Találatok a következő kifejezésre: Kisfiam egyik a (1192 db)

Kisfiamat egy hete szoktatom a bölcsibe, ma kellett először egyedül hagynom. Észre sem vette, hogy nem vagyok ott 2 órát? ! Eze szerint nem szeret? Vagy rossz neki otthon velem?

Egyedül bent maradt a szobában, meg is tízóraizott, majd megebédelt. Utána hívtak csak be. Persze örülök nagyon, hogy ilyen ügyes, de el is gondolkodtatott....

Legjobb válasz: "Ezek szerint nem szeret?" na ezt gyorsan felejtsd el! :) A kisfiad egyszeruen konnyen alkalmazkodo tipus. Ennek semmi koze a szeretethez. Vannak olyan gyerekek akik nehezen alkalmazkodnak az uj dolgokhoz es vannak gyerekek akiknek ez nem okoz gondot. A felnoptteknel is ugyan igy van. Van akinek hetek kellnek mire beilleszkedik egy uj munkahelyre, megtalalja azokat a kolegakat akikkel van kozos tema... Viszont van akinek mar elso nap siman megy a dumalas, ismerkedes... A gyerkek sem masak. Az en kisfiam is konnyen beszokott a bolcsibe es eszembe sem jutna, hogy nem szeret. Soha de soha beszoktatas alatt es utanna sem sirt. De o mar baba kora ota ilyen tipus. Imadta egyszeruen az uj helyeket, uj embereket es barkivel elvolt. Ez a bolcsivel sem volt maskent. Uj hely, uj kihivas, uj gyerekek es uj jatekok. Imadta. Vannak olyan kisgyerekek akik nem erzik biztonsagban egybol magukat es kell nekik par nap vagy het mire megszokjak. Egy biztos: barmelyik kategoriba is tartozik egy kisgyerek ugyan ugy tud szeretni. Ne aggodj emiatt, inkabb orulj mert sokkal konnyebb igy otthagyni par orara mintha sirna.

