Találatok a következő kifejezésre: Kisfiam hat és kezdünk (2 db)

Kisfiam hat hónapos és kezdünk áttérni a vegyes táplálásra, de székrekedéses lett. Mit egyen, hogy kicsit lazuljon a kakija?

Ráadásul vasat is kell kapnia ami méginkább megnehezíti a nagydolgunkat.Hogy tudok neki segíteni? Kérlek adjatok tanácsot.Köszönöm.

Legjobb válasz: Nem lehet az a baj, hogy egyszerre kicsit többet adtál neki? A kezdések mindig csak 1-2 kanállal zajlanak és fokozatosan emeljük 1-2 kanállal.

Nem lehet az a baj, hogy egyszerre kicsit többet adtál neki? A kezdések mindig csak 1-2 kanállal zajlanak és fokozatosan emeljük 1-2 kanállal.
Nálunk is ez volt a helyzet, én minden nap kifacsartam egy narancs levét és azt megiszogatta a kisfiam és amellett hogy a frissen facsart narancslé egészséges, jól lágyítja a székletet is.
Állítólag a szilvalé is hatásos ilyen esetben.
A lányom 9 hónaposan, a fiam fél évesen. Sok sikert:)
Szia! A lányom 7.5hósan mászik, mint a nyil:-)
Nekünk 5, 5 hónaposan mászott a lányunk. Most 8, 5 hónapos már áll, és oldalazva megy a kiságyban. Ülni viszont csak pár napja tud. Illetve ha felültettük akkor már nem dõlt el csak felülni volt lusta, de most már élvezi hogy megy neki egyedül is. Gratulálok ügyes a kisbabucikád.
Épp hogy elmúlt négy hónapos négykézlábra vágta magát és hintázott. Utána egy-egy erõteljesebb lendülettel elõre vágta magát, aztán pár hét múlva és sok orra eséssel rájött, hogy mászni is lehet:) 5 hónaposan már mászott, és félig ülõhelyzetbe ül. 6 hónapos volt 25-én és rá pár napra felállt a kiságyba. Azóta nem akar csak állandóan állni. Most 6.5 hónapos huncut kis csaj:)
Hát elõszõr kúszás lesz, majd rá pár hétre vagy hónapra mászás. Az én csöppen piszok gyorsan kúszott, aztán egyszer csak rájött a mászótechnikára, igaz volt pár baleset de mászott kb 7, 5-8 hósan. És már ekkor fel is állt kapaszkodva.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat.
Nekem 5 hónaposan állt négykézlábra és (pár napon belül) kezdett mászni a kisfiam. Ezzel egyszerre ült fel magától. De ez általában nagyon korainak számít. Szerintem a te babád is pár nap (hét) múlva biztos hogy mászni fog.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gyors és eredmény teli válaszokat! Igazság szerint ma jött még csak rá, hogy hogyan is van földtõl való felemelkedés. Ezt apának is hamarjában megmutatta, hogy ma mit tanult. Igaz, kis butus, nem elõre fele "lépeget" hanem hátrafele tolja magát.:) Kíváncsi vagyok, mikor fog rájönni arra, hogy elõre fele el is éri a célját. Mégegyszer köszönöm a válaszokat. Sokat segítettetek! Mindenkinek jó babázást és jó egészséget!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!