Találatok a következő kifejezésre: Kislányom állandóan éjszaka (13 db)

2 éves kislányom az éjszaka közepén állandóan felsír, és odakéri magát hozzánk. Miért csinálja?

Legjobb válasz: Nem szabad oda engedni, kézbe venni sem beszélgetni vele kézen fogjátok berakjátok az ágyába kis simogatás és ki is jösz a szobából, ha megint kijön megint vissza torka szakadtából üvölteni fog sõt hányhat is de ne hagyátok hogy veletek aludjon mert akkor évekig eltarthat.

Nem szabad oda engedni, kézbe venni sem beszélgetni vele kézen fogjátok berakjátok az ágyába kis simogatás és ki is jösz a szobából, ha megint kijön megint vissza torka szakadtából üvölteni fog sõt hányhat is de ne hagyátok hogy veletek aludjon mert akkor évekig eltarthat.
mert magatok közé veszitek? :)
mert még kicsi, lehet fél valamitõl, vagy csak nem szeret egyedül aludni, és a szülei mellett érzi magát biztonságban
Van hogy az én fiam is odaakar jönni és én odais engedem!Mindenkinek szíve joga eldönteni hogy engedi vagy sem!Teszem hozzá hogy ez egyáltalán nem mindennapos de ha már nemmarad meg a helyén sehogysem igenis odaengedem mert akkor biztos hogy rosszat álmodott vagy megilyedt valamitõl és könnyebben megnyugszik mellettünk!Szerintem nála is ilyesmi gond lehet hogy egyszer rosszat álmodott vagy esetleg megilyesztette valami zaj, és fél hogy újra megtörténik.

Mit csináljak 7, 5hós kislányommal, hogy éjszaka ne ébredjen állandóan fel?

Már nagyon kivagyunk apával mert 8kor este lefekszik,el?tte vacsizik általában tejpépet+cicizik elalváskor.Éjfélig alszik,de van hogy hamarabb is megébred és aztán 2-2,5óránként nyöszörög,felsír,cicizne állandóan.Foga még nincsen,de ez már nem a fogától van sztem mert 4hete egyfolytában ezt csinálja.Kinek milyen módszer vált be?

Legjobb válasz: Szia. Lehet a fogától is nekem a picim ezt csinálta kb 2 hónapig még ki nem bujt a fogacskája. Amúgy van már foga? Ja és a cumit nem próbáltad hátha megnyugtatja.

Szia. Lehet a fogától is nekem a picim ezt csinálta kb 2 hónapig még ki nem bujt a fogacskája. Amúgy van már foga? Ja és a cumit nem próbáltad hátha megnyugtatja.
Elsõ vagyok bocsi. Látom irtad hogy foga nincs még. Szerintem akkor biztos az lesz a gond.
Az én fiam is ugyanezt csinálja kb 2 hete, mondjuk neki szerintem a foga jöhet mert elégé be van dagadva az inye..meg rág folyamatosan.a cumi nem nyugtatja meg Õt, én teát szoktam neki adni ha ejjel felébred pár perc és visszaalszik a cumisüveggel a szájában.
Valami gondja tuti van , ok nélkül nem kelnek fel. Õ már lehet érzi a fogát, legyél türelmes, és ha nem bántja majd semmi akkor ismét jobban fog aludni. Nálunk ilyen idõsen óránként kelt, ebbõl 20 perc szopi, 20 perc altatás ringatva így maradt 20 perc alvás(ami legtöbbször persze nem jött össze), majd kezdõdött az egész elölrõl. ez kb. 2-3 hétig ment így, míg egy reggel látom kibújt a foga. Türelem, szokták mondani, mi akartunk gyereket.

Mit tehetnék? 17 hónapos kislányomnak állandóan melege van éjszaka!

Pedig csa 18 fok van a szobában, egy pamut pizsamában alszik és a takarót is lerúgja. Még így is többször felébred és próbál levetk?zni. Ha leveszem róla a fels?t, utána már alszik...

Legjobb válasz: én is ruha nélkül alszom. Van aki nem bírja a ruhát alváskor. Attól nem biztos, hogy melege van. Keress neki nagyon könnyû kis batiszt, bõ ingecskét pizsamafelsõnek. Lehet, hogy csak a testhezálló, kötött zavarja. Olyan kis indiai géz szerû és bõ legyen, inkább nagyobb, mint a mérete. Én azt nem bírom, ha itt elõl a kulccsontomat fedi valami. Apámnak meg nem lehet a karján/vállán semmi. Mindegy milyen hideg van. Próbálgasd a ruhadarabokat, nem baj, ha eredetileg nem pizsama. Talán valami kis agyonmosott pamut nagyobb méretû ingecske válna be. Akár kereshetsz a turiban. S az ujját rövidebbre vágnád.

