Találatok a következő kifejezésre: Kiskönyvben a számát (11 db)

A kiskönyvben a környezeti kód számai mit jelentenek?

A véd?n? kitöltötte és sehol nem találom a neten, hogy melyik szám mit jelenet és mit jelent az a szám, amit aláírt. Kíváncsi lennék, hogy ítél meg minket.
Attól függ mennyi idõs terhes vagy!
A kérdező hozzászólása: 36 hetes vagyok
elvileg ezt a védõnõdnek kellene elmagyaráznia. nem beszéltél vele?
Összesen napi 10 mozgásnak kell meglennie.
Nekem is kell számolni a 36. héttõl, de nekem máshogy. Minden nap délután 5 órakor el kell feküdnöm a bal oldalamra, és nézni kell, hogy a 10 mozgás mennyi idõ alatt van meg, 15, 30, 45 vagy 60 perc alatt. Eddig 15 és 20 perc alatt volt meg. Most 37 hetes vagyok, de azt én sem tudom, hogy mi a jó, mert a dokim egyszer sem kérte el a lapot, amire írnom kell.
Nekem nem is kellett sza´molnom.Pláne nem írnom.... Annyit mondtak, hogy az utolsó 2 hétben napi legalább 10 mozgás legyen.

Kiskönyvben a babamozgások számát vagy csak meglétét kell írni?

segítsetek! ott van ugye, hogy reggeli után, ebéd után stb, ide számokat kell írni (hogy hány db volt x id?ben belül) vagy csak jelölni (mondjuk pipával),hogy igen, volt mozgás??? a méhösszehúzódás görcsös érzés vagy a haskeményedés? csak pénteken megyek orvoshoz, azonban holnap töltöm a 34. hetet.

Legjobb válasz: ja, azt elfelejtettem, hogy az én babám evés után mindig pihizik, inkább evés elõtt aktív. ilyenkor mi van???

A kérdező hozzászólása: ja, azt elfelejtettem, hogy az én babám evés után mindig pihizik, inkább evés elõtt aktív. ilyenkor mi van???
Szia!Én nem töltöttem semmit se ki.Ami irás van benne azt a doki és a védõnõ irta be...
Szia! Én a 36. héttõl számolom a magzatmozgást, ehhez kaptam egy nagy kartonlapot, ahol fel van tüntetve, hogy hogyan kell számolni! :-) Szerintem pénteken kérdezz rá a dokinál, hogy nálatok ezzel kapcsolatban mi a szokás! Minden jót!
Kétféleképpen szokták számolni, kérdezd meg , tõled mit vár a doki, vagy a védõnõ. Általánosabb az adott idõben (vacsi után) egy óra alatt, oldaltfekve legyen meg a 10 mozgás.
Holnap csütörtök.Pénteken mész dokihoz, akkor azon az 1 napon nem múlik semmi.Szerintem is õt kérdezd meg, hogy szokták.Én is 34 hetes vagyok, majd kedden megyek dokihoz, de nem mondták még, hogx számolnom kellene.


Mire utal a kiskönyvembe a hüvelyi vizsgálat alá beírt 3000es szám?

a méhszáj állapotára? ha igen akkor 36-37 hetesen az jónak számít?

Legjobb válasz: Ha jól tudom, azt jelenti, hogy a méhszájad teljesen zárt, vagyis amilyennek lennie kell. Gratula! 27hetes kismama

Ha jól tudom, azt jelenti, hogy a méhszájad teljesen zárt, vagyis amilyennek lennie kell. Gratula! 27hetes kismama
Igen a méhszájra vonatkozik és tutin záródik! :)
Nekem 1000 volt 37 hetesen és rendben volt minden velem. Veled pláne:) 38 hetes kismama
A 3-as a méhszáj hossza (normál esetben 3cm, mint neked). A 3db 0 pedig hogy hány centire van nyitva. A tiéd a tökéletesen zárt.
Nem tudom, de szerintem ez a "környezettanulmány" értékelése.
pontosan nem tudom melyik szám mit jelent, de olyasmit, hogy házasságban élsz-e, élletársad van, egyedül élsz.e milyen az iskolai végzettséged, milyen szociális háttered van, stb...
Én a kérdések közül, a legmagasabb iskolai végzettségre (saját és édesapa), arra, hogy a megjelölt ingatlan saját tulajdon-e, kettõre emlékszem.
na most komolyan , ezekre mi szükség van?
A kérdező hozzászólása: Lemondtam!
Attól függ, milyen rövidítésekre vagy kíváncsi. Itt találsz pl uh rövidítéseket. http://www.ultrahangvizsgalat.hu/index_a.php?akt=7

Mi számít igazolásnak a várandóságról? Pl. A kiskönyv? Vagy van erre külön igazolás a háziorvosnál?

TGYÁS miatt kérik...

Legjobb válasz: Az en munkahelyem elfogadta a kiskonyvet + az elso akarmilyen nogyogyaszati ambulans lapomat, amin mar szerepelt, hogy ...hetes. Ha van kiskonyved, akkor mar mnimum egy ogyogyaszati papirodnak is kell lenned, ami magaban is elegendo a varandossag igazolasara. (ha nem friss, akkor is az alapjan ki lehe szamolni hanyadik hetnel jarsz (gondolom adokedvezmenyhez kell). (Munkahelyem allami kormamyzati).