Á, ezt az elválás dolgot sokkal jobban megsínylik az anyukák. Még mindig jobb, mintha egy órán át hallgattad volna a kétségbeesett üvöltését és sikítozását. Semmi baj a gyerekkel, szeret téged ugyanúgy. Azért készülj fel rá, hogy vannak hullámok, az a gyerek amelyik elsõ naptól kezdve vidáman megy be a csoportszobába, az lehet, hogy a jövõ héten nem akar már maradni, mert most érdekes, és késõbb esik le neki, hogy most már minden nap oda kell menni..... Nekem egyszerre szokott be a két gyerek (az egyik az oviba másik a bölcsibe), az elsõ napokban semmi gond nem volt, aztán az egyik 3 hét múlva, a másik 2 hónap múlva rendezett elfehéredõ ujjacskákkal ajtóba kapaszkodós -fejhangon visító nagyjelenetet, hogy tõlük zengett az épület.
"Ezek szerint nem szeret?" na ezt gyorsan felejtsd el! :) A kisfiad egyszeruen konnyen alkalmazkodo tipus. Ennek semmi koze a szeretethez. Vannak olyan gyerekek akik nehezen alkalmazkodnak az uj dolgokhoz es vannak gyerekek akiknek ez nem okoz gondot. A felnoptteknel is ugyan igy van. Van akinek hetek kellnek mire beilleszkedik egy uj munkahelyre, megtalalja azokat a kolegakat akikkel van kozos tema... Viszont van akinek mar elso nap siman megy a dumalas, ismerkedes... A gyerkek sem masak. Az en kisfiam is konnyen beszokott a bolcsibe es eszembe sem jutna, hogy nem szeret. Soha de soha beszoktatas alatt es utanna sem sirt. De o mar baba kora ota ilyen tipus. Imadta egyszeruen az uj helyeket, uj embereket es barkivel elvolt. Ez a bolcsivel sem volt maskent. Uj hely, uj kihivas, uj gyerekek es uj jatekok. Imadta. Vannak olyan kisgyerekek akik nem erzik biztonsagban egybol magukat es kell nekik par nap vagy het mire megszokjak. Egy biztos: barmelyik kategoriba is tartozik egy kisgyerek ugyan ugy tud szeretni. Ne aggodj emiatt, inkabb orulj mert sokkal konnyebb igy otthagyni par orara mintha sirna.
Ne butáskodj már! Bízik benned és tudja, hogy érte mész.
Az enyém már az elsõ nap ott maradt 45 percet mert visítva rohant a gyerekekhez és szóltak a gondozók, hogy ez sima menet lesz, ott sem kell maradnom. Kimentem, kibõgtem magam anyámnak a telefonban hogy tudom hogy ez a jobbik eset csak ezt meg én sínylem meg, de másnapra átment rajtam. Bízik benned és nyitott az új helyzetekre, emberekre, melyik dolog negatív számodra? :-) így a legjobb hidd el. Szomszéd kislánya 1órán át zokogott az anyja után. Abba megszakadna a szívem.
Nálünk detto ugyanez volt ma, elõször hagytam ott, tízóraizott, játszott, nem kérdezett utánam. Szerintem bízzunk abban, hogy ilyen típusú kisfiaink vannak, és örüljünk a magabiztosságuknak és örömüknek. :) (persze én is feltettem magamnak ezeket a kérdéseket....)
Látom, nekeed sem könnyû...Az én fiam sírt vagy másfél hétig, de most már szerencsére örömmel megy és alig várja.Szerintem ez gyerekfüggõ, mindegyikbõl mást vált ki az új rendszer.Van ismerõsöm, akinek simán, ugyanígy mint neked beszokott a lánya.Abszolút nem sírt, de rajta másként jött ki:elkezdett újra bepisilni, sírós, hisztis lett otthon.És igen a könnyen beszokó, alkalmazkodóbb gyereknél is lehetnek hullámvölgyek.Persze nem biztos.Szerintem is butaság, hogy nem szeret, ezt felejtsd el!Örülj neki inkább, hogy eddig ilyen ügyes volt!
Ne találj már ki butaságokat. Azt írtad eddig anyás volt, tehát imád, ez nem múlik el. Egyszerûen csak nyitott személyiség, aki örömmel fogadja az új ingereket, és ezek teljesen lekötötték. A nyakamat rá, hogy ugyanúgy imád mint eddig, sõt még jobban, mert olyan klassz helyre vitted, mint a bölcsi. Tényleg örülj, mert nincs annál rosszabb, mint kint a folyosón állva hallgatni, ahogy a gyereked odabent utánad sír. Hidd el, nekem volt benne részem, azt hittem belebolondulok. Nem hiszek abban, hogy egy anya-gyerek viszony csak akkor szoros igazán, ha a gyerek végigordítja a beszoktatást. Gondolj arra, hogy annyira erõs a kötelék, hogy gond nélkül megbízik benned. Tudja, hogy nem örökre hagyod ott, hanem visszamész érte. Gratulálok neked, nagyon ügyes, értelmes kisfiad van. Legyél nagyon büszke mindkettõtökre.
Ugyanez volt a kislányommal is. Hidd el nincs semmi baj. Örülj neki, ügyes független kisgyereket neveltél. Szüksége volt már a közösségre. Nekünk utánna az ovival sem volt semmi gond.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, nagyon aranyosak vagytok, csak itt hüppögök a gép mellet és fojtogat a sírás.
A kérdező hozzászólása: Persze, tudom hogy így a könnyebb és a szívem mélyén természetesen nagyon megkönnyebbültem, csak olyan fura, hogy az eddig tiszta anyás gyerekem szó nélkül leválasztotta magát. Az tény, hogy sokat jártunk/járunk játszótérre gyerekek közé, tehát maga a közeg nem idegen számára, csak eddig én mindig ott voltam vele és láttam rajta, hogy ha félrevonultam, folyamatosan szemmel tartott. Most meg semmi.
A kérdező hozzászólása: Közben meg olvasom más kérdéseknél, ahol a kicsi nehezen szokik be a bölcsibe, hogy az a normális, abból lehet tudni, hogy a gyerek egészségesen kötõdik az anyjához....
Mi a telefonfülke mögül lestük a bölcsi kertjét, de voltak anyukák, akik bementek a szemközti emeletes házba és távcsõvel kukkolták a gyereküket, mit csinál a kertben. :-)
szia.Én a 10. válaszoló vagyok.Na látod, emiatt írtam, hogy nagyon gyerekfüggõ.Enyém nagyon anyás, jó akaratos-nem ment könnyen a beszoktatás, de nem bánom, hogy sírt, mert egész eddigi életében minden percben velem volt.Tehát várható volt, egészséges a reakciója.Tied nyilván alkalmazkodóbb, többet voltál vele társaágban ezért nála ez a természetes reakció.Típusfüggõ és valahol azt olvastam:anyafüggõ!ne aggódj, ez így jó!
Dehogy! Az én lányom ugyan már nagyobb, középsõs ovis, de amikor érte megyek, loholok mint a félõrült, aztán mit kapok: "Anya én még maradok és játszok." Ugyanakkor azt is állandóan megkapom, hogy "Anya nagyon szeretlek". :) Ne aggódj, örülj, hogy tetszik neki!