én is ruha nélkül alszom. Van aki nem bírja a ruhát alváskor. Attól nem biztos, hogy melege van. Keress neki nagyon könnyû kis batiszt, bõ ingecskét pizsamafelsõnek. Lehet, hogy csak a testhezálló, kötött zavarja. Olyan kis indiai géz szerû és bõ legyen, inkább nagyobb, mint a mérete. Én azt nem bírom, ha itt elõl a kulccsontomat fedi valami. Apámnak meg nem lehet a karján/vállán semmi. Mindegy milyen hideg van. Próbálgasd a ruhadarabokat, nem baj, ha eredetileg nem pizsama. Talán valami kis agyonmosott pamut nagyobb méretû ingecske válna be. Akár kereshetsz a turiban. S az ujját rövidebbre vágnád.
Próbáld meg csak egy kis trikóban letenni, meg a pizsialsó.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Próbálkozunk! Biztosan melege van, mert van, hogy le is izzad :) ) szervi probléma nincs, már többször is vizsgálták.


Kislányom állandóan kitakarózik éjszaka. Hogyan oldjam ezt meg?

Éjszaka valahányszor felébredek átmegyek, hogy megnézzem, mert tudom, hogy hajlamos rá, és persze az esetek többségében kitakarózva találom. A hálózsákkal már elkéstem, most 17 hónapos. Pár hete alszik a saját ágyában, azel?tt velünk aludt, akkor ezért nem volt ilyen gond. Nagyon köszönöm!

Legjobb válasz: Miért késtél el a hálózsákkal? Az én 3,5 éves unokaöcsém is még mindig abban alszik (mármint felül ujjatlan, alul zárt hálózsák szerû, zipzáros izé + takaró).

Miért késtél el a hálózsákkal? Az én 3, 5 éves unokaöcsém is még mindig abban alszik (mármint felül ujjatlan, alul zárt hálózsák szerû, zipzáros izé + takaró).
Szerintem sem késtél el a hálózsákkal, ez tûnik a legjobb megoldásnak. Hisz mégsem kötheted rá a takarót a gyerekre... :-)
A kérdező hozzászólása: Azért gondolom, hogy késõ a hálózsákkal, mert mindenhol azt olvastam (pl. Kismama magazin), hogy ha pici korától nem használtuk akkor ha már tipeg vagy jár semmiképpen se kezdjük el, mert feláll és elesik benne. Az én lányom meg aztán tényleg ilyen, kipattan a szeme, és már áll is fel. Belegondolva, hogy én egy zsákban ébrednék, és még álmosan zsákban kellene felállnom, vagy akár a kiságyban pár lépést tenni benne, hát biztos felbukfenceznék. Úgyhogy köszi az ötleteket, de...
Én nem aggódtam ezen, ha fázna, úgyis felébredne :) De tényleg, én is melegebb pizsit adtam rá régebben... ma már megtanult egyedül betakarózni. 5, 5 éves.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!
Az én lányom pici korától hálózsákban aludt és kb.2, 5évesen hagytuk el, mikor költöztünk és kapott rendes ágyat meg ágynemût. Sokszor kitakarózik, de meleg pizsi + zokni van rajta. Viszont ha fázik magára húzza, mert a teleken együtt alszunk és ott ezt tapasztaltam.
nekem is kitakarózik a kislány.alatta van 1meleg takaró, harisnya+meleg pizsama...melegen van öltöztetve.
Melegebb pizsama, esetleg akár zokni a lábára és akkor tutira nem fázik meg fûtött lakásban.

Kislányom 6 hónapos. Rászokott arra hogy állandóan babakocsiban rázom és ugy alszik el. Éjszaka is sajna. Hogy szoktassam le erről?