Az en munkahelyem elfogadta a kiskonyvet + az elso akarmilyen nogyogyaszati ambulans lapomat, amin mar szerepelt, hogy ...hetes. Ha van kiskonyved, akkor mar mnimum egy ogyogyaszati papirodnak is kell lenned, ami magaban is elegendo a varandossag igazolasara. (ha nem friss, akkor is az alapjan ki lehe szamolni hanyadik hetnel jarsz (gondolom adokedvezmenyhez kell). (Munkahelyem allami kormamyzati).
a tgyast nem olbastam. Ahhoz viszont kellet a kiskony masolata, de meginkabb az az egy soros igazolas, amit a korhaz allitott ki, amikor megszuletett a baba. De ha te hamarabb veszed igenybe, akkor nalunk eleg lett olna ugyanugy a nogyohyasztol a legutolso vizsgalati lap, amin szerepelnek az adatok (pl. szules varhato idopomtja). 1-es voltam. Bocs a figyelmetlen olvasásért.
Már szülés elõtt igénybe akarod venni a Tgyást? Mert ha igen, akkor a nõgyógyász ad papírt, olyan mint a táppénzes, csak szólni kell, hogy már tgyás-os kell. Ha már szültél, akkor a zárójelentéshez csatolnak igazolást, és azt kell leadni a munkahelyen.

Megvettem a fifa 10-et pc-re de nem volt benne ilyen kiskönyv mert álitólag azon vannak számok és azt bekel írni a telepítőbe leirnátok?

de ne linkeket mert nem nagyon értek az internethez

Legjobb válasz: na azt mar cseszheted ha nem adtam vele kiskonyvet eredeti jatekok nem mukodnek hamis kulccsal

na azt mar cseszheted ha nem adtam vele kiskonyvet eredeti jatekok nem mukodnek hamis kulccsal
4Z7H-1SZE-DH0G-YEZ7-34RK-11S3-EVES-Z17E-HUE
A kérdező hozzászólása: UROLSOVÁLASZOLONAK NEM HISZEM HOHYILYEN SOK CSAK 5 MEZÕ VAN
az hogy lehet hogy nem volt benne kiskönyv? mikor vetted esetleg nemvolt felbontva a játék mert én már halottam olyanról hogy loptak ilyen reg kódokat eredeti játékokból :S szerintem vigyed vissa a játékot ahol vetted. talán adnak másik példányt.
A kérdező hozzászólása: nagyon messze vab az a hely ahol vettem és nen fogok ezért visszamenni na valaki irja le léci
DE figyelj ez nem olyan egyszerû mert minden példányhoz külön regisztrációs kód van vagy serial kód szóval ha más megadja neked akkor õ nem fogja tudni használni szóval szerintem csináld azt amit az elõbb írtam vidd vissza még ha messze is van vagy próbáld meg eladni vagy nem tudom találd ki.
A kérdező hozzászólása: jah értem bocs akk kur*ára átba*ak :/ :@
Ez valami falusi videogame bolt?d
hát seszheted mert inkább tescoba vedd meg ilyen hejeken...

Ki számít rokonnak, a munkanélküli kiskönyv alapján?

Úgyértem hallottam olyat, hogy ha családtagnak dolgozik a munkanélküli, akkor nem kell a munkanélküli kiskönyv, ezek mely családtagokra vonatkozik?

Legjobb válasz: Feleség, anya, apa, testvér, gyermek.A távolabbi rokonok mint pl.:unokatestvér,nagybácsi, nagynéni, már nem, mert nem biztos hogy tidod igazolni hogy rokonok vagytok.Szoval olyan emberek akikell papiron is rokonok vagytok.

Feleség, anya, apa, testvér, gyermek.A távolabbi rokonok mint pl.:unokatestvér, nagybácsi, nagynéni, már nem, mert nem biztos hogy tidod igazolni hogy rokonok vagytok.Szoval olyan emberek akikell papiron is rokonok vagytok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.

Az első terhességi leletetekre rá volt írva a védőnő számára üzenet, hogy "kérem, állítsa ki a terhes kiskönyvet"?

Harmadik terhességem, ilyet én még sose láttam, eddig mások voltak az orvosaim és a védőnők is. A védőnő kiakadt, hogy miért nincs ráírva ez az üzenet számára. Nem értettem, mondtam neki, hogy ott a lelet, legyen elég, hisz az ő dolga, hogy állítsa ki a kiskönyvet az első lelet alapján.

Legjobb válasz: Én sem értem a védõnõdet, hisz az a dolga hogy kiállítsa a kis könyvet. Vagy netalán valami robot hogy csak utasítás szerint tud dolgozni? :-D

Én sem értem a védõnõdet, hisz az a dolga hogy kiállítsa a kis könyvet. Vagy netalán valami robot hogy csak utasítás szerint tud dolgozni? :-D
elég béna az a védõnö nekem sem volt rá irva
Nem volt ráírva. 31 hkm
Én is a 3. babát várom, de a védõnõm most sem kért mást, csak az UH leletet(nálunk képet is adnak hozzá, 7+1 hetesen voltam, már szívhang is volt).Ennyi.2gyerekes+11hkm
Kérdezd meg, hogy miért, akkor nem állítja ki? Nekem 2 gyerek van, de ilyen sosem volt.
Nekem sem volt ilyen ráírva. Ott volt, hogy jó szívmûködésû, élõ embrió, ez volt a lényeg. 39h kismama
Szia! Nekem ráírta a doki, hogy T. Védõnõ kérem nevezett gondozásba vételét, de ettõl függetlenül elég gáz a védõnõd. Ha nem írnak neki semmit, akkor is ez a dolga, vagy gondolja poénból mész hozzá? Hát reméljük késõbb rugalmasabb lesz. Boldog babavárást: 38 hetes kismama
Nekem sem volt ráírva. A leletre annyi volt írva, hogy javaslat: Terhesgondozás. De azt nem is olvasta a védõnõ.
A kérdező hozzászólása: Hát elég fura egy védõnõ, az biztos. Bár ez lenne a legnagyobb baja...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!