Találatok a következő kifejezésre: Kisfiam a lesz (631 db)

Jelenleg gyeden vagyok a kisfiammal aki most 9hónapos. Újra terhes lettem, mikor megszületik a második babánk kisfiam 18hós lesz. Ugyanerre az összegű gyedre leszek jogosult vagy más összegre?

Legjobb válasz: Szia!Szerintem igen.Én gyesbe szültem de megközelitõleg uannyit kaptam.Ha változik a besorolási béred akkor más lehet az összeg(de ez nem biztos!)

Szia!Szerintem igen.Én gyesbe szültem de megközelitõleg uannyit kaptam.Ha változik a besorolási béred akkor más lehet az összeg(de ez nem biztos!)

Kisfiam 20hónapos lesz 13-án. Tegnap voltunk a védőnőnél mérésen! Jók ezek az arányok?

súlya 11740g a Hossza 89cm.

Legjobb válasz: Teljesen jók a méretei a kisfiadnak,picit még magasabb is mint az átlag. Kisfiam 18 hónaposan volt 12 kg és 87 cm, rá is azt mondta a védõnõ,hogy picit magasabb az átlagnál.

Teljesen jók a méretei a kisfiadnak, picit még magasabb is mint az átlag. Kisfiam 18 hónaposan volt 12 kg és 87 cm, rá is azt mondta a védõnõ, hogy picit magasabb az átlagnál.
Persze, hogy jók. A súly átlag, a magassága meg megegyezik 26 hósoméval.
Szia! Teljesen szuper kispasid van :) Nekem a magasságához vékonyabbnak tûnik, de nem tudom ti is eleve milyen alkatúak vagytok. Nekem 84 cm és 12 és fél kg a kislányom, egyáltalán nem dagi de a bordái sem látszanak.
A kérdező hozzászólása: Hát se én se a párom nem vagyunk modell alkatúak.Nem soványka a drágám kis pocikája ott van.Imád enni!Már mindent eszik!Csak azért érdeklõdtem, mert a védõnõ nem mondott semmit!Köszi a választ!

Mikortól várható hogy magától ül a kisfiam? Jövőhétn lesz 7 hónapos.

Ha megtartjuk,vagy kipóckoljuk ügyesen ül,de magától nem.A legnagyobb tornamutatványa,hogy hasra fordul magától,de már vissza nem akar inkább ordít,hogy segítsünk és persze utánna egyb?l hasra fordul újra.Nálatok ezek hogy történtek?

Legjobb válasz: hát az én kisfiam kb.6 hónaposan ült egyedül és 7-8 hónaposan mászott és 9 hónaposan tette meg az elsõ lépéseket!ja a hasrafordulás oda-vissza mûvelet 4-5 hónapos korba ment neki!hány kilo a babád?idõre szültél rendesen?

