Találatok a következő kifejezésre: Kisgyermekes anyukának tutti (1 db)

Kisgyermekes anyukának milyen tutti folttisztítót javasoltok?

Õrület, amit a lányom a ruháival m?vel, gyümölcs, paradicsomos szósz a leggyakoribb problémánk. Kipróbáltuk a Beckmannt, mert annyira istenítették, de nem vált be, nekem semmit nem szedett ki. A mindenféle folttisztiító szappanon is túl vagyunk.

Legjobb válasz: mi beletörõdtünk a dologba, és neveszünk a gyereknek semmi márkásat, drágát csak a kínaiból. (cipõt leszámítva) kb. annyi idõ alatt megy szét, amennyi idõ alatt a gyerek is tönkretenné.

mi beletörõdtünk a dologba, és neveszünk a gyereknek semmi márkásat, drágát csak a kínaiból. (cipõt leszámítva) kb. annyi idõ alatt megy szét, amennyi idõ alatt a gyerek is tönkretenné.
Elõszeretettel tudom ajánlani a V5 nevezetû folttisztítót. Ezt por formájában kis kék tégelyekbe árusítják, kizárólag a Lidl áruházakban. De tényleg jó! Nekem a tintát kiszedte a szoknyámból úgy h másnap dörzsöltem be vele.
hipó
A kérdező hozzászólása: Igen érdekes lenne hipot használni, színes ruháknál, a mihaszna válaszokat a tisztelt válaszíró megtarthatná magának.
van az arielnek egy új flakonos folttisztítója. Én is azt vettem a gyerekruhákra!
lehet, hogy ez kicsit off, de én ilyenkor nyáron úgy szoktam, hogy evés elõtt levetkõztetem a gyerkõcöt egy szál pelenkára, amit utána kidobok, a gyereket meg letusolom. Mindkét gyerekem gyönyörûen megtanult így enni mire vége lett a nyárnak így õsszel már nem kellett annyira vigyázni. Azzal a kevés folttal, ami így lett, sajnos én se tudok mit kezdeni, nekem a "lidlis" sem vált be, úgyhogy kíváncsian várom az újabb ötleteket :)
Szia nem tudom találtál e már folttisztitot, de nekem a 2, 5 éves bölcsis fiam melett a vanish szappan vált be. Bedörzsölöm a foltot majd úgy a mosogépbe, 95% ban mindent kihozott elsõre, pedig elhiheted a fiam probálkozott rendesen:)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit lehet tenni egy régi Hajdú mosógéppel aminek mosás közben lejött a teteje?

Rosszul volt feltéve a dobra és egy pillanat alatt úgy megszorult, hogy a ruhát is csak nehezen sikerült kivenni belőle. Szerencsére amit csattant ki is lett kapcsolva szóval nem forgott órákat.

kösz a segítséget!

4

Hogyan/mivel lehet kezelni az eldugult lefolyót? Csak vegyszerrel, vagy van valami házipraktika?

8

Miért lehet ez?

Miért megy el a frissen mosott ruhának az öblítő illata? Amikor kiveszem a mosógépből nagyon jó illata van, de utána elmegy, főleg vasalás után már alig érezni. Mit tegyek h megmaradjon az illat?

2

Melyik lehet az az oldala, ami kívülre kerül? Nagyon pihe-puha frottír szerű anyag

Párnát szeretnék varrni és vettem hozzá nagyon puha plüss szerű anyagot. Olyasmi, mint ezeknek a pihe-puha köntösöknek az anyaga. Az egyik oldalán hosszabb a "szőr" és nem tudom eldönteni, hogy melyik felének kellene kívül lennie. Happy box-os párnáknak van ilyesmi anyaga és ott a rövidebb rész van kívül, de anyukám szerint a hosszabb kell kívülre. Most akkor melyik?

1

Mit jelent a fogkrémes dobozon a csik a hátulján a fekete, piros, zöld csikok?

5

Érdemes kipróbálni a Coccolino vasalóvizet?

Minap láttam a Tescoba, és kíváncsi vagyok, hogy próbálta e már közületek valaki, és hogy mennyire éri meg venni egy ilyet?

2

Nagy toll takarónk van, ha bele tudom tömni a mosógépbe, akkor 30 fokon kimoshatom?

8

Megtudom tisztitani a vasalómat?

csináltam egy akkora bakit,h túl meleg volt a vasalóm és megfogta a ruha vagyis mintha ráolvadt volna.meg tudom tisztitani?ha igen hogyan és mivel? egyébként lehet vele vasalni nem fogja meg a másik ruhát de rendbe szeretném tenni :(

2

Nagy takarónk van (franciaágy méretű ), tegnap a kutyusunk rápisilt, a takaró beszívta egyből. A mosógépbe nem fér bele, hogyan tudnám kimosni?

3

Össze lehet önteni az oxigénes fehérítő port Ariel mosóporral?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!