3 hetes kisfiam egyik szeme barnul be, a másik ugyanolyan mint eddig (szürkés). Miért csak az egyik? Nem lesz egyforma színű a két szeme?

Legjobb válasz: Azt nem tudom, hogy a kisfiadnak be fog e barnulni a masik szeme, de nekem van olyan ismerosom, akinek az egyik szeme kek a masik barna. Szerintem ez nagyon kulonleges ismertetojel, ugyhogy ne aggodj, ha a te kisfiadnak is igy marad. :)

Azt nem tudom, hogy a kisfiadnak be fog e barnulni a masik szeme, de nekem van olyan ismerosom, akinek az egyik szeme kek a masik barna. Szerintem ez nagyon kulonleges ismertetojel, ugyhogy ne aggodj, ha a te kisfiadnak is igy marad. :)


Hány napig kell adni a pürét, hogy megegyen 6 hós kisfiam egy egész adaggal? Mi az ütem?

2 napja kezdtem, de tegnap már megevett 100ml krumpli-almát.Nem lett t?le semmi baja. Ma adhatok neki annyit, amennyit ? akar enni, vagy várjak még pár napot vele?

Legjobb válasz: Megmondom õszintén, hogy én az elején sem tiltottam nagyon tõle. Igaz, az én kisfiam 3 hónapos kora óta ilyesmiket eszik.3 hó-s korában fõztem neki, de utána nem akarta elvenni azt, amit kvírcoltam, és inkább a boltit fogyasztja. De ha elvettem tõle, akkor olyan hisztit levágott, hogy csak na! Szóval nálunk 3-4 nap után már egy egész üveggel becsápolt 4 hónapos korában.

Megmondom õszintén, hogy én az elején sem tiltottam nagyon tõle. Igaz, az én kisfiam 3 hónapos kora óta ilyesmiket eszik.3 hó-s korában fõztem neki, de utána nem akarta elvenni azt, amit kvírcoltam, és inkább a boltit fogyasztja. De ha elvettem tõle, akkor olyan hisztit levágott, hogy csak na! Szóval nálunk 3-4 nap után már egy egész üveggel becsápolt 4 hónapos korában.
általában a baba érzi mikor elég, add bátran, örülj, hoyg eszi, ha meg fájna uténa a hasa, akkor a következõ adagnál légy résen. Minden gyerek más, nincs elõírt "ütem", a fokozatosság ugyan fontos, de mindegyik baba más, úgy látszik a tiéd hamar hozzászokik az új ízhez, örülj neki.a félévesek máér igazi haspókok..:-))

A kisfiam ruhái összemennek, vagy kinövi? Többnyire pamutok, de most csak hideg vízzel tudom mosni őket, márkás mosóporral, öblítővel, de most tényleg létezik, hogy a 6, 5 hós kisfiam egy hét alatt kinövi a ruhatára negyedét.

Legjobb válasz: Mivel hideg vízzel mosod õket, biztosan nem megy össze, szerintem õ növi ki, bár egy hét alatt az furcsa nekem....De miért mosod hideg vízzel? Kézzel mosod?

