Találatok a következő kifejezésre: Kisgyermekes anyukának tutti (1 db)

Kisgyermekes anyukának milyen tutti folttisztítót javasoltok?

Õrület, amit a lányom a ruháival m?vel, gyümölcs, paradicsomos szósz a leggyakoribb problémánk. Kipróbáltuk a Beckmannt, mert annyira istenítették, de nem vált be, nekem semmit nem szedett ki. A mindenféle folttisztiító szappanon is túl vagyunk.

Legjobb válasz: mi beletörõdtünk a dologba, és neveszünk a gyereknek semmi márkásat, drágát csak a kínaiból. (cipõt leszámítva) kb. annyi idõ alatt megy szét, amennyi idõ alatt a gyerek is tönkretenné.

mi beletörõdtünk a dologba, és neveszünk a gyereknek semmi márkásat, drágát csak a kínaiból. (cipõt leszámítva) kb. annyi idõ alatt megy szét, amennyi idõ alatt a gyerek is tönkretenné.
Elõszeretettel tudom ajánlani a V5 nevezetû folttisztítót. Ezt por formájában kis kék tégelyekbe árusítják, kizárólag a Lidl áruházakban. De tényleg jó! Nekem a tintát kiszedte a szoknyámból úgy h másnap dörzsöltem be vele.
hipó
A kérdező hozzászólása: Igen érdekes lenne hipot használni, színes ruháknál, a mihaszna válaszokat a tisztelt válaszíró megtarthatná magának.
van az arielnek egy új flakonos folttisztítója. Én is azt vettem a gyerekruhákra!
lehet, hogy ez kicsit off, de én ilyenkor nyáron úgy szoktam, hogy evés elõtt levetkõztetem a gyerkõcöt egy szál pelenkára, amit utána kidobok, a gyereket meg letusolom. Mindkét gyerekem gyönyörûen megtanult így enni mire vége lett a nyárnak így õsszel már nem kellett annyira vigyázni. Azzal a kevés folttal, ami így lett, sajnos én se tudok mit kezdeni, nekem a "lidlis" sem vált be, úgyhogy kíváncsian várom az újabb ötleteket :)
Szia nem tudom találtál e már folttisztitot, de nekem a 2, 5 éves bölcsis fiam melett a vanish szappan vált be. Bedörzsölöm a foltot majd úgy a mosogépbe, 95% ban mindent kihozott elsõre, pedig elhiheted a fiam probálkozott rendesen:)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Használ valaki Leifheit vasalóállványt?

Jobb mint a Vileda?

1

Hogy lehet felfrissiteni az ágynemü tartót? elég sok ruhát tárolok benne sajns szekrény hiján most kipakoltam göztisztitoval kitisztottam de seretnémha friss lene az illata ezt hogy érjem el? Vagy minen nap szellőztetetni kell az ágynemü tartót?

1

Bejárónő a megoldás?

Augusztus 1-töl megyek dolgozi, pár hónapot otthon voltam, addig bírtam mindent... Most viszont gondolkozom azon, hogy kellene keresni egy bejárónőt, aki összetakarít, elmosogat, port töröl, ablakot mos, vasal és hasonlók. Valakinek van tapasztalata? Elég jól keresünk a párommal, a pénz nem lenne gond... De tényleg szükség lehet ilyen megoldásra egy 3 szobás lakásban vagy csak talán én keresek kifogásokat?

7

Ezzel a mosóporral lehet színes ruhákat mosni?

http://nagyker.del-100.hu/cikkek/reszletek/pag_cikkreszletek..

2

Milyenek a Vileda vasalóálványok?

Max 13000ft ot szánok rá de nem tudom milyent vegyek.

4

A dm-ben kapható Schmutzradierer szivacsról vannak tapasztalataitok?

1

Takaritani akkarok 14 évesen?

Anyukám kimegy Németbe létszámépités miatt!
Takaritónött gyülölöm egy köcsög mindig piszkál és, hogy anya nem lesz itthon ezért apámmal meg a tesommal fogok lakni tesom apám semmit nem segit!
kb Mosógépet mosógatógépet betudom pakolni és elinditani de a takaritás és a stb?

5

Melyik házimunkát végzed a legszivesebben?

7

Tanácsot, tippeket szeretnék kérni. A héten festés és a barack színű kanapénk elég siralmas állapotban van!?

Szegénykém elég koszos lett a sok rápakolt cucctől, na meg persze a használattól is, kb 3 éves.
Van valami mód a tisztítására? Valami szer esetleg? Nem levehető a huzata sajnos, de szegény kanapé elég szutyok lett... képet lent találtok róla..
Köszi előre is a hozzászólásokat.

2

Paplan párnát szabad e mosni mosogépbe?

http://kepfeltoltes.hu/view/130708/IMG_20130708_094513_www.k..

ilyen jelzés melett

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!