sejtem, hogy te is elhiszed az MMR, mint rém mesét...

Kislanyom 16 honapos, es ugy kell elaltatni. Maszkalunk vele es meselunk vagy eneklunk neki. Hogy tudnam errol leszoktatni? Es mennyi idobe telik? Kerlek hasznalhato bevalt tanacsokat irjatok.

Delutan sem tud elaludni magatol.Probaltam betenni a kisagyba es otthagyni,de annyira sirt h tele lett az orra es attol persze nem tudott aludni!Ejjel ha felebred szinten altatni kell.De mar nagyon nehez,nem birom.

Legjobb válasz: Mi elsõ körbe elkezdtünk nem mászkálni vele, egyik nap leültünk vele mikor altattuk kicsit sírt de aztán megbékélt vele hogy most ülünk, de az ölünkbe van azért. Második lépés lefeküdtünk vele az ágyába és ott altattuk el ez sem tetszett egy két napig de aztán semmi gond nem volt velük. 3 lányunk van 8,5 , 7 és 4 évesek még mindig altatjuk õket, ott vagyunk velük a szobába míg el nem alszanak

Mi elsõ körbe elkezdtünk nem mászkálni vele, egyik nap leültünk vele mikor altattuk kicsit sírt de aztán megbékélt vele hogy most ülünk, de az ölünkbe van azért. Második lépés lefeküdtünk vele az ágyába és ott altattuk el ez sem tetszett egy két napig de aztán semmi gond nem volt velük. 3 lányunk van 8, 5 , 7 és 4 évesek még mindig altatjuk õket, ott vagyunk velük a szobába míg el nem alszanak
Nem kellett volna erre rászoktatni. Tedd az ágyába és hagyd sírni, és menj ki a szobájából. Pár nap után elalszik majd magától is.
A kérdező hozzászólása: Koszi elso valaszolo.Honnan tudod h miert kezdtuk elaltatassal mikor pici volt...Nem kellett volna raszoktatni vagy kellett...Most nem ez a kerdes!
Én is így kezdtem, majd átszokott a babahordozós ringatásra. Ez kíméletesebb volt nekem is!(esetleg próbáld ki) :) )) Viszonylag hamar kezdett el egyedül elaludni, semmilyen hadmûvelet nem kellett hozzá!
A kérdező hozzászólása: Milyen az a babahordozos altatas?
Szerintem nincs azzal semmi gond, hogy el kell altatni. Az én kisfiam 20 hónapos, esténként úgy alszik el, hogy ringatom a hintaszékben és énekelek, mesélek neki. Délutánonként leteszem a kiságyba és simogatom a hátát, amíg el nem alszik. Van hogy pár perc alatt elalszik, van, hogy egy fél órát altatni kell. Ha éjszaka felébred, általában akkor is ugyanezeket kell eljátszani. Nem hiszem, hogy ez probléma lenne, kicsi még, és nem hiszem hogy így marad, kétlem, hogy majd 16 évesen is nekem kell elaltatni :) Amit az elsõ válaszoló ír, hogy már babakorban is úgy kell trenírozni, hogy magára hagyjuk, és nem törõdünk vele, hogy kétségbeesetten zokog, az egyenesen kegyetlenség. Ha már nehéz vele járkálni akkor neked is azt tudom ajánlani, hogy ülve, ölben tartva próbáld altatni.
Szia, a leülõs ötlet nagyon jó! Mi is így csináltuk. Aztán a kezébe adtam egy rongyit gyûrögetni, matatni, én meg mondókákat suttogok és kb. 10-15 perc alatt elalszik :) Most 10 hónapos.
Az én fiam már 21 hónapos, és egészen kicsi korától csak kézben aludt el. Amikor már nehezebb lett, én is áttértem arra, hogy leültem vele, és úgy ringattam. Nem siettettem, hogy magától aludjon el. És nemrég végre megtörtént amire vártam: közölte, hogy nem akar hozzám bújva aludni, tegyem az ágyába. Leültem mellé, simogattam, és egyszer csak elaludt. Szerintem most ért meg rá. Szóval kitartás! :)
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen, a leulos altatas nagyon jo otlet!En sem tudom magara hagyni es hallgatni h ordit!Raadasul az orra is tele lesz.Most mar en is ugy altatom h leulok vele es meselek neki.Max.10 perc es alszik!:) )

Kislányom 16 hónapos és tegnap óta köhögése, ugató jellegű, nehezen köhögi fel a váladékot is. Elvittük orvoshoz, aki azt írta a gyerek papírjára, hogy hörghurut és crupp! Mire számíthatunk?

