Találatok a következő kifejezésre: Kiskunmajsán a a (11 db)

Kiskunmajsán a lent található linken lévõ kétágyas faházakban van konnektor?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Komfort nélküliben nincs.

Komfort nélküliben nincs.
A kérdező hozzászólása: köszi

Kiskunmajsán a fürdőbe a napi belépő hányszori belépésre jogosít?

A fürd? melletti faházas üdül?be mennénk. Nem lenne baj, ha pl. ebédelni ki tudnánk szaladni a szállásunkra. De a legtöbb fürd?ben egy belép?vel csak napi egyszer lehet bemenni a fürd? területére. Tud valaki valami érdemleges választ?

Legjobb válasz: Amennyiben szállóvendég vagy, akkor kilépõvel bármennyiszer visszamehetsz. Viszont ebben az esetben írasd rá a recepción a szobaszámot a belépõre, hogy a kilépõt kiállíthassák!

Amennyiben szállóvendég vagy, akkor kilépõvel bármennyiszer visszamehetsz. Viszont ebben az esetben írasd rá a recepción a szobaszámot a belépõre, hogy a kilépõt kiállíthassák!
A kérdező hozzászólása: Kösz, úgy lesz!

A Dávodi vagy a Kiskunmajsai fürdőnél van értékmegőrző?

Ilyenkor karszalagot adnak vagy vmi kártyát amit vízbe lehet vinni? Hogy oldjátok meg amikor mindannyian a vízbe akartok menni de az értékere valahogy figyelni kell?

Legjobb válasz: Kiskunmajsán van értékmegõrzõ igen, de nem emlékszem mennyibe kerül. Ja és nincsenek öltözõszekrények. Az öltözõben lehet öltözködni, és a ruhákat vagy táskát azt egy szatyorral ellátott vállfára kell tenni. Ennek sorszáma van, le kell adni a ruhatáros asszonyoknak és kapsz egy sorszámos kulcstartót. Na ha ebben a ruhatárban ott mered hagyni az értékeidet, akkor ott hagyod, ha nem ott az értékmegõrzõ. Kint a füvön nem hagynám és a fedett medencék mellett sem. (Fedett medence mellõl tûnt már el szatyrom, amiben csak egy könyv volt...) A ruhatárosokban meg szerintem meg lehet bízni.

Kiskunmajsán van értékmegõrzõ igen, de nem emlékszem mennyibe kerül. Ja és nincsenek öltözõszekrények. Az öltözõben lehet öltözködni, és a ruhákat vagy táskát azt egy szatyorral ellátott vállfára kell tenni. Ennek sorszáma van, le kell adni a ruhatáros asszonyoknak és kapsz egy sorszámos kulcstartót. Na ha ebben a ruhatárban ott mered hagyni az értékeidet, akkor ott hagyod, ha nem ott az értékmegõrzõ. Kint a füvön nem hagynám és a fedett medencék mellett sem. (Fedett medence mellõl tûnt már el szatyrom, amiben csak egy könyv volt...) A ruhatárosokban meg szerintem meg lehet bízni.
A kérdező hozzászólása: Sztem mindent a kocsiban hagynánk és a kulcsot meg a telefonokat raknánk értékmegõrzõbe.


Ha Kiskunmajsán van az állandó lakcímem akkor csak ott regisztrálhatok a munkanélküli központba vagy megyén belül mondjuk Kecskeméten is regizhetek?

Legjobb válasz: Csak ott regisztrálhatsz, ahova az állandó lakcímed szerint tartozol. Az se számít, ha van tartózkodási helyed (ideiglenes lakcímed)

Csak ott regisztrálhatsz, ahova az állandó lakcímed szerint tartozol. Az se számít, ha van tartózkodási helyed (ideiglenes lakcímed)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ :) Azért kérdeztem, mert gondoltam Kecskeméten több lehetõség lenne, mitn itt Kiskunmajsán egy kis városban!

A Bugaci Kisvasút jár vagy beszüntették? (Kecskemét-Kiskunmajsa közötti)

Neten ellentmondó infók vannak. Van köztetek helyi lakos biztos infókkal?