hát az én kisfiam kb.6 hónaposan ült egyedül és 7-8 hónaposan mászott és 9 hónaposan tette meg az elsõ lépéseket!ja a hasrafordulás oda-vissza mûvelet 4-5 hónapos korba ment neki!hány kilo a babád?idõre szültél rendesen?
8 hosan ult egyedul, kislany.
Hát ez nagyon változó a babáknál.Az én fiam, nagyon sietett...3 hónaposan forgott mindenfelé, 5 hónaposan ült, és kúszott, 6 hónaposan mászott, most 9, 5 hónapos, és egyedül jár.Ha aggaszt a dolog, beszélj a dokival.
Az enyém sem egy fürge baba. Igaz 4 hósan hasra fordult, 6 hósan megült már egyedül, aztán nagy szünet, mert ezen kívül mást nem akart, jól eljátszott ülve. Majdnem 8 hónapos volt, mikor hátra is fordult, segíteni kellett, mert útban volt a keze. Húzd neki elõre a feje mellé, és gördítsd át a vállát, ha megszokja a mozdulatot, és rájön hogy a kezét be kell húzni, át tud fordulni õ is. Kúszni 9 hónaposan kezdett, elõször hátra, késõbb elõre is ment, de azt sem nagyon gyakorolja, inkább ülve közlekedik kb. úgy mint akinek nincs lába. Szerintem mászni nem nagyon fog, a vízszintes testhelyzet neki nem tetszik. 10 hónapos most, kiságy mellett lépeget oldalra, ha a kezét fogom jár. Szerintem nem kell aggódnod, nagy a különbség a babák közt, és nem tudom miért divat mostanában lenézni azt, akinek nem szalad a gyereke 8 hónapos korában.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokt!8 kilós már a kisfiam.Gondoltam arra is, hogy talán azért van egy kicsit "lemaradva", mert a születésekor elakadt a válla és négy hónapos koráig jártunk kezelésre, mert a bal karját nem tudta rendesen hajlítani és emelni.Mára már tökéletes neki a bal karja is, egyformán fog mind a kettõvel.Egyébként négy héttel hamarabb született, de 4250gr-al és 55cm-el.Szóval elég jók voltak a méretei, nem volt kis súlyú.Szerintekek?
szép nagy babád lett akkor gratulálok!szerintem a kis karjának ehhez semmi köze!minden kisbaba más-más idõs korban kezd ülni menni stb...!lehet mikor megtanul egyedül ülni lehet rá 1 hétre mészni is kezd!nem kizárt!szerintem ne erõltesd neki az ülést mikor neki az jó és rájön egyre többet fog próbálkozni az egyedül üléssel!ne aggódj a babáddsl minden rendben csak õ késõbb akar tanulni!és szerintem még van rá ideje hogy megtanulja!jó egézséget kívánok


Kisfiam a jövő héten lesz 3 hónapos, a héten alíg hízott. Nagy gond? Igaz beteg volt, az egész családon végigment egy gyomorfájással járó vírus. Neki is volt hőemelkedése, és 2-3 napig nagyon nyűgös és fáradékony volt.

Eszik rendesen, ma már jó kedve volt.

Legjobb válasz: szia. szerintem nem nagy gond. az én kisfiam most 3hétig volt beteg és csak 80grammot hízott (most 8,5hónapos). Nekem azt mondta a védõnõ nem gond.

szia. szerintem nem nagy gond. az én kisfiam most 3hétig volt beteg és csak 80grammot hízott (most 8, 5hónapos). Nekem azt mondta a védõnõ nem gond.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen!
Szia!Ha meg lesz a második baba, akkor a nagyra nem kapsz gyest csak családit.
ja bocs, terhességre is így van.
Amig terhes csak csp-t kapsz, de apa megigényelheti a gyest és akkor azt õ kapja.
Terhesen ha táppénzen vagy, akkor munkaviszonyban vagy, azaz járna a gyes, de a legtisztább, ha apa kéri a gyest és kész. A családit természetesen kapod.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen! igen munkaviszonyban vagyok ezért kérdeztem hogy egyszerre kaphatom e a nagyra a gyest a terhességem miatt táppénzt!

Hogy lehet leszoktatni az éjszakai pelenkáról a kisfiamat? 3éves lesz!

Legjobb válasz: Nekem is 3 éves a kisfiam, de annyit pisli a pelusba éjjel, hogy nem tudjuk elhagyni. nappal teljesen szobatiszta január óta. Kérdeztem a doktornõt és azt mondta hogy nem vagyunk elkésve, mert az éjszakaival még nem vagyunk elkésve. 4-5 éves korára kell leszoknia!