Legjobb válasz: Igen a krupp elég makacs betegség, de kezelhetõ. A fulladásra a legjellemzõbb, hogy általában éjszaka, sokszor váratlanul alakul ki a belégzési nehezítettség. A gyerek erõlködve köhög, öklendezik, néha hány is. Az izgalom a szervezet oxigénigényét fokozza, így a helyzet még rosszabbodik... A betegséget légúti vírusok okozzák, náthás megbetegedések elsõ jeleként, teljesen váratlanul szokott jelentkezni. A neten találtam neked tippet: "legfontosabb a légutak mihamarabbi lehûtése. A hideg nyálkahártyában ugyanis összehúzódnak a vérerek, és azonnal csökken a duzzanat. Hideg levegõt kétféleképpen juttathatunk a légutakba. Hideg idõben kinyitjuk az ablakot, a gyereket gyorsan meleg takaróba tesszük. A gyerek addig lélegezze be a hûvös, párás levegõt, amíg a roham teljesen meg nem szûnik. Eközben meg kell nyugtatni a gyereket, és néhány korty folyadékkal is meg lehet itatni. Egyszerûbb és további megfázás nélküli módszer, ha hideg párásítót tudunk bekapcsolni, és a kruppos beteg az abból kiáramló levegõt szívja be." Remélem, segíthettem!

Igen a krupp elég makacs betegség, de kezelhetõ. A fulladásra a legjellemzõbb, hogy általában éjszaka, sokszor váratlanul alakul ki a belégzési nehezítettség. A gyerek erõlködve köhög, öklendezik, néha hány is. Az izgalom a szervezet oxigénigényét fokozza, így a helyzet még rosszabbodik... A betegséget légúti vírusok okozzák, náthás megbetegedések elsõ jeleként, teljesen váratlanul szokott jelentkezni. A neten találtam neked tippet: "legfontosabb a légutak mihamarabbi lehûtése. A hideg nyálkahártyában ugyanis összehúzódnak a vérerek, és azonnal csökken a duzzanat. Hideg levegõt kétféleképpen juttathatunk a légutakba. Hideg idõben kinyitjuk az ablakot, a gyereket gyorsan meleg takaróba tesszük. A gyerek addig lélegezze be a hûvös, párás levegõt, amíg a roham teljesen meg nem szûnik. Eközben meg kell nyugtatni a gyereket, és néhány korty folyadékkal is meg lehet itatni. Egyszerûbb és további megfázás nélküli módszer, ha hideg párásítót tudunk bekapcsolni, és a kruppos beteg az abból kiáramló levegõt szívja be." Remélem, segíthettem!
Ha hörghurutja van az 5 hós kisfiamnak , ha este bekapcsolom a sólámpát ártok vele vagy használok??
Olvass utána itt a neten, hogy hogyan tudsz neki segíteni. Mert ugye szegény befulladhat. Úgy tudom ködbe és párás levegõre nem szabad vinni. De amikor tiszta idõ van vidd sétálni.

16 napos a kislányom. Tápszert és egy kevés anyatejet kap (amennyi egy nap összejön). Ma és tegnap nagyon sokat bukik, néha olyan, mintha hányna, az egész visszajön látszólag. Ez mennyire normális? Többi lent.

Lehet, hogy azért, mert túl mohón eszik? Tápszer után kap cicit is, bár abba nem sok van, lehet túl sokat eszik? Azért nem aggódok még annyira, mert kaka is van b?ven, tehát eszik is. A másik, hogyan lehet elaltatni? Mindig ölben "bekómázik", sokszor cicin és így teszem le. Hogy lehet megtanítani az ágyában aludni? Sír szinte mindig, ha nincs ölben, de sokszor akkor is. Köszi, ha tudtok tanácsot adni.

Legjobb válasz: Ha tápszer után kap cicit,akkor holt biztos nemsokára el apad a tejed.Elõbb cici,aztán tápszer.Amúgy szerintem túl eszi magát,és a felesleget bukja ki.Adj neki kevesebb tápit! Még ne akard megtanítani egyedül aludni,pici még hozzá.Most ahogy épp elalszik,az jó :)

