Találatok a következő kifejezésre: Kisfiam harap közben, (3 db)

Próbáld ki a mellvédõt.
Hallottam már olyanról, aki visszaharapta :-/ Persze óvatosan... a gyerek honnan tudná, hogy fáj, ha megharap téged? Õ így (is) vizsgálja a világot.
Bizony sokszor ilyenkor jön el az elválasztás ideje:) :) Soha nem szabad ráütni a pici szájára, ha már nagyon olyan a helyzet inkább törõdj bele lassan vége a szopinak.:)
Ha nem vagy határozott persze hogy kinevet!Egyébként meg úgy tûnik tényleg itt az elválasztás idelye.

Kisfiam, aki 14 hós folyton csíp, karmol és harap. Szopi közben a szabadon lévő cicimet körömmel összecsípi, tekergeti, kapargatja. Ugyan ezt csinálja az orrunkkal is. De saját magát is bántja. Veri a fejét a falba. Hogyan szoktassam le róla?

Legjobb válasz: hát ne hagyd neki. én szoptatás közben már amikor fél éves volt akkor is megfogtam a kezét és szóltam, hogy ezt nem szabad, mert fáj. Csak most 14 hónaposan kezdte ezt el?

hát ne hagyd neki. én szoptatás közben már amikor fél éves volt akkor is megfogtam a kezét és szóltam, hogy ezt nem szabad, mert fáj. Csak most 14 hónaposan kezdte ezt el?
neveld meg
A kérdező hozzászólása: Nem most kezdte, de hiába mondom neki, hogy nem szabad, annál jobban csinálja. Rossz alvó, ezért sokszor rá hagyom, mert ha szólok neki, akkor utánna nem fog elaludni. Ha rászólok, akkor abbahagyja, és pár perc múlva sumákolva újrakezdi.
A kérdező hozzászólása: annak, aki írta, hogy neveljem meg, köszönöm a választ, de ha nem tud értelmes választ írni, inkább ne írjon semmit.
Hogyhogy nem fog elaludni, ha nem hagyod neki? bocs, de tényleg nem világos az összefüggés. De egy biztos, ha ráhagyod, akkor nem fogja abbahagyni. Ha az nem elég, hogy szólsz neki akkor hagyd abba a szoptatást, vedd el tõle a melledet. Pár alkalom után megtanulja, hogy ezt nem csináljuk. Ja várj! most esik le! Õ szopival alszik el?

Kisfiam 10 honapos es meg szopizik (eszik mast is), meg csak 2 fogacskaja van lent, szopizas kozben nem harap de mar 1hete faj picit a mellbimbom, nem eros fajdalom csak hat erzem ha racuppan. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Hozzá fogsz edzõdni. Ha viszont harapna, akkor hangosan szólj rá, hogy "Nem!" (ne durván, de határozottan), és kisujaddal csinálj vákuumot, vedd el tõle a cicit, majd tedd újra mellre. Sokfogú gyerek is szopizik, nem lesz ebbõl gond! :o)

Hozzá fogsz edzõdni. Ha viszont harapna, akkor hangosan szólj rá, hogy "Nem!" (ne durván, de határozottan), és kisujaddal csinálj vákuumot, vedd el tõle a cicit, majd tedd újra mellre. Sokfogú gyerek is szopizik, nem lesz ebbõl gond! :o)
Betti válasza: Az enyém 16 hónapos, 16 foggal és még szopizik.Nem harap egyáltalán, tudja, hogy nem szabad, mert megtanítottam, ahogy az elõzõ írta.Volt egy idõszaka, amikor csinálta, nem volt kellemes, de leszokott róla.Néha még most is a fogai közé veszi a bimbóm és néz rám huncutul, de nem harap rá, csak vicceskedik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!