Nekem is 3 éves a kisfiam, de annyit pisli a pelusba éjjel, hogy nem tudjuk elhagyni. nappal teljesen szobatiszta január óta. Kérdeztem a doktornõt és azt mondta hogy nem vagyunk elkésve, mert az éjszakaival még nem vagyunk elkésve. 4-5 éves korára kell leszoknia!
Az én kisfiam is 3 éves lesz, és õ is kb. február óta nappal szobatiszta. Egy hónapja vettem le róla az éjszakai pelust. Én úgy csináltam, illetve csinálom, hogy lefekvés elõtt pisilünk, (ez, kb. 9 óra), majd éjfél elõtt felébresztem, és megpisiltetem. Sajnos ha nagyon alszok és késõbb ébredek fel , és késõbb megyünk pisilni (pl. 2 órakor), akkor már van hogy megtörténik a baleset. De majd csak leszokik róla és szól, ha pisilnie kell.
mielõtt elalszik, kell mondani neki, hogy pisiljen. :) aztán pedig szólni kell neki, hogy este/éjjel ha felébred, szóljon hogy kell pisilnie. :) de még tényleg nem vagytok elkésve. az én unokahúgomat úgy szoktatták le a szülei, ahogy leírtam. vagyis inkább õ magát. :D volt, hogy teljesen száraz volt a pelusa reggelre, volt hogy belepisilt még, de volt olyan is, hogy elment pisilni, felkerült a pelus, aztán hogy megyünk aludni (itt aludt velem:D) már majdnem elaludt, amikor felriadt, és mondta hogy "pisi kell" mondtam neki hogy pisiljen bele a pelusba, õ pedig hisztizni kezdett, hogy nem :) majd magtól rájön :D
Ne aggódj, majd megérik magától rá. Nekünk nagyon sok éjszakai balesetünk volt, mert egyszerûen nem adtam rá pelust éjjelre, mire 46 hónaposan, majdnem 4 évesen elmondhattam, hogy a kisfiam végre ágytiszta is lett. Azóta szerencsére nem történt semmilyen baleset sem. 28L

Bababörze lesz decemberben városunkban, kisfiam ekkor lesz fél éves. Mire érdemes a következő fél évre beruházni? Nem ruhákra, más tárgyi eszközökre gondolok.

Legjobb válasz: Etetõszék. Szoba hinta ami ajtó félfára felakasztható ha szeretnétek. Készségfejlesztõ játékok. Autós ülés.

Etetõszék. Szoba hinta ami ajtó félfára felakasztható ha szeretnétek. Készségfejlesztõ játékok. Autós ülés.
etetõszék
Melyik a városotok? Érdekelne a bababörze.
etetõszék, autós ülés,
bicikliülés
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Egerben lesz, december 6.-án. Igen, a hinta nem rossz ötlet, bár nekünk mûanyag ajtónk van. Autósülés is kell, már kinõtte amit a babakocsihoz kaptunk.

Meddig adjam neki az espumizant? A kisfiam jövöhéten lesz 3, 5 hónapos tápszeres baba! Adjak neki még vagy már elhagyhatom? Nem igazán volt hasfájós!

Legjobb válasz: Az én kisfiam nem tápszeres, de mi is használtuk az elején az Espumisan-t. Én nem adtam neki minden étkezésnél, csak akkor, ha szopizás után valóban fájt a hasa. Ezt lehetett látni, húzta fel a két lábát és nyûgös volt, sírt. A hozzátáplálás kezdetén is voltak ilyen gondjaink, akkor újra adtam kaja után, ha rosszul érezte magát. Szerintem, ha elhagyod, észre fogod venni, ha mégis kell még.

Az én kisfiam nem tápszeres, de mi is használtuk az elején az Espumisan-t. Én nem adtam neki minden étkezésnél, csak akkor, ha szopizás után valóban fájt a hasa. Ezt lehetett látni, húzta fel a két lábát és nyûgös volt, sírt. A hozzátáplálás kezdetén is voltak ilyen gondjaink, akkor újra adtam kaja után, ha rosszul érezte magát. Szerintem, ha elhagyod, észre fogod venni, ha mégis kell még.
szerintem is leteheted nyugodtan, mert így van ahogy az elöttem lévõ írta hogy majd észre veswzed ha fáj!egyébként meg annyira hozzá fogszokni, hogy nem fogod tudni megetetni nélküle, mert fájni fog a hasa!

