Találatok a következő kifejezésre: Kisfiam a lesz 3 hónapos (24 db)

Mit tegyek? Már megörülök! A kisfiam holnap lesz 3 hónapos és a nappali elalvása kész katasztrófa! Hason szeret aludni de nappal mikor jön az elalvás ideje ordit kb.20 percig!

Ez mitöl van? Látszik rajta,hogy már nagyon fáradt lehet azért nemtud olyan könnyen elaludni? Eddig kézben aludt el de most rá szeretném szoktatni,hogy egyedül aludjon el!

Legjobb válasz: elõször te pihend ki magad... öcsém mikor megszületett (15 voltam),anyával mi ketten se gyõztük...el lett nagyon kapatva,1 éves koráig csak kézben aludt el nappal,este meg csak ha kocsiban (rendes személykocsi) volt,és mentünk vele,akkor nem orditott...se hasa nem fájt,se foga nem jött...érezte hogy megy a kocsi,2 perc alatt aludt... sztem már el lett kapatva nagyon,sok sirás árán fogod csak leszoktatni errõl 22/L

elõször te pihend ki magad... öcsém mikor megszületett (15 voltam), anyával mi ketten se gyõztük...el lett nagyon kapatva, 1 éves koráig csak kézben aludt el nappal, este meg csak ha kocsiban (rendes személykocsi) volt, és mentünk vele, akkor nem orditott...se hasa nem fájt, se foga nem jött...érezte hogy megy a kocsi, 2 perc alatt aludt... sztem már el lett kapatva nagyon, sok sirás árán fogod csak leszoktatni errõl 22/L
Gondolom azért sír mert leteszed a kiságyába, hát nem lesz könnyû dolgod visszaszoktatni, de nem lehetetlen.A leteszed, felveszed mótszer hatásos lesz.Ha sír menj be és vedd fel vígasztald meg, aztán tedd vissza az ágyába és menj ki, aztán megint menj be és vigsztald meg, és megint menj ki.Elég hamar rá fog szokni az egyedül alvásra.Ha van kedvenc macija, vagy rongyija az sokat segíthet.de ha leteszed hasra, odateszed az arcához a rongyát, picit ringatod fekve a popiját az is hatásos lehet.Legalábbis mi igy mindig megnyugszunk.sok siket és kitartást.
A kérdező hozzászólása: Eddig mindig kézben aludt de azt mondta a védönö, hogy 3 hónapos koráig nem lehet elrontani a babát! Elalszik mostmár magától kb.20 percet üvölt mire elfárad és bealszik! Mennyi idö mig megszokja hogy egyedül kell elaludni? Megszakad a szivem hallani sirni de azt szeretném hogyha egyedül aludna el!
Szia! Detto:) . Éjszakai alvással semm baj nincs, fürcsi után vacsi, és magától elaslszik a kiságyban. De nappal, kész katasztrófa. 2-3szor alszik 15-20percet, azt is úgy hogy ringatva alszik el. ez kb 2, 5 hónaposan kezdödött, most 3, 5honapos. játszik, és ha elfáradt ordít, felveszem 2ringatás és már alszik is de egyedül én sem értem miért nem alszik el. Muszáj rászokatni, hogy egyedül aludjon nappal is. Én is kipróbálom azt a modszert hogy felveszem, megnyugszik, és vissza a kiságyba, hátha bejön. Ha alszik a kicsi világos vagy sötét van a szobájában? Lehet attól nem alszik, mert nincs sötét?
Hát ezt mi is végigjátszottuk.... :( Pont anyósnál laktunk, ne tudd meg, én voltam a rossz anya.... :( Még ez is rájött. Mi a fordulás ellen azt eszeltük ki, hogy betettük a szopipárnát az ágy egyik felébe (hosszában)és így aludt, nem tudott megfordulni, viszont ez is csak ideiglenesen volt megoldás, mert egy idõ után kényelmetlen volt a babám számára, ami jogos is. Nálunk ezt az idõ oldotta meg végül, de nagyon sok türelem és kitartás kell hozzá. Nekünk még mindig kézben alszik el, én nem bírtam hallgatni a sírását. De most már annyi jó van benne, hogy rászoktattuk, hogy fotelben ringatva aludjon el, így nem kell tartanunk a teljes súlyát. És mivel 1x alszik, amire altatásra kerül a sor, már olyan fáradt, hogy 1-2 perc alatt elalszik. 15 hónapos kislány anyukája.