Mivel hideg vízzel mosod õket, biztosan nem megy össze, szerintem õ növi ki, bár egy hét alatt az furcsa nekem....De miért mosod hideg vízzel? Kézzel mosod?
Létezik, hogy olyan hirtelen megnyúlik a baba... nálunk is volt ilyen. Hét elején még egész jó volt rá a pulcsi, vagy harisnya, következõ héten már el kellett raknom, mert nagyon bután állt rajta, ujja rövid lett a pulcsinak, a harisnyát meg nem tudtam rendesen ráadni, ülepe a két térde között lógott.
Létezik, hogy kinövi. Az én fiam 4, 5 hós és már kétszer volt ilyen, hogy pakolhattam át a kisszekrénye felét. Mióta megszületett már a 3. overálját hordja, pedig mindig nagyobbat vettem neki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, azért tudom most csak hideg vízzel mosni, mert a mosógép fûtõszála tönkrement és vártam a márciusi pénzeket, hogy meg tudjam csináltatni - bár szerintem inkább új gép lesz belõle. Köszönöm mindenkinek!
ne haragudj, de nem igazán értem a kérdésed... hány hónapos a kisfiad?
Tegyétek le késõbb aludni, vagy keressétek meg az okát, amiért nem alszik, vagy nem tud elaludni!
Elalvás elött egy órát is fent van?Ugyérted nem alszik el a megszokott idõben?Ezt tényleg jól össze zagyváltad.:)
A kérdező hozzászólása: elég rosszul írtam, tényleg. elfáradtam...szóval nem alszik el, 1 órát fent van az ágyban. másfél éves.
elsõ vok, a kisfiam 20 hónapos, de nálunk is igy megy, van h csak ugy hajlandó elaludni, ha elõtte magam mellé veszem az ágyba, szeretgettem egy negyedórát , utána visszarakom a kiságyába és akkor alszik el.

1 éves kisfiam egyik napról a másikra abbahagyta a szopást (egy mellgyulladást követően). Nem fogad el helyette tápszert, tejitalt, tejet, kakaót, szóval semmilyen tejalapú italt. Vmi ötlet?

Tejterméket (túró, joghurt, kefír, sajt) szerencsére fogyaszt, de ezekkel nem tudom pótolni a kiesett tejmennyiséget. Próbálok minél többször tejpépet is adni neki, de kezdi már egy kicsit unni.

Legjobb válasz: Nekem is ezt csinálta a kisfiam,sajnos Õ már 7hónaposan. Azt mondta a dokink,hogy "unja a tejet". Bár én ebben kételkedek,de azt javasolta,hogy pár napig ne adjak egyáltalán,helyettesítsem gyümölcslével. Hátha Nektek beválik. Nekem mondjuk a lefejt tejet megitta,azért is volt fura ez a kijelentés. De attól még lehet Nálatok tényleg errõl van szó.

Nekem is ezt csinálta a kisfiam, sajnos Õ már 7hónaposan. Azt mondta a dokink, hogy "unja a tejet". Bár én ebben kételkedek, de azt javasolta, hogy pár napig ne adjak egyáltalán, helyettesítsem gyümölcslével. Hátha Nektek beválik. Nekem mondjuk a lefejt tejet megitta, azért is volt fura ez a kijelentés. De attól még lehet Nálatok tényleg errõl van szó.

Mit tegyek, hogy egyen a kisfiam?

9hónapos a kisfiam. 74cm és 9600gr-tehát jó súlyban van,de hetek óta alig akar enni-szopizni szopizik-tehát,szerintem az étvágyával nincs baj,meg jókedély? is. Csak úgy eszik,hogyha elterel?dik a figyelme,akkor szépen nyitogatja a száját.Nem tudom mit tehetnék,mert elég fárasztó állandóan "szórakoztatni",meghát nem is jó-tudom!Még a fogára gondoltam,mivel most jön neki a 4föls?.A véd?n? is megijesztett,mert mondta,hogy ugye a szopi már nem egyáltalán nem elég neki.

Legjobb válasz: Szerintem az én kisfiam is ennyi idõs lehetett amikor elkezdte a "nem eszem"dolgot,én is beszéltem a dokival és azt mondta ne parázzak ha éhes úgyis enni fog.Csak attól rémültem meg hogy volt egy kialakult kis rendszer a reggeli tízórai stb.és egyszer egyszer kimaradtak a tízóraik meg az uzsonnák.Már nem izgulok mert tudom ha éhes lesz enni fog sovinak sem mondanám 14 hónapos lesz és több mint 13kg még egyszer szopizik,szóval ne izgulj.