Legjobb válasz: Google: http://www.mav.hu/szolgaltatasok/Kecskemeti_menetrend.php

Nem vagyok helyi, ellenben MÁV-os igen, sajnos a vonalon a személyszállítás szünetel :(

Kiskunmajsa vasútállomásról hogy lehet eljutni a termálfürdőig?

Legjobb válasz: A Google Térképével lehet útvonalt tervezni. Én is ezzel szoktam kitalálni, hogy merre kell mennem: https://maps.google.hu/

A Google Térképével lehet útvonalt tervezni. Én is ezzel szoktam kitalálni, hogy merre kell mennem: https://maps.google.hu/

A Veszprém autó buszpálya udvarol hányas kocsi állásról indul a hajnali 5:40-es kiskunmajsai busz?

Legjobb válasz: Biztos ki van írva a pályaudvaron, de fel is hívhatod õket, megmondják.

Biztos ki van írva a pályaudvaron, de fel is hívhatod õket, megmondják.
A kérdező hozzászólása: én végig jártam és nincs ki írva.Az információn a nõ szerint nincs egyenes járat de a menetrend szerint meg van!ezért írtam ki ide hátha valaki tudja!

Ki az az Alvállalkozó, aki a kiskunmajsai Járóbeteg Szakrendelőnél csinálta a Geotermikus fúrásokat?

Legjobb válasz: Szeretném megkeresni,mert érdekelne ez a fûtés, és árajánlatot kérnék Tõle.

A kérdező hozzászólása: Szeretném megkeresni, mert érdekelne ez a fûtés, és árajánlatot kérnék Tõle.

Termalvizben lehet furodni? 16 hetes kismama vagyok es jovo heten megyunk Kiskunmajsara es nem tudom mi a helyzet a termalvizzel.

Legjobb válasz: A meleg medencékre ki is van írva, hogy terhesen nem szabad. A langyosabbakra is, hogy csak 8-10 perc. Inkább menj a hidegvizes medencébe és ússz sokat, az jót is tesz.

A meleg medencékre ki is van írva, hogy terhesen nem szabad. A langyosabbakra is, hogy csak 8-10 perc. Inkább menj a hidegvizes medencébe és ússz sokat, az jót is tesz.
Nem szabad!!Szerintem ne kockáztass, és ne is fürödj, nehogy elkapj valamit.Könnyen el lehet a strandon.Én is szeretnék nagyon fürdeni, imádok úszni, de megállom, bár tudom milyen hívogató a víz, de majd jövõre én is.Már alig várom.
Nem! Nem tesz jót a meleg víz, és tartalmazhat olyan összetevõket, amik nem jók a babának. Pl mi Harkányban voltunk az Radont tartalmaz, nem mehettem be én sem! Majsán van úszó medence is, inkább azt használd, vagy pihizz egy jót árnyékban. Szaunázni sem szabad.
Termálvízben nem szabad, ha jól tudom max.28 fokos vízben lehet csak fürdeni.Inkább uszkálj egyet! 35 hetes kismama
Nekem azt mondta a nõgyógyász, hogy 36 fokig bármibe belemehetek. (Mi Hévízen voltunk) Még mindig zárt vagyok, ezért még mindig járok úszni, a legjobb mozgás a kismamáknak, és amíg zárt a méhszáj, lehet. Üdv 37 hetes
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszokat en is sejtettem hogy nem szabad...sajna..na de most ez az elso
Majsán nem csak termálvizes medencék vannak, azokban nyugodtan fürödhetsz. Nagyon jó pl. az élménymedence, tiszta a vize. Nyugodtan belemehetsz, persze azért ne próbáld ki az örvényt :DDD!
Az élménybe és a hullámba nyugodtan belemehetsz, csak arra nagyon-nagyon figyelj, hogy utána alaposan mosakodj meg, és száraz fehérnemût vegyél fel. Ezekben tisztítóberendezés is van. Az úszómedence is sajnos termál, viszont nem meleg. Hát abba nem megyek bele én sem, pedig kacérkodtam már a gondolattal, de nem kockáztatok. Mi is fogunk a nyáron kimenni. Üdv: 17 hetes


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!