Találatok a következő kifejezésre: Kisfiam most 8 hónapos, napközben (3 db)

Kisfiam most lesz 8 hónapos, napközben nehezen alszik el, bármit teszek, nem jó neki, kb. fél, 1 óra kell, mire álomba merül, addig hisztizik, ordít, az esti alvással nincs gond. Mit tegyek?

miért csinálja ezt?mikor tudom hogy álmos...

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy jön a foga? Egy kicsi sok ok miatt sírhat. Nem lehet, hogy fél, magányos, stb? Szerintem jó megoldás lehet, ha veszel egy hordozókendõt, abba teszed bele, és úgy végzed a mindennapos dolgaidat. Így veled van, érez téged, ez megnyugtja, és tudod végezni a dolgodat is. Vagy játsz le neki megnyugtató zenéket. A sírásnak mindig oka van. Rá kell, hogy gyere! De ez idõ kérdése.

Nem lehet, hogy jön a foga? Egy kicsi sok ok miatt sírhat. Nem lehet, hogy fél, magányos, stb? Szerintem jó megoldás lehet, ha veszel egy hordozókendõt, abba teszed bele, és úgy végzed a mindennapos dolgaidat. Így veled van, érez téged, ez megnyugtja, és tudod végezni a dolgodat is. Vagy játsz le neki megnyugtató zenéket. A sírásnak mindig oka van. Rá kell, hogy gyere! De ez idõ kérdése.
Ahogy nõ a gyerek, nõ az ébrenléti idõszak is náluk.Kb 8 hónaposak voltak az enyémek is mikor kezdtem a délelõtti alvást egy fél órával kitolni, 10 hónapos koruktól márcsak ebéd után tettem le õket, akkor aludtak két órát, utánna estig bírták.nemtudom végig alussza e az éjszakát, reggel mikor kel, és mikor akarod letenni napközbe.Lehet, hogy tényleg nem álmos õ még.próbáld meg késõbb letenni.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, hát akkor nincs mit tenni majd az idõ mindent megold:::) )))))
1 éves babám tegnap 5x kelt. :S De már párszor átaludta az éjszakát. Általában 1x kel fel, de az elmúlt egy hétben nagyon extrém a drágám...
Enyém másfél éves koráig éjjelente kétszer evett. Miért csinálja: talán éhes......?!?!?!!? :DDD
akkor ezek szerint éheztetnem kellene a gyerekemet?
13:57 válaszához: na, megérkezett az "okos" anyuka :DDDDDD
Miért? Mert rosszul volt szoktatva. Ne adj neki este enni. Kínáld rostos lével vagy teával, ha nem fogadja el, akkor cumi. 2-3 nap kitartás kell hozzá, mert nagy lesz a sírás rívás, de belátja majd, hogy este aludni kell és nem enni.
az én kisfiam lassan 9 hónapos, talán 3 éjjelt aludt át.ez van, õ ilyen.van, mikor elég a víz, de pl ma 2x evett éjjel.
Nincs két egyforma baba. Az én kisfiam még nem volt 6 hetes, amikor "leszokott" az éjszakai evésrõl, azóta sem eszik már éjjel. De vannak olyan babák, akik még másfél évesen is felkelnek éjszaka szopizni. Etesd meg, mást nem tehetsz. Ha õ éhes, akkor éhes, enni kell neki adni. Majd biztos jön egy-két "okos" anyuka, aki azt mondja, szoktasd le róla, meg hagyd sírni, meg csak adj neki teát, de ne hallgass rájuk. Ha a Te babád enni kér, akkor enni kell neki adni. Majd le fog róla szokni, nem fog örökké tartani ez az idõszak sem. Kitartás! :)
Az enyém 2 éves, egy kezemen meg tudom számolni, hányszor aludt át az éjszakát. 8 hónaposan akár 5-6x is evett éjjelente... Neki se kellett az innivaló, a cumit el se fogadta, így nem szórakoztam, megetettem. Így õ is, a tesók is, apa is és én is tudtunk aludni... Nem minden baba alussza át néhány hetesen az éjszakát, õk vannak kisebbségben..
13:57-re: igen tipik okos anyuka. Nekem is 8 hós a lányom, akkor erre mit lépnél? este semmi édeset, se teát sem üdítõt nem szabad adni a gyereknek, mert a késõbbiekben nagyon káros lesz a fogainak. A cumit sose fogadta el. Ha pohárból megitatom vízzel, attól ugyanúgy éhes lesz. Ha te éhes vagy te sem laksz jól 1 pohár vízzel. Továbbá nem vagyok hajlandó hallgatni, ha sír a babám, mert valószínû, ha minden oké lenne nem sírna. Akkor igenokos van más megoldás, mint a szopiztatás???


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!