Ha tápszer után kap cicit, akkor holt biztos nemsokára el apad a tejed.Elõbb cici, aztán tápszer.Amúgy szerintem túl eszi magát, és a felesleget bukja ki.Adj neki kevesebb tápit! Még ne akard megtanítani egyedül aludni, pici még hozzá.Most ahogy épp elalszik, az jó :)
Szia! Megint én. Nem akarok okoskodni, csak 1 jó tanács: Próbáld meg másfajta cumisüvegbõl etetni. Szerintem a MAM 1000-szer jobb! Csak akkor jön a cumisüvegbõl a tejcsi, ha szívja. Az Aventot, ha felfordítod, szinte folyik belõle. Épp ezért gyorsabban kell ennie, nyelnie a picinek. Lehet, hogy a sírás és a bukás (hányás) is ezért van. Akár a pocija is fájhat. A MAM-os üveg ún. (Anti Colic), direkt hasfájós babáknak van, kevesebb levegõt nyelnek. A másik pozitívum, hogy ezt az üveget darabjaira lehet szedni, így könnyebb elmosni, és akár önmagában is sterilizálható. Gondold meg!
A kérdező hozzászólása: Aventes, a legkisebb méret. Este hányt is, tuti nem bukás volt. Felhívtam az ügyeletet, szerintük is túl sokat eszik. Azt mondták, ha éjjel még hányna telefonáljak újra és kijönnek, de aztán már jobban lett. Úgy látszik nagyon kis "beles" a lányom, amennyit adok azt mind megeszi, ha nem fér bele akkor is! :-)
Milyen cumisüvegbõl eteted?
A kérdező hozzászólása: Iszok tejserkentõ teát is és szedek bogyót is. Mégis egyre kevesebb, pedig ciciztetem is, meg fejek is, legalább egyszer egy nap. Most is kb. fél-egy óra fejéssel a két mellembõl nem jött le 30ml! Azt nem tudom, hogy mennyit eszik meg cicibõl, de nem hiszem, hogy 10-20ml-nél többet. Akkor hintõporozni is fogom. Utálom szegénykémet ébresztgetni, általában kb. 3-4 óránként etetem, ahogy kijön. Éjjel nem kell egyedül kelteni, de alszik akár 5 órát is egyhuzamban. Persze ez nem baj, mert akkor gondolom nemsoká átalussza az éjszakát. A kislányom kb. 6-7-8szor eszik egy nap, azt mondta a védõnõ, hogy a 6 teljesen jó. Kipróbáltam elõbb kapott cicit, utána tápszert, kevesebbet is evett belõle és nem jött annyi vissza, de utána is muszáj cicire tenni, mert különben sír. Így meg nagy nehezen elalszik. Megyek is keltegetni, ideje enni.
Jaj, bocsi! Átmásoltam a kérdésedet, hogy mindenre válaszoljak, de elfelejtettem kitörölni! :-) Elnézést!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!Amúgy legtöbbször nehezen megy neki a büfi. :-( Még kérdés, a köldökcsonknak már nem kellett volna leesnie? Ti mivel kezelitek, mert nekem a kórház és a védõnõ alkoholt mondott és, hogy nehogy hintõporozzam, a gyerekorvos meg csak hintõport! Ismerõseim szerint mindkettõt kéne. Amúgy az alkoholt választottam. Viszont nem tudom, hogy jó-e így. Ébresztgetitek az etetések miatt? Gondolom rájöttetek, hogy elsõ baba! :-)
Az én lányom pl. be is volt sárgulva, azért (is) aludt el a cicin. Jóllakva tuti nem volt!
Én is azt tanácsolom, hogy elõbb cici, aztán tápszer. Az én lányom is rettentõ bukós volt, pedig nem ette túl magát. Cicizés közben bealudt, így nehezen ment a büfiztetés is. Picit leraktam (kb. fél-1 perc), majd újból fölvettem, hátha akkor sikerül a büfi. De ettõl függetlenül is bukott, evés után akár 1 órával is. :( Ha van még kérdés, szívesen válaszolok, ha tudok. :)
A kérdező hozzászólása: Oké, megnézem, köszi a tanácsot!

Kislányom 16 hónapos és 12090 gramm és 84 cm! Havonta 30 dkg-át hizik! Az nem sok egy kicsit? Rengeteget mozog és korához képest azt mondta a védönö, hogy nagy!

Leirom mit eszik napközben.

Legjobb válasz: Nincs semmi gond, õ ekkora. Az étrend jó, minden benne van, ami kell. Az enyém is 12 kiló volt 18 hónaposan, 2 évesen meg 15.... Az orvosunk szerint õ ilyen alkat. Pedig iszonyúan sokat mozog, egész nap meg sem áll, nem kap nasit, enni sem eszik sokat (pl. ebédre max. 150g-nyit kb...), igaz, még szopik...