Szerintem az én kisfiam is ennyi idõs lehetett amikor elkezdte a "nem eszem"dolgot, én is beszéltem a dokival és azt mondta ne parázzak ha éhes úgyis enni fog.Csak attól rémültem meg hogy volt egy kialakult kis rendszer a reggeli tízórai stb.és egyszer egyszer kimaradtak a tízóraik meg az uzsonnák.Már nem izgulok mert tudom ha éhes lesz enni fog sovinak sem mondanám 14 hónapos lesz és több mint 13kg még egyszer szopizik, szóval ne izgulj.
Én egy rosszul evõ, általunk igencsak elrontott kisfiú anyukája vagyok. Azt javaslom, semmit, de semmit ne tegyél. Magamról tudom, ez a legnehezebb, de hidd el, hogy ha erõlteted, teljesen megmakacsolja magát. Nálunk ez a sztrájk most is tart sajnos ( 4 éves!!! ) és 7 hósan kezdõdött. Az az igazság, hogy nagyon huncut ám a baba! Észreveszi, hogyha valaminek túl nagy jelentõséget tulajdonítasz, és sajnos rájátszik. Nálunk ezt már nem lehet "visszacsinálni" bár még most jutottam csak el arra a szintre, hogy az se érdekel, ha egész nap (!!! ) nem eszik. Tudom, hogy nem lesz baja tõle. Ilyen és kész. Ennek ellenére októberben látta utoljára a gyerekorvos, mert az én etióp menekült státuszú gyermekem végigjárta a telet úgy az oviban, hogy volt, hogy csak öten jártak a csoportból, mert mindenki influenzás volt. Most alig üti a 14 kilót.....
Serintem se eröltezsd.Én lusta vagyok enni, ha egyedül vagyok nem is eszek délutánig amig az apuka haza nem ér.Majd talán, ha a lányom egyedül fog enni akkor igen, a fimnál is igy volt. Rengeteg rossz emlékem van és én igy nem eröltetem nekik soha.Egy 6 éves és egy 14 hónapos baba anyuja.24 kg és 13 kg.Én sajna kevés.

2 és fél éves kisfiam egy hónapja szokott le a pelusról, pisiléssel nincs gond, de bekakil. Csak állva tudja kinyomni, ha bilire, vagy WC-re ültetem visszatartsa. Hogyan szoktassam rá, mert szeptembertől oviba megy?

Legjobb válasz: Nem szabad semmilyen praktikával siettetni. Ha be van íratva, legfeljebb "ugrik" az ovi, de ez a kisebb baj, egy egészségesen fejlõdõ gyerek (vélhetõleg a tied is az) legkésõbb a 4. szülinapjára szobatiszta lesz a kakilás terén, és nappal bevizelni sem fog (a tied már utóbbit elérte, ahogy írod.) Türelemmel, odafigyeléssel, megértéssel járulj hozzá s folyamathoz, alapvetõen ezek kellenek, míg a siettetõ praktikák ártanak a gyerek pszichéjének, látszateredményt hoznak. Ha esetleg azt is leírod, hogyan szoktattad eddig, akkor részletkérdésekrõl (esetleg valamit nem jól csináltál) is tudom írni meglátásaimat, tehát a lényeget leírtam. Kedden, vagy szerdán nagy eséllyel olvasni foglak itt. Érdekel, pl. LELKILEG milyen a hozzáállásod, nem aggódod-e túl a dolgot (a kisgyerek megérzi a szülõ érzelmeit is), van-e magánéleti problémád valami (nem tartozik rám hogy konkrétan mi ,csak hogy van-e), túl szigorúan neveled-e, túl engedékenyen, stb stb... Lehet, hogy semmit nem hibázol, ilyen esetben is életkori sajátosság pl. e verzió, ami kisfiaddal 2 és fél évesen történik. (Pusztán csak javaslom, hogy zárjuk ki, hibázol-e valamit.) Azért van sokféle verzió (az egészséges esetekbõl is, pl. a tieteké is ilyen), mert a kisgyermekek az egyes képességek terén különbözõ sorrendet alkalmaznak: az egyik hamarabb beszél, de késõbb lesz szobatiszta, a másik fordítva, a harmadik 10 hósan jár, másfél évesen teljesen szobatiszta, de csak 3 évesen kezd el pár szavas ,érthetõ mondatokban beszélni... ... ezek mind mind egészségesen fejlõdõ kisgyermekek, legalábbis e tekintetben. (Adott az életkori határ, amíg még nem késõ a fejlettség elérése és addig egyetlen gyerekek sem fejletlenebb a másiknál, sem elmaradottabb; a szobatisztaságé tehát (az idõnkénti éjjeli bevizeléstõl eltekintve) a 4. szülinap).