2013. jan.9-én lesz 3 hónapos a kisfiam és hasfájósak voltunk de kezdet már múlni. Többi lent. Mi a teendőm?

és kb 1 hete megint nagyon fáj neki mindig este 6 körül kezd?dik a széklete meg egyszer spenót zöld egyszer aranysárga egyébként mosolyog szépen növekszik semmi más probléma! Tanácsot szeretnék kérni mi a teend?m?

Legjobb válasz: Sajnos ezzel nem sokat tudsz tenni. Esetleg biogaia cseppet veszel az nekünk bevált. Próbáltam én is mindent, szõlõmag párna, espumisan, infacol.. az idõ fogja megoldani. Most 4 hónapos a kisfiam de még idõnként neki is fáj a pocija

Sajnos ezzel nem sokat tudsz tenni. Esetleg biogaia cseppet veszel az nekünk bevált. Próbáltam én is mindent, szõlõmag párna, espumisan, infacol.. az idõ fogja megoldani. Most 4 hónapos a kisfiam de még idõnként neki is fáj a pocija
Nálunk is 4 hónapos korig tartott a hasfájás, nekünk a babycalm segített, de ha aggaszt a széklete inkább kérdezd meg a dokit is
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat hiába kérdezem a dokinõt fel ír 4000- 3800 ft-os értendkiegészítõket :S

Kisfiam a jövő héten lesz 3 hónapos, a héten alíg hízott. Nagy gond? Igaz beteg volt, az egész családon végigment egy gyomorfájással járó vírus. Neki is volt hőemelkedése, és 2-3 napig nagyon nyűgös és fáradékony volt.

Eszik rendesen, ma már jó kedve volt.

Legjobb válasz: szia. szerintem nem nagy gond. az én kisfiam most 3hétig volt beteg és csak 80grammot hízott (most 8,5hónapos). Nekem azt mondta a védõnõ nem gond.

szia. szerintem nem nagy gond. az én kisfiam most 3hétig volt beteg és csak 80grammot hízott (most 8, 5hónapos). Nekem azt mondta a védõnõ nem gond.

Kisfiam 24-én lesz 3 hónapos, az lehet, h elment a jókedve? Bővebben lent.

Kb. egy hete szinte alig mosolyog, egy -egy félmosolyt érdemlek, miután már tótágast állok neki! Másnál is volt így, és visszajön a "jókedve"?

Legjobb válasz: Biztos figyel, tanul, nézeget, vagy mozdulatra készül(pl oldal fordulás) Ez eddig olyan ösztönös mosoly volt, majd hat hónapos kora után már direkt akarattal rádmosolyog! Most nagyobb dolgok kötik le af figyelmét!

Biztos figyel, tanul, nézeget, vagy mozdulatra készül(pl oldal fordulás) Ez eddig olyan ösztönös mosoly volt, majd hat hónapos kora után már direkt akarattal rádmosolyog! Most nagyobb dolgok kötik le af figyelmét!
Fog még annyit mosolyogni, ne izgulj! Most ilyenje van :) Biztos nem szereti az õszt :)

9 nap múlva lesz 3 hónapos a kisfiam, de még egyszer sem hallottam hangosan kacagni. Szerintetek ez nagy baj?

Sokat mosolyog már az első heteitől kezdve, de "csak" mosolyog. A ti babátok mikor kacagott először hangosan?