Legjobb válasz: Az elsõ válaszoló vagyok. Csak azért kérdeztem a körülményket, mert én is mindig segítettem neki az elalvásban, soha nem tudott egyedül elaludni. Vagy ringattam, vagy bébihordozóban aludt el és utána tettem a kiságyba. Aztán persze rá nemsokkal fel is kelt. A hónapot meg azért kérdeztem, mert nálunk 6 hósan bezavart a mozgásfejlõdés és szinte óránként felkelt, pedig elõtte több órát is aludt egyhuzamban. Mióta elmúlt a mozgásfejlõdés (már stabilan áll), azóta "csak" kétszer kelt fel éjszakánként, de rémálom volt visszaaltatni. Most 7 hónapos és már teljesen ki voltam a fáradtságtól, meg az éjszakai kelésektõl és véget nem érõ ringatásoktól. Aztán találtam nemrég egy módszert, ami nagyon bejött. Lehet lesz olyan, aki ellene fog szólni, de azért leírom. Szóval én elolvastam és alkalmazni kezdtem az Aludj jól gyermekem c. könyvben leírtakat. Elsõ este gyomorgörccsel kezdtem neki, felkészültem a legrosszabbra, de láss csodát, egy kis sírás-rívás után 15 perc alatt elaludt magától a kiságyban és reggelig fel sem kelt!!! Aztán másnap napközben is sikerült 15 perc alatt elaludnia. Már második este ott tartottunk, hogy 1 perc alatt elaludt és meg se nyikkant egész éjszaka. El sem hiszem, hogy azóta normálisan tudok aludni, a kezem meg a hátam pedig nem szakad le a cipeléstõl. Még annyit hozzátennék, hogy a gyerek miután felkel, soha nem néz rám 'rossz szemmel', amiért kicsit sírni hagytam.

Az elsõ válaszoló vagyok. Csak azért kérdeztem a körülményket, mert én is mindig segítettem neki az elalvásban, soha nem tudott egyedül elaludni. Vagy ringattam, vagy bébihordozóban aludt el és utána tettem a kiságyba. Aztán persze rá nemsokkal fel is kelt. A hónapot meg azért kérdeztem, mert nálunk 6 hósan bezavart a mozgásfejlõdés és szinte óránként felkelt, pedig elõtte több órát is aludt egyhuzamban. Mióta elmúlt a mozgásfejlõdés (már stabilan áll), azóta "csak" kétszer kelt fel éjszakánként, de rémálom volt visszaaltatni. Most 7 hónapos és már teljesen ki voltam a fáradtságtól, meg az éjszakai kelésektõl és véget nem érõ ringatásoktól. Aztán találtam nemrég egy módszert, ami nagyon bejött. Lehet lesz olyan, aki ellene fog szólni, de azért leírom. Szóval én elolvastam és alkalmazni kezdtem az Aludj jól gyermekem c. könyvben leírtakat. Elsõ este gyomorgörccsel kezdtem neki, felkészültem a legrosszabbra, de láss csodát, egy kis sírás-rívás után 15 perc alatt elaludt magától a kiságyban és reggelig fel sem kelt!!! Aztán másnap napközben is sikerült 15 perc alatt elaludnia. Már második este ott tartottunk, hogy 1 perc alatt elaludt és meg se nyikkant egész éjszaka. El sem hiszem, hogy azóta normálisan tudok aludni, a kezem meg a hátam pedig nem szakad le a cipeléstõl. Még annyit hozzátennék, hogy a gyerek miután felkel, soha nem néz rám 'rossz szemmel', amiért kicsit sírni hagytam.
Irnál még a körülményekrõl? Úgy értem, hogy korábban hogy aludt el? Magától vagy ringattad és az éjszakákat átaludta? És csak most 6 hósan változott meg az alvási szokása?
Meg arról, hogy mi mással próbálkoztál, és akkor mi történik? Egyedül hagytad a kiságyában, vagy mellette ültél, énekelsz vagy mesélsz neki valamit, melléfeküdtél, vagy ölben próbáltad altatni, szóval mi mindent próbáltál, és mit szólt hozzá a kislányod?
A kérdező hozzászólása: Szia!Az elején napközben aludt csak babakocsibanéjszaka kiságyban./Kint altattam kocsiban mig nemvolt még nagy meleg a nyár elején/.Aztán erre annyira rászokott, hogy éjszaka ha elaltattam ölben ringatva természetesen:) és letettem a kiságyba vagy abban a pillanatban, vagy félórán belül felébredt.és ilyenkor nagyon nehéz vissza altatni.És az éjszakát szinte végig aludta, és alussza mai napig.Este elaltattam az ölemben és letettem a kiságyba , félórát sem aludt és felkelt.
A kérdező hozzászólása: Szóval , ezaz alvási szokás nem most alakult ki, már tart egy ideje.Azt látom rázva kell altatni, és ha felkel éjszaka csak igy tudom vissza altatni ujra.
A kérdező hozzászólása: ird már le a módszer lényegét pár szóban, légy szives!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Kislányom 14 hónapos és eddig a kiságyban (most mellettem a nagy ágyon) állandóan forog, 100x helyet változtat egy éjszaka. Mikortól növik ki ezt a mocorgós alvást?