Nem szabad semmilyen praktikával siettetni. Ha be van íratva, legfeljebb "ugrik" az ovi, de ez a kisebb baj, egy egészségesen fejlõdõ gyerek (vélhetõleg a tied is az) legkésõbb a 4. szülinapjára szobatiszta lesz a kakilás terén, és nappal bevizelni sem fog (a tied már utóbbit elérte, ahogy írod.) Türelemmel, odafigyeléssel, megértéssel járulj hozzá s folyamathoz, alapvetõen ezek kellenek, míg a siettetõ praktikák ártanak a gyerek pszichéjének, látszateredményt hoznak. Ha esetleg azt is leírod, hogyan szoktattad eddig, akkor részletkérdésekrõl (esetleg valamit nem jól csináltál) is tudom írni meglátásaimat, tehát a lényeget leírtam. Kedden, vagy szerdán nagy eséllyel olvasni foglak itt. Érdekel, pl. LELKILEG milyen a hozzáállásod, nem aggódod-e túl a dolgot (a kisgyerek megérzi a szülõ érzelmeit is), van-e magánéleti problémád valami (nem tartozik rám hogy konkrétan mi , csak hogy van-e), túl szigorúan neveled-e, túl engedékenyen, stb stb... Lehet, hogy semmit nem hibázol, ilyen esetben is életkori sajátosság pl. e verzió, ami kisfiaddal 2 és fél évesen történik. (Pusztán csak javaslom, hogy zárjuk ki, hibázol-e valamit.) Azért van sokféle verzió (az egészséges esetekbõl is, pl. a tieteké is ilyen), mert a kisgyermekek az egyes képességek terén különbözõ sorrendet alkalmaznak: az egyik hamarabb beszél, de késõbb lesz szobatiszta, a másik fordítva, a harmadik 10 hósan jár, másfél évesen teljesen szobatiszta, de csak 3 évesen kezd el pár szavas , érthetõ mondatokban beszélni... ... ezek mind mind egészségesen fejlõdõ kisgyermekek, legalábbis e tekintetben. (Adott az életkori határ, amíg még nem késõ a fejlettség elérése és addig egyetlen gyerekek sem fejletlenebb a másiknál, sem elmaradottabb; a szobatisztaságé tehát (az idõnkénti éjjeli bevizeléstõl eltekintve) a 4. szülinap).
Hiába mész munkába, siettetni se szabad a szobatisztaságot, ugyanakkor önmagában semmiféle fejlõdési rendellenességre nem utal, ha egy gyermek csak a 4. szülinapjára válik szobatisztává, tehát ha szeptemberig nem lesz szobatiszta, akkor majd idõvel azzá válik, persze oviba nem fogják addig felvenni (hacsak nem találsz idõben olyan magánovit, ahova igen). Nem tudom, mennyiféle tényezõn múlik, hogy felveszik-e bölcsibe ilyen szituban, de gondolom fel fogják venni bölcsõdébe, és amint szobatiszta lesz, mehet oviba. A bölcsi ingyenes, a magánovik nem, mérlegelj.
csak annyit tennék hozzá, hogya z ovi nem utasíthatja el azért mert pelenkába kakil. jogszabály alapján, vagyis nem feltétel a szobatisztaság!!! ezen ne aggódj, emiatt ne steresszeld se magad se a gyereket. sokszor a kakival más viszonyban vannak a gyerekek, az inkább kézzelfogható dolog, inkább érzik a testük részének, attól neheze bb megválni, vécébe bilibe pottyantani. ha nem görcsölsz rajta, ez majd magától oldódni fog.
Ugyanez volt nálunk is, csak állva tudott, mert pelusba is állva csinálta.Mindig kemény a széklete, nem maszatol, így az elején a bugyikájába nyomta.Lehet sokan elítélnek amiatt, hogy megengedtem, de ez volt a legjobb megoldás, hogy nehogy visszaszokjon pelusra. Szerintem rájött , hogy nem történt semmi gáz, és 2 hét alatt már bilibe csinálta.
A kérdező hozzászólása: Koszi a választ.Nincsenek problémáim, nem érzem hogy túl szigorú, vagy engedékeny lennék.Siettetni sem akarom, csak gondoltam valakinek hátha volt már hasonló problémája és esetleg tud valami trükköt.Sajnos az oviból nem maradhat ki, mert szeptembertõl munkába megyek.
Nálunk ugyan ez (volt) a helyzet!Õ is megy szeptemberben oviba.Én azt mondtam neki, hogy az óvónéni megkérte az anyukákat, hogy készítsenek fényképet a kakiról, hogy tényleg szobatiszták-e.:) Lehet, hogy ez nagy baromságnak tûnik, de nekünk bevált;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, néha a legnagyobb hülyeség válik be:)

