Találatok a következő kifejezésre: Kisgyermekes anyukának tutti (1 db)

Kisgyermekes anyukának milyen tutti folttisztítót javasoltok?

Õrület, amit a lányom a ruháival m?vel, gyümölcs, paradicsomos szósz a leggyakoribb problémánk. Kipróbáltuk a Beckmannt, mert annyira istenítették, de nem vált be, nekem semmit nem szedett ki. A mindenféle folttisztiító szappanon is túl vagyunk.

Legjobb válasz: mi beletörõdtünk a dologba, és neveszünk a gyereknek semmi márkásat, drágát csak a kínaiból. (cipõt leszámítva) kb. annyi idõ alatt megy szét, amennyi idõ alatt a gyerek is tönkretenné.

mi beletörõdtünk a dologba, és neveszünk a gyereknek semmi márkásat, drágát csak a kínaiból. (cipõt leszámítva) kb. annyi idõ alatt megy szét, amennyi idõ alatt a gyerek is tönkretenné.
Elõszeretettel tudom ajánlani a V5 nevezetû folttisztítót. Ezt por formájában kis kék tégelyekbe árusítják, kizárólag a Lidl áruházakban. De tényleg jó! Nekem a tintát kiszedte a szoknyámból úgy h másnap dörzsöltem be vele.
hipó
A kérdező hozzászólása: Igen érdekes lenne hipot használni, színes ruháknál, a mihaszna válaszokat a tisztelt válaszíró megtarthatná magának.
van az arielnek egy új flakonos folttisztítója. Én is azt vettem a gyerekruhákra!
lehet, hogy ez kicsit off, de én ilyenkor nyáron úgy szoktam, hogy evés elõtt levetkõztetem a gyerkõcöt egy szál pelenkára, amit utána kidobok, a gyereket meg letusolom. Mindkét gyerekem gyönyörûen megtanult így enni mire vége lett a nyárnak így õsszel már nem kellett annyira vigyázni. Azzal a kevés folttal, ami így lett, sajnos én se tudok mit kezdeni, nekem a "lidlis" sem vált be, úgyhogy kíváncsian várom az újabb ötleteket :)
Szia nem tudom találtál e már folttisztitot, de nekem a 2, 5 éves bölcsis fiam melett a vanish szappan vált be. Bedörzsölöm a foltot majd úgy a mosogépbe, 95% ban mindent kihozott elsõre, pedig elhiheted a fiam probálkozott rendesen:)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Van -e, háztartási, elektromos tésztakészítő gép, háztartási. Ajánlata valakinek?

...van-e valaki, aki ajánlani tud jól működő elektromos háztartási tésztakészítő gépet, amit természetesen már használ...köszönöm előre is a tájékoztatást

0

Új lakásba költözünk, aminek bejárati ajtaja fémből van. Eléggé össze van karcolászva. El tudom tűnteni ezeket a karcolásokat, mondjuk polírozással?

2

Tomi mosógél (mandulás) hatásos mosógél?

Most vettem ilyet először. Eddig ócska névnélküliekkel mostam, amik semmit sem értek. Ez jobb? Mennyit tesztek egy mosáshoz?

3

Esküvői ruhám pamutszatén anyagból készült, hogyan lehet tisztítani? Kimoshatom e kézzel, vagy tisztítóba kell beadni?

4

Hol a legolcsóbb a hypo?

2

Mi lehet ez? Apró fehér, szinte pontszerű kukacok. SOS

A szekrény tetején vettem észre apró fehér pöttyöket. El sem tudtam képzelni mi lehet, aztán láttam, hogy MOZOGNAK!!!!

Kipakoltam az egészet, és egy kb ezeréves pogácsa volt a lánykám nadrágjának egyik zsebében. Fogalmam sincs, hogy került oda. Ott volt a legtöbb ilyen kis mozgó dög.

MI lehet ez, és hogy tudok megszabadulni ezektől?

Köszönöm.

5

Nálatok is állandóan áll a ruhakupac? Gondot okoz a ruhapakolás? Trükkök?

Nekem ez egy örökös probléma. a többi dolgot sián elintézem, rendbe vágom a házat, de a ruha halmok ne akarnak szűnni látszani. összekeveredik a szennyessel a tiszta (már ne akarom emiatt örökké csesztetni a párom) felhalmozódik es állandóan újra termelődik. indig van egy kupac a sarokban. nálatok is?

11

Mennyi időnkénbt húzol ágyneműt?

7

Aki használt már Lenor/Dash/Blink/Weiser REise mosószert, le tudná írni a tapasztalatait?

Ezeket a Müllerben láttam, és szeretnék újítani mosószer téren.

2

Lépcsőházat mivel mossam fel?

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!