Nincs semmi gond, õ ekkora. Az étrend jó, minden benne van, ami kell. Az enyém is 12 kiló volt 18 hónaposan, 2 évesen meg 15.... Az orvosunk szerint õ ilyen alkat. Pedig iszonyúan sokat mozog, egész nap meg sem áll, nem kap nasit, enni sem eszik sokat (pl. ebédre max. 150g-nyit kb...), igaz, még szopik...
Szerintem teljesen jól eszik, nem is tûnik soknak egyáltalán!! És ahogy látom felesleges kalóriák (nasi, csoki stb) sincs benne. Jól csinálod, szerintem semmi baj ezzel :) Igy olvasva jó húsban lévõnek tûnik ( de én ismerõsökbõl indulok ki ahol 86-88 centi a kisfiú és 13 kiló hát jó kis vasgyúró küllemû) :) ) De õt mondjuk foylton tömik, szóval nem a csontozata miatt. Ismerek mást is ahol meg a kislány szintén olyan 86 cm és 14 kiló és egyáltalán nem látszik rajta nagyon szép normál testalkatú kislány:) Szerintem ne aggódj, mások nagyon örülnének ha ilyen szépen enne a gyerekük és ilyen normális dolgokat:)
Nem eszik sokat szerintem. Egyébként a barátnõm kislánya, aki most volt 1 éves, ugyan ekkora, csak lehet kicsit több a súlya. Megy magától már szépen. Nagy babák.
14, 5 hónaposom 82 cm és 13, 3 kg. ;) igaz nálunk az Apuka nem átlagos magasságú, több, mint 2 méter magas és a lányunk rá hasonlít.

16 hónapos kislányom visszahúzódó és keveset beszél. Ilyen lehet a természete vagy forduljak szakemberhez?

Mindent megért, minden kérést teljesít. Eddig 7 szót tud. De nagyon csendes, nagyon bátortalan, idegenek között nehezen oldódik és meg sem nyikkan. A kortársai ennél bátrabban szerintem. Talán többet is kellene beszélnie már?

Legjobb válasz: Ugyan már. Nekem 18 hós a kisfiam, és õ is csak pár szó mond. Nehezen oldódik, lassan megy neki.Õ nagyon anyás, bújós kisfiú. Nincs ezzel semmi baj, ilyen a természetük.

Ugyan már. Nekem 18 hós a kisfiam, és õ is csak pár szó mond. Nehezen oldódik, lassan megy neki.Õ nagyon anyás, bújós kisfiú. Nincs ezzel semmi baj, ilyen a természetük.
Valószínûleg ilyen a természete, az én 16 hós lánykám is ilyen típus. Olyan kis nyugodt, csendben szemlélõdõ fajta. Mindig mondták is a játszótéren, h. milyen áldott jó gyerek, milyen csendes és nyugodt baba. Örülj neki, h. nem kell állandóan utána rohanni, rákiabálni, mert nem bírsz vele másként!:)
Az én fiam 20 hónapos, és õ is pár szót tud. Inkább a szavak elsõ szótagát használja, de azt is csak 1 hónapja. Itthon megy a duma, de máshol meg sem szólal. Vannak különbözõ korszakok a babák életében, amelyek meg fognak változni. Nekem van olyan ismerõsõm, akinek a 3 éves kislánya még mindig visszahúzódó. Az orvos szerint ez természete. Nem kell izgulni. Egyébként nagyon sok függ attól, hogy mennyit viszed társaságba, és ott mennyire hagyod "magára".
Na az én 13 hósom meg pont az ellenkezõje...:) . Jó pár szót tud már és be nem áll a szája..és túl pörgõs..Néha nem a legjobb. De azért örülök h nem full nyugis.

Mennyit nőt a babátok lába? 16 hónapos kislányom 21-es szandált hord most augusztusban. Merjem megvenni (jó az akció a Siestából) a zárt cipőt 22-es ill.23-as méretben?

Õsz-tél-tavasz alatt biztos eléri, nem? Márciusban 19-es mérettel kezdtünk.

Legjobb válasz: Bocs hogy nem a kérdésedre válaszolok, de milyen akció van most a Siestánál?

Bocs hogy nem a kérdésedre válaszolok, de milyen akció van most a Siestánál?
A kérdező hozzászólása: Az egyik boltjukban (Nyíregyházán) 40%-os akciók vannak. Sok szandál, de sikerült végül zárt cipõt vennem neki õszre.
Hú nagyon jó.Pont én is Nyíregyen akarok neki venni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!