Legjobb válasz: 3-4 hó között. De eleinte nagyon kevésszer és csak Apának este :))

3-4 hó között. De eleinte nagyon kevésszer és csak Apának este :) )
kb 1 évesen de komolyan nem tudom, de nagyon soká. nekem 6 hetesen egyszer mosolygott, talán 3 hósan már néha mosolyt ereszett meg, de kacagni még nagyon nagyon soká tette. a védönö szerint az a gyerek aki sokat mosolyog és nevet ilyen picinek ott valami gubasz van. az átlag gyereknek nem kell sokat mosolyognia.
Nekünk is inkább mosolygós lányunk volt egészen 5 hónapos koráig. Utána megtanult kacagni. Igazából szekáltam és ez tetszett neki. Na meg csikiztem a hasát, lábát, stb.. "Beszélni" pedig 2 hónaposan kezdett. Most már egyre jobban nyomja. 0-24-ig jár a szája. Nagyon komolyan gondolja néha a társalgást. Fogalmam sincs, hogy miért van ez így, mert én az abba az anyukatáborba tartozom, aki hagyja kibontakozni a gyermekét. Tehát nem cipelem egész nap újszülött korától, hogy (pl.) ez itt az ajtó, fából van és fehér. Ez itt az üveg, .... stb. stb.
A kérdező hozzászólása: Akkor talán nem gond, ha nincs ilyen korban kacagás, már kezdtem megijedni, hogy nekem ilyen ki szomorú babóm van:)
Oh, nekünk mosolyogni is nagyon nehezen kezdett el. Ha jól emlékszem legalább 2 hónapos volt mire sikerült "kicsikarni" belõle mosolyt és olyan 3 hónapos korától kezdett el intenzíven. Szerintem a babák között is van különbség, hogy milyen jellem már ilyenkor is mutatkozhat talán. Nálunk a nagyobb nevetés aztán ezek után jött csak 4 hónapos kor körül. Az elején mindent nehezebb "kivárni", mi legalábbis így voltunk vele, fõleg Apa. ^^ De aztán beindulnak a dolgok és nincs megállás. :)
7 hetesen kezdett el kislányom mosolyogni, kacagni kb. 4 hónapos kora körül. Most 5 hónapos, és úgy kacag, hogy idõnként már nem bírja, és artikulátlan sikítás lesz a vége... Imádom. :-D
A kérdező hozzászólása: Igen, tényleg nagyon nehéz kivárni ezeket a dolgokat, és az ember ezért is agyal sokat, hogy nah vajon ez és ez mikor történik már meg:D Alig várom hogy kacagjon a kis manó:D
Az én lányom olyan 5 hósan kacagott elõször és mivel tudtuk, hogy miért csinálja, addig nevettettük, míg csuklani kezdett :D Meg kellett zabálni.Onnantól kezdve imádja, ha egy felnõtt hülyét csinál magából elõtte:D Egyébként mindig nagyon sokat mosolygott és most is.Mikor nevet kerestünk neki, meg is néztem a jelentését, de elfelejtettem idõvel.A napokban kerestem rá és akkor tudatosult benne, hogy ennél jobb nevet nem is választhattunk volna neki! Fruzsina a kislányom, a jelentése:vidámság :) 13 hós nagylány anyuja
A mi fiúnk sokat mosolyog, és a legelképesztõbb dolgokon hangosan nevet.Például, múltkor azon nevetet ahogy tüsszentettem!5 hónapos.A második válaszolótól kérdezném, hogy akkor most vigyem pszihológushoz, mert valami gebasz van?Én még ilyet nem hallottam...

Meddig adjam neki az espumizant? A kisfiam jövöhéten lesz 3, 5 hónapos tápszeres baba! Adjak neki még vagy már elhagyhatom? Nem igazán volt hasfájós!

Legjobb válasz: Az én kisfiam nem tápszeres, de mi is használtuk az elején az Espumisan-t. Én nem adtam neki minden étkezésnél, csak akkor, ha szopizás után valóban fájt a hasa. Ezt lehetett látni, húzta fel a két lábát és nyûgös volt, sírt. A hozzátáplálás kezdetén is voltak ilyen gondjaink, akkor újra adtam kaja után, ha rosszul érezte magát. Szerintem, ha elhagyod, észre fogod venni, ha mégis kell még.