A kiságyban egyszerûen egy ideje nem hajlandó aludni. Olvastam, hogy leszerelik a rácsot de õ olyan sokat mocorog, hogy félek leesik. Ugyanakkor egy leesésgátlós ágyból is ki tudna fordulni olyan sokszor változtat helyet és olyan össze vissza alszik. Mikorra növik ezt ki a gyerekek?

Legjobb válasz: Az én unokám már 6 éves és állandóan forog, szerencsére nem esik le az ágyáról, csak takargatnom kell, hogy ne hûljön ki a teste.

Az én unokám már 6 éves és állandóan forog, szerencsére nem esik le az ágyáról, csak takargatnom kell, hogy ne hûljön ki a teste.
az a rossz hírem van, hogy 16évesen is ezt csinálom, szerintem nem mindenki növi ki :S még most is képes vagyok leesni az ágyról :D
A kérdező hozzászólása: hú hát eddig nem túl megnyugtató. én meg azt hittem 1, 5 - 2 évesen elkezdenek "rendesen" aludni :)
Az én fiam 9 éves. Õ is állandóan forog pici kora óta. De nem szokott leesni. Mindig úgy öltöztettem éjjelre, hogy ha kitakarózik, akkor se fázzon.
Keresztlányom 5 éves lesz. Nála is megmaradt az izgága alvás.
Nálunk ha, fogzás van akkor mocorog egész éjszaka, nálunk a francia ágy mellé közvetlen oda van tolva a saját felnõtt méretû heverõje, de persze az õ helyén az aktuális alvótársai alszanak, õ meg mellettem, feje a fejemhez érintve.Én is takargatom, és keveset alszok, mert néha mászkál és tol apa felé, na akkor én beszorulok kettõjük közé, olyankor átfkszem az õ heverõjére, de aztán késõbb újra megtalál és ott van.Ha nem fogzik általában ott ébred, ahol lefeküdt.Elejétõl fogva velünk aludt, de volt kiságy is, de nem erõltettük.Most õ 15 hós én 19 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: :) ajjaj ezek szerint vannak az izgága és nem izgága gyerekek. Most kaptam egy tippet hogy van ilyen kanapé [link] errõl nem gurul le viszonylag nagy a helye is. Valakinek tapasztalat?

Rájöttem hogy nem a fogzástól ébred a kislányom óránként, hanem anyahiánya van. Állandóan kellek neki éjszaka. Hogy kezeljem ezt?

Már vagy fél éve alig alszok valamit, mert óránként felkel éjjel, és vagy visszaalszik egyb?l a cumira, vagy ha végképp nem megy, akkor magamhoz veszem. De már annyira kimerültem, hogy a férjem tegnap éjjel felajánlotta, hogy aludjak külön szobában és majd ? kel hozzá egész éjjel. Ennek az lett a vége, hogy a fél éjszakát végig ordította még a férjem ölében is, és amikor mellém fektette egyb?l elhallgatott. Ebb?l gondolom hogy eddig is csak az volt a baja hogy én nem vagyok mindig mellette. De most mit csináljak? Nem virraszthatok egész éjjel az ágya mellett. Ha mellettem alszik az sem jó, mert rám mászik, mocorog, én meg úgy nem tudok aludni. Hogy lehetne ezt a helyzetet leggyorsabban megoldani? Mindig is külön szobában altattuk és régen aludt is szépen a helyén, csak mostanában viselkedik így. Segítsetek, már nem bírom sokáig alvás nélkül, így senki segítségére nem számíthatok mert csak én kellek neki éjszaka, nappal sem tudok aludni, mert nincs kire hagynom.

Legjobb válasz: 13:26, 14:16 és kedves Kérdezõ! Elhiszem, hogy vannak, akiknél bejön ez a "szoktatás" módszer, de mindenkinél nem. Nekem 3 gyerekem van és csak egy tudott nyugodtan aludni éjjel a fogzási idõ alatt. Elhihetitek, hogy ugyanúgy foglalkoztam mindegyikkel, tehát nem "szoktatás" kérdése volt. A nyugisabb gyerekek szülei örüljenek! Az érzékenyebb gyerekek szüleit pedig nem kell megbélyegezni, hogy elkényeztetik a gyereket, meg rosszul szoktatták, meg hadd sírjon egy-két éjszakát. El kellene fogadni, hogy vannak ilyen gyerekek is, meg olyanok is.