Ha már csak egyszer szoptatom a kisfiamat, meddig lesz tejem? El fog apadni?

Legjobb válasz: Szaporítani nem szeretném, mert elég neki a napi egyszeri, esti szopi. De szeretném, hogy ez még sokáig menjen így. 10 hónapos a kisfiam.

A kérdező hozzászólása: Szaporítani nem szeretném, mert elég neki a napi egyszeri, esti szopi. De szeretném, hogy ez még sokáig menjen így. 10 hónapos a kisfiam.
én szeretnék szoptatni, de a hozzátáplálás miatt cumisüveg függõ lett, és csak éjjel akar rendesen szopizni.fejd le és tedd fagyóba a tejed, fél évig eláll, szerintem el fog apadni
én is így jártam, és igencsak elapadóban van a tejem, de a fejés segít, én most néztem utána hogy hogy lehet megoldani hogy ne apadjon el a tejcsim. Hány hónapos a kisfiad?
Az elõzõ vok, itt jó ötleteket találsz:http://angol-babaruha.hu/blog/?tag=tejszaporitas-tejserkentes
A kérdező hozzászólása: Köszi

Mit veszel a babádnak karácsonyra? És karácsonykor mennyi idős lesz? A kisfiam decemberben lesz 10hónapos és nincs ötletem mit kapjon.

Legjobb válasz: Szia! 3 és fél éves lesz, lány. Szerintem lego dupló-t fog kapni. Lehet, hogy ezt:http://www.legoaruhaz.hu/duplo-allatkerti-super-pack-3-az-1-..