Az én kisfiam nem tápszeres, de mi is használtuk az elején az Espumisan-t. Én nem adtam neki minden étkezésnél, csak akkor, ha szopizás után valóban fájt a hasa. Ezt lehetett látni, húzta fel a két lábát és nyûgös volt, sírt. A hozzátáplálás kezdetén is voltak ilyen gondjaink, akkor újra adtam kaja után, ha rosszul érezte magát. Szerintem, ha elhagyod, észre fogod venni, ha mégis kell még.
szerintem is leteheted nyugodtan, mert így van ahogy az elöttem lévõ írta hogy majd észre veswzed ha fáj!egyébként meg annyira hozzá fogszokni, hogy nem fogod tudni megetetni nélküle, mert fájni fog a hasa!

Kisfiam szerdán lesz 2 honapos! Mi lehet? Szopizik 2 -3 percig rendesen, aztán mintha csuzlizna a cicimmel! Aztán egy idő után megint rendesen! Én csinálok valamit rosszul?

Legjobb válasz: Az enyém echte ugyanezt csinálja, csak cumisüvveggel. Semmi baja, csak nincs kedve/ereje folyamatosan, 20-30 percig szívni. Kicsit pihen közben.

Az enyém echte ugyanezt csinálja, csak cumisüvveggel. Semmi baja, csak nincs kedve/ereje folyamatosan, 20-30 percig szívni. Kicsit pihen közben.
Az én 11 hetes kisfiam is csinál ilyet, csak ö még ficereg is közben jobbra-balra.Nem egyszerû. Ráadásul gyorsan is végez. Max 10 perc
Így van, picit pihen, játszik, aztán meg eszik tovább újra. Az én babám leszokott róla, beállt a szoptatás 10-15 percre. Nálatok is be fog állni, ne erõszakoskodj vele, csak ügyesen, így tovább :)
Neki nagy munka ám szopizni, pihen közbe kicsit.Én egy ideig megráztam a cicit és folytatta, de már rájöttem nem kell, had pihizzen, játszon kicsit-ez kb. fél perc-és kérdem tõle hamizik-e még és ha kér eszik is.

Van két kisfiam egyik 3 és fél éves, az előző kapcsolatomból, a másik 3 hónapos lesz, a mostani páromtól. Két-három hete nagyon megromlott a kapcsolatunk, a veszekedések mindennapossá váltak.Nem tudom mit tegyek! Mit tennétek a helyemben?

Most albérletben lakunk,de folyamatban van egy ház vételünk.Szóval jól összevesztünk,és el?ször megállapodtunk,hogy kivesz egy albérletet,a gyerekeknek és nekem,aztán felajánlotta azt a megoldást,hogy megvesszük a házat,odaköltözünk,együtt élünk,de mégis külön.Megegyeztünk abban,hogy lezártuk a kapcsolatunkat,és a gyerekek miatt együtt maradunk.Nem érzek már szerelmet,de mégis ha arra gondolok,hogy más n?t ölel,csókol,szeret,akkor úgy érzem megbolondulok!Sok hibát követtem el,de soha nem csaltam meg,és most is azt mondom,hogy soha nem kell már más,de neki szerintem hamarosan lesz valakije,és nem tudom,hogy hogyan tudom ezt elviselni.Azt is elviselem,hogy ne szeressen,ne érjen hozzám,hogy nem akar t?lem semmit,de azt nem bírom,hogy esetleg mással van,és haza jön mit aki jól végezte dolgát!Mit csináljak?Szükségem van társra,és ?rá,mégha csak ilyen módon is.Nem tudnék már mással együtt lenni,f?leg nem szerelemb?l.Fontosak a gyerekeim,a nagyobbik fiamnak sem volt apukája,nem akarom,hogy a kisebbiknek se legyen.Nagyon jól bánik a gyerekekkel,szereti ?ket,még a nagyobbikat is,mintha a sajátja lenne.Nem tudom mi legyen!Most frissek a sebeink,lehet,hogy majd id?vel egymásra találunk újra?Vagy költözzünk külön még most?Félek az egyedüllétt?l,f?leg két gyerekkel.Dolgozni még nem tudok,mert nagyon pici a baba.Szükségem van rá minden téren,csak nem tudom hogyan gy?zzem le a féltékenységem!Karácsonykor megy a haverjával bulizni,és a haverja olyan,hogy beleviszi mindenféle n?zésbe.Én meg majd otthon b?gök,és rettegek,meg meg?rülök a gondolattól,hogy lehet,hogy épp más n?t csókol!Tanácstalan vagyok,de azt tudom,hogy így vagy úgy magam mellett akarom tudni!