13:26, 14:16 és kedves Kérdezõ! Elhiszem, hogy vannak, akiknél bejön ez a "szoktatás" módszer, de mindenkinél nem. Nekem 3 gyerekem van és csak egy tudott nyugodtan aludni éjjel a fogzási idõ alatt. Elhihetitek, hogy ugyanúgy foglalkoztam mindegyikkel, tehát nem "szoktatás" kérdése volt. A nyugisabb gyerekek szülei örüljenek! Az érzékenyebb gyerekek szüleit pedig nem kell megbélyegezni, hogy elkényeztetik a gyereket, meg rosszul szoktatták, meg hadd sírjon egy-két éjszakát. El kellene fogadni, hogy vannak ilyen gyerekek is, meg olyanok is.
Nyilván fél valamitõl (néz tv-t?) Aludj vele. Ha éjjel felriad és érzi, hogy mellette vagy, másodpercen belül visszaalszik. Így pihenhetsz te is (még ha rádmászik is idõnként). A kisgyerekeknek nagyon fontos az anya testközelsége.
Mi a kezdetektõl együtt alszunk és tény, hogy jobban alszik, ha mellette vagyok. Próbáljatok egy ideig együtt aludni, ne aggódj, a mocorgás meg fog szünni, ha rájön hogy nem alkalmi eset az, amikor melletted fekszik. Énrám is rám mászik, ráadásul keresztben a gyerek. Ilyenkor várok egy picit, majd lerakom magam mellé. Vannak idõszakok amikor jobban szükségük van ránk, mint azt hinnénk. Te is nyugodtabban fogsz aludni, próbáld ki. Mi veszteni valód lehet? :)
szerintem pedig le kellene szoktatni errõl, mert ez nagyon nem jó dolog, neki se, neked se. még 2 éjszaka, hogy a férjed megy be hozzá, és hidd el, megszûnik ez a hiszti. (amúgy én nem hiszek az ilyen anyahiányokban, csak a rossz szokásokban)
14:16-os vagyok. Bocsánat a hibákért, de közben fõzök! :) )
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a tanácsát. Én is szívesen aludnék vele, ha nem mocorogna, de fõleg inkább attól félek nehogy végleg odaszokjon. 14.16-osnak: nálunk az elalvással nincsenek ilyen gondok, mert én is csak leteszem és állok mellette a sötétben, soha nem simogatom, nem beszélek, vagy ilyesmi. Szépen elalszik mindig, csak pár óra elteltével kezdõdnek a gondok. Mostmár ott vagyok, hogy kezdek visszatérni az eredeti feltételezésemhez, hogy esetleg a fogzás miatt viselkedik így, tehát az, hogy mindig nálam nyugszik csak meg azért van mert fáj a foga éjjel. Az tény hogy be van dagadva az ínye hátul, de már jó ideje így viselkedik.
A kérdező hozzászólása: Ja és nem nézi a tv-t, nem érdekli. Mostanában nem is ijedt meg semmitõl.
Nem éhes? Vagy mit csináltok, mikor óránként felkel? Az én babámnak is vannak óránként kelõs korszakai, olyankor a fogára gyanakszom, és hát úgy is szokott lenni. Utána megint átalussza az éjszakát, most épp 2x kel éjszaka, szopival visszaalszik 5 perc alatt. Ez is rossz szoktatás, de legalább nem sír. Viszont már csak alváshoz-visszaaltatáshoz kell a szopi, errõl meg csak leszokik idõvel. 14 hónapos anyukája Remélem mihamarabb megoldódik a helyzet...
A kérdező hozzászólása: Kedves Elsõ! Az én lányom is szörnyen érzékeny és izgága, lehet hogy ez is közrejátszik. Biztos nem éhes, mert már egyszer próbáltam adni neki tápszert éjjel, de nem kellett. A cumira visszaalszik legtöbbször. Tegnap este adtam neki nurofent éjszakára és láss csodát, nem kellettem neki egész éjjel.
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem írni, hogy nappal is iszonyatos mennyiséget iszik, és kizárólag csak vizet kap születése óta.
Hát ha így álltok akkor szerintem jobb lenne kivizsgálni, nincs-e valami baja mert ennyi víz már túlzás.
Nem kell hozzá felkelni, majd leszokik róla.
Nem tudom hogy zajlik ez nálatok, de ha azért csinálja, hogy körülötte legyél éjjel, akkor segithet egy csöpögésmentes pohár az ágyába. Akkor anélkül is ihat, hogy neked fel kellene kelni hozzá. A pelenkát pedig ne cseréld éjjel, max, ha kifolyik. Ha igy is igényli az 1 litert, akkor vidd el az orvoshoz, mert lehet, hogy gond van a cukrával vagy ilyesmi.
Nincs túlöltöztetve éjszakára?
A kérdező hozzászólása: Pelust azért cserélek, mert olyat még nem találtam, ami ezt kibírná, pedig már minden létezõ fajtát kipróbáltunk. Ha mellé rakom az üveget, addig iszik, míg ki nem fogy, és akkor is fel kell kelnem újratölteni, mert kb óránként ébred inni. Próbáltam, már azt is, hogy csak sírjon, de 3 éjszakánál tovább nem bírtam. Sem õ nem aludt sem én, és ezzel mindkettõnk napja el volt rontva. Köszönöm a válaszokat. Akkor vigyem el orvoshoz?
Szia! Ugyanez van nálunk is, nekem 16 és gél hónapos a kislányom. Már nagyon kivagyok, elegem van az egészbõl. Nem tudom hagyni ordítani, mert akkor a család másik 2 tagja nem tud aludni, a férjem dolgozik. Nekem is rengeteg teát megivott éjjel, aztán egyszerûen nem adtam neki csak fél cumisüvegnyit, így át is állt erre. De akkor is felkel, pedig nem éhes, mert vacsira mindig eszik rendesen lefekvés elõtt.
Ja és a pelus csere is így megy nálunk, most már csak 1x cserélem neki, mert tiszta egymerõ pisi lesz ha nem cserélem ki neki.
Szinte pontosan, szóról-szóra ezt akartam kiírni! Sikerült leszoktatni vagy leállt magától? Ha te szoktattad le, akkor hogyan?