"VAKSI" jeligére! :) Köszönöm az e-mail-t és a linket! Bocsánat, de nem mûködött valamiért a freemail, így itt válaszolok neked.
Mi az a golyópálya? Kérlek, aki ismeri, linket küldjön róla! Köszi és elnézést az off miatt.
Most 9, 5 hónapos a fiam, anyósoméktól ezt kapta névnapjára: http://www.bilibo.hu/?termekek/bilibo.html Én még nem is hallottam ilyenrõl korábban, de nekünk is nagyon jó játék, nemhogy gyerekeknek. Még mondjuk nem értékeli, de majd késõbb.... A bölcsiben a gyerekek nagyon szeretik. Csakhogy ne a 25. FP játékot írjam... Egyébként lehet, hogy sátrat kap a fiam karácsonyra alagúttal, vagy 100 db-os labdával, vagy még nem tudom, de inkább valami ilyet, mint a 20. zenélõs FP játékot. Abból egy van már, a formabedobó, de elég is lesz. Ez a golyós valami is jó, ilyet sem láttam még....
off: hogy néz ki a golyópálya? Engem is érdekelne, a kislányomnak vennék, de nem tudom, hogy láttam-e ilyet.
Az én 10 hónapos kisfiam imádja a könyveket, van olyan, amibe be van építva pl. egy sípoló játék, legalább negyed óráig képes elleni vele, azonkívül rengeteg fejlszetõ játék van, ha bemész egy bababoltba ill. a kisfiam szereti a vonalvezetõ fa játékokat is, csak figyelj, hogy hány éves, hónapos kortól valók, mert a gagyibbak tartalmaznak lenyelhetõ részeket is, azokat ne!
23:11 de jó ez is. Lehet ilyent kapni itt Mo-on? Ha valaki tud linket megosztaná velünk??? Én is szeretnék ilyent a lánykámnak4 :) Igen ezek a golyók ugyan azok!
Szia! 3 és fél éves lesz, lány. Szerintem lego dupló-t fog kapni. Lehet, hogy ezt:http://www.legoaruhaz.hu/duplo-allatkerti-super-pack-3-az-1-..
17:15! ehhez a golyópályához is azok a golyók valók, mint a dinoszauruszoshoz, és ez is tök jó lehet: http://www.youtube.com/watch?v=bQKag8pLn_A&feature=related
Ez a golyópálya tök jó ötlet, teljesen rá vagyok kattanva. Több fajta is van, már szinte biztos vagyok, hogy ilyet kap a kiscsajom.
Az én kislányom 14 hónapos lesz karácsonykor. Szánkót biztosan fog kapni, bár ha hamarabb lesz hó, akkor biztos hamarabb megkapja. Gondolkozom én is a tanuló széken, vagy valamilyen babát szeretnék. A család gyerekei most ilyet kapnak: http://www.egyedimese.hu/index.html
:) Komolyan azt hittem ezen csak en gondolkozok ilyen hamar de ugy tunik, hogy nem :) :) :) 18 honapos lesz karacsonykor. Benti csuszdara gondoltunk. Azzal bent is nagyon jol el lenne. Es van egy benti medenceje amit kislabdaval teli tehetnek es igy abba csuszna bele :) Szeret jatszoteren lenni es telen biztos hianyozna neki. Ezenkivul szankot szeretnenk. Itt Kanadaba eleg kemenyek a telek es igy biztos fogjuk tudni hasznalni. De meg decemberig gondolkodunk rajta.
Ez a golyó pálya nagyon szupi ötlet. Utána járok hol lehet venni vagy rendelni ilyent. :) Nekünk ezek a Fiscer price-os golyók meg vannak a Tesco-ba vettem 2500 ft-ért nem tudtam milyen játékhoz valók de nagyon tetszettek édes figurák vannak bennük és a lányom is imádja. (strapa bírók az tuti) Az én lányom is 10 hónapos lesz karácsonykor és amit tuti kap az a Fischer Price-os tanulószék, a formabedobós sütis bödön, Playscool-os porszívó. Már vettem neki apróságokat könyvet DVD-t (bár tudom azt még nem fogja értékelni, de jó lesz késõbb) kis hercegnõs hátizsákot. Már alig várom az elsõ karácsonyát.
A mi kislányunk akváriumot fog kapni sok színes halacskákkal.Mivel "hal mániás"! :) 20 hónapos lesz akkorra.Természetes kap majd valami kézzel fogható dolgot is, játékot, de még nekünk sincs meg mi legyen az. Egyébként a golyópálya nálunk is kedvenc volt.
Kisfiam 2 éves lesz pont decemberben, Lego Duplot kap tõlünk, már 2 féle van neki és imádja, csak hát horror az ára, úgyhogy csak "alkalomszerûen" kap.:) Tavaly keménylapos mesekönyveket, karika tornyot, ilyen kalapálós játékot, Fisher Price dalóló mesekönyvet kapott, azokat nagyon szerette, akkor ugye 12 hónapos volt.
Nekünk is van golyópályánk 1. szülinapjára kapta januárba, most valószínû játszókonyhát kap, majdnem 2 évesen.
13:44 vagyok, most nézem, hogy az elsõ hozzászóló is golyópályát írt! :-D Úgyhogy lehet benne igazság, ezek szerint tényleg minden gyereket elbûvöl! :-D És a második hozzászólónak is igazat adok a Duplóval kapcsolatban! Ez az elõbb nekem eszembe sem jutott, pedig van itthon Duplónk, és szinte egész nap a lányom keze ügyében van, nagyon leköti! Pár hete vettem neki elõ, mert elfeledkeztem róla. De talán már 10 hónaposan is érdekelte volna. Kap is még Duplót Karácsonyra, az biztos.
Dömper, járássegítõ, tricikli, ha nagy a lakás, sátor, hinta, hintaló jellegû valami, nem tudom a nevét.
Fisher price vagy playskool golyópálya, lányom 10 hónaposan kapta, de most 1, 5 éves és még most is játszik vele! Minden babának tetszett eddig aki átjött játszani! Fisher price tanuló szék, szintén tuti játék! Lányom vagy toy story figurákat kap, de elég húzós, 10-12.000 / db, vagy babzsákfotelt és játéktárolót fából.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!