Találatok a következő kifejezésre: Kiskunmajsán a a napi belépő (1 db)

Kiskunmajsán a fürdőbe a napi belépő hányszori belépésre jogosít?

A fürd? melletti faházas üdül?be mennénk. Nem lenne baj, ha pl. ebédelni ki tudnánk szaladni a szállásunkra. De a legtöbb fürd?ben egy belép?vel csak napi egyszer lehet bemenni a fürd? területére. Tud valaki valami érdemleges választ?

Legjobb válasz: Amennyiben szállóvendég vagy, akkor kilépõvel bármennyiszer visszamehetsz. Viszont ebben az esetben írasd rá a recepción a szobaszámot a belépõre, hogy a kilépõt kiállíthassák!

Amennyiben szállóvendég vagy, akkor kilépõvel bármennyiszer visszamehetsz. Viszont ebben az esetben írasd rá a recepción a szobaszámot a belépõre, hogy a kilépõt kiállíthassák!
A kérdező hozzászólása: Kösz, úgy lesz!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A siófoki vagy a balatonlellei szabadstrand a jobb?

Holnap elmennénk egy napra. Nagyjából mind a kettő egyforma távolság, kb 120 km. Melyikre mennétek? Melyik jobb és miért?

2

A kempingből kilehet menni vásárolni?

Ha én ugy döntök egy délelőtt hogy elmegyek mondjuk egy boltba, be kell jelenteni, vagy egyáltalán ki lehet jönni? ha igen mettől-meddig?? köszi

1

Milyen programokat szervezzünk?

Mához egy hétre megyünk ilyen családi nyaralásra, Siófokra.Ugye egyértelműen tervben van hogy fürdünk.Hajókázni is szeretnék, csak azt nem tudjuk merre.Tihanyba nem szeretnénk menni.Szóval hajóval merre?
Szeretnénk menni a balatonboglári gömb kilátóba, az jó ötlet?5 napra megyünk, remélem találunk jó programokat.

1

Vettem egy nagy Eiffel torony dísztárgyat szerintetek felvihettem a gépre? (csak kézi poggyászom van) Meg a rúzst be kel tenni olyan átlátszó tároló szatyorba?

előre is köszi a válaszokat :)

3

Parádon, vagy környékén van gyógyfürdő?

Parádon szeretnénk pihenni, elsősorban azért mert mindenhol az olvasom, hogy nagyon jó a gyógyvize. Arról nem találok sehol infót, hogy a Gyógyfürdő kórházon kívül van -e máshol fürdő, vagy hogy oda egyáltalán be lehet-e menni külsősöknek?

0

Melyik a legjobb strand a Velencei tónál?

Nem baj, ha fizetős, sőt inkább jobb!

1

Milyen programokat ajánlanál egy fiatal párnak szegeden?

6

Vízibiciklizéshez adnak mentő mellényt?

1

A siófoki aranyparti strandra kell belépőt fizetni, vagy ingyenesen is igénybe vehető?

2

Hogy jutok el a Déliből a Tűzoltó utcába, majd onnan az Izabella utcába?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!