Kislányom kb.3 hetes kora óta átaludta az éjszakát. Most 3, 5 hónapos, és pár hete nagyon rosszul alszik. Nyugtalan, állandóan felébred, és sírdogálni is szokott. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: lehet készülõdnek a fogacskák. az én kislányomnak már 4 hónaposan kibújt két foga, de természetesen már hamarabb kezdõdtek a tünetek... lehet kicsit hígabb a széklete vagy piros a popója is

lehet készülõdnek a fogacskák. az én kislányomnak már 4 hónaposan kibújt két foga, de természetesen már hamarabb kezdõdtek a tünetek... lehet kicsit hígabb a széklete vagy piros a popója is
A kérdező hozzászólása: Már egy ideje nyálzik és rágcsálja az öklöcskéjét. A fogzás miatt rosszabbul alszanak?
Vagy növekedési ugrás is lehet, vagy mozgásfejlõdés!És igen, ha a foga jön, persze hogy rosszabul alszik, hiszen fáj neki!Lehet hogy az elkövetkezendõ idõszak ilyen lesz!Olyan sokat változnak...változik az alvási szokásuk is!
Igen a fogzástól alhat nyugtalanabbul, az én kislányom is 7 hetes korától este 9-reggel 8-ig aludt, aztán 4, 5 hónapos korától kezdett ébredni egyre gyakrabban és ez egészen 8 hós koráig tartott, most 11 hónapos és van h csak 1x kel éjszaka enni, de van h 3x is. Próbálj neki adni chamomilla ch 15-t, vagy viburcol kúpot, ezek homeopátiás szerek és nagyon jók. Kitartás!!

10 hós a kislányom. Mibe öltöztetitek éjszakára, hogy ne fázzon meg mert a takarót állandóan lerugja. Hosszú ujjú bady+hosszú szárú lábas nadrág. Hálózsákot nem szereti. A kis hátát mindig betakarom, de éjjel lerúgja. Valami jó ötlet rá?

Legjobb válasz: Ugyanezt csinálja az én kislányom is, így alá terítek egy meleg plédet, illetve csak a hasát takarom be ( így nem tudja lerúgni), amelett persze body, nadrág, zokni.

Ugyanezt csinálja az én kislányom is, így alá terítek egy meleg plédet, illetve csak a hasát takarom be ( így nem tudja lerúgni), amelett persze body, nadrág, zokni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!