Legjobb válasz: A hazvetelt ha meg meglehet, akkor akadalyozzatok meg szerintem, es maradjatok az alberletben ahol vagytok. Koncentralj a gyerekekre, mert szerintem elegge a pasikkal vagy inkabb elfoglalva. Ok, hogy mindenkinek tarsra van szuksege, ez az elet rendje, de azert en ugy gondolom, hogy egyik kapcsolatbol mesz a masikba, es ez meg nem is akkora nagy tragedia, hanem a rossz az az egeszbol, hogy mindegyikbol szuletik gyermeked. En a helyedben soha tobbet nem szulnek mar, mert a levet a gyerekek isszak meg annak, hogy tegedet boldogan nem latnak. Sirsz, ideges vagy gondolom, es boldogtalan. Igy gyereket nevelni felelotlenseg, es nem tudom mi volt az, amit irtal, hogy sokat hibaztal te is. Remelem tanultal a hibaidbol mar, es figyelsz jobban a gyerekekre, mert idegileg, lelkileg tonkre fognak menni! Maradjatok az alberletben, es majd meglatjatok hogy alakul a dolog, de kozosen hazat nehogy vegyetek. Ha tovabbra is veszekedtek, akkor koltozzetek kulon!

A hazvetelt ha meg meglehet, akkor akadalyozzatok meg szerintem, es maradjatok az alberletben ahol vagytok. Koncentralj a gyerekekre, mert szerintem elegge a pasikkal vagy inkabb elfoglalva. Ok, hogy mindenkinek tarsra van szuksege, ez az elet rendje, de azert en ugy gondolom, hogy egyik kapcsolatbol mesz a masikba, es ez meg nem is akkora nagy tragedia, hanem a rossz az az egeszbol, hogy mindegyikbol szuletik gyermeked. En a helyedben soha tobbet nem szulnek mar, mert a levet a gyerekek isszak meg annak, hogy tegedet boldogan nem latnak. Sirsz, ideges vagy gondolom, es boldogtalan. Igy gyereket nevelni felelotlenseg, es nem tudom mi volt az, amit irtal, hogy sokat hibaztal te is. Remelem tanultal a hibaidbol mar, es figyelsz jobban a gyerekekre, mert idegileg, lelkileg tonkre fognak menni! Maradjatok az alberletben, es majd meglatjatok hogy alakul a dolog, de kozosen hazat nehogy vegyetek. Ha tovabbra is veszekedtek, akkor koltozzetek kulon!
Szia! Megkérdezhetném hogy a párod hogy vélekedik a helyzetrõl? Õ egyszerûen belement, vagy õ kezdeményezet? esetleg te akartad hogy abbamaradjon a kapcsolatotok?
Nem érted. Itt már nem te vagy a fontosabb, hanem a gyerekeid nyugalma. Ha azt akarod, hogy felnõttként szemrehányást tegyen neked, hogy miért vállaltad õket, ha nem törõdtél azzal, hogy nyugodt légkörben nõhessenek fel, és megkíméld õket a szülõk konfliktusaitól, akkor csináld így, gondolom, jól fog esni 15-20 év múlva, hogy "nem voltál jó anya". Igen, kell az apa a gyereknek, de azt külön fedél alatt élve is megkaphatják. Hidd el, rosszabb folyamatos stresszben felnõni, mint külön a szülõtõl, de legalább nyugiban. Én ma reggel is arra ébredtem hajnalban, hogy a szüleim veszekednek. Mondhatom "szuper" volt ezt hamarabb meghallani, mint a madaraim csivitelését.