De mit tegyek hova menjek kihez forduljak nemeto ba hogy ujra ithon legyen a kisfiam? Egy ketsegbe esett apa.25/f

Aki Nemetorszagban el segitsen. Itt dolgozok nemetorszagban 4 honapja. Kihoztam a felesegemet es kisfiam 1 hete. A felesegem megcsalt es elhagyott a fönöke miatt. Elvitte a kisfiam is. Oda menetem a hazukhoz hogy lathasam es hogy magyarorszagra haza vigyem. Ram hivtak a rendört es bevitek. Nem jol beszelek nemetül de a rendörsegen annyit mondtak hozzak ügyvedi papirt. Enyit megertettem. Most haza jöttem magyar o ba. Be adttam a valopert es ügyvedhez fordultam.

Legjobb válasz: Sajnálom, hogy így jártál! :( Ennél többet most nem tehetsz, az ügyvédeddel beszéld ezt meg, mi nem tudunk mit mondani! Már elindult a jogi eljárás, ez a legjobb. Nehogy "hazalopd" a kisfiad, mert akkor sosem kapod meg! Sajnos muszáj kivárni ezt az idõszakot, és a jogi utat végigjárni, mert ez kecsegtet a legjobb esélyekkel. De, ha kérdésed van, tényleg az ügyvédhez fordulj, mert elképzelhetõ, hogy itt majd mondanak neked mindenfélét, de nagyon keresztbe tudod ám vágni az ügyvéded "stratégiáját", ha a tudta nélkül csinálsz bármit is!! Ügyvédjelöltként mondom, hogy NE!!! (A helyesírásod viszont borzalmas ám! Tudom, hogy most ez a legkisebb gondod, de sajnálom, ezt azért muszáj szóvá tennem. :(((()

Sajnálom, hogy így jártál! :( Ennél többet most nem tehetsz, az ügyvédeddel beszéld ezt meg, mi nem tudunk mit mondani! Már elindult a jogi eljárás, ez a legjobb. Nehogy "hazalopd" a kisfiad, mert akkor sosem kapod meg! Sajnos muszáj kivárni ezt az idõszakot, és a jogi utat végigjárni, mert ez kecsegtet a legjobb esélyekkel. De, ha kérdésed van, tényleg az ügyvédhez fordulj, mert elképzelhetõ, hogy itt majd mondanak neked mindenfélét, de nagyon keresztbe tudod ám vágni az ügyvéded "stratégiáját", ha a tudta nélkül csinálsz bármit is!! Ügyvédjelöltként mondom, hogy NE!!! (A helyesírásod viszont borzalmas ám! Tudom, hogy most ez a legkisebb gondod, de sajnálom, ezt azért muszáj szóvá tennem. :(((()
A kérdező hozzászólása: :-)igen tudom


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!