Találatok a következő kifejezésre: Kisfiam 9 mikortol (3 db)

Kisfiam 9 honapos, mikortol adhatok neki turo rudit?

Legjobb válasz: Szerintem ráérsz még üres kalóriákkal, cukortartalmú ételekkel megismertetni. A fõzelékébe morzsolt fris tehéntúró sokkal egészségesebb.

Szerintem ráérsz még üres kalóriákkal, cukortartalmú ételekkel megismertetni. A fõzelékébe morzsolt fris tehéntúró sokkal egészségesebb.
Nem hinném hogy a túrórudi ennyire káros lenne! Én már adtam ilyen korban a gyerekeimnek, de ezt neked kell eldöntened! Errõl sem lesz egységes vélemény az biztos.
Az a baj, hogy a mai túró rudinak szinte semmi köze nincs a túróhoz. Ez cukrozott izé. Viszont tlényleg nagyon finom sajnos. :) Én nem adom a gyermekemnek, amíg nem kéri kifejezetten.
én már adtam a 8hónapos fiamnak, persze a csoki részét te ed meg:) ö csak a turot.szerintem ök is szeretik az "édeséget"ugy mint a nagyok.nem csak a fözeléket, de azért kérdezd meg a védönödet nekünk azt mondta lehet mértékkel.....
Melege van, szomjas lehet. Adj neki teát.
Ez nem láz, ez semmi. 38, 5-tõl láz. De ez még csak hõemelkedés sem. Ezer baja lehet: melege van (most leginkább ez), rosszul van rajta a pelus, hajszálad szorítja valahol, nem jó a ruha, stb.
szerintem is csak melege van.mi van rajta és hány fok van a lakásban?adj neki bõven folyadékot

A 9-36 kg közötti babaülést mikortól érdemes/kell/ajánlott használni? 6, 5 hós a kisfiam.

Legjobb válasz: 6000 ft láttam most egyet és gondoltam megveszem, az jó ár érte? mire kell figyelni egy ilyen ülöke megvételénél?

A kérdező hozzászólása: 6000 ft láttam most egyet és gondoltam megveszem, az jó ár érte? mire kell figyelni egy ilyen ülöke megvételénél?
Elméletileg 9 kg súlytól és már ha a baba stabilan ül. Mi korábban kezdtük, 7 hós volt a lányom és 7 kg körül, amikor cserétünk. Nem mertem hosszú útra elmenni a babahordóval, szerintem bele volt már préselve. Ebbõl már tud nézelõdni és aludni is lehet benne.
6000 ft-ért vmi nagyon silány minõségû ülést árulhatnak.Én biztos, h nem venném meg.
Elég olcsó, szerintem nézzél körül jobban.
Ha a neten megnezed a toresteszteket, a hordozo tipusu autosulesek a legbiztonsagosabbak. Kb. 1 eves korig nyugodtan lehet hasznalni oket, szerintem nincs ertelme elobb cserelni.
9-36 kg-s ulés akkor jo, ha a baba már stabilan tud ilni, és azért nem árt, ha megvan a súlya is. Nekunk is ilyen van, 8 hónapos kortól kezdtuk használni, 9kg volt a fiam, és lógott ossze-vissza mindene a hordozóbol, tehát semmiképp nem volt kényelmes neki. Amire esetleg figyelj, foként, ha hosszabb utakra jártok - jó, ha az ulés háttámlája dontheto, vagy legalábbis alapbol dontott, mert ha a kicsi elalszik, kényelmesebb és nem dol elore a feje...Sajnos én erre nem figyeltem..a 9-25 kg-s ulések dontottebbek, legkozelebb ilyet választanék, az is sokáig jó.
Épp tegnap néztem körül autósülés-ügyben és teljesen ledöbbentem, h .30e-tõl indul, tehát nem tudom Te mit láttál hatezerért, de inkább ne vedd meg!
Az elsõ vagyok. Nekünk 9-25 kg-ig van, 23 eft-ért vettem, szerintem jó áron. Ennyi pénzért nem tudom milyen lehet.
A kérdező hozzászólása: meddig kell használni a babahordozót?
A kérdező hozzászólása: A Coraban láttunk egyet, nania márkanév 8990 ft-ért -30% baba-mama klubbosoknak, 0-18 kg és dönthetõ a háttámlája sajna most nincs pénzünk megvenni a 30e ftat, így maradunk ennél


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!