Ezt a féltékenykedést verd ki a fejedbõl, ha külön akar lakni, annak megvan az oka.Semmit nem tudsz tenni ebben a helyzetben, nem tudod megakadályozni, hogy mással jöjjön össze.Én szintén ebben a helyzetben voltam, tudom mit érzel!De sikerült tovább lépnem és azóta férjnél vagyok, a férjemmel imádjuk egymást és imádja az én két gyermekemet is!Lépj túl rajta, mert a gyerekek látják kárát!
Hidd el, nem fogja mardosni a féltékenység. De ez így hosszú távon nem fog mûködni. Ebben én most mernék fogadni, és a lottó fõnyereményét is rá merném tenni.
Csak a gyerekek miatt együtt maradni a legnagyobb hiba, amit elkövethettek a gyerek kárára. Inkább költözzetek teljesen külön és éljetek teljesen külön, mint hogy a gyerek stresszben nõjön fel, és a fejetekhez vágja, hogy miattatok lett "idegroncs". (egy "gyerekek miatt együtt maradt" pár idõsebbik gyereke, akinek már elfogyott az ereje, és nagyon elege van a szülõkbõl)
A kérdező hozzászólása: Nem akarok több gyereket, és azt hiszem egy kicsit félreértettél.Nem akarok más férfit a páromon kívül, mert nagyon szeretem, bár talán a szerelem elmúl, de ki tudja, még újra lángra lobbanhat egyszer.Hibáim közt szerepel, hogy nem foglalkoztam vele úgy és annyit amennyit kellett volna, a szexuális életünk már egy nagy nulla volt, mert nem kívántam magát a szexet.Volt hogy sokat költöttem a kelleténél, mert így akartam pótolni a boldogságot talán, nem tudom.Na mindegy, ezt azt egészet talán csak az érti meg aki volt, vagy van hasonló helyzetben, és nem gyerekként, hanem anyaként, nõként.
A kérdező hozzászólása: A gyerekeim a legfontosabbak, épp azért nem szeretném ha apa élkül nõnének fel.Nekem sem volt apám, tudom milyen.
A kérdező hozzászólása: A párom akarta, hogy vége legyen, vagyis hogy ha együtt is élünk, akkor is külön.Én csak úgy akarok így élni, ha tudunk normális emberi hangon beszélni egymással és veszekedés nélkül, ezzel talán nem is lesz baj, csak megszokni ezt a helyzetet nem könnyû!Meg valahogy azt nem akarom, hogy más nõvel legyen!Úgy állapodtunk meg, hogy ha nem tudunk normálisan így együtt élni akkor külön megyünk.Ha mûködik, veszekedések nélkül, akkor azt gondolom, hogy nem teszek rosszat a gyerekeimmel, és nem hinném, hogy ettõl szar anya lennél.Csak azt szeretém, ha családban nõnének fel.És igen, valamennyire függök tõle, hisz nem tudok dolgozni, így elég nehéz lenne megélni két gyerekkel, abból a pénzbõl amit utánnuk kapok.Azt szeretném, ha meg lenne mindenük, és nem szenvednének semmiben hiányt, sem apában, sem másban!Ez olyan nagy bûn?! Valóban magamat okolom, hisz tényleg hibás vagyok, bár tudom, hogy egy hibás sosincs!Most azt találtam ki, hogy ha õ elmegy bulizni karácsonykor, akkor én meg szilveszterkor megyek, õ meg marad a gyerekkel.Beleegyezett, de talán majd akkor éjjel én is hiányzom neki, és majd mardossa a féltékenység remélem, ha meg nem akkor tényleg elmúlt már minden.

Kisfiam a héten lesz 3 hónapos. Reggel, és délelőtt nagyon ügyesen szopizik és büfizik, de délután mintha elindulna egy lavina. Miért nem tud még mindig büfizni?

