Találatok a következő kifejezésre: Kiskunmajsán a a napi belépő (1 db)

Kiskunmajsán a fürdőbe a napi belépő hányszori belépésre jogosít?

A fürd? melletti faházas üdül?be mennénk. Nem lenne baj, ha pl. ebédelni ki tudnánk szaladni a szállásunkra. De a legtöbb fürd?ben egy belép?vel csak napi egyszer lehet bemenni a fürd? területére. Tud valaki valami érdemleges választ?

Legjobb válasz: Amennyiben szállóvendég vagy, akkor kilépõvel bármennyiszer visszamehetsz. Viszont ebben az esetben írasd rá a recepción a szobaszámot a belépõre, hogy a kilépõt kiállíthassák!

Amennyiben szállóvendég vagy, akkor kilépõvel bármennyiszer visszamehetsz. Viszont ebben az esetben írasd rá a recepción a szobaszámot a belépõre, hogy a kilépõt kiállíthassák!
A kérdező hozzászólása: Kösz, úgy lesz!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogy tudok legolcsóbban eljutni Balatonfüredről Zamárdiba?

6

Mi ez a tábla az autópályán? (Érd k. )

Szóval az autópályán, ahogy megyünk, láttam pár táblát, amin rajt van egy kutyus. Ez mit jelez?

5

Balaton partján merre lehet megállni közvetlen a part mellett autóval?

Naplemente, romantikázás céljából. :) Válaszokat előre is köszönöm!

3

Jó Last minute wellnest kínáló oldalak?

0

Sopronban lesz augusztus 20-án tűzijáték?

Honnan érdemes megnézni?
Mit ajánlotok Sopronban megnézni? A Harrer cukrászda jó? Nem drága nagyon?

1

Kisvárda közelében hol van olyan hely, ahol elég kicsi a fényszennyezés ahhoz hogy láthassam a Tejútrendszert? 13/L

égebben csillagász szerettem volna lenni :D de erről lemondtam,viszont még mindig nagyon érdekelnek a csillagok,galaxisok stb. és mindig ha felnézek az égre szomorú vagyok,hogy olyan kevés csillag látszik pedig olyan gyönyörűek.. egyszer szeretném látni az igazi égboltot,ami Mo.-n nem lehetséges de akkor legalább azt,ami jobban hasonlít rá,mint néhány pislákoló pötty a felhők között

4

A Tótvázsonyt és Úrkutat összekötő út mentén van egy elhagyatott orosz bázis. Ez "szabadon" látogatható? A 7végén nézném meg a családdal, de potya útnak messze van.

2

Valaki megengedné-e, hogy a Piac utcára néző lakása erkélyéről, vagy ablakából fotózhassam az idei virágkarnevált?

Ha ugyanis az utcán nagy tömeg lesz, és nem lehet rendesen fotózni a takarások miatt, akkor szinte hiába utazunk annyit, hogy ott lehessünk. De ha valaki felengedne ketten a párommal, hogy onnan nézzük és fotózzuk, akkor nagyon klassz lenne, és tudnánk a szívességet viszonozni.

4

210 cm hosszú csúszdát fel lehet adni a Postán nem standard postai csomagként?

Valaki segítsen nagyon sürgős!!!!
A linken található csúszdát komolyan fel lehet adni a Postán nem standard csomagként? És komolyan csak 2500Ft-ba kerülne a szállítás? (Van egy ugyanilyen csúszda mint a linken található és gyorsan meg kellene oldani a szállítását, olcsón. Ezért kérdezem!) A méretei miatt kérdezem (210 cm hosszú) komolyan elviszi a Posta???

1

Valaki nem tudná megmondani hogy az egri strand mikor nyit?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!