Az ördögi kör: szopi, leveg?nyelés, és utána különféle módokon (váll, has, járkálás, pozitúraváltás) próbálom kicsalni bel?le a büfit. Így sokszor egy órán keresztül is tart maga a "szoptatás", mire a végén elfárad és elalszik cicin. Utána meg a bent maradt büfi felébreszti, és aludt mindössze egy órát max. Mit tehetnék, hogy ne kínlódjunk meg mind a ketten? Teljesen mindegy melyik cicib?l etetem. Gondoltam már rá, hogy rosszul szoptatom, az létezik? De akkor délel?tt miért nincs baj? Kérem segítsetek.

Legjobb válasz: Honnan tudod, hogy a büfire ébred fel? Én nem csináltam nagy gondot a büfizésbõl, éjjel mellettem feküdt, olyankor egyáltalán nem büfiztettem. Napközben sem sok ideig, ha ki akar jönni, úgyis kijön; mondjuk az enyémek hason feküdtek.

Honnan tudod, hogy a büfire ébred fel? Én nem csináltam nagy gondot a büfizésbõl, éjjel mellettem feküdt, olyankor egyáltalán nem büfiztettem. Napközben sem sok ideig, ha ki akar jönni, úgyis kijön; mondjuk az enyémek hason feküdtek.
A kérdező hozzászólása: Onnan tudom, mert sír, és ha felveszem, rögtön kijön a büfi. Nagyon ügyesen jelzi a kis drágám, csak épp utána már nem alszik vissza:) Éjjel mindig háton altatom, de napközben hason, mert úgy tényleg kijön, ha kiakar, elõl-hátul minden:) Tegnap napközben is csak 1-1 órát aludt, és ha fent volt mindig nyögött kaja után.

Jövő héten lesz 3 hónapos a kisfiam! Az nem gond, hogy nem jött meg mióta megszületett?

Császárral szültem,mert leszakadt a méhlepényem! M?tét után nagyon sokat véreztem! Kb. m?tét után egy hétig volt és aztán elmúlt és az óta semmi!

Legjobb válasz: Szedsz fogamzásgátlót vagy védekeztek valami módon? Van akinek megjön szoptatás alatt én is így voltam 10 hetes volt a babám amikor megjött utána szoptattam tovább, de már akkor csak éjjel szopizott és 2 hónap múlva megjött megint. Ilyenkor lehet még rendszertelen, de az is lehet, hogy amíg szoptatsz addig nem jön meg, de ha nem védekeztek akkor akár terhes is lehetsz. Én a biztonság kedvéért csináltam tesztet. Sokan szedik a szoptatás alatt a fogamzásgátlót aminek lehet olyan hatása, hogy nem jön meg.

Szedsz fogamzásgátlót vagy védekeztek valami módon? Van akinek megjön szoptatás alatt én is így voltam 10 hetes volt a babám amikor megjött utána szoptattam tovább, de már akkor csak éjjel szopizott és 2 hónap múlva megjött megint. Ilyenkor lehet még rendszertelen, de az is lehet, hogy amíg szoptatsz addig nem jön meg, de ha nem védekeztek akkor akár terhes is lehetsz. Én a biztonság kedvéért csináltam tesztet. Sokan szedik a szoptatás alatt a fogamzásgátlót aminek lehet olyan hatása, hogy nem jön meg.
Szia! Nekem ma 8 hónapos a lányom, de még nekem sem jött meg.Azt mondják, amíg szoptatsz, addig nem fog megjönni. Egy ismerõsöm szoptatja az egy éves fiát, és még neki sem jött meg. Én is aggódtam már miatta, és beszéltem avval a csajjal, akivel egy napon szültünk, és még neki sem jött meg. Szóval, ha szoptatsz, ráérsz még betéteket venni:) )))))
Szia!Én is 3 hónapja szültem és szoptatok.Nekem se jött meg egy kis vérezgetésem volt 6 hetesen akkor azt hittem a menszesz volt, de azóta semmi.Szerintem sokan vagyunk így ezzel ez normális dolog.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!